Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@klip0 no neurobila
A co ta mama a sestra? Kedy za nim vlastne plánujú ist? Alebo uz boli?
@ruxandra ja som už doma,a áno očividne sa k nej ich správa dostala...jeho asi ešte neodchytili
@menonepoviem3333 Vieš čo teraz už si to vyžer do konca,čo si si navarila,to si aj zjedz,jedine dúfam,že tá jeho partnerka z tých stresov nepotratí,lebo ver tomu,že až potom ti začne pravé peklo na zemi..Nikdy si s ním nič nemala a tvoja mater a sestra jej idú povedať,že ste to spolu rok ťahali a nechal ťa lebo je ona tehotná? Čo ste vy za chorá rodina? Aj tak je to podľa mňa celé vymyslené,s tou mamou a sestrou si to už trochu prehnala,dovtedy by sa tomu ešte hypoteticky dalo uveriť,ale to s tou mamou a sestrou už bolo trochu cez hranicu..
@menonepoviem3333 ved tie tvoje zúfalé pokusy zbaliť zadaného chlapa.
@menonepoviem3333 aka sprava sa k nej dostala? Ako vies? Co urobila? Co on na to?
@lucylaw ze som tu vôbec niečo písala....peklo na zemi? A co mi urobia? Zbila som ju? Zhodila zo schodov?....
@ruxandra ja neviem ,jedine co sa ku mne dostalo ze zbalil veci a nasrraty utekal domov a že som krava
@menonepoviem3333 po tomto všetkom len dúfam že nikoho neskántriš na ulici nožom len preto že ty máš bordel v hlave... myslím že toto by už mala riešiť polícia a súd, ktorý ti ihneď nariadi ústavnú liečbu... toto nie je sranda a to v prípade či je to pravda alebo vymyslené!!!!
@casavina čo zase robím? Nie som s ním v kontakte, idem na PN,budem úplne inde, idem na sedenie s psychologickou...
@menonepoviem3333 ty necitas čo píšeš, aj keby si teraz už neurobila nič, máš toho na rováši až až
@casavina alé veď ja som im teraz nič neurobila...
@menonepoviem3333 a mama so sestrou sa ti nepriznali co urobili?
@ruxandra nedvihaju mi a u nich doma neboli
No neviem dievcata, ako psycho román super, a ak je toto pravda, ta autorka, ešte dnes maď na krku TO, a zajtra okamžite ukončenie PP, a dôvod? Stačí ak jeho partnerka skončí na pohotovosti, si v takej riti moja zlata, ze ani nevieš v akej. A nemysli si ze ten okamžitý vyhadzov vysudis, sudca keď uvidí, že kvôli tvojej posadnutosti chlapom, jeho tehotná žena skončila na pohotovosti, ani nezačne konanie.
@som_realistka ale ja som jej nič nenapísala...to moja sestra....tak ma nechajte
@menonepoviem3333 neurobila si nic, len si doma naklamala rodine o nom hluposti a spustila lavinu.
Rodina ide v tvojom mene obhajovat vasu neexistujucu rodinnu cest, co v ich podani znamena zneprijemnit niekomu zivot. (trochu to pripomina rodinku typu nestastnej Kleopatry z Turca - povahami)
Nemyslim, ze utiect sa niekam schovat ti pomoze, ked tvoje dielo na jeho priatelke dokonaju tie dve.
Aj tak budes na zodpovednost volana ty, kedze ty si zacala vsetko svojim "co si zaumienim, to aj dostanem, ja som po mame".
@dharmasanata tak áno ale ja som nechcela aby ich kontaktovali
@menonepoviem3333 Ty si svojej sestre a rodine natlačila do hlavy, že Ťa ľúbi a len jeho frajerka je prekážkou medzi vami. Uverila si svojim bludom. Skús aspoň psychologičke úprimne povedať, že si realitu videla úplne inak.
@menonepoviem3333 ak je toto vsetko pravda dufam len ze ta jeho priatelka mu bude verit pretoze ani o teba nezakopol a dufam ze take harpie im nenarusia vztah, lebo je v tom chudak nevinne. A velmi dufam, ze vas vsetkych v tom pribehu niekto spozna a da jej precitat celu tuto diskusiu 💪
@menonepoviem3333 povedz aj rodine pravdu, že ty si klamala všetko si si vymyslela a si chorá žena co potrebuje pomôcť
Akože sorry kľudne ma zmažte ale ja sa čudujem že na svete pobehuju takéto PIČ*... hanbi sa dievča
@menonepoviem3333 takže píšeš ze s tebou to ťahal posledný rok,čo to znamená??Ťahal akože s tebou aj flirtovanie a zvadzal Ta?
@dobryden nie
@menonepoviem3333 len si chcela aby to robil vsak?
@aurora33 no chcela ale ved nikde nevravim ze robil

@deninka233 ok,ako myslíte....radšej už naozaj sem nič nenapíšem