icon

Mám pocit, že nie som atraktívna

13. sep 2023

Mám pocit, že nie som dosť aktraktivna. Síce mala som dvoch priateľov, ktorí mi obaja hovorili že som krásna. Ale v bežnom živote muži po mne nejdú. Vidím ako sa správajú k iným ženám, aj keď ja som aj dosť neprístupná, možno je to tým. 😔

Strana
z4
obleckodogymu
13. sep 2023

Nehnevaj sa ale nerozumiem akú odpoveď tu čakáš, žiadna z nás nevie ako vyzeráš 🤔

vanilkovazmrzka
13. sep 2023

Tak asi nie si, ked to tak citis 🙂

aaaa1111
13. sep 2023

daj fotku, obodujeme ta

jarmila2010
13. sep 2023

si taka,ako sa citis a co vyzarujes...aj nie vizualne pekni ludia vedia zaujat inak...skus si viac verit...

januska12323
13. sep 2023

Po akej žene bežne chlapi idú?

bajka16
13. sep 2023

Toto je strašne irelevantné. Piatim chlapom z desiatich sa páčiš, ďalším piatim nie. Týmto sa zamýšľať je strata času.

gta5man
13. sep 2023

To si celé protirečí. Lebo hentí dvaja povedali že si atraktívna. A potom že si neprístupná. Začni byť prístupná a potom uvidíš. Ešte si budeš želať aby sa vrátili staré časy a mala od nich pokoj.

toskanka
13. sep 2023

Snaž sa nesnažiť páčiť ostatným, buď sama sebou, lebo atraktivita človeka, či už ide o muža alebo ženu, spočíva v jeho osobnosti, originalite, autentickosti. Nie som na ženy, ale koľkokrát som si už povedala, hmm, krásna prázdna žena.

liz_lemon
13. sep 2023

mozno posobis chladne a nepristupne

viestta
13. sep 2023

Definuj atraktivnu zenu.

sszuzu8
13. sep 2023

Po mne idú a výsledok? Tí ktorých som odmietla zo mňa urobili štetku 😂 všelijaké klebety som už o sebe počula.. Lebo zranené ega

thoughtfulweirdo
13. sep 2023

A je to skutočne potrebné? Mňa osobne predstava, že po mne vo veľkom "idú" muži, skôr trochu desí 😅

bbshop
13. sep 2023

Hovorí sa 100ludi 100chuti. Kazdy sa niekomu páči a každý, myslím úplne každý. Aj ten najskaredsi človek je pre niekoho krasny. Nemôžeš samu seba považovať za neatraktívnu, keď už minimálne 2 partnerov si mala, ktorí ťa za ňu považovali. A atraktivita nie je vonkajsia krása. Je to charizma, šarm, osobnosť, vyžarovanie, sebavedomie.

marca12
13. sep 2023

Chapem,co myslis,ale podla mna je lepsie,ked si priemerna a nemusis pocuvat tie chlipne reci muzov a sproste pohlady. Robim medzi muzmi a niekedy mi to ide poriadne na nervy,co si dovoluju k zenam a ked si ma obzeraju ako tovar a bohvieco si pritom myslia,kde vsade by mi strkali svoj ud,je to na grc.

bloger
13. sep 2023

Tak ked si neprístupná hľadajú ľahšiu cestu.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
viestta
13. sep 2023

@omg1992 vidis, a presne preto si ziadna o teba ani bicykel neoprie. Hned si slecnu zotrel a urazil. Zas si to dokafral, pritom stacilo pouzit to co mas pod vlasami a mohol si nahodit udicku...

bbshop
13. sep 2023

@omg1992 po dlhej dobe si vyšiel z jaskyne a opäť perlis

bimbina
13. sep 2023

Ono nie vždy sa každému budeš páčiť . Každý chlap má iný vkus . Tak ski tebe sa nepáči každý chlap. Možno si niekomu v zalusku, len ak si neprístupná , tak tým pádom ti to nikto neprizná a nepreukáže . Skús byt viac otvorená , a brat samu seba ináč. Hneď budeš vysielať iné signály . 😊

omg1992
Odpoveď bola odstránená
omg1992
Odpoveď bola odstránená
bbshop
13. sep 2023

@omg1992 si si istý, že to máme jednoduchsie v kráse? Bohvie koľko veľa toho teda nevieš o ženách

bbshop
13. sep 2023

@omg1992 ved o tom viestta pise, že žiadnu udicu hodit nevies

victoriab
13. sep 2023

bud atraktivna sama pre seba, zalub a pac sa sama sebe, potom sa tak aj budes citit, hlavne ti bude jedno, ci sa pacis inym, vztah so sebou samym je najdolezitejsi na svete. vsetko sa odvija od neho.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
bbshop
13. sep 2023

@omg1992 😵‍💫🤕 ake zeny sa tebe páčia? Som veľmi prevelmi zvedavá teraz na odpoved

omg1992
Odpoveď bola odstránená
omg1992
Odpoveď bola odstránená
bbshop
13. sep 2023

@omg1992 a akú by si nechcel?

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4