icon

Mám odísť od partnera?

aneta09
3. máj 2023

Ahojte, potrebujem sa len vyrozprávať a počuť názor iných ľudí. S partnerom sme spolu 8 rokov. Poznáme sa od malička, ja som žila od mojich 10 rokov v zahraničí a on ako 18 ročný odišiel tiež do zahraničia. Začali sme si písať na Facebooku, stretávali sme sa a nakoniec sme sa dostali k tomu že ja som odišla od svojej rodiny ako 18 ročná za ním a začali sme spolu bývať. Nechala som školu, vzdala som sa všetkého. Partner ma už len mamu, otca nepozná, starý rodičia umreli ma len tety, strýkov a bratrancov, všetko po maminej strane. S jeho mamou nikdy nemal dobrý vzťah nemajú sa navzájom radi ako matka so synom. Jeho mama býva na Slovensku, sama, v rodičovskom dome, on bol v zahraničí u svojej tety ktorá ho zobrala k sebe keď mal 18 kvôli práci. V Nemecku sme spolu bývali skoro 5 rokov, máme spolu troj ročného syna, keď mal rok prišli sme naspäť na Slovensko, v tom čas bola kríza kvôli korone tak sme mysleli že doma nám bude lepšie. Partner pracuje aj naďalej v Nemecku, každý štvrtok chodí domov a v nedeľu zas odchádza. Ja zo synom sme v jeho dome s jeho mamou. Neznesiem ju. S ničím mi nepomáha, je strašne neporiadna, 3 roky čo som doma ani len nenavarila, všetko necháva na mňa nepomáha mi ani so synom pretože ten s ňou tak či tak nechce byť sám dlhšie ako 20 minút. Nemá žiadny príjem, robí sa že je chorá že nevládze, všetko platíme my s partnerom. Stále klame, má všelijaké pôžičky ktoré tajila a tie tak isto zostali nám na krku. Do všetkého sa mieša a neustále o všetkom informuje svoju sestru s ktorou som nie raz mala problém preto lebo sa mi miešajú do výchovy môjho syna. Moja svokra neustále zhadzuje môjho partnera, ponižuje ho, nadáva mu atd…proste každý týždeň keď príde domov sú tu len hádky. Ona bola jeden z dôvodov prečo sa chcel partner vrátiť na Slovensko, ľutoval ju že je sama, nuž ona ma svojho syna a vlastne všetkých na háku, ju zaujímajú len chlapi. Znášali by ste to alebo by ste sa na to vykašlali a jednoducho odišli preč s dieťaťom? Ja to už nedávam fakt…ubližuje mi to hlavne na psychike, vôbec tu nechcem byť chcem ísť odtiaľto preč a žiť len zo synom a s partnerom. Poraďte mi čo robiť prosim

Strana
z2
januska12323
5. máj 2023

Tak potom trp keď nevieš povedať nie. Variť, upratovať len sebe a synovi. A dôrazný pokec s frajerom.

olimuc
5. máj 2023

@aneta09 tak rychlo sa neprestahuje, to je len citove vydieranie …ty sa prestahovat mozes velmi rychlo. Ci do podnajmu alebo do DE. Aj keby si zobrala garzonku … ked je neotvoris dvere, nenasackuje sa Ti tam cez okno. Odstahovat sa musis ty … ona sa nezmeni.

eva8
10. máj 2023

Dom patrí trom členom. Ten tretí sa môže o svokru nasťahovať. Bez do Nemecka, však si žila uz v zahraničí. K svokre nájdite opatrovatelku

Strana
z2