icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@ns994 boze, nie je to vymysel

dota6
28. okt 2024

@menonepoviem3333 povedz matke a sestre, že keď tam nabehnú alebo budú volať jeho žene, ty osobne sa postaráš o to, aby mali obe problémy. Komunikuj s nimi v správach a tie kompromitujúce im vytlač a povedz, že ideš na políciu :D

ns994
28. okt 2024

@menonepoviem3333 a okrem toho vymyslu si aj citala co som pisala ? Co pisali baby ? Lebo na toto stale reagujes ale na ostatne co sme ti tu popisali na 54 stranach skoro nic. Ako sa teda k tomu mienis postavit ? Ci len cakat co bude a prizerat sa ako jej vypisuju hluposti ?

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@ns994 od zajtra som na ho,idem ku psychologicke....a s nimi neviem, na oči im nechcem ísť hanbim sa a rodina neviem

tim23
28. okt 2024

Baby, nekŕmte to tu 😏 prvé strany ok, potom už na zaváhanie a tieto posledné sú totálny blud. A hlavne to, že jej matka so sestrou povedali, že sa s ňou mohol aspoň vyspať...(???) kto niečo takéto povie? O vlastnej dcére? Kašlite už na to..

ruxandra
28. okt 2024

@menonepoviem3333 a co zle sa stalo medzitym? Ved nam o tom povedz, budeme ti vediet lepsie poradit, ked budeme v obraze…
Sestre povedz, ze on ti nic neurobil, nech to necha tak. Ci stale mas pocit, ze on je vinník?

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@ruxandra veď nemám, ale ich nezaujíma názor niekoho iného, proste je to tak a hotovo

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@ruxandra aj by som napísala, ale znova tu budme čítať že wom troll, že je to vymyslené a mám sa liečiť...kašlime na to 😔

enmery
28. okt 2024

@menonepoviem3333 Liečiť sa máš tak či tak, pretože si vystavať lásku a náznaky na totálnych bludoch, ktoré sa nezhodujú s realitou, ok nie je. Lieč sa kvôli sebe a možnému budúcemu partnerovi. Ty si okolo reality ani nešla pri ňom.

ruxandra
28. okt 2024

@menonepoviem3333 kasli na ne, ja ti to verim. To su take zeny, co tu v kazdom jednom fóre pisu, ze je vymyslené, nevšímaj si ich..

dobryden
28. okt 2024

@menonepoviem3333 a ľutuješ to kolko,dva dni,od tej smsky co ti poslal?
Ako naozaj meviem co si mu porobila ked to je az na trestne oznámenie,to neboli len návštevy a kolenty jejo výdrže. Teraz ti asi musi byt jasne,ze sa vlastne vadili kvoli tebe.Lebo najskor si pisala inak a teraz si sa obrátila o 100stupnov ked ta blokli.
Tvojej rodine to jednoducho zakaz,výhrou im ak to urobia skončíš s nimi.To by si uz naozaj sa poriadne strápnila-to chces?Chces sa citit este trapnejsie?

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@dobryden ako im to mam zakázať? Oni chcú to co stále ,pokoj na duši že sa na neho vykricali a dobrý pocit že ona sa citi zle (chcú prísť s tym že ma nechal preto ze ona je tehotna ale že so mnou to ťahal posledný rok)

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@dobryden ľutujem, lebo na zablokoval...

enmery
28. okt 2024

@dobryden Tebe nestačilo?Držala si prsty a fandila si posadnutej žene. Teraz jej ideš spytovať svedomie. Stačilo.

ruxandra
28. okt 2024

@menonepoviem3333 ale preco chcu ubližovať nevinnej zene? Prosim ta, naozaj im toto nedovoľ :( skus im pripomenut, ze si uz dospela a ze si svoje problemy vyriešiš sama. Ci ani tak ta mama so sestrou nebudu poslúchať?

enmery
28. okt 2024

@menonepoviem3333 Tvoja rodina je mimo a Ty máš psychiatrickú diagnózu. Rieš seba. Čo bolo, už nevrátiš. Inak sa Ti to zopakuje. Aby si neubližovala sebe a iným nevinným. To jediné teraz môžeš urobiť.

enmery
28. okt 2024

@ruxandra A zdá sa Ti, že ona "poslúchala"?Ani 1000krát nie od neho a dobre mierené otváranie očí tu jej nezabránili v ničom. Až kým neprišiel náraz v podobe blokovanie a práce. Tu pomôže už len TO.

klip0
28. okt 2024

A čo všetko si mu robila ?

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@klip0 je mi blbo o tom teraz písať ,keď som sa už trošku dala dokopy...par krát som prišla do roboty keď tam bol on v mini šatách, a stále mi niečo "padalo" na zem,keď mala jeho priateľka nové nechty, išla som na také aj ja....stále som sa ho pýtala niečo, keď kúpili nové auto zistila som si o ňom skoro všetko aby som sa pred ním mohla tváriť že proste viem veľa o autách aj keď viem prd....chvíľu som "randila" s kolegom aby som ho nejak donútila žiarliť....snažila som sa pozývať ho na obed, doniesť mu obed z domu, aj keď on ma obedy od ženy....zmenila som štýl obliekania aby sa to podobalo tomu co sa mu páči (podľa nej)...voňavky som si tká isto kupovala také ako mi ona poradila....stále som sa tvárila že mi niečo nejde len aby prišiel ku mne,zaplatila som známemu aby jej vypisoval a zbalil ju za každú cenu.....na večierkoch som sa snažila aby vypil čo najviac alkoholu....raz aj bol tak opitý keď zapísali dieťa jedneho kolegu...že nevedel ani chodiť...ja som prišla k nemu lebo sedel za pultom že či nejde so mnou na záchod lebo je tam veľa opitých chlapov...on mi na to ze ne išiel by len s jeho ženou.....

vikiki29
28. okt 2024

Ty vole, tvoja rodina je hádam ešte viac drbnutá ako ty… a to je už čo povedať. Napíšem ešte raz, bez ohľadu na to, či je to celé vymyslené alebo nie, patríš na psychiatriu

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@vikiki29 ja mam dohodnuté stretnutie s psychologickou...tak už mi to netreba písať ze kam patrím...teraz mam iné starosti

deedol
28. okt 2024

"chcú prísť s tym že ma nechal preto ze ona je tehotna ale že so mnou to ťahal posledný rok"

toto ak dovolis, tak vsetky tri ponesiete nasledky, ak sa jej dietatu nieco stane. fuj, ci uz je to vymyslene, alebo nie, toto je fakt nechutne.

h2
28. okt 2024

@menonepoviem3333 Chorééé! "...zaplatila som známemu aby jej vypisoval a zbalil ju za každú cenu..." 😲

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@deedol a ako ich mám zastaviť? Ja som zaradila spiatočku, nesúhlasím s týmto, písala som,že dieťaťu by som neublížila...ja už sa im aj vyhrážam ,že ak to urobia viac ma neuvidia...vraj no a čo

deedol
28. okt 2024

@menonepoviem3333 uz si varovala kolegu? ked to s mamou a sestrou nejde, tak to je jedine. mala si na to pol dna, co si spravila?

nafka0483
28. okt 2024

@menonepoviem3333 Sestra a mama nie su nahodou len tvoje druhe ja, ktore si stale nepripusta realitu a vymysla ako to este skusit?

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@nafka0483 nie náhodou nie

aurora33
28. okt 2024

@menonepoviem3333 boze ty si zúfalá. Fuj.

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@aurora33 čo som zase urobila?

deninka233
28. okt 2024

Baby, tu sa jedná o chorú osobu, ona má pravdepodobne (ja som si na 100% istá) schizofréniu. Ona nerozmýšla ako zdraví ostatní ľudia. Je dosť isté, že sestra a matka sú len jej výplody, možno ich ani nemá alebo ak má, tak ani o ničom nevedia. Toto je len ďalší zo spôsobov ako sa k nemu dostať, ona ho musí zachrániť pred tými osobami! Aspoň cez kolegov mu musí dať vedieť, že ona je už tá dobrá a usilujú o neho iné zlé ženy! Už jej tu ani nepíšte, ona sa cíti ako v románe, hlavná hrdinka, nešťastne zamilovaná, obetuje všetko pre vyvoleného…