Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?
Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@h2 no tak to nebude vazne medzi vami 😂😂😂
@veronikaszabova normalne neverím, že toto je reálne. To na milión % bude nejaké decko, ktoré sa len nudí a vymýšľa takéto kraviny 🤦♀️
@menonepoviem3333 autorka, keď o pár rokov budú mať po svadbe aj rodinu, tak ho budeš stále stíhačkovať?
@dota6 to uz bude byvat vedla nich a bude mat dalekohlad namiereny do ich spalne.
@veronikaszabova aj s kamerou rovno 🫣
@bessie12 😂😂😂😂😂
Sak ale ked on ju miluje baby. Furt to nechceme pochopit 😂😂😂
@veronikaszabova oooo Rómeo, Rómeo, prečo si len Rómeo? Zapri otca a vzdaj sa mena. A ak nechceš, lásku prisahaj mi a ja nebudem viac Capuletová.“ 🤣🤣🤣🤣
To mi pripomenulo toto 🤣🤣🤣 romantika jak vysita u nich alebo skor u nej ( v jej hlave ) 🤣🤣
@menonepoviem3333 jednu takú ako ty som reálne zažila ešte aj 3 týždne pred svadbou... najprv som ju chcela za vlasy vyťahať ale keďže sme boli na schodisti pred bytom tak som si uvedomila že jej môžem ublížiť a ja vyjdem z toho zle... akurát prišiel budúci manžel domov z práce, povedal jej nech vypadne a dá nám pokoj...musela na neho striehnuť v kríkoch a ako uvidela že parkuje tak šla hore...no nedala nám pokoj ani potom, tak sme podali na polícii trestné oznámenie za obťažovanie..debilka pochopila až keď jej prišlo súdne rozhodnutie o zákaze priblížiť sa k nám obom na 50 m....
Tak ti tlieskam len do toho 👏👏👏
@bessie12 👍👍
@casavina
To fakt ?
A potom bol pokoj?
Tiez nejaka z prace? Mala aj papiere na hlavu ?
@veronikaszabova autorka na mňa kašle, nechce odpovedať na moje investigatívne otázky. Ale verím, že im bude snoriť v živote, už navždy. Lebo ona je kolegovi verná, vlastne koľko? Celé 3 dni? Či kedy sa to rozišla s exom? :D
Trollica ďakujeme, že nás bavíš.
@trdelnik234 nie z práce, partia z mesta
Tiež bola presvedčená o jeho nekonečnej láske 😂😂😂😂. Chudera...ostala sama z deckom, ale decko má od iného, nie od môjho... tiež to chcela hodiť na neho 🤦🤦🤦
Myslela že keď otvorí prvému okoloidúcemu taaak už bude ružový život 😂😂 naivka... čo chcela to má..
@h2 on ma 34....
Pocuj autorka daj mu svaty pokoj, je mi z teba normalne na grc 🤨 toto nemoze jedna dospela zena popisat co ty v tejto diskusii, normalne ziiiram a to teda viem vselico pochopit (aj milenky aj neveru, ked sa na to clovek pozrie z kazdej strany) ale toto co ty predvadzas, boze, radsej navstiv odbornika. A takto mu to predostri, ako nam.
@ema22270 staci, ked mu da precitat jej diskusie na MK...hned pochopi
@veronikaszabova normalne ak toto je pravda, tak to je koniec 😀 ak naozaj bola schopna ist od ich domu, rozpravat mu bludy na ich terase a pred kolegom... ved to je uplne chore. By som ju hnala, byt ta jehi priatelka...
@ema22270 neskutovne trapne by mi bolo. Nadhodit pred kolegom " ci tie naznaky nic neznamemali" 😂😂😂😂😂😂😂 jeziiiis, hanbila by som sa ist zajtra do prace
@veronikaszabova podla mna toto nemoze byt realne, lebo to neverim, ze toto je niekto schopny.
@ema22270 ja som povedala ze som to vravela druhému kolegovi? Nie.. kolegovi len rad pocuva cudzie rozhovory, boze môj
@veronikaszabova
@ema22270 zachvilu to uz bude vediet cela firma 😂😂😂 to este len bude hanba 😂
Počúvajte...tie odpovede mi strašne pripomínajú tú, čo nemohla s predškolskom chodiť do škôlky lebo sama zákruta a zle spoje a neviem čo ešte...
Nadávali jej tam, kritizovali a ona vôbec nereagovala na urážky a len to svoje si stále išla.
Začínam si myslieť, že to vymýšľala tá istá osoba
@bessie12 prečo ako by to mala vedieť celá firma?...my tam mame veľmi dobre vzťahy
@menonepoviem3333 vsetci sa milujete navzajom? 😂
@menonepoviem3333 No a čo, že on má 34? Ja som písala o nej, že ona má 23 a je študentka. Tak asi ju chce požiadať ku koncu štúdia.
@h2 no super ze ona ma čas ale on? Už mal byť otcom....
Bože môj,keď toto nie je Fejkova téma,tak autorka je tak jednoduchá žena,že to až bolí čítať jej príspevky.
@veronikaszabova bezhranicna laska 😂😂
@menonepoviem3333 len aby si nebola jedneho dna prekvapena, ze z teba urobia ( vlastne to uz ani nemusia robit ) kravu, ktora je posahana a namysla si hovadiny o laske k niekomu, kto o to ani nestoji, pretoze si bude zakladat rodinu s inou zenou, ktoru si chce vziat za manzelku. Ty tam NEPATRIS.
@menonepoviem3333 Vieš čo, toto by si mu mala povedať! Že už mal byť dávno otcom a že ty sa hlásiš za matku jeho dieťaťa. Odporúčam čím skôr, ideálne zajtra v práci, pred kolegami.

@menonepoviem3333 😂 Ja som s mojím chlapom vyše 20 rokov a nemám jeho priezvisko. Asi ťa tiež miluje.