Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@menonepoviem3333 modrý koník je teda riadny čarodej 🧙 mala si tu napísať pred tými ,,4 rokmi" a bola by si vyliečená hneď...samozrejme ja už píšem ironicky, nakoľko viem, že toto je obyčajný trapko človek, ktorý len zháňa ľudí do tejto diskusie
@xkuriatko ok
@nika501 ok
Ja som uz x krat olutovala ze som to zacala citat a reagovat..uz s tym uplne koncim. Somarina
Myslíte si čo chcete,mne je všetko jedno
@menonepoviem3333 a píšeš že mu zabudneš aj to aký bol zlý prvý krat. Čiže ak správne chápem, jeho reakcie boli odmietavé a zlé voči tebe od prvého stretnutia. Prečo potom ? (To je otázka pre samu teba) Skús sa zamyslieť prečo to takto máš. Kde napríklad v detstve to môže mať pôvod že ťa priťahoval takýto muž. A skús sa z toho poučiť aby sa to už nezopakovalo, aby si si vedela dať pozor a odhadnúť veci lepšie. A naozaj ako skonzultovat to s psychologom, to by bol darček od teba, pre teba a čerpala by si z neho dlhú dobu. Skús to zvážiť a to píšem s najlepším možným úmyslom
@menonepoviem3333 autorka dávam tip na ďalšiu story -
1) založ si v novembri ďalší nick (aby to nebolo podozrivé, že zas vytvorený nick v októbri),
2) opäť daj nejaký primitívny nick (dobrý deň, meno nepoviem je síce trápne, ale skús niečo sofistikovanejšie)
3) založ diskusiu o tehotnej priateľke toho tvojho vyvoleneho❤️
4) a udržuj ten plamienok trápnych odpovedí nech sa diskusia pretiahne na viac ako 43 strán 😘
Good luck! 🍀🍀🍀❤️❤️❤️
@klip0 s detstvom to nič nemá, proste som sa zaľúbila
@nika501 choďte niekam..
inak z tohoto by sa dal spravit uzasny namet na knihu. ma to potencial len to chce nejake upravy a aj ten koniec by sa dal krasne urobit. perfektny psychothriller by z toho bol. uplne si to viem predstavit.
predaj pribeh este aj zarobis.
@menonepoviem3333 môžeš nám ho aspoň opísať ako vyzerá? Ci fakt stojí za to.
@xckaretxxx čo ho mám tu nakresliť? Je vysoký, športuje,má svaly, hnedé vlasy,orieškové oči...
@menonepoviem3333 autorka daj si vyšetriť hormóny. Píšem to s úplnou vážnosťou a bez sarkazmu, či výsmechu. Tvoje konanie počas zaľúbenia sa nezodpovedá uvedenému veku. Takéto správanie by možno bolo z časti akceptovateľné v skorej puberte, ale nie v 27čke 🤔
a inak @naneta258 neviem ako si to predstavujes ze preradovanie kolegov je len tak. namyslim si ze ten chlap toho mohol spravit viacej. asi naozaj nemas skusenost s takto fixovanym clovekom. a je celkom zvlastne ako to vnimas.
desive
@ruxandra ano az tak ju odmietal ze ju pozýval domov na obhliadku domu,nechal si rozopnuty opasok pred nou,sexoval vedla nej v izbe na hoteli a dost hlasito(to naozaj sa mohol jeden sen zdržať a ak nevydržím tak pri tom nerobim hluk ),nosil jej kavicky a podobne maličkosti.To je podla teba to razne nie?Proste jemu doslo ze je zle az ked mu zacala robit sceny jeho priateľka,inak by pokračoval mozno doteraz.
aa s potratom urcite nebude mat autorka nic docinenia,to asi tazko dokazes ze kvoli nej potrati,vatsiu blbost si napisat nemohla.Samozrejme nikto to nikomu neželá ale spájať potrat s tymto je uplne odveci.
lenže ked ste spolu nič nemali, a on bol 8 rokov zadany, ako si zistila, že ide po tebe ako po údenom? keby ste raz spali a ty sa namotala, to sa da ešte pochopiť, ale kde nič tu nič,,alebo si len doliezala?
@dobryden ak je toto real, tak s autorkinou DG polovica popisaneho sa musi vydeli 2 a potom aj odmocnit ... kava mozno bola 3x, na 90 percent akcii sa votrela, resp neboli tak planovane, ako boli nou prezentovane,... spolocne ranajky bude stretnutie pri firemnom bufete a kava najskor z automatu v respiriu ...
nesexoval pred nou, hlasito asi tak, ze si to viac predstavovala, ako realne pocula. a mozno boli 2 hodiny v noci.
@dobryden to ci ju naozaj pozval na obhliadku domu vobec nevieme. nemuselo to byt takto vobec podane. a co sa tyka sexu. boli na svadbe v hoteli. bol tam so svojou dlhorocnou partnerkou. on nemusel mat v tej chvili ani ponatia ze vo vedlajsej izbe je tato kolegyna. mohol si mylsiet ze sa este bavi na svadbe alebo ze to nie je pocut. ako mna by toto nenapadlo vobec riesit. ty si v hoteli nikdy nemala sex? lebo co ak niekto vedla je?
kavicka? nosil ju aj inym kolegom. my si bezne v praci nosime kavicky kolace, keksiky. moj kolega mi pravidelne robi kavu minimalne raz za den. a teda v zivote by mi nenapadlo ze po mne ide. dokonca mi aj spravy pise a sukromne. ma doma zenu a viem ze ju miluje a pekne im to klape.
Myslím že by sa tu malo prestať skloňovať a písať o potrate partnerky toho kolegu. Môžme jej akurát tak želať šťastné, zdravé a pokojne tehotenstvo a nie tu vypisovať a polemizovať nad niečím takým
@dobryden fuha, ty mas logiku tiez asi na Marse. Ja kazdy den balim v praci kolegyňu, ked jej varim cokoladku, mala by som s tym prestat, ved je vydatá.
A to uz ani na hoteli nemôžeme sexovat, lebo co ak bude vedla v izbe byvat niekto, kto si bude mysliet, ze ho tym balíme?
Ina kolegyna mi dala darcek, ked som kupila byt, asi ma tiez balila.
Ty si fakt extremne mimo, to je neskutočné..
Ano, potrat bude jej vina, lebo ta slečna sa trápi kvoli nejakej tupej chudere, ktora jej muza dennodenné otravuje a stale sa vtiera ku nim domov. Ci to je podla teba v poriadku snazit sa prebrat tehotnej zene muza? Ty si este ovela úbohejšia ako autorka, lebo ona je chora. Ty si proste hlupa.
Ale vies co, po tom vsetkom, ten muz si zaslúži medailu. To ako ho ta ženská obtazovala a on to ani raz nevyužil, je úžasne. Klobúk dole pred nim, hocijaký iny by ju davno fikol. Vidno, ze svoju tehotnú partnerku naozaj miluje ❤️ a to je krasne
A este k tomu pozývaním na obhliadku - pozval vsetkych kolegov, nie len ju. Ak tymto balil ju, tak potom aj ostatnych kolegov, ci stale nechapes? Podla mna si aj tak autorka, neverim, ze takto rovnako zabrzdené ste tu dve
@ruxandra ja s pani nemám nič....a ta jeho vernosť je to čo mi najviac imponovala
@pralinka25 usudzujem len na základe toho, že mu napísala sms a už je možné preradenie.
@naneta258 ale uz je sef to je jedna vec a druha ze to uz nejaku dobu trva. pravdepodobne to neslo z hodiny na hodinu. je to nejaky proces a je mozne ze na tom racoval uz predtym aj preto sa mozno choval tak inak ako pisala.
@pralinka25 povýšenie mu nedáva dôvod byť tak ...zlý...ja to proste neviem vstrebať..on bol ku každému jeden milý úžasný človek

@nika501 ok,myslite si čo chcete, mne je to práve teraz jedno