icon

Mám partnerovu neochotu k manželstvu riešiť?

Dnes o 11:32

Ja už neviem či ja som blbá . Ale v skratke Vám opíšem : žijem s partnerom 15 rokov máme dcéru ktorá bude mať 7 rokov . Žijeme spolu v byte na ktorý sme brali hypotéku . A za celých 15 rokov ma nepožiadal o ruku m vždy vedel že pre mňa to znamená veľa . Že to nie je len papier . Vela krát som mu o Tom vravela spomínala to a naposledy sme sa dobre pohádali a povedal že prečo by mal robiť čo on nechce za to že to chcem ja ? Že on v Tom nevidí zmysel . Dcéra má jeho priezvisko som už nahnevaná .inak je to super otec stará sa o nás o celú rodinu ale ja tak isto aj pracujem aj prispievam starám sa o domácnosť o malú o krúžky varenie . Proste všetko popri robote ako aj ostatné mamičky . Ale ja nechápem prečo ma problém keď to je len papier ten papier podpísať keď vie čo to pre mňa znamená . Aj ja sa chcem volať ako moja dcéra a on . Ja som jej dala jeho priezvisko lebo som si myslela že to príde . Ale nič a teda my povedal že žiadna svadba nebude on sa brať nebude a hotovo . Ja neviem ja sa cítim sklamaná nahnevaná podvedená. Viem že sa milujeme .ale fakt ma sklamal na plnej čiare . Bude to trvať kým to predýcham a budem žiť ďalej. Myslíte si že to prežívam ja ? On vlastne to otočil na mňa že to ja som sprostá že to chcem že je úplne normálne žiť takto . Ja viem že nútiť ho nemôžem ani to nechcem nasilu ..no myslela som že to jedného dňa príde ..:( vždy som o Tom snívala už ako dieťa .

tiezjedna
Dnes o 17:23

@anonym_autor mrzí ma, čo prežívaš... Ale na druhej strane, toto ste mali jasne vydiskutované ešte pred príchodom dieťaťa a hypotékou. To, že TY si niečo očakávala a myslela si, je len jedna strana mince. Ak ste pred tým všetkým o tom na rovinu nehovorili a on ti nesľúbil, že sa vezmete, je to tak trochu tvoja chyba. Očakávania nie sú realita a býva to tvrdý náraz... Ty teraz môžeš zmieriť sa s tým, že svadba nebude; rozísť sa (ak ti to tak strašne vadí) alebo urobiť ten najzúfalejší čin na svete - premenovať sa bez svadby.

777januska777
Dnes o 17:23
@mandzula

@777januska777 Myslis tych 5 minut casu navyse? Bolo to proste spontanne rozhodnutie bez zbytocnej filozofie, ktoru tu za tym niektore hladaju.

@mandzula áno aj 5 minút navyše. Lebo je to čas ktorý obetuješ tej zbytočnosti.
Každý robíme veci z nejakého dôvodu a aj tie "zbytočné" nikdy to nie je len tak, lebo je nám to fuk, vzdy to má dôvod. A hlavne často je to preto, že veď sa to tak robí a neuvažujeme nad tým, jednoducho sa nejako vezieme. A ak nám niekto potom ukáže opak, tak nás to často zbytočne dráždi.
A áno je to filozofická otázka.

anonym_ab29bc
Dnes o 17:28
@patrike

@anonym_ab29bc To su dristy. Ved citaj Konika. Same "kde su normalni chlapi pre zeny 40+". Volne su bud nepouzitelne kusy alebo rozvedeni a ti sa rovnako ako rozvedene do dalsieho manzeslstva nehrnu.

@patrike Pán je očividne pravidelným návštevníkom koníka a expertom na štatistiku vzťahov! 😀 Takže si si prečítal tri diskusie plné hnevu a teraz na ich základe píšeš zákon o fungovaní sveta. Svet ale našťastie nefunguje podľa diskusií na internete. Ľudia píšu hlavne vtedy, keď sú nešťastní a potrebujú sa vyžalovať. Tí, ktorí si po 40-tke našli skvelého partnera a žijú spokojne, nemajú potrebu o tom každý deň písať siahodlhé príspevky.
Skús občas vyjsť aj von do reality, tam je svet oveľa krajší. 😉Želám ti, nech ťa život začne baviť viac ako modrý koník 👋

mandzula
Dnes o 17:29
@777januska777

@mandzula áno aj 5 minút navyše. Lebo je to čas ktorý obetuješ tej zbytočnosti.
Každý robíme veci z nejakého dôvodu a aj tie "zbytočné" nikdy to nie je len tak, lebo je nám to fuk, vzdy to má dôvod. A hlavne často je to preto, že veď sa to tak robí a neuvažujeme nad tým, jednoducho sa nejako vezieme. A ak nám niekto potom ukáže opak, tak nás to často zbytočne dráždi.
A áno je to filozofická otázka.

@777januska777 Ale no, zas nezachadzaj do extremu s tym casom, minieme ho za zivot na podstatne vacsie blbosti ako toto. Pre mna je to taka nepodstatna vec, ze fakt za tym ziadna hlboka uvaha nebola. Proste to nejako vyplynulo z danej situacie a nikto okolo toho nerobil tanecky ako niektori tu. A drazdi ma jedine to, ako sa z toho na MK robi kauza. V realnom zivote to so mnou neriesil nikto.

anonym_72057d
Dnes o 17:37
@patrike

@anonym_72057d Prax s cim ?

@patrike so vztahmi

patrike
Dnes o 17:38
@anonym_ab29bc

@patrike Pán je očividne pravidelným návštevníkom koníka a expertom na štatistiku vzťahov! 😀 Takže si si prečítal tri diskusie plné hnevu a teraz na ich základe píšeš zákon o fungovaní sveta. Svet ale našťastie nefunguje podľa diskusií na internete. Ľudia píšu hlavne vtedy, keď sú nešťastní a potrebujú sa vyžalovať. Tí, ktorí si po 40-tke našli skvelého partnera a žijú spokojne, nemajú potrebu o tom každý deň písať siahodlhé príspevky.
Skús občas vyjsť aj von do reality, tam je svet oveľa krajší. 😉Želám ti, nech ťa život začne baviť viac ako modrý koník 👋

@anonym_ab29bc Nasli partnera alebo sa zosobasili ? Lebo to su dve odlisne veci a autorka toho partnera ma, len sobas nie. Ona chce rovno sobas. Hrnu sa do sobasov ludia 40+, kde je vacsina rozvedenych ? Nehrnu.

patrike
Dnes o 17:39
@anonym_72057d

@patrike so vztahmi

@anonym_72057d Na zaklade coho tak usudzujes ? Mas aj nejake dalsie predstavy o mne ?

anonym_72057d
Dnes o 17:40
@patrike

@anonym_72057d Na zaklade coho tak usudzujes ? Mas aj nejake dalsie predstavy o mne ?

@patrike citam ta. je to zjavne.

sense
Dnes o 17:45
@anonym_autor

Trošku to upresnim. Dávno na začiatku sme sa bavili o Tom že určite sa zoberieme a budeme manželia . Ja nechcem žiadnu veľkú svadbu .. stačí u nás na zámku alebo v kláštore obrad len najbližšia rodina . Šaty z vinted . Nalicim sa sama vlasy si viem urobiť sama .. žiadna ozieracka so 150ludmi . Nič iné som nechcela .nechcem žiadny prsteň za 1000 e . Keď sme boli v štôlni s dcérou a v obchodíku s kameňmi , kryštálmi páčil sa mi tam jeden prsteň s obľúbeným kamienkom za 30 e . Stačil by mi ten . Ja nie som na takéto veci . Nikdy som nechcela viac . Vždy vedel že som to chcela . On žiaľ nie ..ja som myslela že áno . Takže áno ako píšete spravila som chybu . Žiaľ ostávajú mi oči pre plač a zmieriť sa s tým .. lebo ja ho milujem a viem že on miluje nás . Robí pre nás všetko a tak isto aj ja . Máme spoločné záľuby koníčky , v posteli nám to tiež klape , máme v sebe dôveru . Len teda toto je jeden zadrhel . Nakoľko všade samé svadby všetky kamošky . A všetci sa pýtajú mňa .. žiaľ neviem odpovedať. Ale teda už budem vedieť keďže mi oznámil že on sa ženiť nebude . On mi povedal že ja som jeho žena celých 15 rokov už a on papier nepotrebuj .

@anonym_autor keby ťa naozaj ľúbi a si pre neho "jeho žena" tak ti tu radosť urobia "len" papier podpiše

777januska777
Dnes o 17:47
@mandzula

@777januska777 Ale no, zas nezachadzaj do extremu s tym casom, minieme ho za zivot na podstatne vacsie blbosti ako toto. Pre mna je to taka nepodstatna vec, ze fakt za tym ziadna hlboka uvaha nebola. Proste to nejako vyplynulo z danej situacie a nikto okolo toho nerobil tanecky ako niektori tu. A drazdi ma jedine to, ako sa z toho na MK robi kauza. V realnom zivote to so mnou neriesil nikto.

@mandzula za tvojimi odpoveďami je viac a zaujímalo by ma to, že ako to skutočne máš a ako uvazuješ. Ale keďže je to verejná diskusia nebudem to hrotit.
Pre autorku je to ale z nejakého dôvodu dôležité, sama o tom vraví.
Pre mňa je napríklad dôležité, aby som mala kávu každý deň a áno pre niekoho by to bola zbytočná dráma a isto by mi niekto povedal, že hrotim tu kavu a preceňujem ju.
Takže ak je niečo pre niekoho dôležité a pre iného nie, nezaslúži si vypočutie a pochopenie?
Partner autorky to uzavrel ako hotovú vec a blbosť a bez akejkoľvek reakcie, nezaslúži si autorka skutočne vysvetlenie? Ja verím, že ani jej partner to nevie a nezamýšľa sa skutočne nad tým.
Celá táto vec nie je len o mene či svadbe, je to obraz aký máme v sebe o manželstve či budúcnosti.

patrike
Dnes o 17:48
@anonym_72057d

@patrike citam ta. je to zjavne.

@anonym_72057d Zjavne, ale chybne 🙂

anonym_ab29bc
Dnes o 17:48
@patrike

@anonym_ab29bc Nasli partnera alebo sa zosobasili ? Lebo to su dve odlisne veci a autorka toho partnera ma, len sobas nie. Ona chce rovno sobas. Hrnu sa do sobasov ludia 40+, kde je vacsina rozvedenych ? Nehrnu.

@patrike No jasné, že sa 20-roční chlapci na diskotéke nehrnú do svadby! Ale zrelí muži, ktorí chcú budovať skutočnú rodinu, s tým problém nemajú. Tie tvoje čierne scenáre 😀 majú kdesi v hĺbke svoj pôvod a dôvod. Daj si svoj život do poriadku a potom choď radiť na fóra. Veľa šťastia!

moonlight1210
Dnes o 17:50

@anonym_autor kamoska cakala kratsie, ale tiez par rokov a mlady pan sa nemal k nicomu, a este sa vzpieral, odkladal to slubmi na neurcito, hadal sa. Tiez spolocny majetok na hypo, aj auta a deti uz mali.

Az jej dosla trpezlivost a rozhodla sa, ze ona si ho nevezme. Ze ponizovania stacilo.
Takze ked nahodne prisla rec na svadbu, kde bol pritomny aj on, tak zahlasila po pravde, ze ju uz svadba s tymto muzom prestala zaujimat. Ze ju velmi chcela, naozaj velmi, on vie velmi dobre, ako jej na tom zalezalo. No v jednom mu musi uznat pravdu, ze z jeho slov si vlastne uvedomila, ze je slobodna zena. A akokolvek sa rozhodne, tak si urobi. Nie je nicim viazana a je to super.
A myslela to smrtelne vazne.

Do mesiaca ju prekvapil ziadostou o ruku, s tym, ze uz pozeral, kde su volne saly. A veru sa s tou svadbou zrazu on ponahlal. 🙂

biba_18
Dnes o 17:57
@moonlight1210

@anonym_autor kamoska cakala kratsie, ale tiez par rokov a mlady pan sa nemal k nicomu, a este sa vzpieral, odkladal to slubmi na neurcito, hadal sa. Tiez spolocny majetok na hypo, aj auta a deti uz mali.

Az jej dosla trpezlivost a rozhodla sa, ze ona si ho nevezme. Ze ponizovania stacilo.
Takze ked nahodne prisla rec na svadbu, kde bol pritomny aj on, tak zahlasila po pravde, ze ju uz svadba s tymto muzom prestala zaujimat. Ze ju velmi chcela, naozaj velmi, on vie velmi dobre, ako jej na tom zalezalo. No v jednom mu musi uznat pravdu, ze z jeho slov si vlastne uvedomila, ze je slobodna zena. A akokolvek sa rozhodne, tak si urobi. Nie je nicim viazana a je to super.

Do mesiaca ju prekvapil ziadostou o ruku, s tym, ze uz pozeral, kde su volne saly. A veru sa s tou svadbou zrazu on ponahlal. 🙂

@moonlight1210 to je to chodenie s džbánom po vodu až…

anonym_72e0f9
Dnes o 18:05
@moonlight1210

@moonlight1210 a nakoniec sa vzali?

anonym_a0714d
Dnes o 18:06

Och ja poznam zeny , v manželstve, ale nešťastne lebo muz ich ma na haku, nechce ich, roky sa ich nedotkne, ziju ako kamaráti ale hlavne, že sa pred svetom hrajú ako im to náramne klape
Táto faloš a pretvárka je už prijateľnejšia?
Miesto rozvodu suchaju nohami… jedného dňa ich vymení za inú
Ale hlavne, že majú status manželky

oliolijanka
Dnes o 18:08
@anonym_c23a70

@patrike Presne! na tomto krasne vidieť to rozdvojene vnimanie : ked si ma nechce vziat ,periem osrate trenky a vyvaram jak služka, robim matrac. Ked si ma vezme, to je ina reč už 💪 mužickovi skladam trenirocky, zehlim košielku do prace, milujeme sa , varim mu z lasky (rozumej držim ho za gule lebo mam narok na polovicu majetku a dava mi "dobrovolne" celu svoju vyplatu, a poslucha lebo som jeho žena). Hon na čarodejnice sa začal! Vsetci čo nechcete byt sučasťou ľuďmi vymyslenej inštitucie zvanej manželstvo , ste nehodní , pohani, chamraď, poloviční ľudia a neviete čo sa "patrí". A to pišem ako vydata žena 😉

@anonym_c23a70 Top napisane!👍

777januska777
Dnes o 18:10
@anonym_a0714d

Och ja poznam zeny , v manželstve, ale nešťastne lebo muz ich ma na haku, nechce ich, roky sa ich nedotkne, ziju ako kamaráti ale hlavne, že sa pred svetom hrajú ako im to náramne klape
Táto faloš a pretvárka je už prijateľnejšia?
Miesto rozvodu suchaju nohami… jedného dňa ich vymení za inú
Ale hlavne, že majú status manželky

@anonym_a0714d takže táto situácia sa nestáva v žiadnom prípade ženám s deťmi mimo manželstva? Alebo neexistuje vzťah, kde sú spolu mimo manželstva bez detí ale aj tak sú spolu, lebo zvyk?

sissy27
Dnes o 18:12
@anonym_528b21

@patrike
@sissy27 a ďalší, ktorí tu tvrdíte, že trend ide smerom, že zaniká inštitút manželstva, mám jednu otázku. Prečo potom ľudia z komunity lgbt tak veľmi bojujú o to, aby im bol tento inštitút umožnený? Keďže všetko sa podľa vás vyriešiť, prečo potom riešia, že nemajú práva, ako ti, čo nie si lgbt. Táto otázka mi tu vyslovene napadla pri tých vašich príspevkoch.

@anonym_528b21 prosim ta, pripomen mi, kedy som ja niekde pisala o trende, dakujem.

Ulahcim ti to - nikde 🤷‍♀️

Komunita lgbt bojuje za PRAVO mat legalnu svadbu, tak neplet hrusky s jablkami. Chcu mat rovnake PRAVA a MOZNOSTI ako hetero, to ale neznamena, ze by institut manzelstva automaticky vsetci vyuzili. A mimochodom, ja im v tomto fandim 😊 nie preto, ze “sa patri” aby mali svadbu ked uz spolu ziju a maju nejake zavazky, ale aby mali tu moznost rovnako ako hocikto iny, pretoze nie su o nic menej hodnotni ludia.

patrike
Dnes o 18:16
@sissy27

@anonym_528b21 prosim ta, pripomen mi, kedy som ja niekde pisala o trende, dakujem.

Ulahcim ti to - nikde 🤷‍♀️

Komunita lgbt bojuje za PRAVO mat legalnu svadbu, tak neplet hrusky s jablkami. Chcu mat rovnake PRAVA a MOZNOSTI ako hetero, to ale neznamena, ze by institut manzelstva automaticky vsetci vyuzili. A mimochodom, ja im v tomto fandim 😊 nie preto, ze “sa patri” aby mali svadbu ked uz spolu ziju a maju nejake zavazky, ale aby mali tu moznost rovnako ako hocikto iny, pretoze nie su o nic menej hodnotni ludia.

@sissy27 Sranda je, ze ti isti, ktori tak radi pisu o matracoch mimo manzelstva, ho v tomto pripade upieraju ...

patrike
Dnes o 18:21
@anonym_ab29bc

@patrike No jasné, že sa 20-roční chlapci na diskotéke nehrnú do svadby! Ale zrelí muži, ktorí chcú budovať skutočnú rodinu, s tým problém nemajú. Tie tvoje čierne scenáre 😀 majú kdesi v hĺbke svoj pôvod a dôvod. Daj si svoj život do poriadku a potom choď radiť na fóra. Veľa šťastia!

@anonym_ab29bc Ak pod zrelymi muzmi chapes tych 40+, tak ti sa uz do budovania rodiny nehrnu vobec, pretoze deti uz maju s byvalou manzelkou a su rozvedeni. Autorka pise o 15 rokoch spoluzitia, nech zacala v 20-ke, tak ma aspon 35 a partner tiez tak. Skor to bude onych 40.
Rozvedene sa do dalsieho sobasa veru nehrnu a rozvedeni duplom.
Tu neriesime pripad "na zelenej luke", ked ona sa chce vydat a mat rodinu. Ona uz dieta ma. Toto nie je pripad odkladania zalozenia rodiny celkovo.

patrike
Dnes o 18:24
@anonym_ab29bc

@anonym_ab29bc Akym sposobom si mam dat zivot do poriadku ? Co to presne znamena ? Svadbu v kostole ?

anonym_0e04d7
Dnes o 18:26
@patrike

@anonym_72057d Prax s cim ?

@patrike ja odhadujem, ze bud nemas vztah, alebo mas same zle skusenosti, alebo si vo vzahu kde vam to neklape. Nemylim sa vsak? My, co sme v laskyplnych manzelskych vztahoch uvazujeme inak. A najma zeny uz davno nie nastrocne uz poznaju svoju hodnotu a mnohe uz jednoducho vedia, co ano a co nie. Volakedy davno som mala frajera. Rozumeli sme si, klapalo to, ale vidavali sme sa malo. Hovorila som o tom, ze sme skor ako kamosi s vyhodami i ked nebolo to tak, len nadnesene povedane. No a co sa stalo? Nasla som si (uplnou nahodou) niekoho, kto proste “splnal” to, co ten predtym nie a este ovela ovela viac. Ak ti dlhodobo nieco chyba, nieco ta skrie, nasledok skor ci neskor pride. Ked zena odopiera sex muzovi, tiez zvacsa nieco pride, alebo kludne opacne. Ked dlhodobo nam nieco vadi a ta druha strana nie je ochotna urobit kompromis alebo veci zmenit, tak to vzdy niekde nasledok bude mat.

anonym_ab29bc
Dnes o 18:29
@patrike

@anonym_ab29bc Ak pod zrelymi muzmi chapes tych 40+, tak ti sa uz do budovania rodiny nehrnu vobec, pretoze deti uz maju s byvalou manzelkou a su rozvedeni. Autorka pise o 15 rokoch spoluzitia, nech zacala v 20-ke, tak ma aspon 35 a partner tiez tak. Skor to bude onych 40.
Rozvedene sa do dalsieho sobasa veru nehrnu a rozvedeni duplom.
Tu neriesime pripad "na zelenej luke", ked ona sa chce vydat a mat rodinu. Ona uz dieta ma. Toto nie je pripad odkladania zalozenia rodiny celkovo.

@patrike Myslíš si, že po 35-ke alebo 40-ke už ľudia nemajú právo na lásku, svadbu a city. To je obrovská hlúposť. Berieš rodinu ako splnenú úlohu... Podľa teba už dieťa má, tak načo svadba. Neuvedomuješ si, že manželstvo je o sľube dvoch ľudí, nie len o plodení detí. Už sa mi nechce ti všetko vysvetľovať. Stále točíš o tom istom, prepočítavaš vek ako nejakú matematickú rovnicu a úplne ignoruješ ľudskú stránku veci. Ľudia sa skutočne berú v každom veku, skutočne z lásky a manželstvo má pre nich aj inú, citovú hodnotu. A aj keď sa vezmú starší ľudia, čo majú odrastené deti, predstav si, že sú rodina.

anonym_ab29bc
Dnes o 18:36
@patrike

@anonym_ab29bc Akym sposobom si mam dat zivot do poriadku ? Co to presne znamena ? Svadbu v kostole ?

@patrike To už nechávam na teba, neviem kde presne problém sám so sebou a vo vzťahu k žene máš, ale viem, že to čo tu predvádzaš má svoj pôvod a dôvod.

anonym_72e0f9
Dnes o 18:38
@anonym_ab29bc

@patrike To už nechávam na teba, neviem kde presne problém sám so sebou a vo vzťahu k žene máš, ale viem, že to čo tu predvádzaš má svoj pôvod a dôvod.

@anonym_ab29bc jeho frustrácia sa neprejavuje zďaleka iba v tejto téme.

anonym_ab29bc
Dnes o 18:39
@anonym_72e0f9

@anonym_ab29bc jeho frustrácia sa neprejavuje zďaleka iba v tejto téme.

@anonym_72e0f9 Áno? No pozrime sa, tak moje tušenie sa potvrdilo.

lenka_da
Dnes o 18:39
@anonym_autor

Trošku to upresnim. Dávno na začiatku sme sa bavili o Tom že určite sa zoberieme a budeme manželia . Ja nechcem žiadnu veľkú svadbu .. stačí u nás na zámku alebo v kláštore obrad len najbližšia rodina . Šaty z vinted . Nalicim sa sama vlasy si viem urobiť sama .. žiadna ozieracka so 150ludmi . Nič iné som nechcela .nechcem žiadny prsteň za 1000 e . Keď sme boli v štôlni s dcérou a v obchodíku s kameňmi , kryštálmi páčil sa mi tam jeden prsteň s obľúbeným kamienkom za 30 e . Stačil by mi ten . Ja nie som na takéto veci . Nikdy som nechcela viac . Vždy vedel že som to chcela . On žiaľ nie ..ja som myslela že áno . Takže áno ako píšete spravila som chybu . Žiaľ ostávajú mi oči pre plač a zmieriť sa s tým .. lebo ja ho milujem a viem že on miluje nás . Robí pre nás všetko a tak isto aj ja . Máme spoločné záľuby koníčky , v posteli nám to tiež klape , máme v sebe dôveru . Len teda toto je jeden zadrhel . Nakoľko všade samé svadby všetky kamošky . A všetci sa pýtajú mňa .. žiaľ neviem odpovedať. Ale teda už budem vedieť keďže mi oznámil že on sa ženiť nebude . On mi povedal že ja som jeho žena celých 15 rokov už a on papier nepotrebuj .

@anonym_autor Mňa by skôr zaujímalo, ako máte vyriešenú hypotéku... Kto je vlastníkom bytu?

anonym_cd9117
Dnes o 18:41
@anonym_ab29bc

@patrike Myslíš si, že po 35-ke alebo 40-ke už ľudia nemajú právo na lásku, svadbu a city. To je obrovská hlúposť. Berieš rodinu ako splnenú úlohu... Podľa teba už dieťa má, tak načo svadba. Neuvedomuješ si, že manželstvo je o sľube dvoch ľudí, nie len o plodení detí. Už sa mi nechce ti všetko vysvetľovať. Stále točíš o tom istom, prepočítavaš vek ako nejakú matematickú rovnicu a úplne ignoruješ ľudskú stránku veci. Ľudia sa skutočne berú v každom veku, skutočne z lásky a manželstvo má pre nich aj inú, citovú hodnotu. A aj keď sa vezmú starší ľudia, čo majú odrastené deti, predstav si, že sú rodina.

@anonym_ab29bc v mojom okolí sa tento rok ženil vdovec 60+ a našiel si tiež vdovu

anonym_936105
Dnes o 18:41
@patrike

@zuzana76 Co obetovala okrem smiesnych detskych snov o princeznicke v bielych satach ? Ma vsetko, inym sa len snivat moze. V jej veku, aky ciastocne tusim a pocitam, na vyber zo sobasa chtivych mat nebude a cim bude starsia, tym horsie.
Pri pripadnom rozchode si bude neskor buchat hlavu o stenu prazdneho bytu, akeho super chlapa vystvala rypanim a vydieranim.

@patrike ty si strasne zakomplexovany, fakt.