Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@dobryden prečo chcela ona jeho keď je pedofil stále som nepochopila..asi ani autorka nebude až tak v poriadku keď pedofila sa jej zachcelo. Ty stále nechápeš že mimo je autorka aj kebyže to berieme z tvojho uhla pohľadu, že je pedofil. To je dvojnásobný dôvod prečo ho mala nechať na pokoji a nie pre teba to je jej obhajoba
Už to nechajte tak ona to aj tak nepochopí lebo nechce.
@dharmasanata jedna osoba ktorej nick sa neoznacuje prišla s tou verziou a drží sa jej zubami nechtami
@dharmasanata lebo ju chcel keď mala 15 či čo a pre ňu je nebezpečný pedofil deviant..lebo tá jeho žena je o niekoľko rokov mladšia od neho😅
@bbshop bi mladšia je o 10
@dobryden tak si precitaj o pedofilii viac. mozes zacat wikipediou https://sk.wikipedia.org/wiki/Pedofília a opkracovat dalej. neobhajujem ju ale pleties hrusky s jablkami. terminy treba pouzivat sravne.
@pralinka25 nuž keď “sravne”, tak “sravne”… 😂😂😂💩
@mijunik 🙄
Ale mne je jedno koľko má ona rokov.....hej mala 15 keď spolu začali chodiť poznali sa dlho predtým a neviem koľko mala keď spolu sexovali a jeho priateľky predtým neboli mladšie ani jedna
@menonepoviem3333 no a nejake pokračovanie všetkého? Už nič ďalej sa nedialo? Kedy ideš do firmy odovzdať veci?
Tak už má aspoň jedna nemenovaná osoba odpoveď na to či je pedofil. Prekvapivo - nie, nie je. Keďže pred ňou ani nemal mladšie priateľky.
Ale zvláštne je ze je jeho jediná ktorá je mladšia a aj tomu sa bránil
@kvetkaxxx dialo ,ale teraz pijem víno, možno neskôr napíšem, kontaktovali ich moja super segra
Boze..ty uz ries seba a nie jeho priatelku, kolko mala rokov, kedy sexovala...
@pralinka25 juj, len dúfam, že som sa Ťa nedotkla, lebo to som nechcela… ale tak krásne ma to pobavilo… 😅
To bola reakcia na to ze sexovali v 15 a že man nechce lebo som stara....blbosť...priateľky predtým boli jeho rovesnicky max 2 roky mladšie
@menonepoviem3333 nechcela som už prispievať, ale toto sa už fakt nedá.. Už aj výpoveď...no toto 🤦 a s čím prídeš zajtra? Že si sa s ním vyspala a v piatok napíšeš že si tehotná nie? Akože už s tým prestaň prosím ťa....čakáš, že natiahnes diskusiu aspoň na 100 strán, či čo? Oblb riadny....kočky už neprispievajte fakt 🤦
@nika501 úplne mimo ste
@menonepoviem3333 že mi to ideš písať práve TY 🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@menonepoviem3333 a ako bolo u psychologicky
@ema22270 ťažko
@mijunik nie v pohode. pisanie z mobilu nie je moja silna stranka 😀
@dagas však má dosť voľných termínov...cez známu
@menonepoviem3333 no a dalej? To tazko, to z toho nevieme vela 🙂. Ked uz teda tu vsetko pises, tak celkom by nas to zaujimalo, ze ako to tak celkovo dopadlo.
@ema22270 bavili sme sa o tom ako to začalo ako sme sa spoznali, o mojom detstve, puberte, potom p mojich kamarátkach....a riešili sme na konci že chcela by som vedieť prečo ma nechce...lebo to že je na mladšie nie je pravda....vravela som jej ze mal stále staršie a že aj tomu vzťahu sa bránil...mam porozmýšľať, prečo sa neubranil...
@menonepoviem3333 psychológ ktorý má dosť voľných termínov? To prosím v ktorom kúte slovenska žiješ keďže psychológov je nedostatok a čakacie doby sú aj niekoľko mesiacov?