Mám odísť zo vzťahu kvôli ignorácii partnera?
Ahojte idem si pre radu lebo už mám všetkého akurát tak dosť mám chuť buchnúť zo všetkým o zem a koniec. Som tehotná v 7 mesiaci mám ešte 3 ročnú dcéru, momentálne som doma nakoľko som tehotná a dcéra chodí po psychológoch nakoľko nemôže ísť ešte do škôlky a má príznaky autizmu. Ale o to nejde, môj priateľ je rybár čo neni problém ale ja uz snim chodiť nemôžem nakoľko mam veľké brucho nevyspim sa na tej posteli, a chodiť na potrebu do prírody asi ťažko keďže si ledva obujem topánky. Nonstop pracuje takže je snami strašne málo, aj to keď príde len sa naje osprchuje je na pc a ide spat, nepodieľa sa na výchove malej ani na spoločnej domácnosti, všetko robím ja nepametam si že by mi pomohol navarit upratať alebo podobne. V práci pracuje ale doma je to jeden hnilý človek, a keď potrebujem niečo vybavit ostať doma nemôže lebo potrebuje peniaze ale cez týždeň na ryby chodiť na noc je v pohode, uz ma to unavuje dva týždne po sebe bol na rybách od piatka do nedele večera. Teraz mi píše že ide na noc, alebo pôjde zase na víkend že si mam vybrať akože to ešte on mi dáva ultimátum svojho času ? Ktorý aj tak nemám ? Nevenuje sa nám, ma navarené upratané ožehlené každý deň a on ešte mne dáva nejaké ultimátum ? Prosila som ho aby túto sezónu nikam nechodil, som tehotná cez víkend by som potrebovala pomôcť s malou s domacnostou a poprípade strávila spoločný čas niekde na výlete nakoľko sme stále s dcerou doma. Ja som mala ísť na víkend našim mali tam hody, ale kvôli nemu som zostala doma lebo nemu sa nepáči že chodím k našim lebo on ich nemá rad, akože ja uz mám fakt chuť zbaliť si kufor aj s malou a odísť do prdele mám ho plné zuby, na dieťa som sama aj tak a tak isto by som bola sama aj na malého takže je úplne jedno ci budem vo vztahu, a sex môžem mať s hocikým. Vadilo by vám to ? Nie len tie ryby celkovo všetko už dokopy ?
Nezmeni sa, bude to len horsie pozri ake mas uz porusene nervy teraz, co bude ak porodis?
Ides mu zadarmo robit sluzku? Oprate, ozehlene, ciste povlecenie v posteli a on doma nepohne prstom? Lenivy je ako vos a teba berie ako samozrejmost, deti ako nutnost
Teraz ti zakazuje chodit k rodicom? O 10 rokov si doma ani len neskrtnes, ani do potravin ta nepusti aby si neminala peniaze na jedlo
Urobit si s nim druhe dieta bola blbost, nevadi ides dalej…poviem to uprimne, ja by som so sebou uz nedala zametat, zacni si viac vazit samu seba, ja by som sa zbalila a dovi- ostal by po mne len navrh na zverenie deti do mojej starostlivosti, ziadost na vyzivne deti a taktiez mna kedze do 2 rokov mas mas vyzivne aj ty a ked na to nema nech chyta a predava tie ryby
Radsej sama s dietatom/detmi ale s usporiadanym zivotom a zdravymi nervami ako byt narusena s nervami v koncoch s muzom, ktory ignoruje ju aj deti
Takto by som nechcela aby moje deti vyrastalo a toto si brali za priklad
A druhe dieta si si s takym chlapim robila preco?
Moj je rybár ale nechodi na noc, ani na cely den. Ide na dravce max vecer asi raz za dva tyzdne. Dokonca aj súťažil v minulosti ale sam si určil priority. Podla mna chyba bola, ze ste si to nevydiskutovali co bude, ked pridu deti. Lebo to mas zbytocne takeho muza.
Urcite skus u vas vyhladat centrum bezplatnej pravnej pomoci. Nech ti poradia ako dalej a zacni sa pripravovat na rozchod. Najlepsie odist,ked uz budes mat papierovacky za sebou...
Dovtedy sa snaz sa byt akoze kludna a povedz mu,ze treba pre dieta to a to kupit a nech nieco prispeje...Nech nie si na vsetky vydavky sama.
Treba mysliet na deti,zatat zuby a ked vybavis co treba,tak rychlo odist..
Odkial si? Mam 2 baby,ale ak sa da,pomozem..
Moja sestra mala kedysi dávno priateľa rybára. Vydržala to dva roky. Keď sa ho opýtala že či takto bude chodiť keby mali aj dieťa, tak jej povedal že taká žena sa ešte nenarodila čo by ho obmedzovala a ani nenarodí . Tak sa na druhý deň zbalila a odišla , chvíľu jej ešte vypisoval , zablokovala si ho a má pokoj . Jej manžel je včelár , tiež koníček celkom náročný , ale úle na záhrade a niektoré pod lesom . Snaží sa byť čo najviac s nimi a tak to nejako rozložiť aby aj rodina bola spokojná a aby aj on si prišiel na svoje.
Toto mu skopiruj a pošli.. aj odpovede žien.. a myslim to smrtelne važne.. ak mu toto nepomože tak už nič.. ale sprav to určite ! Memaš čo stratit.. všetky ostatne rady su zbytocne, musi vidiet situaciu taka aka je.. bez omačok.. tu si sa vedela vyrozpravat ako si nevedela s nim.. to ti pišem ako chlap, ze screenshot tejto debaty musi vidiet..
prečo si otehotnela druhý raz s týmto človekom,,veď keď bol celý čas hnilý, nič nerobil nepomohol..tak by som vycúvala čo najskôr...zmeniť ho nezmeníš,,jedine trpieť, ak máš kam odísť, tak preč...
Vadilo mi veľa veci, preto som od neho aj s malým dieťaťom odišla. Áno, bolo to tazke ako slobodná matka, áno dcéra je jedináčik aj ked som povodne chcela viac deti, ale stále to hodnotím ako najlepšie rozhodnutie môjho života. Chalan sa po rozchode uvedomil a sypal si popol na hlavu, no bohužiaľ neskoro.
Ak mas tu možnosť, chod na chvilu k rodičom. Daj mužovi čas, nech sa nad sebou zamyslí, v prázdnom byte mu to rýchlo dôjde o co môže prist
Skúšala si sa s ním dohodnúť, ako často a kedy chce chodit na ryby, že je to podľa teba vela? Nejako si to stanovte, aby to vyhovovalo obom.
Nevar, neupratuj, nezehli..(keď tak len nevyhnutne sebe), vydrž to pár týždňov. Keď začne o tom točiť, úprimne bez výstupov povedz, že si si toho vedomá, ale že už nevladzes, že by sa ti zišla jeho pomoc a ako by ste to mohli spolu urobit, čo by on vedel urobit. A tiež, nech ti určí čas, kedy by mohol malú niekam zobrať a venovať sa jej, lebo ty potrebuješ vybavit xy veci. Chceš pomôcť spísať zoznam, čo všetko treba pre malicke zohnať a dohodnúť sa ako to nakúpite.
Ak ho ani tak nehne pomáhať, podporiť ta, obetovať svoj čas, starať sa o dieťa, vydrž nevyhnutne. Naplanuj a premysli si odchod. Ale najskôr asi až keď budeš opäť môcť pracovať. Výživné určí súd, to ze bude v zahraničí ho nezachráni.
A chodí naozaj na ryby? 🤔🧐 Poznala soˇ jeden pripad, kedy si on hovoril sportovy rybár, teda ryby domov nenosil ale ani na ryby nechodil… Uz si rozvedeni, loviť chodil niekde inde, nie k jazeru 🤷♀️
takyto vztah nema absolutne ziadnu perspektivu, lepsie by ti bolo samej. akurat sa divim, ze si si od takeho chlapa nechala urobit druhe dieta a este sa mu prisposobujes. uz davno by som bola prec.
@subartic toto je dobre... ten prvy musel byt riadny kreten
@dajana19 je ich a ešte horších dosť veľa. A o mnohých by to človek ani nepovedal, keďže vyzerajú úplne v pohode a sympaticky.
Takého by som ja už dávno poslala niekam. Taký chlap Ti nestojí za tvoj čas. Kašli na neho. Nevidíš, že si mu dobrá, len ako slúžka ?
Ahoj, odkiaľ si? Možno by som vedela pomôcť s nejakou výbavou.
Však opýtaj peniaze od otca deti teraz, že ideš nakupovať lebo potom nebudeš vládať. A odkiaľ si? Možno ti môžme pomôcť. Napíš na MK, určite ti radi darujú obliečko a ďalšie veci pre bábätko. Čo poznám ženy maju veľa detí, im stále niekto niečo dá, ze normálne vyberajú čo si nechajú a čo posunú ďalej...ako v obchode.
Ano vadilo by mi to.
Zlate. Mas priatela, nie manzela. Takze ziadnu ochranu seba. Spravis si s ch.jom dve deti a tvoja vyhrazka je, ze sa zbalis a nasackujes naspat ku rodicom. No co ti poviem, nemas ziadnu paku v ruke. Ano, paka, lebo toto bohuzial nie je normalny vztah. Jednoducho sama o seba sa nedokazes postarat. V pripade tvojej vyhrazky... No, zostanes s dvoma detmi a tvoj prijem bude materska, neskor rodicak a vyzivne. Za to si ani byvanie nezozenies. Takze zase len ta bude niekto zivit. Uplne bez perspektivy. Byt tebou, snazim sa skor to hrat este na to dobre co vo vztahu zostalo a slusne a normalne sa snazit vysvetlovat a dohodnut. Tu tahas za ovela kratsi koniec a hrotenim si absolutne nepomozes

@earlgrey Tak bohužiaľ ona až teraz padla dole a prebrala sa. Niektoré to nedajú za celý život a trpia. Láska či čo to je, je slepá.