Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@menonepoviem3333 Bože, nič u nich nevyhaslo. Raz boli pohadaní, tak po sebe nepozerali a nebozkavali sa. Úplne normálne v normálnom vzťahu, ale ty to asi nepochopíš,lebo si totálne mimo.
@aurora33 nikto sa zo mňa nesmeje mám plno kamaratiek q kamarátov a zdieľajú môj názor, napríklad poznám dosť ľudí čo jeho frajerku nemajú radi....
Kúp si vibrátor, uspokoj svoju rozpálenú pindu a ich nechaj žiť si život
@menonepoviem3333
@miniatura14 ro nebolo pohadanie,raz sa pohadali ze trieskla dverami a odišla q na druhý dne boku ôk ale teraz vôbec
@menonepoviem3333 🤣🤣🤣🤣🤣 sú páry, ktoré nemajú sex denne. U nás tiež ta frekvencia sexu dosť upadla a teraz co ??? Inak nám to aj v tej posteli klape a to iste môže byť aj ich pripad.
A mimochodom ... ty s nimi aj spíš, ked vieš, že im to v posteli neklape?? 🤔🫣
@menonepoviem3333 aky tvoj názor zdieľajú? Že ty sa k tomu chlapovi hodis viac ako jeho terajšia partnerka? To sa fakt rozprávate o takých veciach?
Jaaaaj moja, keby len o vzhľad vo vzťahoch išlo. Krásou sa neporovnavaj. To chlapi úplne ináč vnímajú. Strašne nezrelé reči vedies.
A kamošky sa zabavia, nie je nuda...majú s tebou o čom rozprávať.
Naozaj hľadaj nezadaneho a budeš šťastná. V tvojom veku, nie sú všetci zadaní.
@mantilka viem co je prerábať byt...a to nie je o pohadani, pphadanych som ich už videla
@bessie12 to vidno na ľuďoch...ako sa k sebe správajú
@aurora33 sú to moje najbližšie priateľky ,samozrejme ze sa bavíme aj o tom
@mantilka mne nejde o ostatných, mne ide o neho, keď si niečo zaumienim dostanem to...to mam od mamy 🙂
@menonepoviem3333 aj ja viem čo je prerábať byť aj viem čo je stavať dom. Dokonca viem, ako je to s mužmi keď sa všetci za tebou otáčajú.
Treba si urobiť poriadok v hlave, lebo takto zle dopadnes
Dohovorila som.
@menonepoviem3333 tak to je hádam jasne, že najbližšie priateľky ti budú pritakávať ako divé. Kebyže su to skutočne priateľky tak ti povedia, že sa spravas ako chorá psychopatka. Ok, tak potom nám daj vedieť, kedy sa teda on rozide a dá sa s tebou dokopy 😅😀 keď teda si ako tvoja matka, že čo si zaumienis, to dostaneš. Hahaha
@menonepoviem3333 ani to nemusí nič znamenať, pretoze každý môže mať občas zlú náladu...
A nie, nedostaneš vsetko co si zaumieniš. Takto to v živote nechodí. Nedá sa mat všetko. Takže daj si s tým pokoj. Je to veľmi úbohé konanie z tvojej strany.
@menonepoviem3333 nuž tak bež už makať na tom, aby si toho chudáka dostala...len aby si nedopadla ako psychoška, ktorej sa budú všetci smiať.... ked si taka krasna a pod ako pises, tak by si mohla mat na kazdy prst desiatich, nie sa tu ides putat na jedneho zadaneho a ŠŤASTNÉHO (aj bez teba)!!!!
@menonepoviem3333 tusim ta tu korunujeme najvacsou kravou konika... A to som ta este pekne nazvala.
Bodaj by dal vypoved a vyhybal sa ti oblukom. Ty naivka.
@menonepoviem3333 😂 Jasné, už ju nemiluje, nechce, chce len teba... A preto JU ide požiadať o ruku! Ty si dobre na hlavu. Keď teda dostaneš to, čo si zaumieniš, prečo si ešte nedostala tohto chlapa? Prečo ide žiadať o ruku inú, ako teba? Preber sa, trepeš sprostosti v tejto, aj v tej predošlej téme. Že máš priateľa, ale už rok nie ste spolu a on mal odvtedy kopu iných vzťahov... Ale vieš, to znamená, že NEMÁŠ priateľa. A z toho sna, ako ťa tento kolega už 2 roky miluje, sa tiež preber.
Tvrdíš, že si lepšia ako ona, krajšia, viac zarábaš… no len má to jeden veľký háčik, vieš, chlapi neznášajú vtierky, totálne úbohé a zúfalé ženy a ty si taká. Proste je na čase uznať, že nie vždy dostaneš čo chceš… akurát sa úboho ponizuješ
@h2 ešte ju nepožiadal, ved povedať môže...ale keď to do teraz neurobil...
@menonepoviem3333 tebe niekto fakt sedi na kabloch? Alebo si taka jednoduchsia?
@ave_eva no o tom to je,že som svojim spôsobom verná jemu aj keď je s inou a myslím ze to by mohlo zapôsobiť na neho
@menonepoviem3333 a co, ze to doteraz neurobil ??? Je to len a len na nich kedy sa vezmú. Teba je do toho veľké 💩
@bessie12 no tak nikto nemá jeho priezvisko ešte, takže nie je to také vážne aby to nemohlo skončiť
@bessie12 tiez nechapes? Vies si predstavit, ako sa z nej budu smiat v praci? 😂
@menonepoviem3333 Ahááá! Čiže keď to doteraz neurobil, tak už to neurobí??? 🤦♀️ A vieš, že každý jeden človek, ktorý kedy koho požiadal o ruku, mal predtým obdobie, že to EŠTE neurobil? To je vec, na ktorú sa treba nachystať, pripraviť, počkať na vhodný okamih... Ona má 23 a ak som správne pochopila, tak ešte študuje. Nemajú sa kam ponáhľať.
@menonepoviem3333 ja som s mojim chlapom 19rokov skoro. 3 deti. A teraz podla tvojej logiky - nie je to medzi nami vazne 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Dievca, dievca...
@veronikaszabova Veď to už ani nie je na smiech, mne je skôr trápne aj za ňu. 😳🤦♀️
@menonepoviem3333 v dnešnej dobe uz svadba nie je povinnosť. Môže im to klapať aj bez toho. Svadba bude už len formalita.
@h2 tiez nechapem tu jej naivitu 😂😂😂😂

@menonepoviem3333 este si aj samozvaná sexuologička 😅😅😅😀😀 no daj nám ďalšiu analýzu.