icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

aandrea9
26. okt 2024

@menonepoviem3333 nemusíš tak striktne dodržiavať rodinne tradície

bbshop
26. okt 2024

Vy celá rodina patríte na psychiatriu. Akože sorry ale fakt. Tvoja mama aj keď rozbila jednu rodinu a myslí si, že našla svoje šťastie, mohla mať aspoň sebareflexiu a uvedomiť si, že takto sa nemá správať každý. Byť ňou odhovaram ta od rovnakých chýb akých som sa dopustila ja.

naneta258
26. okt 2024

@bbshop ale pre jej mamu to nie je chyba, veď ona je šťastná vo vztahu.. čo ze rozbila iný vzťah, len aby ona bola happy 😀

bbshop
26. okt 2024

@naneta258 oni musia byť extrémne blbé, veď to ani normálne nie je si neuvedomovat akým pokutnym spôsobom si budujú to "šťastie"

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024

@bbshop tak vína je stále na oboch stranách

naneta258
26. okt 2024

@bbshop ale som rada, že to autorka napisala pretože aspoň chápem odkiaľ ma takéto rozumy, že zničiť niekomu vzťah je v poriadku.. bud si to uvedomi sama, že to je zle alebo bude v tom pokračovať.

naneta258
26. okt 2024

@menonepoviem3333 ako ze na oboch stranách? Veď ak žena ide po zadanom mužovi, tak je jasné že ONA chce prekaziť vzťah a ONA za to môže.

huxy
26. okt 2024

Celá rodina ste zlí ľudia, čo chcú stavať svoje šťastie na nešťastí druhých. Na jednej strane mi je vás ľúto, lebo raz sa vám to vráti i keď úplne iným spôsobom. Na druhej strane takýchto ľudí by som nechcela mať v okolí, ani ich len poznať.

naneta258
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
26. okt 2024

@menonepoviem3333 ale stale nerozumiem ako chces niekoho donutit aby sa do teba zamiloval takymto spravanim? ved to je odpudive aj keby nebol zadany.

ns994
26. okt 2024

@menonepoviem3333 boze. To fakt ? Toto uz nemoze byt pravda. Aj ked uz chapem odkial toto mas. Rodinna tradicia budovat si vztah na nestasti druhom a este to povazovat za normalne....Sestra nech nic nerobi pokial nechces mat este vacsi pruser ako uz mas. Si dospela. Co chce za teba riesit ? Bolo by to pekne, ze sa ta chce zastat ale absolutne nemiestne zvhladom na fakt, ze bol v prave. A zas co take napisal ? Ze nie je nie ? Ze mas ist z cesty ? Len drsno. No ked si nepochopila po milom tak musel po zlom...
Vazne teraz. Uz krot vasne. Sestra tiez. Najdi si pomoc. Nie je to hanba a potrebujes ju. Ozaj to uz zachadza za hranice zdraveho rozumu a este sa montuje do toho rodina a podporujeta a on je ten zly...hod sa na PN, ked poriesis psychiku a hladaj novu robotu. Bude ti lepsie. Takto sa budes trapit v tvojej nestastnej zamilovasti, oni sa budu trapit, a budes sa trapit aj v robote.. a sestra nech sa tiez spamata

Vina je na obidvoch stranach ? No byva to tak. Ale v takychto situaciach, kde sa primontuje dalsia zena, ktore ako si sama napisala, vzdy dostane co chce... by som toto netvrdila... a este po tom vsetkom...

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024

Tak ale pozrite ako dlho mu odolaval, a tak mimochodom, prisahám ze nie som jediná vo firme ktorá to na neho vselijak možne skúša....a nikdy nič s nikym nemal, nechapem....sú u nas,bo vlastne boli aj kolegovia,ktorí podľahli po krátkom čase....tiež zadaní zamilovaní s domom autom už aj s tehotnou partnerkou boli aj pred svadbou, po svadbe...

naneta258
26. okt 2024

@menonepoviem3333 a to co bola stavka ktorej podlahne ci co 😀😀

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024
h2
26. okt 2024

@menonepoviem3333 Čo ste to vy za firmu?! Si robíte nejaký rebríček, ktorý ktorej ako rýchlo podľahne? 🤦‍♀️

naneta258
26. okt 2024

To aby sa žena začala báť pustiť muza do práce, pretože kolegyne po ňom pôjdu ako supy

menonepoviem3333
autor
26. okt 2024

@h2 nie

tundra
26. okt 2024

@h2 kto je dalsi na rade😂😂😂🙈

janka_23
26. okt 2024

@menonepoviem3333 dievča zlaté, ty si sa už totálne odpísala a výpoveď je iba otázkou času. To co spravila tvoja sestra bude myslím posledný klinec do rakvy tohto celého

naneta258
26. okt 2024

@h2 ale zaujímalo by ma, či nejakej podlahne keďže to skúša skoro každá na neho .

h2
26. okt 2024

@naneta258 A ty tomu veríš? Že skoro každá to skúša na 8 rokov zadaného chlapa?

h2
26. okt 2024

@tundra 😂 Tak to už je iný rebríček! 😲

sim_mi
26. okt 2024

Neverim, ze toto moze byt realne uz. konecne tato diskusia zmizla a hla, nova absurdita na obnovenie zaujmu. A ak sa to skutocne stalo, tak ste trafene vsetky tri a mali by ste sa nad sebou zamysliet

enmery
26. okt 2024

@h2 Ona verí aj tomu, že zato môže ten chlap, lebo posadnutú a psychicky chorú ženu nestopol tak, ako si ona predstavuje.

enmery
26. okt 2024

Ak je to pravda, tak dúfam, že sa to bude riešiť TO a možno ukončeným pracovného procesu a možno jedného dňa budeš mať nariadeného psychiatra. A hádam Ti to dá nádej na nový normálny život a začneš vidieť realitu a nie svoje bludy. A tvoju sestru radšej nekomentujem.

enmery
26. okt 2024

@janka_23 To by bolo paradoxne to najlepšie, čo by sa jej stalo.

kittykat22
26. okt 2024

@menonepoviem3333 tak samozrejme alibilisticke kecy - niesom jedina a robia to vlastne vsetci. Tak ta rovno vyvediem z omylu, nie nerobia to vsetci. Robis to ty a rada sa pozeras na tych, ktori maju rovnako pokrivene hodnoty, pretoze sa potom citis lepsie. Ludia co maju normalne zdrave vztahy s takou ako si ty a tebe podobnych nechcu mat nic spolocne. Nic v zlom, ale radodajky v zivote vazne nepotrebujeme. Vztahy, rodina a vychova deti su velmi narocne a extra problemy si radi odpustime. A kamaratky co skacu na cudzich manzelov s rozkrocenou narucou - to je fakt to posledne co nam v zivote chyba.

karolinakr
26. okt 2024

na tvojom šéfovi oceňujem, že ked je fešák, tak odoláva a to je teda vzácnosť

ns994
26. okt 2024

@enmery ak je toto cele pravda. Dufam, ze nie lebo toto uz je fakt cele zle. Tak sa sestra mozno prebere, ked pride dalsia taka ako ona a zvedie jej muzika, ktoreho vlastne najprv zviedla ona od druhej... som zvedava, ci aj potom bude tvrdit to co teraz. To uz asi nebude take super nevinne a ved nic nerobim...

pinkmamba
26. okt 2024

@karolinakr nemyslím si ze to je vec vzhľadu ale charakteru