Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@menonepoviem3333 nechcela by som byt na tvojom mieste. Ja by som dala výpoveď, nemala by som odvahu ukázať sa tam a chodila by som kanalmi
@janka_23 bojím sa ísť zajtra do roboty, ale výpoveď môžem dať až keď si nájdem inú prácu
@menonepoviem3333 no a na PN sa nechces hodit naa chvilu? To je velmi trapna situacia teraz.... Ani PN nezachrani,ale co ja viem.... uffff
@menonepoviem3333 na tvojom mieste by som zajtra zašla k dr a zároveň išla k odborníkovi hodila sa na PN s hladala si nové zamestnanie.. Hanba by mi asi nedovolila sa tam ukázať po všetkom čo si napachala a aj tvoja rodina.
@smajlik323 dievčatá, neviete ani ako rada by som to urobila...ale doma sa zbláznim a nemôžem si dovoliť mať menšiu výplatu...
@menonepoviem3333 doma sa zblaznis??? a v robote to bude akoze nie na zblaznenie? dusna atmosfera, trapas jak hovado ... no ako myslis... uskromis sa s nizsou vyplatou snad.... ci lepsie tam ist? ako myslis ze to bude?
@menonepoviem3333 si srandu robíš však? Alebo chceš ísť do roboty aby si ho videla ? U teba by ma to neprekvapilo, lebo ty potrebuješ pomôcť. Ti nebude trápne zajtra ?
@smajlik323 presne to mi napadlo... ze ho chce vidiet
@menonepoviem3333 ja sa divím,že na teba ešte nepodal trestné oznámenie za obťažovanie
@kvetkaxxx zbytočne sa tu zaoberať.... toto je chorý človek a ak nedostane pomoc môže to zle dopadnúť
@smajlik323 presne, celu celucicku dobu myslim na tu babu s 2 detmi a manzelom, ktora nedopadla dobre kvoli psychopatovi z TN ci NM ci odkial... Velmi velmi chcem verit, ze autorka nastupi na liecbu a neublizi nevinnym ludom
Ona skôr ublíži sebe než jemu
@ruxandra Chlap sa zaľúbil do matky dvoch detí, vydatej a bol presvedčený, že aj ona ho ľúbi a manžela nechce. Nepomohlo vysvetľovať, prosiť. Polícia, psychiatria a pustili ho a počkal si ju, keď šla do práce na bicykli a ešte aj tam sa mu snažila vysvetliť, že ona ho nechce a ľúbi manžela a že to bolo len v jeho hlave. Zabil ju mačetou.
@bbshop Ona už mu a jeho partnerka naubližovala dosť. To nemusí byť len zabitie. A keď sa úplnou náhodou "prenesie" cez neho, nájde si iný objekt svojej vyfabulovanej lásky. Nezdá sa mi, žeby sa chystala vyhľadať odborníka. Asi stále netuší, že ten jeho záujem, bol len v jej hlave a predstavách.
@menonepoviem3333 Tak toto nie je vobec na vypoved,pokial si neurobila nieco horsie.Ako ze ti to je trapne rozumiem ale dovod na vyhodenie tvoj uz novy sef nema ziadny.Za predpokladu ze si pracu plnis ,jedine zeby si urobila nieco,co naozaj moze byt dovod na vypoved.
@dobryden no mne povedali že dôvod si už môže vymyslieť hocijaký, ako príklad že nie je spokojný s mojim výkonom práci, alebo že myší znížiť stav...no že sa ma zbaví jednoducho....a že sa mám skúsiť ísť s ním porozprávať....ale ja sa ho bojím a som rada že s ním nie som v kancli
@menonepoviem3333 na tvojom mieste rátam s výpoveďou. A určite by som sa dala PN a viac tam nešla
A ako ďaleko od neho ťa majú preradiť od 1.12 ? Budete si na očiach ľahko aj tak alebo vôbec ?
@klip0 vôbec...
@menonepoviem3333 tak potom by som išla do 1.12 na dovolenku plus PN, nejak to pokombinuj aby dobre bolo a od 1.12 začala nanovo
A tento tyzden s nim este budes v kancli, ci uz mas sediet na inom mieste?
@ruxandra na inom,on uz je šéf
@menonepoviem3333 jasne.presne od 28.10 uz je na novej pozicii. Rozhodlo sa v piatok. Ze ti to niekto aj veri.
@ciernysokol pravda.. 😅
@menonepoviem3333 tak on ide prec z vašej kancelarie, ci ty? Nerozumiem. Vsak ty mas ist inam az od prveho nie?
@menonepoviem3333 ty už ani sama nevieš čo si si tu nevymýšľala.
@menonepoviem3333 zas sa zamotavas do svojich lzi a preto ti neverim(e) ani slovo. Pisala si, ze od 1.12. si TY preradena a zrazu on je preradeny? 🤣 Od dnes? Fiiha, to uz je december? To ale letiii

@ruxandra nie...ale kolegyňa vravela ze cldy týždeň bude v kancli...