Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@menonepoviem3333 včera o 15.10 si písala, že ideš na PN
@ns994 homeoffice som mala vybavený ,k PN nedošlo, dostala som výpoveď
@ns994 myslela som,ze výpoveďou to končí
@menonepoviem3333 čo bolo uvedené vo výpovedi? tam musi byt hruby prečin, aby ta mohli vyhodit, tak napiš dôvod
ale tam plynie vypovedna lehota od toho dátumu.. tak dovtedy choď na PN, aj ked som nikdy nechapala, ako sa da vybavit u doktora pnka zo simulácie a nech ti preplatia dovolenku celu a daju k výplate
@karolinakr hrubé porušenie pracovnej disciplíny,neskoré príchody do práce,nesplnené ciele
@menonepoviem3333 s takými referenciami si budeš prácu hľadať ťažko
@menonepoviem3333 ty rozumieš, že nemôžes dostať výpoved, za to, že si mu 7x vyznala lásku? proste Zakonník práce takéto niečo nedefinuje
@karolinakr tak ale napisali nesplnene ciele a neskore prichody. A moze ist na PN aj keby jej psychiater odporucil.
@menonepoviem3333 cvakate sa? Ci ako mate prichody osetrene.
ja sa ťa nebudem zastávat, lebo ženy matu zožeru za živa, ale toto bola osobná antipatia tvojho šéfa k tebe a nie hrube porušenie disciplíny..súd by ti možno dal za pravdu, ale ja ťa nepoznám, neviem, čo si tam vyvádzala
@karolinakr hrubé porušenie pracovnej disciplíny napísal
@menonepoviem3333 sk si na PN tak pokiaľ viem ta zatiaľ.nemoze vyhodiť,moze Ta ak ukoncis.teda ty bud na PN kľudne kľudne pol roka,povedz ze ta bolia kríze,niečo s chrbticou,určite nebuď na PN s nejakou psych diagnózou.To si pozri Q PN neukonci ešte.
A chodila si do prace neskoro nesplnila si ciele?Lebo za vyznanie lásky Ta naozaj nemôže vyhodiť,to by si ho mohla ty žalovať!
@dobryden ja som nebola na PN,dnes so mnou ukončil pracovný pomer.....mam to tahat po súdoch? Vyhrala by som?
@menonepoviem3333 chodila si neskoro do prace? Plnila si si pracu? Ano alebo nie?
@menonepoviem3333 ved ale včera si písala že dnes ideš na Pn.
@menonepoviem3333 Za co Ta v skutočnosti vyhodil,ze si bola zamilovaná a chcelo si ho zbaliť?
Ak za to ,tak je to poriadne pripeceny chmulo.Mohol Ta stopnúť na začiatku a nie ze to zišlo až tak ďaleko.Mohol Ta len prerobiť aby Ta nemal na očiach očiach rovno výpoveď za to ze si sa doňho zamilovala?Ako verím tomu ze si ho asi aj otravoval a to tvoje vyučovanie mu nebolo príjemné ale on mi je strašne nesympaticky.Uplne pomstichtivy a hlavne ak niekto ako dospelý čaká na nejakú 12r kým bude mať 15 aby ju mohol trt**t ,to je už zúfalo choré.Bud rada ze Ta nechcel,aj táto jeho bude staršia a verím tomu ze ju vymeniť za ešte mladšiu.Tebe želám všetko dobré.
@karolinakr zakonnik prace nedefinuje závažné alebo menej závažné porušenie prac. disciplíny. Konanie zamestnanca sa posudzuje individualne. Pracovna disciplina je subor ustanoveni, ktore sú v zakonniku prace, v pracovnej zmluve, vnutropodnikovych predpisoch, ktore musia zamestnanci dodrziavat.
Neskore prichody do prace, neplnenie cielov, chatovanie na MK pocas pracovnej doby, sexualne obtazovanie na pracovisku...s tymto vyhras sud tazko, hladaj si novu pracu a skus sa nezalubit zase do sefa
@menonepoviem3333 A kvôli takých ,ako ty rozpadá rodina 😟 no fujjj !

@heidi4 na homeoffice