icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

ema22270
25. okt 2024

@bessie12 ved to je dobre ze jej to tak napisal, az mne bolo neprijemne to citat, len podla mna to autorka aj tak nechape.

bessie12
25. okt 2024

@ema22270 na jednej strane mi jej luto, pretoze keby si vzala nase rady k srdcu, tak takto to dopadnut vobec nemuselo. Ale na tej druhej strane si o to koledovala a teraz musi znasat nasledky.

ema22270
25. okt 2024

@bessie12 ved ano 🤷‍♀️

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024

Sestra mu napísala že čo si dovoluje také niečo mi napísať (bez môjho vedomia)...že to je jedno xo bolo ženám sa to nehovorí....bojím sa čo urobí keďže je môj šéf už...

h2
26. okt 2024

@menonepoviem3333 A tvoja sestra má odkiaľ jeho číslo?

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024

@h2 má jeho email...

h2
26. okt 2024

@menonepoviem3333 No tak teba už si zablokoval, teraz si zablokuje aj tvoju sestru. 🤷‍♀️

bbshop
26. okt 2024

@menonepoviem3333 tvoja sestra nech sa do toho nestará keď nechceš mať ešte viac problémov a nech nerieši žena/nezena mala si sa správať normálne.

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024

@h2 alebo ma vyhodí....dôvod si už nájdu 😔

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024

@bbshop nemala sa do toho starať....keď ju zablokuje, nakricala na mňa že pôjde za ním a počas pred firmou 😔😔

bessie12
26. okt 2024

@menonepoviem3333 povedz sestre nech sa do toho nestará. Narobí viac škody ako úžitku.

h2
26. okt 2024

@menonepoviem3333 Nemôže ťa vyhodiť na základe toho, že mu písala tvoja sestra. Ak ťa vyhodí, kvôli sestre to nebude.

h2
26. okt 2024

@menonepoviem3333 A čo také akože vybaví, keď ho počká pred firmou?! 🤦‍♀️

karolinakr
26. okt 2024

@menonepoviem3333 aky uvedie dôvod? že si mu vyznala lásku?

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024

@h2 vravím, že dôvod môže povedať čokoľvek...😔
Je odo mňa staršia, a vždy so mnou obe s mamou jednaju ako s nesvojpravnou...a viete čo, ešte sa nestalo ze by som z toho nemala problémy

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024

@karolinakr ja neviem 😔😔

h2
26. okt 2024

@menonepoviem3333 A skúsila si sa niekedy zamyslieť, prečo tak s tebou jednajú? A ešte k tomu obidve?

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024

@karolinakr iný kolega mi včera vravel ze on by to riešil ako obťažovanie (moju zamilovanosť, nie moju sestru) a že len čaká kedy ma niekto vyhodi...

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024

@h2 veď o to ide ,že nič ,len budú mať pokoj na srdci s mamou ze mu donre vynadali ze co si dovoľuje mne napísať...

maximiliana
26. okt 2024

@menonepoviem3333 ty si nim posadnuta, prenasledujes ho, obtazujes, nahovaras si veci, ktore neexistuju a sestra ma pocit, ze on ti ublizil? Kokos vy patrite cela rodina na psychiatriu, nie len ty

h2
26. okt 2024

@menonepoviem3333 A tebe nevynadali za to, čo robíš? To sa im zdá v pohodičke?

gabikaa96
26. okt 2024

@maximiliana úplné súhlasím,sestra by nemala riešiť jeho ale ju...

naneta258
26. okt 2024

@menonepoviem3333 autorka povedala si sestre všetko presne tak ako naozaj bolo? Alebo si prikraslila pravdu a teraz z toho bude ešte väčší pruser...

mamina7070
26. okt 2024

v zaujme svojho dusevneho zdravia a aj ostatnych okolo nastup od pondelka na PN (a objednaj sa psychiatrovi) a poziadaj o ukoncenie pracovneho pomeru
a najdi si nieco ine

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024

@h2 to je dlhý príbeh...v skratke,vedia o všetkom, a držia so mnou....pretože mamu síce nechal ocko kvôli inej,ale ona si nqsla ďalšieho manžela tak že rozbila rodina, a sú spolu oveľa šťastnejší...a moja sestra tak isto, u nich to bolo veľmi podobné ako v mojom prípade...šéf, jeho žena, hádky...

bessie12
26. okt 2024

@menonepoviem3333 no vy ste mi teda "rodinka úžasných" 🙄

naneta258
26. okt 2024

@menonepoviem3333 takže to všetko pramení z domu. Radim ti tie psychoterapie.

basullinka
26. okt 2024

Ach. @menonepoviem333 nikoho nedonutiš, aby sa do Teba zamiloval. Bohužiaľ. Musíš sa zmieriť s tým, že Ťa nemiluje a obťažuje ho Tvoja prítomnosť. Je to kruté, ale je to tak.

pralinka25
26. okt 2024

jezisi kriste.

@menonepoviem3333 ak toto sestra spravi tak ver tomu ze nie len ze ta vyhodia ale podaju na vas este aj trestne oznamenie. uprimne vy ste mimo vsetky tri. rozbijat rodiny, stavat svoje stastie na nestasti inych to je nonsens. cakat pred firmou. to je uplne primtivne. ak je toto realita, o com dufam ze nie je, tak toto skonci velmi zle.

a teda ak mas aspon stipku zdraveho rozumu daj vypoved ty, pretoze ked ju dostanes ty od nich, o to tazsie sa ti bude hladat nova praca a okrem ineho, zamestnavatelia si casto zistuju preco si dostala vypoved.

nikdy nestavaj svoje stastie na nestasti ineho. na chvilku sa to moze javit ze to vyslo, ale ono pride casom realita.

P.S. po tomto vsetkom by som podala trestne oznamenie a to som clovek ktory extremne vela znesie, mam naozaj obrovsku trpezlivost asi ako ten tvoj vyvoleny, ale ak by to zaslo az sem, ako pises pohar by nie len ze pretiekol, ale by sa rozbil a bol by to fakt velky rachot.
nezamilue sa do teba nikdy. doteraz ta toleroval ale asi ta uz doslova nenavidi. ani by som sa mu necudovala.

naneta258
26. okt 2024

@menonepoviem3333 ale po tomto som aspoň pochopila, prečo to všetko je pre teba "normalne"