Mám počúvať intuíciu?
spoznala som muža, šarmantný, vtipný a dokonca aj pohladný a nezadaný.Z odstupom času mám pocit, že je to len pretvarka, niečo mi na nom nesedí a ta jeho tajomnost,mám počúvat svoju intuíciu, alebo si namýšlam? Už sme po 40 +
@elementissa ak sudim podla mojho muza, nema to takto suvis s vekom. Ked som ho spoznala, mal 40+, slobodny, bezdetny, dobre srdce, len velmi zazraty do prace. Dnes tvorime peknu rodinku a on je praveze ten staly zodpovedny typ cloveka, vsetko by nam dal, len zeny si takych dobrakov malo vsimaju.
@eeviik Je priridzené , že žena po 40 pri výbere partnera viac rozmýšľa, nejde do toho hrrr tak ako dvadsiatky . Ženská intuícia je dobrá vec, údajne má aj logiku a tento fenomén sa dá aj vysvetliť, ale ... predsa prever si to, počkaj , že čo a ako a vôbec najdi mi dokonalého chlapa ! a že sa pretvaruje , asi mu ne tebe záleží a chce sa ukázať v tom najlepšom svetle .
@eeviik už si ho preklepla?
Ja by som sa snažila dostať sa na party s jeho kamarátmi. Treba nájsť jeho priateľov. Ak nemá žiadnych-uteč od neho.Ak ich má normálnych, tak sa možno prekecnú o niečom. Držím palce, neponáhľaj sa.
@bzovik no podľa mňa tiež nemusí mať partiu kamarátov, môj muž mal partiu tak do 25, potom sa pozenili, odsťahovali, teraz sa skoro vôbec nestretávajú a je úplne normálny

Chlap, čo je v 40tke slobodný a bez záväzkov jr určite v nejakom smere pokazený. Ja keby som bola v takej situácii, že po 40tke nemám partnera (to by celkom vypovedalo aj o tom, že ani ja nie som celkom ok, keď za toľké roky som si nevybudovala ani jeden trvalý vzťah), hľadám radšej rozvedeneho. Tam je pravdepodobnejšie, že dokáže udržať vážny vzťah, že dokáže spraviť smerom k partnerke záväzok (manželstvo), no bohužiaľ to z nejakého dôvodu nevyšlo. Každý si zaslúži druhú šancu. No ten, čo je v 40tke úplne single, nikdy sa k žiadnemu záväzku neodhodlal, žiadny vzťah mu nevydržal toľko, aby prešiel v niečo stabilné a trvácne... Tak to nie je človek na vzťahy. Na zabavenie sa, možno.. Ale nie na dlhodobý vzťah. Rovnako to platí so ženami. Je to OK, nie všetci hľadajú trvácne vzťahy, niektorí majú radi svoju slobodu a každého pol roka nového partnera na sex... Ale pre tých, ktorí hľadajú partnera do života, zázemie, rodinu, vidinu trvalého vzťahu a človek s ktorým zostarnu toto nebude ideálne riešenie... Len ďalšia asi bolestná skúsenosť, hlavne ak sa predstavy oboch ľudí budú líšiť