icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

menonepoviem3333
autor
29. okt 2024

@heidi4 na homeoffice

mijunik
29. okt 2024

@menonepoviem3333 včera o 15.10 si písala, že ideš na PN

ns994
29. okt 2024

@mijunik pisala aj jedno aj druhe. Najprv tusim HO a potom, ze pojde na PN
Ci to je ale pravda 🤷‍♀️
Nato, ze to vedia, ze sak nech s nou aspon spava som aj ja zabudla 😁

menonepoviem3333
autor
29. okt 2024

@ns994 homeoffice som mala vybavený ,k PN nedošlo, dostala som výpoveď

ns994
Autor odpoveď zmazal
menonepoviem3333
autor
29. okt 2024

@ns994 myslela som,ze výpoveďou to končí

ns994
Autor odpoveď zmazal
dagas
29. okt 2024

@ns994 tak akože každú čo na koníka napíše ohľadom PN alebo OČR tak tu vždy zvozia pod čiernu zem a jej to budeme radiť.

ns994
29. okt 2024

@dagas tak prepac. Tak mozte zvozit aj mna. Nemysela som to v zlom. A ak je toto cele pravda tak ona to potrebuje lebo toto nie je vporiadku ale potrebuje sa liecit

karolinakr
29. okt 2024

@menonepoviem3333 čo bolo uvedené vo výpovedi? tam musi byt hruby prečin, aby ta mohli vyhodit, tak napiš dôvod

karolinakr
29. okt 2024

ale tam plynie vypovedna lehota od toho dátumu.. tak dovtedy choď na PN, aj ked som nikdy nechapala, ako sa da vybavit u doktora pnka zo simulácie a nech ti preplatia dovolenku celu a daju k výplate

menonepoviem3333
autor
29. okt 2024

@karolinakr hrubé porušenie pracovnej disciplíny,neskoré príchody do práce,nesplnené ciele

janka_23
29. okt 2024

@menonepoviem3333 s takými referenciami si budeš prácu hľadať ťažko

karolinakr
29. okt 2024

@menonepoviem3333 ty rozumieš, že nemôžes dostať výpoved, za to, že si mu 7x vyznala lásku? proste Zakonník práce takéto niečo nedefinuje

pralinka25
29. okt 2024

@karolinakr tak ale napisali nesplnene ciele a neskore prichody. A moze ist na PN aj keby jej psychiater odporucil.

@menonepoviem3333 cvakate sa? Ci ako mate prichody osetrene.

karolinakr
29. okt 2024

ja sa ťa nebudem zastávat, lebo ženy matu zožeru za živa, ale toto bola osobná antipatia tvojho šéfa k tebe a nie hrube porušenie disciplíny..súd by ti možno dal za pravdu, ale ja ťa nepoznám, neviem, čo si tam vyvádzala

menonepoviem3333
autor
29. okt 2024

@karolinakr hrubé porušenie pracovnej disciplíny napísal

dobryden
29. okt 2024

@menonepoviem3333 sk si na PN tak pokiaľ viem ta zatiaľ.nemoze vyhodiť,moze Ta ak ukoncis.teda ty bud na PN kľudne kľudne pol roka,povedz ze ta bolia kríze,niečo s chrbticou,určite nebuď na PN s nejakou psych diagnózou.To si pozri Q PN neukonci ešte.
A chodila si do prace neskoro nesplnila si ciele?Lebo za vyznanie lásky Ta naozaj nemôže vyhodiť,to by si ho mohla ty žalovať!

menonepoviem3333
autor
29. okt 2024

@dobryden ja som nebola na PN,dnes so mnou ukončil pracovný pomer.....mam to tahat po súdoch? Vyhrala by som?

winki13
29. okt 2024

@dobryden ja by som povedala, že ona má toho na rováši oveľa viac aj čo sa týka práce.

winki13
29. okt 2024

@menonepoviem3333 chodila si neskoro do prace? Plnila si si pracu? Ano alebo nie?

ns994
29. okt 2024

@dobryden to nebolo len vyznanie lasky...

aurora33
29. okt 2024

@menonepoviem3333 ved ale včera si písala že dnes ideš na Pn.

dobryden
29. okt 2024

@menonepoviem3333 Za co Ta v skutočnosti vyhodil,ze si bola zamilovaná a chcelo si ho zbaliť?
Ak za to ,tak je to poriadne pripeceny chmulo.Mohol Ta stopnúť na začiatku a nie ze to zišlo až tak ďaleko.Mohol Ta len prerobiť aby Ta nemal na očiach očiach rovno výpoveď za to ze si sa doňho zamilovala?Ako verím tomu ze si ho asi aj otravoval a to tvoje vyučovanie mu nebolo príjemné ale on mi je strašne nesympaticky.Uplne pomstichtivy a hlavne ak niekto ako dospelý čaká na nejakú 12r kým bude mať 15 aby ju mohol trt**t ,to je už zúfalo choré.Bud rada ze Ta nechcel,aj táto jeho bude staršia a verím tomu ze ju vymeniť za ešte mladšiu.Tebe želám všetko dobré.

h2
29. okt 2024

@aurora33 Veď kecá a vymýľa si sprostosti, až sa práši. A čím viac jej to ľudia žerú, tým ďalej za hranicu zachádza. Predpokladám, že sa ešte dočkáme aj toho, že mladá potratí a na autorku bude podané trestné oznámenie, či niečo podobne absurdné.

winki13
29. okt 2024

@karolinakr zakonnik prace nedefinuje závažné alebo menej závažné porušenie prac. disciplíny. Konanie zamestnanca sa posudzuje individualne. Pracovna disciplina je subor ustanoveni, ktore sú v zakonniku prace, v pracovnej zmluve, vnutropodnikovych predpisoch, ktore musia zamestnanci dodrziavat.

sisa_s
29. okt 2024

Neskore prichody do prace, neplnenie cielov, chatovanie na MK pocas pracovnej doby, sexualne obtazovanie na pracovisku...s tymto vyhras sud tazko, hladaj si novu pracu a skus sa nezalubit zase do sefa

fairyy
29. okt 2024

@dobryden ak neklamala tak taketo pracovne pozicie aku mala ona su v korporatoch... v korporatoch sa nevyhadzuje za veci, ktore nevedia dokazat... cize ona realne ma blbu dochadzku a ciele neplnila... to co jej radis je od veci...

netti87
29. okt 2024

@menonepoviem3333 A kvôli takých ,ako ty rozpadá rodina 😟 no fujjj !

xkuriatko
29. okt 2024

@asocial a uz aj ockovi. Boze, ona presne pise scenar podla toho co jej tu radia zeny. Stavim sa, ze o chvilu bude mat TO na krku. Ja by som tiez vedela vymysliet pribeh, pri ktorom sa rozum zastavuje a zaroven nozik vo vrecku otvara. 🤦‍♀️