Mám od neho odísť?
Ahojte, som zúfalá.. Nemám sa s kým o tom porozprávať tak píšem sem, prosím žiadne negatívne komenty je mi naozaj na nič a nechcem aby mi bolo horšie. Mam 3 ročného syna s bývalým ktorý má podvádzal, rozisla som sa s ním keď mal malý 3mesiace. Bola som cely čas sama a nakoniec som si našla terajšieho priateľa, dali sme sa dokopy pred pol rokom a veľmi sme sa ľúbili, z jedného víkendu u neho aj jeho rodičov som tam začala bývať. Začali sme si hľadať podnájom a aj sme našli, bývame v ňom asi 4 mesiace no a ako sme sa nasťahovali zistila som ze som tehotná. Priateľ bol po nejakom čase stále podráždený tvrdil ze r práce a tak.. Tak som sa snažila cez to nejako preniesť. Začali sme sa intenzívne hádať keď si našiel 2 práce aby všetko utiahol. Ja som sa sťažovala ze som sama, nie sťažovala ale bolo mi ľúto ze sme spolu raz do týždňa na par hodín a povesala som mu ze z toho som smutná, viem ze inak sa nedá ale keď sa. Opýtal co mi je tak som povedala. Prestali. Sme spolu spávať. Pred týždňom odišiel na dva dni k svojej matke lebo tvrdil ze toto nieje jeho domov a ze sa. Tu ani tak necíti a ze. Tu. Nieje doma.. Nahnevalo ma to, ved sme tu predsa my, čakáme ho každý deň s práce.. Ma uvarené, oprate, upratané a ma tu nás.. Zo zlosti som mu povedala ze tak čo tu teda robíš ze ma ísť preč keď tu nebýva.. Nahneval sa a odišiel na dva dni k mame.. Je stále nervózny, podráždený, za deň sa mi neozve ako sa mam co robím.. Včera som mu zavolala a vynadal mi doslova ze je nevyspatý ze malý v noci 2 x plakala a ze bude. Spať na gauči.. Povedal ze už nieje taky zaľúbený a ze potrebuje pokoj a takto.. Neviem co si mam myslieť keď som sa. boli spolu, že prečneodpoved.Hovo vyčítal ale ja si myslím ze nie.. Proste niekedy drobnosť ze niečo
Keby s tebou nechcel byt tak si vybav vyzivne a na prve dieta mas vyzivne?
Ty si tu písala nedávno, s tým že ta posiela on a jeho matka do prace?
@jaass áno na prvé dieťa mam výživné 100+20zameskane na,, splátky,, na 6 rokov
Po dvoch mesiacoch vzťahu ste chceli dieťa? Neverím tomu, čo čítam.
Tak stalo sa. Budem úprimná.... Ja kebyže mám byť tehotná po cca polročnom vzťahu, tak radšej vystrelím na mesiac, alebo ešte radšej do najvzdialenejšej galaxie. Nebudem ti tu nakladať, ale chlapovi sa vôbec nečudujem, že prchá.
@nikyball áno vtedy bola prvá taka veľká hádka to bolo pred týždňom, týždeň ok nakoniec mi vysvetlil ako to myslel ze to nemyslel tak ze mam ísť robiť ale zas sú tieto problémy
Na tvojej tuzbe mat rodinu nie je nic zle. Zla je cesta, ktorou si sa vybrala. Dvaja partneri sa maju najprv velmi dobre spoznat a to trva dlho. Netreba sa nikam ponahlat. Ze ostanes sama nie je zle, mozes si usporiadat myslienky a pripravit sa dalej.
Chuda dieťa , ďalšie , ktoré bude vyrastať bez otca , len pre vypocitavost matky. To naozaj dospelá žena, ktorá už jedno dieťa má, otehotnie s niekým koho nepozna? Načo je dobré si takto nasilu udržať chlapa? Povedz mi
@leuchtturm som na seba nasrata ze som spravila rovnakú chybu a zas to asi dopadne rozchodom a predstavy o rodine budú fuč
@nikyball ja ho nedrzim len on sa nevie vyjadriť co chce a ci chce ďalej pokračovať, povedal ze mam svoju hlavu a nech sa rozhodnem ako chcem, že jemu je to jedno, pýtala som sa ho ci sa chce rozísť, či to bude pre neho tak lepšie, neodpovedal povedal len toto. Nechce odpovedať na tému ze by sme sa rozišli a išli od seba.
Naladovy, nevyzrety, nezodpovedný, nestaly, pri prvom probléme uteká k mamičke,.. .veľké decko. No, čo k tomu dodať.. Navarila si si riadnu horúcu kašu, s dvoma deťmi byť sama. Lebo momentálne ty si vlastne sama, hoci oficiálne máš "partnera". On nevie, čo chce, ani predtým to asi nevedel, len ste si "urobili bábätko" bez uvažovania, či vôbec on bude schopný byť opora, ako má byť. Máš na výber dve riešenia, obe zle a horšie. Sama s dvoma deťmi, a makajuca ako fretka, aby si ich dajako uzivila, alebo ostať s tým "akože partnerom" a dúfat v akú takú finančnú podporu, že možno sa to veľké decko zobudí....
toto je cele zle. chyba je aj na tvojej strane aj na jeho. poponahlali ste sa ano ale ako píšeš už sa neodstane, takže toto riešiť nebudem. myslím že naňho všetko dolahlo. jednak zalubenosť je fuč, on po krátkej dobe sa stáva otcom nieje si tým istý má z toho strach a stres. na druhej strane je preťažený aj v práci ako si spomínala má dve pričom makať niekde osem hod denne je až až...je preťažený na teba nemá čas takže sa k tomu všetkému ešte aj prirodzene vzďalujete. ty si si neistá nechceš dopadnúť ako duplicitná slobodná matka takže na ňho tlačíš čím mu spôsobuješ ešte väčší stres! takto to nejde. chápem aj teba to tu prozpisovať nebudem ale musíš reagovať inak ak nechceš situáciu ešte zhoršovať. nemyslím si že ignorácia je na mieste, to teplu domova nepridáva. ignoruj jednoducho problémy nesťažuj sa navar mu keď príde domov spýtaj sa ho ako to zvláda nech sa vykecá nech povie čo má nové po týždni ty mu povedz klebety od kamošiek a nechajte nech sa problém vyrieši nejako bez tlaku. praje ti k tomu pevné nervy, je to asi to jediné čo môžeš teraz spraviť. alebo rovno odísť.
Ono je normálne, že keď žena otehotnie,porodí a je doma s bábätkom, tak jednoducho ta finančná ťarcha a gro zodpovednosti je na mužovi, s tým sa nič nedá robiť. Ja tiež nepracujem,o pár týždňov čakáme bábo, muž robí aj fusky, ale to sme rátali, že tak bude, nikoho to nesokovalo. Tu ten chlapík akoby sa len teraz "prebral" že hop, ale všetko bude na mne, keď zena ostane doma s novorodencom.. 🙈🙈
Nebude zo psa slanina, ani z vlka baranina. Začni myslieť na seba a deti, urobiť si plán ako sa zariadis. Neverím, že tento pán sa po pôrode zobudí a bude mať záujem sa usadiť a viesť rodinný život. Takže do budúcna s nim nepočítaj. Nerozumiem ako môžeš byť po 4 mesiacoch z niekoho taka hotová, že si s ním plánuješ dieťa, hlavne, že on býva v detskej izbe... Žiaden pud sebazáchovy? Co ak má nechá a ostanem sama s dvoma deťmi, čo budem potom robiť? To si ani raz nezvazovala?
Držis ho tým tehotenstvom. Jemu bude tento vzťah ukradnutý, keď mu budes liezť na nervy pôjde k mame, bude si robiť čo chce, s kým chce a kedy chce otazkou je, či to budeš tolerovať a zostanes s ním aj napriek tomu,kým ťa naozaj nenechá.
Dobre vymenovala si jeho chyby a čo tak najprv sa pozrieť na svoje a zhodnotiť seba ?
Nestačilo tu? To že pozmeniš svoju verziu neznamená, že tu budú nejaké iné reakcie. https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-sa-tazko-rozprava/partner-ma-tehotnu-posiela-do-prace/#post-82976047
@damtiporiti nieje to verzia ale ďalší problem a ak mi nemáš ako poradiť tak si nemusis dávať námahu hľadať príspevky kde som sa Pýtala a riešila uplne niečo iné ako teraz
@nikyball to viem, cítim to tak len som si to nechcela pripustiť
Ale ale, tu si ústa vieš otvoriť, doma si poriadky narob radšej.
Ak sa ti da, neodchadzaj od neho. Ani sa nestazuj na samotu. Skus sa naucit byt spokojna sama so sebou. Nevrav o rozchode, ocividne chce, aby si rozhodnjtie urobila ty a jeho oslobodila a prevzala zodpovednost. Skus sa naucit vystacit si sama so sebou a starat sa o dieta. Kym nebudes sebestacna. Je mozne, ze sa aj on caskm zmeni. Mozno nie, ale rozhodne ti pomoze, ak sa, aspon kym nepracujes, o vas bude financne starat. Cakas od neho nieco, co ti nevie dat. Jasne, je nezrely a nezodpovedny, ale ty to nezmenis, len sa vynervujes. Ak od neho odides, budes v tej istej situacii, bez jeho pritomnosti, ale aj bez penazi. A dve deti treba zivit. A navyse on bude alibisticky tvrdit, ze nemal na vyber, vsak ty si sa rozisla. Skus sa naucit byt mentalne sebestacna. Teraz je to jednoducho tak, zmier sa s tym, o 3 roky budu deti vacsie, vsetko sa zmeni. Vydrz.
@damtiporiti ty si chod robiť doma poriadky radšej, nie z nudy mat prečítaného celého koníka a rozčuľovať sa nad cudzími a ventilovat sa tu na niekom. Ale ďakujem ti za tvoj čas, si všetko pekne odomna prečítať a ešte ma aj vyhľadávať 😊 mat tvoje starosti.
@ciernysokol viem, dám na tvoju radu.. Budem to musieť vydržať.. Dúfam že to dám.. Volala som už psychiatricke ze pondelok prídem a skúsim to ešte s nou poriesit.. Lebo som už na nervy nevládzem takto fungovať.. Keby aspoň kamošky neboli tak ďaleko a mali čas ze sa aspoň trochu od reagujem s nimi, porozprávam sa.. A tak isto aj moja mama to je kapitola sama o sebe.. Je to na nič
nuz, ja citam rychlo a rada, takze som stihla aj predchadzajucu temu - a osobne vidim ako najvecsi problem, ze vy realne ani nemate financne problemy, ale ste mladi obaja a neviete spolu vyjst - chlap sa snazi, ma 2 roboty (ako klobuk dole, niektori si valaju cely den pupok na gauci), pochopitelne, ze je nervozny a zial nerozprava sa s tebou a tiez ma nerv, ze co sa deje. Ty si (a neuraz sa) rozmaznana princezna, ktora dokaze oplieskat 500 eur od otca na seba a dieta mesacne a nema ziadne vycitky, nepracujes, a este vyplakavas chlapovi, ze preco nieje s tebou (a okrem toho si vymyslas rozne psychicke diagnozy). A obaja sa spolu neviete porozpravat. Hod sa do kludu, nechaj chlapa dychat, skus mozno navrhnut program na vikend, staraj sa o domacnost a ono sa to utrasie. Ziaden chlap nechce doma umravcanu, vecne nespokojnu zenu, ktora navyse nepracuje...
To, ako žiješ je tvoja vec.ci si si ho nasla z vypočítavosti je tiež tvoja vec. Zarazilo ma ale, keď si napísala že ty sa staráš o malého, ihrisko atď....To je tvoje dieťa,nie vaše spoločné. Nemyslím si , že on by mal riešiť ešte aj takéto veci. Podľa mňa chlap ani nevie kde je sever a ty sa len furt stazujes. Veď už si našiel dve práce, je to malo?
Ale vieš ako sa hovorí: čo zasejes, to zožnes. Tak sa vzchop aj ty, a prestaň fnukat
@ayanamirei takto 500e som minula všetko na stravu a účty, a odložila som ostatné do obalky pre bábätko na vybavičku.
@francuzka17 po 2m, nie 6m...
Jaj zeny vy neviete co je antikoncepcia preboha.denno denne podobne prispevky
ono to na chlapa pôsobí, že nevieš čo chceš. Chcela si aby zabezpečil financie na živobytie? Má dve práce, snaží sa. Je unavený a tiež potrebuje pocit domova, ktorý mu ale nevytváraš tým, že fňukáš, vylievaš mu svoje pocitové roviny, ktoré on nechápe, lebo veď robí čo vie. Okrem toho tvoje 3ročné dieťa. Ak chlap doteraz žil ako slobodný mládenec, tak teraz tvoj syn, ktorý určite nesedí celý deň na stoličke potichu ho môže otravovať. Nie je to jeho dieťa, za tých pár mesiacov sa možno nezžil s úlohou otčima. Preto hľadá stratený pokoj u mamičky. Ako matka s jedným dieťaťom si mala starostlivejšie vyberať otca pre svoje ďalšie dieťa, v čase zaľúbenosti po nejakých dvoch-troch mesiacoch plánovať dieťa? To čo je? To si môže dovoliť nejaká zaľúbená pubertiačka, ktorá nevie čo je to mať dieťa, ale ty to dobre vieš a vrháš sa do takýchto záväzkov s chlapom, s ktorým nemáš takmer nič odžité? Stalo sa, tak buď sa snaž zžívať s chlapom a nefňukaj mu a nežaluj sa mu, takéto plačky musia liezť na nervy každému chlapovi. Obaja máte rovnakú vinu, tak keď s ním chceš zostať, pracuj na sebe aj na vzťahu.

@jaskolka keď ma dobru náladu mi hovorí ako ma miluje a chce riešiť dom a na druhu stranu toto, neviem co si mam myslieť, za týždeň sa už odmiloval.. Nechápem nevyznám sa v ňom