Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@naneta258 ale uz stacilo, nemyslis? Toto co tu predvádzaš je jeden z dôvodov, preco sa potom niektore zeny boja priznat/požiadať o pomoc, ked ich niekto obťažuje alebo týra. Lebo nakoniec sa furt najde nejaky mudrlant, ktory bude tvrdiť, ze to je jej vina, ze to nechala zájsť daleko a pod. On je len obet nejakej psychopatky a zachoval sa velmi dobre. A kam to akoze zašlo? Nikomu sa nic nestalo, nikto nezomrel, nikomu nebolo ublížené, jedine ublíženie je v hlave autorky, ktora si to urcite uz aj teraz vysvetľuje inak. Prestaňme stale obviňovať obete!! Uz staci fakt
@naneta258 Keby ju nepustil k nim domov, tak ona by bola schopná z toho vyvodiť, že je do něj určitě zamilovaný lebo sa správa cudne, inak ako k ostatným.
@grof_monte_christo je jedno co by si z toho zobrala, ide o to ze zavolal zenu ktorá ide po ňom domov k snúbenici ktorá o všetkom vie, navyše k tomu je tehotná.
@naneta258 Prosím ta, už prestan. Stačilo.
@naneta258 tak po poriadku. Co vlastne chces? Ake riesenie by ta uspokojilo, aby si nemala dovod do toho rypat, ze si za obtazovanie moze sam?
@naneta258 a ved on jej 100x povedal nie
@naneta258 povedal jej nie, presne o tom som písala. Nie znamená nie. Určite nie možno, a už vôbec nie áno. Predstav si, že povieš nie a to opakovane a napriek tomu sa tlak zvyšuje. Z pohľadu ženy by sme sa tu opustili, aký sviniar, ktorý nerozumie "nie" ale ak je to žena, tak je to nebodaj rozkošné.
@naneta258 ale ved on jej povedal Nie. Niekolkokrat. Nie jedno, nie dve. Vela. Povedal jej to aj kolega... aj to je malo? Co ju mal prefackat ? Zavolat policajtov? Skorsie preradenie ? To asi nie je take jednoduche a rychle. My nevirme ako to bolo. Ved aj tie videa neboli pre nu ale pre kancel nakoniec. Kava bola asi tak isto. Sexoval so svojou pratelkou. Ber to s rezervou. Mozno ich vobec nebolo az taaak pocut ako nam to tu bolo tvrdene... to iste aj ten obed. Mozno ich vyhadzovali uz skor. Mozno tam vobec nejedli.. a tiez asi aj ona postupne zacala pritvrdzovat...kolega tiez nemusel byt pripeceny a mohol sa zdekovat skor alebo ju nebrat. Takze bohvieako to bolo..ak tam aj naozaj jedli, tak asi to nebolo jednoduche ich zdekovat. Nemyslim, ze si to uzivali. Ved sa aj hadali. Ved to je aj desive toto. Nie je to sranda a nechcela by som to zazit. .nie je jednoduche sa branit voci osobam co nie neberu ako nie. Ja som aj pisala, ze z casti ta chapem ale no. Treba to brat aj s rezervou a uvedomit si, ze to tak zrejme ani nebolo. Ved on bol mozno dost razny. A zas co mal robit ? Fakt ju mal prefackat ? Nahucat na nu. Ved mozno aj. Pochybujem, ze na konci to nie bolo vyslovene slusne..Sama pisala, ze sa jej paci jeho vernost. Pusu si umyl. Hovoril jej nie. Kolega to hovoril. A teda, ktovie co by sme robili my. Ono to nie je sranda a je to podla mna aj dost narocne nieco taketo zazit. Opasok by som tiez nebrala do uvahy. Ved nevytasil penis. Vyvalil pupok... a zw priatelka je ziarliva. No ktora by na jej mieste nebola
mna by este autorka zaujimalo, ako je mozne, ze ste robili spolu v predchadzajucej firme a aj v tejto, teda ci ste presli spolu do novej alebo ako. lebo je to trocha netradicne.
Este dodam. Prestanme reagovat na videa a kavu, krd neskor sama autorka to znegovala ale tu sa to stale berie ako keby to ukazoval iba nej. Takisto, ze jej daval naznaky, ze jej nepovedal jasne nie. Ved aj to napisala.. ze jej to NIE povedal a viackrat
Aj môj muž raz prišiel z firemného večierku domov že tam stále za ním doliezala nejaká pipina a aj napriek tomu že jej povedal nie a odchadzal od nej tak za ním stále lozila až sa nasral a odišiel radšej domov. Keď som sa ho opýtala že prečo ju na rovinu neposlal do p.če tak povedal že najskôr sa mu sťažovala ako ju nechal frajer a že mu to bolo ľúto tak narovinu..som sa mu smiala že na druhý deň mu bude svietiť žiadosť o priateľstvo, ale on že isto nie že keď vytriezvie tak sa bude hanbiť za to čo dorábala lebo že to už začínalo byť riadne cez...dúfam si to tu prečíta🤣🫣
@naneta258 vieš, z toho rozprávania vyplýva, že on jej dal najavo niekoľkokrát, že nemá záujem. Jedinou jeho chybou asi bolo, že si myslel, že komunikuje s psychicky vyrovnaným a vyzretým človekom 🤷
@matrioshka333 mne ak niekto vadi, tak mu to poviem s kľudom a ak si ide stále svoje, tak mu to poviem so zvýšeným hlasom a úplne s osobou ukončím kontakt. Takže ak mi píše - bloknem. Ak má niekam vola/ma narážky tak odmietnem a nie ze ho zavolám ešte k sebe domov alebo idem na večierok, kde je ta osoba 😀 keby na mna toto skúša a je mi to nepríjemné a nevie čítať signály, tak dotyčnej osobe poviem na rozum a je mi jedno ci tam je niekto alebo nie je. Ale to som očividne ja 😀
@naneta258 však s týmto súhlasím. Lenže oni musia byť v kontakte kôli práci. Takže totálne bloknutie nie je reálne. Taktiež pracovný večierok je pracovný večierok.
Nik nevie ako to bolo (a či vôbec), takže súdime len z útržkovitých autorkiných odpovedí. A z tých jasne vyplýva, že to čo ona považovala za náznaky neboli žiadne náznaky, len normálna pracovná komunikácia a slušnosť medzi kolegami.
Skús si prečítať jej odpovede ešte raz. Ten muž jej skutočnú náklonnosť neprejavil ani raz.
@menonepoviem3333 autorka, prosím napíš čo a či vôbec si si z tejto situácie odniesla, nejaké ponaučenie alebo tvoje úvahy, nech to tu môžeme nejakým pekným spôsobom ukončiť 😉 a prosím nájdi si čas a rozpíš sa, lebo nejaké dve polovety to nikam neposunú. Ďakujem
@matrioshka333 Tak ona by mala vyhľadať hlavne pomoc. Pretože toto je patologicky choré. A po tomto všetkom, čo tu ide stále viac napovrch, som si priam istá, že to riešil nielen on, ale aj kolegovia už dlhšie. Bolo jej už predsa povedané, že nemá záujem a ak neprestane, dostane výpoveď. Myslím, že keď sa dozvedel o povýšení, začal už skôr riešiť aspoň jej preloženie. Pretože už písala, že je nejaký zmenený a chladný. Nikto si nevie predstaviť, čo je to za peklo byť "ľúbený" chorou osobou s bludmi, ktorá nevidí realitu, ktorú vidíne my. Ale tak ľudia za zastávajú aj serióvych vrahoch, ženy ich ľúbia. Tak ja sa nečudujem, že tu to chce niekto zvrhnuť, že je to vina toho muža. Dopriala by som takým osobám stret s takým človekom, ktorému nijak, ani krikom nevysvetlíš a bude to ťahať do extrému, ako autorka. Až ohrozenie v práci a možná strata financií ju trošku prebrala, ale stále nechápe.
@enmery súhlasím. Neraz sme jej tu v dobrom navrhovali aby sa obrátila na psychológa, nie je to hanba a hlavne jej samej to pomôže. Ale ona musí k tomu dospieť sama.
@enmery Tiež si myslim, ze to stále nepochopila. Celu dobu rieši len to, aký bol k nej zlý. Ale stále si neuvedomuje, ako až ho musela vyprovokovať, keď musel spraviť takéto rozhodnutie. Tiež to musel dlho pred sebou tlačiť. Ako guľa na nohe ktorej sa nemôžeš zbaviť. Zneprijemnovala mu fungovanie v práci a už to začínalo mat presah do osobného života. Nech rozmýšľa nad týmto.
@grof_monte_christo už bol na ňu hnusný, tak mu dá pokoj (snad).
@naneta258 Tak ona mu už musí dat pokoj. Lebo poletí z firmy a môžu na nu podať trestné oznámenie za obťažovanie. Len bolo by dobre pozrieť sa na to aj z jeho pohľadu. Preco to musel spravit.
@grof_monte_christo mal to spraviť už dávno.
@naneta258 lenze podla mna to ide pomaly. ako ked sa vari zaba. jemu mohlo kludne chvilu trvat kym si to uvedomil. potom chvilu myslel ze sa to utrasie ked jej povie nie. potom to skusa l slusne a kazdy ma inu mieru trpezlivosti.
@pralinka25 ktovie.. ale koniec koncov je to dobre tak ako to je. On bude mať pokoj a autorka snad pochopi, ze lubi inu a ma ich nechat na pokoji 🙂
nemôžte dať výpoved niekomu len zato, že sa do vás zaľúbil..ako ho ona obťažovala? čo kontrektne, aky protokol v praci porušila, že mu vyznala lasku?
@naneta258 ja neviem. pozri kolko dievcat jej tu cele dni hovorilo napriamo a na tvrdo ako sa veci maju. mnohe boli az neprijemne a fakt tvrde a aj tak isla svoje a takto si to cele pokazila. myslim ze tvrdsie vyjadrenia ako dostala tu uz len malokde by dostala. a aj tak sla dalej a dalej

@grof_monte_christo v poriadku, ale nech na ňu nikto nezvaluje to ze ona bude môcť zato ak potrati.. pretože on je ten co bol trpezlivý ale jeho partnerka nie.