icon

Mám naznačiť sympatie zadanému kolegovi?

menonepoviem3333
18. okt 2024

Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady

h2
20. okt 2024

@menonepoviem3333 😂 Ja som s mojím chlapom vyše 20 rokov a nemám jeho priezvisko. Asi ťa tiež miluje.

veronikaszabova
20. okt 2024

@h2 no tak to nebude vazne medzi vami 😂😂😂

bessie12
20. okt 2024

@veronikaszabova normalne neverím, že toto je reálne. To na milión % bude nejaké decko, ktoré sa len nudí a vymýšľa takéto kraviny 🤦‍♀️

dota6
20. okt 2024

@menonepoviem3333 autorka, keď o pár rokov budú mať po svadbe aj rodinu, tak ho budeš stále stíhačkovať?

veronikaszabova
20. okt 2024

@dota6 to uz bude byvat vedla nich a bude mat dalekohlad namiereny do ich spalne.

bessie12
20. okt 2024

@veronikaszabova aj s kamerou rovno 🫣

veronikaszabova
20. okt 2024

@bessie12 😂😂😂😂😂

Sak ale ked on ju miluje baby. Furt to nechceme pochopit 😂😂😂

bessie12
20. okt 2024

@veronikaszabova oooo Rómeo, Rómeo, prečo si len Rómeo? Zapri otca a vzdaj sa mena. A ak nechceš, lásku prisahaj mi a ja nebudem viac Capuletová.“ 🤣🤣🤣🤣

To mi pripomenulo toto 🤣🤣🤣 romantika jak vysita u nich alebo skor u nej ( v jej hlave ) 🤣🤣

casavina
20. okt 2024

@menonepoviem3333 jednu takú ako ty som reálne zažila ešte aj 3 týždne pred svadbou... najprv som ju chcela za vlasy vyťahať ale keďže sme boli na schodisti pred bytom tak som si uvedomila že jej môžem ublížiť a ja vyjdem z toho zle... akurát prišiel budúci manžel domov z práce, povedal jej nech vypadne a dá nám pokoj...musela na neho striehnuť v kríkoch a ako uvidela že parkuje tak šla hore...no nedala nám pokoj ani potom, tak sme podali na polícii trestné oznámenie za obťažovanie..debilka pochopila až keď jej prišlo súdne rozhodnutie o zákaze priblížiť sa k nám obom na 50 m....
Tak ti tlieskam len do toho 👏👏👏

veronikaszabova
20. okt 2024

@bessie12 👍👍

trdelnik234
20. okt 2024

@casavina
To fakt ?
A potom bol pokoj?
Tiez nejaka z prace? Mala aj papiere na hlavu ?

dota6
20. okt 2024

@veronikaszabova autorka na mňa kašle, nechce odpovedať na moje investigatívne otázky. Ale verím, že im bude snoriť v živote, už navždy. Lebo ona je kolegovi verná, vlastne koľko? Celé 3 dni? Či kedy sa to rozišla s exom? :D
Trollica ďakujeme, že nás bavíš.

casavina
20. okt 2024

@trdelnik234 nie z práce, partia z mesta
Tiež bola presvedčená o jeho nekonečnej láske 😂😂😂😂. Chudera...ostala sama z deckom, ale decko má od iného, nie od môjho... tiež to chcela hodiť na neho 🤦🤦🤦
Myslela že keď otvorí prvému okoloidúcemu taaak už bude ružový život 😂😂 naivka... čo chcela to má..

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@h2 on ma 34....

ema22270
20. okt 2024

Pocuj autorka daj mu svaty pokoj, je mi z teba normalne na grc 🤨 toto nemoze jedna dospela zena popisat co ty v tejto diskusii, normalne ziiiram a to teda viem vselico pochopit (aj milenky aj neveru, ked sa na to clovek pozrie z kazdej strany) ale toto co ty predvadzas, boze, radsej navstiv odbornika. A takto mu to predostri, ako nam.

veronikaszabova
20. okt 2024

@ema22270 staci, ked mu da precitat jej diskusie na MK...hned pochopi

ema22270
20. okt 2024

@veronikaszabova normalne ak toto je pravda, tak to je koniec 😀 ak naozaj bola schopna ist od ich domu, rozpravat mu bludy na ich terase a pred kolegom... ved to je uplne chore. By som ju hnala, byt ta jehi priatelka...

veronikaszabova
20. okt 2024

@ema22270 neskutovne trapne by mi bolo. Nadhodit pred kolegom " ci tie naznaky nic neznamemali" 😂😂😂😂😂😂😂 jeziiiis, hanbila by som sa ist zajtra do prace

ema22270
20. okt 2024

@veronikaszabova podla mna toto nemoze byt realne, lebo to neverim, ze toto je niekto schopny.

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@ema22270 ja som povedala ze som to vravela druhému kolegovi? Nie.. kolegovi len rad pocuva cudzie rozhovory, boze môj

bessie12
20. okt 2024

@veronikaszabova
@ema22270 zachvilu to uz bude vediet cela firma 😂😂😂 to este len bude hanba 😂

glade22
20. okt 2024

Počúvajte...tie odpovede mi strašne pripomínajú tú, čo nemohla s predškolskom chodiť do škôlky lebo sama zákruta a zle spoje a neviem čo ešte...
Nadávali jej tam, kritizovali a ona vôbec nereagovala na urážky a len to svoje si stále išla.
Začínam si myslieť, že to vymýšľala tá istá osoba

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@bessie12 prečo ako by to mala vedieť celá firma?...my tam mame veľmi dobre vzťahy

veronikaszabova
20. okt 2024

@menonepoviem3333 vsetci sa milujete navzajom? 😂

h2
20. okt 2024

@menonepoviem3333 No a čo, že on má 34? Ja som písala o nej, že ona má 23 a je študentka. Tak asi ju chce požiadať ku koncu štúdia.

h2
20. okt 2024

@dota6 Ona sa s exom nerozišla, ona stále "má priateľa", len už rok nie sú spolu, on mal odvtedy XY iných a autorka už 2 roky miluje tohoto kolegu. Čo na tom, prosím ťa, nechápeš??? 😂😂😂

menonepoviem3333
autor
20. okt 2024

@h2 no super ze ona ma čas ale on? Už mal byť otcom....

terezka1947
20. okt 2024

Bože môj,keď toto nie je Fejkova téma,tak autorka je tak jednoduchá žena,že to až bolí čítať jej príspevky.

bessie12
20. okt 2024

@veronikaszabova bezhranicna laska 😂😂
@menonepoviem3333 len aby si nebola jedneho dna prekvapena, ze z teba urobia ( vlastne to uz ani nemusia robit ) kravu, ktora je posahana a namysla si hovadiny o laske k niekomu, kto o to ani nestoji, pretoze si bude zakladat rodinu s inou zenou, ktoru si chce vziat za manzelku. Ty tam NEPATRIS.

h2
20. okt 2024

@menonepoviem3333 Vieš čo, toto by si mu mala povedať! Že už mal byť dávno otcom a že ty sa hlásiš za matku jeho dieťaťa. Odporúčam čím skôr, ideálne zajtra v práci, pred kolegami.