icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

pinkmamba
26. okt 2024

to už aké zle je, keď sa muz chváli za to co je podla mňa základ ak chce byť človek vo vzťahu, keď som raz zamilovaná, môže sa celý svet snažiť získať moju pozornosť, ale v mojich očiach budú iba ako otravne muchy ktoré chcem zahnať a užívať si život s tým koho milujem. celé to ze "skúšajú to naňho,odoláva, tento podľahol blabla" možno viete stále sú muži co majú sex z lásky.. tu ceníme niečo čo je ozaj minimum.. je mi z toho až smutno. neviem si ani predstaviť dostať pusu od muža iného ako je ten môj. hnusí sa mi to. a ľudia čo podľahnú hoci sú zadaní sú podľa mňa vrcholovo prehniti a zavrela by som ich do klietky hanby

janka_23
26. okt 2024

@enmery tiež si myslím, ale úplne najlepšie by bolo keby vyhľadala odbornú pomoc

h2
26. okt 2024

@karolinakr Nie, nie je to vzácnosť, nie je to o tom, či je fešák. Myslíš, že škaredí nepodvádzajú?

karolinakr
26. okt 2024

@h2 ako by si to percentualne rozdelila, podvadzanie pekní versus škaredí?

h2
26. okt 2024

@karolinakr Nijako, nie je tam súvis.

pralinka25
26. okt 2024

@karolinakr @h2 ale zas faktom je ze krajsi to maju lahsie. Alebo viac prilezitosti.

h2
26. okt 2024

@pralinka25 Ale zase škaredý, keď už sa objaví nejaká, čo by ho chcela, tak možno skôr podľahne, lebo čo ak už taká príležitosť nepríde? 😀

bbshop
26. okt 2024

Škaredí podvádzajú oveľa viac než pekní. Majú komplexy, ktoré si takto kompenzujú to po prvé a po druhé nie sú zvyknutí na pozornosť žien. Je to pre nich nieco nové a vzrušujúce. Cítia zrazu to čo necítila nikdy predtým a to, že sú zrazu žiadaní.

mantilka
26. okt 2024

@huxy veď sa práve vrátilo a veľmi ťažko to v práci rozchodi...bude musiet odist

karolinakr
26. okt 2024

@pralinka25
@h2
pekní si viac mòžu vyberať, s kým podvedú

karolinakr
26. okt 2024

@pralinka25 čiže pralinka si chcela povedať, že ty si si mohla vyberať? 🙂

tundra
26. okt 2024

@karolinakr na to je predsa prislovie:
"Ked do pekla,tak aspon na peknom koni"😉

mantilka
26. okt 2024

Autorka po výstupe tvojej sestry čakaj trestné oznámenie. Polícia si ťa predvolá na vypočúvanie.
Radím ti PN a výpoveď, lebo to zle dopadne
...je to jediná cesta, ktorá ťa môže zachrániť.
Ak pôjdeš do práce, bude to horšie ako si to predstavuješ. Tvoja rodina nieže prekročila ale zbierala hranice únosnosti.
Tvoj šéf už nemá inú voľbu, lebo ho prenasledujes ty a tvoja rodina. Bude nútený konať.
Keď som ti povedala, že ti hrozí vyhadzov a že sa budú sťažovať obaja nechcela si veriť.
Viem čo je prenasledovanie, to už nikto neustoji....vy ho prenasledujete.
Si hlúpa, že si povedala svojej rodine čo sa stalo keď vieš, že zle reagujú.

karolinakr
26. okt 2024

@tundra 🤙

ruxandra
26. okt 2024

A on nieco tvojej sestre odpisal?

h2
26. okt 2024

@karolinakr Pozri, keď niekto chce podvádzať, tak objekt už si nájde. Niekto ľahšie, iný ťažšie, ale neatraktívny vzhľad nie je prekážkou.

janka_23
26. okt 2024

@mantilka ak na nu podajú trestné oznámenie tak ma baba celkom slušný problém, prenasledovanie je myslím trestný čin

h2
26. okt 2024

@tundra Kto chce do pekla a nemá na pekného koňa, aj na starej mršine sa tam dohrká. 😜

tundra
26. okt 2024

@h2 😂😂😂💪

pralinka25
26. okt 2024

@h2 @bbshop no to je tiez pravda. kazdopadne podvadzanie je o charaktere. a zas kopec ludi je vernych len preto ze nemali prilezitost.

pralinka25
26. okt 2024

@karolinakr ale ano kedysi za mlada som si mohla vyberat ale krasou to urcite nebolo. 😀

pralinka25
26. okt 2024

@h2 alebo na metle 😀

timea301196
26. okt 2024

Autorka ja sa nečudujem že tvoja rodina sa ku tebe tak chová veď ty si fakt nesvojprávna

bbshop
26. okt 2024

@pralinka25 ja si myslím, že každý má príležitosť keď chce. Dnes to nie je problém ani pre najskaredsieho, keďže existujú zoznamky, bary kde sa vo veľkom smilni a navyše krása je subjektívna. Ako sa hovorí na každé vrece existuje zaplata. Skôr je to o tom do akej miery je to pre človeka zaujímavé, atraktívne alebo ako sa pri tom cíti. Keď niekto škaredý zrazu objaví teplú vodu a cíti sa príťažlivo tak podvedie. Keď niekto atraktívny je už znudený a otrávený záujmom opačného pohlavia a je to jeho každodenná realita, tak nim ani nehne keď niekto prejavi o neho záujem. Ale áno samozrejme, je to hlavne vec charakteru a nielen vzhľadu, ale podpise sa do veľkej miery aj vzhľad na správaní človeka. A komplexy nás ovplyvňujú viac než by sme si mysleli.

xkuriatko
26. okt 2024

@sim_mi podla mna nie je. Cele to je vymyslene. Ale teda cloveku co toto dava ide karta. V robote sa musi velmi nudit ako tu uz pisala nejaka citatelka. Ocenujem ako kazdym novym zadrbom rozviri diskusiu. Otvaram pukance.

bonboniera
26. okt 2024

Gratulujem MK tímu, toto je majsterstuk trollingu 👌

karolinakr
27. okt 2024
menonepoviem3333
autor
27. okt 2024

No keď mám pravdu povedať, momentálne by som bola veľmi rada keby som si robila srandu 😔

ruxandra
27. okt 2024

dostala tvoja sestra nejakú odpoved od neho?

letfenixa
27. okt 2024

@menonepoviem3333 hádam len nechceš byť lutovana! Čo si si navarila, to si aj zjedz!