icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@menonepoviem3333
@pralinka25 aj zastaviť moju sestru...

karolinakr
28. okt 2024

to je super mať šefa, ku ktoremu sa nesmieš približiť, a kam budeš chodiť riešiť problemy v praci?

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@karolinakr mam to riešiť cez kolegov...

pralinka25
28. okt 2024

Asi je toto naozaj topka konika. Uplne psycho. Aj keby to bolo vymyslene je to psycho

karolinakr
28. okt 2024

@menonepoviem3333 toto je ina komédia

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@karolinakr aj to im vadí ze vraj využíva ze je sef a tak ďalej

h2
28. okt 2024

@menonepoviem3333 Kokos ty si vážne myslíš, že my tu seno žereme?! Už nebolo o čom písať, keďže už sa vyjadril, že ťa nechce, si preradená, on je šéf (zrazu, zo dňa na deň, akurát, keď si to začala riešiť na MK?), tak treba rozvíjať dej ďalej pridaním ďalších postáv, direktívnej matky a šibnutej sestry?! Aj to by ešte bolo OK, ako-tak. Ale toto?! To akože skúšaš, čo všetko ti u tých blbiek z koňa ešte prejde? No tak pre tvoju info, toto už nie: "filozofia mojej rodiny je ze mohol so mnou aspoň spávať nech mám radosť".

lucylaw
28. okt 2024

@menonepoviem3333 Je ti dúfam jasné,že v momente,ako tvoja sestra alebo mater niečo napíšu jeho frajerke,tak ty v sekunde letíš z tej firmy ako vtáčik a už s tebou nikto z kolegov v živote neprehovorí? Ale tak máš,čo si chcela,aspoň niekde tá karma očividne zafungovala,kiežby to tak fungovalo u každej štetky,ktorá chcela rozbiť,prípadne aj rozbila rodinu .

aurora33
28. okt 2024

@h2 aka chudina taká filozofia 😅😀

letfenixa
28. okt 2024

@lucylaw neviem, či poletí, ale TO by som podala.

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@lucylaw povedzte mi ze co mam robiť? Ukradnúť im telefón?

crazy_cat_lady
28. okt 2024

asi im vysvetlit, ze ak nechcu, aby si vyletela z prace a na nich nebolo podane TO, tak nech vo svojom spravani nepokracuju..

pralinka25
28. okt 2024

@menonepoviem3333 a naco si im to hovorila ked vies ake su. To za prve. Za druhe varuj ho aj jeho priatelku. Za tretie povedz sestre aj mame ze si to neprajes lebo je to nevhodne a ublizia ti tym a aj sebe lebo toto je fakt na trestne oznamenie

226lenka
28. okt 2024

Že mohol so mnou aspoň spávať 🤦🤦🤦🤦🤦 mne sa sníva... Na psychiatriu patríte všetky tri a to ti tu vidím že viaceré radíme a vôbec to nemyslime v zlom. A si uvedom aj to, že tvoj šéf a jeho partnerka na vás môžu ostať trestné oznámenie.

dobryden
28. okt 2024

@menonepoviem3333 Podla mna si tu vela veci zatajila,pretoze takyto obrat behom par dni je uz naozaj divny.Za jedno podla toho co si pisala,by sa s tebou nikto takto bavit nemal.Lenze teraz opisujes situaciu naozaj zvlastne,podla mna si narobila ine veci o kt si tu nepisala,pisala si najskor len zlomok toho co si urobila.Rodinu stopnú hned,inak sa naozaj strapnis,hl co ma tvoja rodina vypisovať uplne cudzim ludom

lucy_ms
28. okt 2024

toto je kreatívne písanie ako vymaľované. dej sa odohráva podľa reakcií žien na modrom koni.

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@dobryden no nie nie je tu všetko co sa stalo ale to by tu už bola kniha tak preto len tak v skratke...a moaj rodina je padnuta na hlavu,absolútne nerešpektujú moje nie...

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@lucy_ms viete čo kašlite na to,neveríte ok....kiežby som si to cele vymyslela a všetko by bolo v poriadku

dobryden
28. okt 2024

@menonepoviem3333 Ale ty si zrejme tie horsie veci vynechala a tu si opísala v podstate nic take,kvoli comu by ta mala cela firma neznášať.Takze bud si vymyslas celu tuto story alebo to,kvoli s tebou nikto nic spolocne nechce mat si zatajila.

dobryden
28. okt 2024

@menonepoviem3333 pises kiež by ,tak kiežby si teraz radsej sa este ako tak zachránila tym ze zakzra svojej rodine nieco vypisovať cudzim ludom,nie ze potom ked sa to stane,napises len kiežby som im vtedy zabránila.

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@dobryden a ako? Im je ukradnuté čo ja poviem...áno,boli to zle veci, viem ze som s ním bola posadnutá...snažím sa riešiť to ale sestre som to povedala lebo je to moja sestra a chcela som sa zdôveriť nemyslela som ze z toho urobia honbu na jeho priateľku

bessie12
28. okt 2024

@menonepoviem3333 bohužiaľ to poníženie si si zaslúžila. A že mohol aspoň s tebou spávať?? To ako vážne?? Je šťastne zadaný a navyše sa bude ženiť. Keby bol slobodný, tak to by bolo iné. Ale pochybujem, že by ťa chcel. Príliš si sa mu vtierala a to veľa ľudí neznáša.

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@dobryden tak áno boli to zle veci ale tie už nevezmem späť ja som to vtedy brala tak že to je nutné aby bol môj

sisa_s
28. okt 2024

To mas skvelu pracu, ked viac odpisujes na MK ako pracujes

ns994
28. okt 2024

Toto uz je naozaj desive. Ci pravda alebo vymysel. Ved kto nieco taketo vymysli? 🙈 poda trestne oznamenie na vsetky a mate po chlebe...
Inak. Nerespektuju tvoje nie ? No wau.. rovnako tak ako ty nerešpektujes jeho nie ? Zeby si zistila ako sa citi ?
Tak napis co vsetko si porobila. Leno inak to nevychadza aj jed aj tak sialene ale necuduj sa babam, ked ti neveria... ja uz som kedy hovorila, ze je to divne...
A teda ako to beries teraz ? Si sa zlakla ?

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@sisa_s to vôbec nie je tak....nemám prácu kde sa vkuse niečo deje....v podstate veľa roboty mam len vtedy keď sa niečo pokazí...

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@ns994 trestné oznámenie by som nechcela ,nechcela som ani aby ma prestal mať rád, aj keď možno to bolo len v mojej hlave....a porobila som kadečo ale ľutujem to teraz

sisa_s
28. okt 2024

Tak vyuzi volny cas na profesia.sk, kariera.sk😉

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@sisa_s ok

ns994
28. okt 2024

@menonepoviem3333 a mal ta vobec niekedy rad ?podla teba ano. Ale podla toho co si tu opisala nie. Skor toleroval ako kolegynu.
Nuz pozri. Kazdy musime znasat nasledky svojich rozhodnuti. Ak si fakt nevymyslas tak zober konecne svoj zivot do svojicch ruk. Chod na pn, daj vypoved, ospravedln sa, najdi si pomoc a vysvetli tym dvom, zr nech mu/im daju pokoj. Lebo je to chore. Zato, ze ti povedal, ze nechce hysterku ci co ? Ze ti povedal drsnejsie nie ? Ho tu ideete nahanat ako z filmu? Nuz ked nechce trestne oznamenie tak sa stiahnite. Lebo si zarabate na pruser a to vsetky 3
Ak je to vymysel. Tak uz by aj stacilo nie ??