icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

moonlight1210
28. okt 2024

@dobryden "Oni chcú to co stále ,pokoj na duši že sa na neho vykricali a dobrý pocit že ona sa citi zle (chcú prísť s tym že ma nechal preto ze ona je tehotna ale že so mnou to ťahal posledný rok)"

Pise, ze jej rodina si to chce vymysliet ako pomstu.

enmery
28. okt 2024

@dobryden Ty nevieš čítať?Jej mama a sestre toto chceli povedať jeho snùbenici /už povedali/, že spolu niečo mali-ich výmysel a lož.

klip0
28. okt 2024

@menonepoviem3333 ako vieš že to vie už tá jeho partnerka? Že jej to už povedali/napísali ?

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@klip0 neviem, len si myslím....prečo inak by tak odišiel

lienka.7
28. okt 2024

50tka prekrocena... dáme 100vku? 😁
Btw, za to sa niečo dostáva?

klip0
28. okt 2024

@menonepoviem3333 ako tak odišiel ? Odkiaľ a ako odišiel ? Náhle z práce ? Ako to vieš ?

fairyy
28. okt 2024

@lienka.7 asi nie, ale v tomto pripade TO 😀😀

mamina7070
28. okt 2024

ty toto ale psycho

autorka je zjavne psychicky chora a mala by sa ist liecit zbytocne viac k tomu pisat

a ta mama a sestra zjavne vymyslene a len zbytocne terorizuje inych

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@klip0 z práce, písala mi kolegyňa....zbalil veci tresol dverami a šiel...a ešte poznamenal ze som krava

dobryden
Autor odpoveď zmazal
kvetkaxxx
28. okt 2024

@menonepoviem3333 a dalej? nejaka dohra? toto je nevydarena telenovela

ruxandra
28. okt 2024

Sestra s mamou uz sa ti ozvali? Uz ti povedali, co urobili?

modrykolibrik
28. okt 2024

Fuha precitala som celu diskusiu a mam dost. Autorka fakt ta nechapem. Uvedomujes si, ze tvoja rodina moze jeho snubenici zabit dieta? Ved ty mozes este aj skoncit v base! To im nevadi, ze jej mozu sposobit psychicku ujmu a potrati? Mam dost

naneta258
28. okt 2024

@menonepoviem3333 autorka prečo nenapises jeho snúbenici ze je to všetko len vymysel lebo si ho chcela dostať a tvoja rodina to robí napriek?

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@naneta258 kde jej mam napísať? Mňa ma bloknutu

klip0
28. okt 2024

@menonepoviem3333 kdekoľvek. Mail/číslo/nový účet na FB/Instagrame. Spôsob sa dá nájsť. Ty len čakáš

winki13
28. okt 2024

@menonepoviem3333 vieš kde bývajú napíš list s vysvetlením a na tvojom mieste priložím aj screenshot celej tejto diskusie, pošli poštou....daj si PN dovolenku a už do tej práce a ich životov ani nepáchni....pre svoje vlastné dobro....ich vzťach si už narušila a môžeš si gratulovať, že ona vďaka tebe a tvojej rodine už bude navždy poznačená.

winki13
28. okt 2024

@menonepoviem3333 a inak toto vzniklo z uplne nevinnej temy.....mam nieco naznačiť kolegovy a pritom ty ho už pár rokov terorizuješ sexuálnym obťažovaním.

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

@winki13 prečo hy bola poznačená?

11beautygirl11
28. okt 2024

Ja si myslím, že netreba písať nič. Daj im pokoj.

winki13
28. okt 2024

@menonepoviem3333 si predstav, že tebe by niekto v praci zvádzal muža a potom ti ako tehotnej bude vypisovať jej rodina.....fakt si myslis, ze budú mať po tomto vzťah ako pred tebou?

naneta258
28. okt 2024

@menonepoviem3333 autorka budeš kontaktovať jeho snúbenicu a ospravedlnis sa jej za to všetko co si napachala?

naneta258
28. okt 2024

@winki13 nebudú. Minimálne ona bude mať stále pochybnosti.

winki13
28. okt 2024

@naneta258 presne....veď to jej chcem naznačiť. Ach chúďa tá baba.

naneta258
28. okt 2024

@winki13 skôr sa bojím ze jej to robí dobre ze to budu mat takto nastrbene medzi sebou. Vieš ako - keď nie so mnou tak s nikým.

winki13
28. okt 2024

@naneta258 bojím sa to, že teraz dúfa, že ho ona nehá a autorka pribehne ako samaritán za nim s horúcou polievkou a pytlom servítok...ach zle mi je z toho.

pralinka25
28. okt 2024

on by ju nechcel ani keby zostala posledna na celej planete a prilahlych galaxiach.

naneta258
28. okt 2024

@pralinka25 áno, ale pochybujem ze si to ona uvedomuje.

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

Za ním neboli,lebo sa bali ze ich napadne...ale napisali aj jemu správu...že to ako sa ku mne zachoval sa nerobí, že aj tak vedia ze si ju ide brat len kvôli dieťaťu ,a že vedia aj to ze rok sme boli spolu a že s takou mladou mu to aj tak nevydrzi a nech sa nad sebou zamysli že chodí ešte do školy a on je šéf firmy.....jej napísali podobne že je mladá kurva a že si ju berie len kvôli dieťaťu, že so mnou bol vyše roka a že so mnou vyzeral veľmi šťastne, a že ked potrati že dakto jej určite urobí nové......

menonepoviem3333
autor
28. okt 2024

A ne nepomohli vyhrážky že už má viac neuvidia keď to spravia