Mám povedať partnerovi, že mu písala odmietnutá žena?
Mam ucet na fb mojho partnera ktory uz nepouziva a vie o tom. Dnes mu tam pisala zena ktoru pred rokmi odmietol kvoli mne. Ja som jej tam odpisala ze co chce a ona ze Teba a potom ze ale nie len som si na teba spomenula uz minule ale bala som sa napisat aby si nemal problemy so zenou. Mam pocit ze je aj po rokoch nevyrovnana s tym ze ju vtedy odmietol alebo neviem. Ona nevie ze pisala so mnou. Partner ju ma ja svojom fb ktory teraz pouziva zablokovanu. Mam mu to povedat?
Ta zena nebude v poriadku. Toto nie je normalne spravanie. By som jej napisala, ze nie si v poriadku a blokujem ta aj tu. S muzovi by som to povedala.
Nerieš. Jemu nič nehovor, lebo to, čo si urobila sa fakt nerobí. Ona bola možno opitá, vtedy ľudia zvyknú vypisovať bývalým a platonickým láskam.
No,len aby sa jedného dňa nestretli a ona s ním bude kecať akoby nič,lebo nevie ze si na fb odpísala ty.
Po prvé by mi bolo vrcholne trápne chodiť na partnerov účet, ktorý nepoužíva. Po druhé by mi bolo vrcholne trápne odpisovať na JEHO správy, o ktorých ani nevie. A keby už som v takej situácii, tak áno povedala by som mu, že mu prišla správa a aj od odpisani na ňu. Ja ako partner by som si ale teda pomyslela svoje a keby mám danú osobu na mojom oficiálnom úcte zablokovanú a moj partner by jej za chrbtom v mojom mene odpisoval, tak by ma to vôbec nepotešilo…
@brrunetkaa ona si vobec neuvedomuje, ze tym, ze odpisala, tak ako keby prejavila (v jeho mene) o dotycnu zaujem. Ked ju ma na inom ucte blokovanu, sprava by mu neprisla.
Ty,čo keď z jej účtu píše jej zvedavý partner v jej mene,že ako zareaguje jej ex🤮😅,to by bolo.
Vy nie ste manželia však?

Je od teba chrapunske si písať s niekym kto nevie ze si píše s tebou a nie s tvojim mužom.
Nemala si jej vôbec odpísať alebo jej odpísať ze si to ty.
Manželovi povedz ze si si snou písala v jeho mene.
Mne keby toto spravila priateľka co i len v konverzácii s mojou mamou bol by som neskutočne nahnevaný.