Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
Vy celá rodina patríte na psychiatriu. Akože sorry ale fakt. Tvoja mama aj keď rozbila jednu rodinu a myslí si, že našla svoje šťastie, mohla mať aspoň sebareflexiu a uvedomiť si, že takto sa nemá správať každý. Byť ňou odhovaram ta od rovnakých chýb akých som sa dopustila ja.
@bbshop tak vína je stále na oboch stranách
@menonepoviem3333 ako ze na oboch stranách? Veď ak žena ide po zadanom mužovi, tak je jasné že ONA chce prekaziť vzťah a ONA za to môže.
Celá rodina ste zlí ľudia, čo chcú stavať svoje šťastie na nešťastí druhých. Na jednej strane mi je vás ľúto, lebo raz sa vám to vráti i keď úplne iným spôsobom. Na druhej strane takýchto ľudí by som nechcela mať v okolí, ani ich len poznať.
@menonepoviem3333 ale stale nerozumiem ako chces niekoho donutit aby sa do teba zamiloval takymto spravanim? ved to je odpudive aj keby nebol zadany.
@menonepoviem3333 boze. To fakt ? Toto uz nemoze byt pravda. Aj ked uz chapem odkial toto mas. Rodinna tradicia budovat si vztah na nestasti druhom a este to povazovat za normalne....Sestra nech nic nerobi pokial nechces mat este vacsi pruser ako uz mas. Si dospela. Co chce za teba riesit ? Bolo by to pekne, ze sa ta chce zastat ale absolutne nemiestne zvhladom na fakt, ze bol v prave. A zas co take napisal ? Ze nie je nie ? Ze mas ist z cesty ? Len drsno. No ked si nepochopila po milom tak musel po zlom...
Vazne teraz. Uz krot vasne. Sestra tiez. Najdi si pomoc. Nie je to hanba a potrebujes ju. Ozaj to uz zachadza za hranice zdraveho rozumu a este sa montuje do toho rodina a podporujeta a on je ten zly...hod sa na PN, ked poriesis psychiku a hladaj novu robotu. Bude ti lepsie. Takto sa budes trapit v tvojej nestastnej zamilovasti, oni sa budu trapit, a budes sa trapit aj v robote.. a sestra nech sa tiez spamata
Vina je na obidvoch stranach ? No byva to tak. Ale v takychto situaciach, kde sa primontuje dalsia zena, ktore ako si sama napisala, vzdy dostane co chce... by som toto netvrdila... a este po tom vsetkom...
Tak ale pozrite ako dlho mu odolaval, a tak mimochodom, prisahám ze nie som jediná vo firme ktorá to na neho vselijak možne skúša....a nikdy nič s nikym nemal, nechapem....sú u nas,bo vlastne boli aj kolegovia,ktorí podľahli po krátkom čase....tiež zadaní zamilovaní s domom autom už aj s tehotnou partnerkou boli aj pred svadbou, po svadbe...
@menonepoviem3333 a to co bola stavka ktorej podlahne ci co 😀😀
@naneta258 nie
@menonepoviem3333 Čo ste to vy za firmu?! Si robíte nejaký rebríček, ktorý ktorej ako rýchlo podľahne? 🤦♀️
To aby sa žena začala báť pustiť muza do práce, pretože kolegyne po ňom pôjdu ako supy
@h2 nie
@menonepoviem3333 dievča zlaté, ty si sa už totálne odpísala a výpoveď je iba otázkou času. To co spravila tvoja sestra bude myslím posledný klinec do rakvy tohto celého
Neverim, ze toto moze byt realne uz. konecne tato diskusia zmizla a hla, nova absurdita na obnovenie zaujmu. A ak sa to skutocne stalo, tak ste trafene vsetky tri a mali by ste sa nad sebou zamysliet
Ak je to pravda, tak dúfam, že sa to bude riešiť TO a možno ukončeným pracovného procesu a možno jedného dňa budeš mať nariadeného psychiatra. A hádam Ti to dá nádej na nový normálny život a začneš vidieť realitu a nie svoje bludy. A tvoju sestru radšej nekomentujem.
@menonepoviem3333 tak samozrejme alibilisticke kecy - niesom jedina a robia to vlastne vsetci. Tak ta rovno vyvediem z omylu, nie nerobia to vsetci. Robis to ty a rada sa pozeras na tych, ktori maju rovnako pokrivene hodnoty, pretoze sa potom citis lepsie. Ludia co maju normalne zdrave vztahy s takou ako si ty a tebe podobnych nechcu mat nic spolocne. Nic v zlom, ale radodajky v zivote vazne nepotrebujeme. Vztahy, rodina a vychova deti su velmi narocne a extra problemy si radi odpustime. A kamaratky co skacu na cudzich manzelov s rozkrocenou narucou - to je fakt to posledne co nam v zivote chyba.
na tvojom šéfovi oceňujem, že ked je fešák, tak odoláva a to je teda vzácnosť
@enmery ak je toto cele pravda. Dufam, ze nie lebo toto uz je fakt cele zle. Tak sa sestra mozno prebere, ked pride dalsia taka ako ona a zvedie jej muzika, ktoreho vlastne najprv zviedla ona od druhej... som zvedava, ci aj potom bude tvrdit to co teraz. To uz asi nebude take super nevinne a ved nic nerobim...
@karolinakr nemyslím si ze to je vec vzhľadu ale charakteru

@menonepoviem3333 nemusíš tak striktne dodržiavať rodinne tradície