Mám pocit, že nie som atraktívna
Mám pocit, že nie som dosť aktraktivna. Síce mala som dvoch priateľov, ktorí mi obaja hovorili že som krásna. Ale v bežnom živote muži po mne nejdú. Vidím ako sa správajú k iným ženám, aj keď ja som aj dosť neprístupná, možno je to tým. 😔
@omg1992 a zase ides niekoho urážať. Niekoho kto ma aspoň tú odvahu si tu dať svoju fotku narozdiel od teba. Či sa bojíš, že s tebou sa bude tak jednať ako ty jednas s inými? Ze začnú ta urážať ako urazas ty? No daj sem svoju fotku nech ohodnotime my teba, keď máš tu drzosť písať iným či sú alebo nie sú najkrajsi
@omg1992 lenze ja nemam problem so svojim vzhladom, sebevedomim, sebeuctou a dokonca mam aj chlapa a mam rodinu. Ja som si aj so svojou nie prilis ocarujucou krasou a postavou nasla partnera. Na rozdiel od teba som nemala stupidne poziadavky na vzhlad, ja som hladala osobnost, on hladal osobnost nie babu bez celulitidy. On ma ocaril tam aky je ja jeho tym aka som. (ked chces recept kde hladat babu, tak chod na skolenie poziarnych hliadok, nam to vyslo prave tam)
Len tak mimochodom 175 cm nie je na chlapa malo, podla velkosti tvojich komplexov som si myslela, ze mas meter patdesiat. Takze chyba nie je vo vyske, chyba je v tom co sa ti prehana v tych najvyssich 25 cm co mas.
A ked uz ide len o vysku, mozes si dat predlzit kosti na nohach. Stoji to sice kopec prachov, boli to ako svina ale 10 cm s pomocou modernej mediciny nazenies.
@omg1992 samozrejme, vyplakavat je jednoduchsie ako si priznat pravdu a nieco s tym urobit.
@omg1992 Imbecil Richard zas nevie citat s porozumenim, zase raz nieco nepochopil a na zaklade toho sa ide obuvat do vyzoru zien na MK. Nikto ti nenapisal, ze si skaredy. Ja nechapem, ze stale dookola tocis to iste, ze si nizky a neatraktivny. To ti kazdy vyvracia. Ale tolko ludi ti uz napisalo, ze si hlupy idiot a ty to nie a nie prijat.
Nizke IQ a extremne slabe socialne zrucnosti, plus dalsie diagnozy, ktore by odhalil psycholog, ci psychiater, keby si bol ochotny za nim ist - to su tvoje problemy, nie vyska a vzhlad.