icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

lenkasarka
31. okt 2024

@enmery škoda, netušila som,že sa tu niečo take dialo

pralinka25
31. okt 2024

@lenkasarka tiez som ten zoznam nevidela ale zaujimali by ma tie temy. Nema nikto screen?

ns994
31. okt 2024

@lenkasarka
@pralinka25
Screen nemam, iba ss co mi pisal ale tam sa len priznal, ze odhalenie a co po nom chceme (tusim este niekomu pisal, sme davali foto do diskusie, ze si vymysla), ale ze davame dobre napady co bude dalej. Diskusie su zmazane a používateľovi zrusili ucet. Niekolkokrat bol viacerymi nahlásený. Ale boli to diskusie v style technologicka vojna so synom a ako som stratila kontrolu. A furt len mobily, nabijacky a internet a ako ho nevie zastavit, ci dačo take. Vydaval sa za mamku. Ak si dobre pamatam posledna diskusia bola, kde pridal tu tabulku a tam vsetky tieto temy a len roky v nadpise menil. Raz 19 rocny syn, potom 15, 14, 10 a tak a vzdy to trocha inak popisal

lenkasarka
31. okt 2024

@ns994 no pána riadne pošahaný človek. Míňať svoj čas na take niečo hm..

pralinka25
31. okt 2024

@lenkasarka ale takych tu praveze je vela

lenkasarka
31. okt 2024

@pralinka25 súhlasím

mantilka
31. okt 2024

@dobryden ona je stalkerka. Už si to zažila? Obaja majú z nej strach. Urobil chybu na začiatku, že ju nestopol ale mnohí by to nespravili....veľmi ľahko sa hodnotí. Nechcel ju uraziť, urobiť si nepriateľa v kancelárii. Jednoducho to podcenil.
Ta ženská prenasleduje jeho aj jeho tehotnú ženu a teraz aj jej matka a sestra.
Vôbec sa nečudujem, že sa jej v práci zbavili. Je len otázka času, že si nájde inú obeť.

menonepoviem3333
autor
31. okt 2024

@mantilka nenájdem..ja som si vedomá čo som robila...vtedy mi to prišlo normálne

aurora33
31. okt 2024

@ns994 a toto píšeš o kom?

janka_23
31. okt 2024

@menonepoviem3333 neverím ze za jeden deň taky obrat

menonepoviem3333
autor
31. okt 2024

@janka_23 never...ja chcem teraz od všetkých len pokoj....kamarátka mi dnes vravela že sa pohádali q ešte teraz je v kancli, a viete čo nech tam je aj do polnoci

mamina7070
31. okt 2024

@menonepoviem3333 naco ho zas riesis ? nestacilo ti ? nezaujimaj sa nepytaj sa nesonduj
daj im pokoj obom

janka_23
31. okt 2024

@menonepoviem3333 jasne ze neverím, prenasledujes ho 2 roky a zrazu zo dňa na deň si úplne v pohode. Dúfam, že ti je jasne ze ty si príčinou ich hádok a ze si ich vzťah narušila

ns994
31. okt 2024

@aurora33 to co tu bolo spominane na predchadzajucich stranach, ze tu su vselijaki, odhlalil sa tu (asi dieta, co nemalo co doma robit, netusim) nick, ktory zakladal temy dookola o tom istom a potom sa ete chvalil excel tabulkou, kde to mal spisane.. netvrdim, ze to je aj autorka. Len sme tu so zenami spominali, ze proste su tu aj vymyslene temy a bol tu spomenuty tento. Baby sa pytali tak som cca napisala o co islo, lebo napr aj mne pisal ss, ze sme ho odhalili. On sa k tomu priznal

menonepoviem3333
autor
31. okt 2024

@mamina7070 nič im nerobím

menonepoviem3333
autor
31. okt 2024

@janka_23 jasne za všetkým som teraz ja

karolinakr
31. okt 2024

@menonepoviem3333 ty si tu hlavný podvodník.koĺko maš rokov, 16?

menonepoviem3333
autor
31. okt 2024

@karolinakr nebudem už odpovedať na toto nebaví ma vecne sa obhajovať, neveríte mi,nepíšte tu

bbshop
31. okt 2024

Ale ženy zase uvedomte si, že terapie u psychológa majú taky efekt na človeka. Posielali ste ju tam, aby si niečo uvedomila a keď si to uvedomila lebo tam bola, tak zase spochybňujete to že si vstúpila do svedomia.

enmery
31. okt 2024

@menonepoviem3333 Nezisťuj od kamarátky nič. Oni sa hádajú nie kvôli tomu, že sa neľúbia, ale preto, čo si im dovyvádzala a čo napísala Tvoja rodina mladej tehotnej žene, ktorá bola k Tebe napriek všetkému pohostinná. Pokračuj u psychológa, to je to naj, čo môžeš urobiť.

janka_23
31. okt 2024

@menonepoviem3333 a kto asi? Jasne ze za vsetkym si ty, takže už na nich konečne zabudni a ži svoj zivot. Narobila si si problémov a hanby viac než dosť. Takže najlepsie bude keď zabudneš ze existujú a nebudeš si zisťovať nič o ich zivote

klip0
31. okt 2024

Mne je fakt hrozne hrozne ľúto tej tehotnej ženy, dúfam že čo najskôr nájdu kľud a už si budú len užívať

klip0
31. okt 2024

A fakt najlepšie spravis aj pre seba aj pre nich nech sa zbalis a odídeš do zahraničia. Začneš nanovo a budeš na iných myšlienkach a aj si zarobis. Nik nevraví, že navždy ale aspoň nateraz

menonepoviem3333
autor
31. okt 2024

@janka_23 ja som si nič nezistovala

macilaci
31. okt 2024

@menonepoviem3333 tak už neodpovedaj. Daj zmazat príspevok adminom.
Zbytocne sa to predlžuje.

janka_23
31. okt 2024

@menonepoviem3333 tak keď ti budu o ňom chcieť niečo hovoriť povedz ze nemáš záujem to počuť

aurora33
31. okt 2024

@ns994 aha ok, ja som len myslela že išlo menovite o niekoho.

lavender273
1. nov 2024

@menonepoviem3333 ako mama a sestra? Uz sa ukludnili? Aku mali dohru ich nevyziadane spravy?

menonepoviem3333
autor
2. nov 2024

@lavender273 ani netuším..

karolinakr
3. nov 2024

@ema22270
čau, kukala si ten film, či ešte nebol čas?
a inak strašne sa mi páči Kincsem, o zavodnom koni, tak nadherny film, som ho videla asi 10x