icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

ivkaivka9
18. okt 2024

@vanilkovazmrzka toto je narušená osoba bez ohľadu na to, či je to výmysel alebo skutočná téma. Toto príčetná osoba nevyprodukuje. Mala som spolužiačku na strednej, tiež mala podobné "príbehy". Proste potrebovala pozornosť, tiež nebola ok.

jajanka31
18. okt 2024

No to ze sa nebozkavaju a nedrzia za ruky pocas vecera cca 3 hodiny nic neznamena. To urcite v spolocnosti kamaratov alebo kolegov nerobime ani my s manzelom...a uz vobec nie ked sme doma a mame navstevu. Takto sa spravaju 15 rocny vkuse na sebe nalepeny v objati..

dota6
19. okt 2024

Tento troll ma baví. Rozkošne naivné odpovede.
@menonepoviem3333 milión kvetov :D nádhera. Botanická záhrada, uprataný dom. Šťastný to chlap. Dúfam, že tento troll nás bude ešte chvíľku zabávať. 🍿

ruxandra
19. okt 2024

Ako to dopadlo? Povedala si mu to? Co on na to?

nika501
19. okt 2024

@menonepoviem3333 dobre ránko trollko😁 už si doma, alebo ešte len raňajkuješ v jeho tričku? 🥪☕

menonepoviem3333
autor
19. okt 2024

@ruxandra povedala som mu,že či sa už môžeme porozprávať niekde na terase...povedal že nie že ma iné veci v hlave...skrátim to,prišiel tam kolega ďalší, začali sa baviť o svadbe, áno, ide ju požiadať o ruku....opýtala som sa,že xi tie náznaky nič neznamenali, druhý kolega ma vysmial že si to namyslam,takže...2 roky lásky neznamenali nič...😔😔😔😔😔😔😔😔

veronikaszabova
19. okt 2024

@menonepoviem3333 cakala si snad nieco ine?? Teraz budes vo firme za kravu. Bolo ti to treba?

doriiis
19. okt 2024

Booooozinku.😱To je ale sok.Kto by toto čakal?😂

veronikaszabova
19. okt 2024

@doriiis 😂

doriiis
19. okt 2024

@veronikaszabova ...dobre jej tak😂

aurora33
19. okt 2024

@menonepoviem3333 ja som vravela že ta pošle do prdele.

jajanka31
19. okt 2024

@menonepoviem3333 2 roky lasky? Akej lasky? Ty vies co je laska? To ze ti pozdravi a pokeca s tebou nie je laska.. ani ty jeho nelubis. Ved laska je o inom.teba sa len pacil ale nic o nom nevies

aurora33
19. okt 2024

@doriiis asi sme to cakali všetky len ona nie 😅

danielle799
19. okt 2024

@menonepoviem3333 prečo by ste to robili? Je zadaný, ma priateľku, dom, možno plánuje sa ženiť....vy tam nie ste...tak to nechajte tak a majte dobrého kamaráta...
Keby niečo ku vám cítil uz dávno by vám povedal, naznačil, mal nejaké prejavy na vás.
Nenicte niečo čo funguje...nebudete šťastná

klip0
19. okt 2024

Toto je presne ten prípad kedy až fyzicky cítim hanbu niekoho iného 😂 a ten niekto ju ani necíti no 😂 trápne mi je aj za teba

simona1306
19. okt 2024

no, akoze slabota :D cakala som, ze vymyslis lepsi koniec, ze sa tu este trocha pozabavame 🙂

enmery
19. okt 2024

2 roky lásky si mala len ty v hlave. To by chcelo liečiť.

glade22
19. okt 2024

Čože? Som skoro taká sklamaná, ako pri filme Pompeje 😂

casavina
19. okt 2024

@menonepoviem3333 vualaaa... Už si triezva? Snáď si už konečne spadla z ružového obláčika !!! Vyšla si z toho ako hlúpa naivka🤦
Snáď po tomto nájdeš silu fungovať normálne či už doma alebo v práci 🍀

terezka1947
19. okt 2024

@menonepoviem3333 ty si to riešila aj pred ďalším kolegom?
No tak to budete mať v práci po tomto víkende veselo.
Osobne si myslím,že keď nie každý,tak určite väčšina tušila,že si do neho zaľúbená. Keď ak nie on sám 🤷
Škoda,že napriek tomu,že ťa tu ľudia odhovárali,predsa si sa strápnila

princezna_bosorka
19. okt 2024

@menonepoviem3333 tak skus nerozbijat partiu...

trdelnik234
19. okt 2024

@menonepoviem3333
No do pi....
To fakt ?! Prekvapko,ze?
Jak si na toto zareagovala?
Prides nam n'a svadbu?

trdelnik234
19. okt 2024

@klip0
Presne si to vystihla

ruxandra
19. okt 2024

Podľa mňa dobre, že to urobila, lebo od začiatku bola nastavená na to, že to urobiť chce, hoci jej tu ženy radili opak. No ak niekto nemá záujem poučiť sa z chýb iných, musí si to vyskúšať na vlastnej koži, aby pochopil, že je to hlúposť.
Napriek tomu, aspoň konečne vie na čom je a nezabije ďalšie dva roky myslením si, že aj on ju tajne miluje.. 🙂

vorkola
19. okt 2024

@menonepoviem3333 No zas tu mame dalsiu K.....cku,v malom, som len zamilovana, ale skusit....Rozbijacka jek vysita,keby to priatelke tohokolegu aspon doslo,aby ta mohla vyhodit raketovou rychlostou..Ked si zamilovana, uz do zadaneho,tak akurat by som tam nesla,este sa mozno v tebe vzbudi aj zavist,rodinn. dom + priatelka, a ty ich chces rozbit,Zobud sa.Ty ako by si to prijala,keby to bolo naopak ?

jajanka31
19. okt 2024

@vorkola to je skoda reci.. to proste taka osoba sa bude vyhovarat ze laske nerozkaze, ze ona je zamilovana a nemoze za to.. kolko uz takych bolo. Lebo chlap chodi opraty, ozehleny, este si aj obedy z domu nosi, a o to vsetko sa stara 100% sam. Este aj maka a splaca hypo a ta jeho frajerka je len prizivnicka.. ja nechapem ako rozmyslaju take zeny.. realny zivot je uplne o niecom inom.o starostlivosti, ekonomike, efektivite a nie sa muckat na gauci..ja som to cele zazila..bol to des pocuvat ju.. on si kupil dom.. vravim jej nie, nie, my sme si kupili dom 50/50 a vyplatenim nie na hypo. Chces mi vyplatit mojich 50% a kludne mu mozes aj zacat zehlit varit prat znasat jeho maniere a konicky... nech sa paci.. tie zeny ziju v nejakej telenovele alebo co.

menonepoviem3333
autor
19. okt 2024

@jajanka31 je s ňou 8 rokov, dnes som sa dlho rozprávala so svojou sestrou....mysli si,že po toľkých rokoch sa jednoducho nevie odtrhnúť, aj keby chcel....a ved na obed môže chodiť s nami....žehliť určite zvládne
a zapnúť práčku, ja zarábam viac ako ona....čiže....

enmery
19. okt 2024

@menonepoviem3333 Tvoja sestra nevie, že si psychicky chorá a potrebuješ psychiatra?Vyfabulovala si si 2ročnú úplne inú realiti a aj po odmietnutí ideš ďalej!V prvej téme si presvedčivo napísala, že on ľúbi Teba. Ty máš obrovský problém a on to teda nie je.

dota6
19. okt 2024

@menonepoviem3333 ale no, keby veľmi chcel odtrhne sa. Ale on nechce. A teba nechce, lebo si ako vegeta.

jajanka31
19. okt 2024

@menonepoviem3333 a to myslis ze tieto 3 veci co si napisala su cely zivot.. ? Chodit moze na obedy len kto to bude platit? Tiez nerozumiem tomu ze zarabas viac. Jasne ze zarabas viac ked ona chodi este do skoly a ma len nejaku vedlajsiu robotu ale ked ju skonci moze kludne zarabat viac. A mozno aj teraz dobre zaraba. Vies kolko maju ludia aj vedlajsich brigad cinnosti.. To ocakavas ze aj teba necha chlap po 8 rokoch? Vies si predstavit byt s niekym 8 rokov? Ako by si sa citila keby ze po 8 rokoch od teba chlap odijde za inou. Co je to 8 rokov v porovnani so 40-50 rokmi.. moja sestra ma je s manzelom od 15 a uz su spolu 20 rokov..
A ano su aj taky chlapi co nezvladnu zehlit alebo to ocakavaju od partnerky? Hmm ach jaj... osobne si myslim ze ty sa nevies odtrhnut od neho nie on od priatelky.. ako co je k nej priviazany na 100 zamkov.. ? Normalne keby chcel tak ju becha..