Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
Pozri sa,bola si donho zamilovana ,snazila si sa onho aj ked bol zadaný.Najskor si ani jeho typ nebola ked ti takto odolal ale sme ti tu pisali ze je na mladsie a omnoho mladsie.Toto co si porobila je skor trapne pre teba,takto sa strapnit a vnucovat je naozaj pod uroven.Ale zasa neber vazne ked ti tu niekto pise ze ked potrari je to tvoja chyba a podobne ,toto tvrdenie je prave irealne.Ako trestny zločin nie je zvádzať muza ktory ma len priateľku,horsie by bolo keby ma zenu a deti,no a ty si aspon v tomto dala spiatočku,informácia o svadbe a dietati ta zabrzdila,tak na tom nie si zle.Pisala si ze aj ine baby vo firme ho chceli zviesť.Stale si myslim ze nic tske hrozne si nespáchala,a trestne oznámenie je naozaj na smiech.
Uz tu nic nepis,nik ti tu nepomoze a akurat to budes zivit v hlave.Mamu so sestrou stopnú nech im uz dsju pokoj lebo takto je to pre teba este viacej trapnejsie.Dufam ze si najdes inu pracu a ked sa zamilujes budes mat pritom triezvu hlavu.
Ale výpoveď už dávať ne.usim...mám okamžitú výpoveď za hrubé porušenie pracovnej disciplíny....takže predsa si niečo našiel 🙂
@menonepoviem3333 od začiatku sme ti to tu všetky písali, ty si tvrdohlavo tvrdila ze on ta určite nevyhodi a vidíš. Snáď si z toho aspoň zoberieš ponaučenie a začneš na sebe naozaj pracovať
@menonepoviem3333 no nemusel si nič hľadať keď tvoja rodina začala strkat nos tam kde nebolo treba.
@naneta258 myslím si, že autorkina mama a sestra budú v písaní pokračovať, lebo tentokrát si zlý, zlý šéf dovolil jej dať výpoveď. Snáď sa mýlim.
@menonepoviem3333 keďže si už určite prerušila kontakt s matkou a sestrou, ako si im bola avizovala (prerušila si ho?), tak im ani náhodou nevešaj na nos, že Ťa vyhodili. Som totiž presvedčená, že ak sa to tie dve dozvedia, pôjdu robiť poriadky.
@mijunik a co im mam povedať ked si rýchlo nenájdem novú prácu?
@dobryden ďakujem že aspoň vy nie ste proti mne
@menonepoviem3333 napríklad aj nič konkrétne???? To, že Ti už dosť pomohli zničiť si život a teda už stačí a nie je to ich vec, nech Ti dajú pokoj?
@basullinka keď nebudem mat na nájom a budem musieť ísť k nim budme musieť povedať im to
@menonepoviem3333 si dospelá? Si svojprávna? Prečo by si sa mala spovedať rodine? Niečo si vymysli, to Ti ide (viď “rok chodenia s kolegom”). Stále sa staviaš do pozície, že Ty vlastne nevieš, že nie len Ty si na vine, že Ty sa vlastne tak plavíš životom, nič nemáš vo svojich rukách. Preber konečne za seba zodpovednosť. Aj to patrí k dospelosti. A opäť Ti pripomínam, že si matke a sestre povedala, že ak napíšu šéfovi a jeho partnerke, že s nimi prerušíš kontakt (alebo niečo v tom zmysle). Prečo si nedodržala svoje slovo? Čím Ťa matka a sestra tak obohacujú, že napriek tomu, čo urobili ich v živote tak veľmi potrebuješ? Ale keď teda Ti rodina kafre do života - aký je ockov názor na vec?
@dobryden mimochodom - informácia o svadbe autorku nezabrzdila, to si si nevšimla? Zabrzdila ju až drsná SMS od šéfa. Chápem, že sa ju zrejme snažíš upokojiť, ale ona fakt prekročila všetky hranice. A myslím si, že trestné oznámenie za obťažovanie a možno aj za iné veci (ohováranie, šírenie nepravdivých informácíí, na cti utŕhanie…) úplne s kľudom môže byť na autorku, na jej matku a sestru podané.
@menonepoviem3333 Tak vypoved uz mas, ak okamzite neprestanete, cakajte trestne oznamenie, ak uz aj nebolo podané.
@menonepoviem3333 čiže máš hodinu výpoveď pekne. A za porušenie pracovnej disciplíny sa už ani nezamestnas.
*hodinovu
@menonepoviem3333 s tymto vo vypovedi to budes mat naozaj velmi tazke najst novu pracu.
Skoda ze ked si si sem prisla po rady ani jednu jedinu si nevyuzila.
Vsetko mohli byt inak.
@mijunik preto,lebo vždy keď potrebuje finančnú pomoc,sú tu....ocko so mnou dlhodobo nie je v kontakte
@menonepoviem3333 tu je to ako hadzat hrach o stenu. Nieco si nasiel ? O nie. Nic nemusel hladat. Uplne stacilo, co vsetko si povyvadzala a zaslo to az do obtazovania jeho a jeho partnerky nielen tebou ale aj tvojou rodinou.
Toto im nehovor. Lebo sak vybuchnu od zlosti a ktovie co este povyvadzaju
@grof_monte_christo @dobryden písala ze to nie je za čo podať...za sms je to podlq nej blbosť...
@ns994 a bývať pôjdem k vám?
@menonepoviem3333 trestné oznámenia sa bežne podávajú za obťažovanie, očiernovanie, verbálne útoky, napádanie atď atd
@menonepoviem3333 najprv si tu pisala ako super zarabas a uz musis instant ist byvat k mame?
@menonepoviem3333 ale co si cakala. 1000 x ti to tu kazdy napisal. Slusne milo aj drsne. Rovnako ako ten tvoj kolega. Ako si mohla vystudovat skolu ked vobec nerozumies obsahu.
Skus si najst brigadu a nefnukaj.
@menonepoviem3333 nie dakujem. Ja mam svoj zivot. Ty mas svoj. Si dospela, si svojpravna. Nemas uspory ? Hladaj rychlo novu. Ano zrejme to nebude jednoduche (odporucanie tiez zrejme nebude po tomto), ked si dostala takto padaka ale to je tvoje maslo na hlave. Hladaj riesenie a nie ako sa to neda, a ze musis ist zalovat maminke. Videla si co sa stalo, ked si im toto povedala. Nechcem vediet coho su schopné, ked im povies toto. Aj ked stale nevieme, ci vlastne vedia o tom, ze si si to vsetko povymyslala... tak ak im to budes nahodou hovorit (dúfam, ze nie) tak prosim, aspon im povedz pravdu a neprikrasluj. Aj teraz miesto toho aby si sa vzhopila tak vlastne ty si ta ublizena. A neviem preco by si hned mala ist byvat inde. To si natom tak zle ? Este ti pride vyplata za tento mesiac a zacni hladat aspom brigady alebo daco

@dota6 vieš čo mne ani neprídu nejaké nezvyčajné keď si vsimam ľudí okolo seba..asociálov, alkoholikov a kadejakých čudákov, tak presne si aj viem predstaviť kde ich zaradiť. Dnes som videla jednu celkom peknú ženu, upravenu, namaľovanu, pekne oblečenú..v krčme na rande s najhorším pijakom aký tam je. Išla som iba okolo a cez otvorené dvere som to videla..vyzerala, že sa v jeho spoločnosti cíti príjemne a vysmiata jak lečo. Dokonca som počula, že o toho alkoholika je tam dosť často aj bitka žien. Tieto tri budú z rovnakého sudka akurát sa bijú o ženatých a zadaných.