icon

Mám povedať pravdu jeho priateľke?

6. aug 2025

Jeden muž sa ku mne otrasne zachoval ( nie krátka známosť). Až mi to hlava neberie, ako niekto môže byt taký. Zvažujem, že všetko poviem jeho priateľke. Vždy som bola za dobrú, vedel že by som mu neurobila zle. Neviem, či si tento status mám udržať alebo mu dať to, čo on mne. Nesúďte teraz situáciu ako taku, dajte len názor na to, či by ste to povedali / nepovedali. Podotýkam, že nejde o moju ohrdnutost, ide mi o to, že on sa teraz cíti ako víťaz, ako dobre so všetkým naložil, že sa jednoducho vyparil. Žiadna komunikácia, nič a je to preto, lebo ma niekoho iného ( nie tu priateľku). Čiže to nie je o mne, o nej ale o ňom. Toto bude robiť stále, ja som z tohto von ale hnevá ma, že on si teraz niekde mysli, aké jednoduché to všetko je a bude takto pokračovať stále, posilnený úspechom.

anonym_adafe0
6. aug 2025
@anonym_0e41cc

@anonym_adafe0 veru, mňa život učí pravidelne, že ho treba brať s pokorou a tesiť sa dobrým veciam, nie tým zlým aj keď sa dejú inému.
Tu len vyvaľujem oči, že to ľudí poteší si kopnúť ak sa dá a úplne zbytočne častokrát

@anonym_0e41cc presne tak...odsudzovať a posudzovať život uného ked absolútne netuším nic o tom druhom je uplne úbohé. A bit sa do hrude ze ja nikdy v takej situácii nebudem je uplne smiešne

palicka
6. aug 2025

@anonym_autor a čo také ti urobil? Nepravdivo predpovedal počasie? Tvoj úvodný status je zvláštny… (chcela som sa vyhnúť slovu divný)

anna777115
6. aug 2025

Autorka, ty nemáš žiadne morálne právo dávať niekomu lekcie z dôvodu vlastného morálneho zlyhania, ale na druhej strane oficiálna partnerrka, má právo vedieť s akým hovädom žije.

anonym_da134a
7. aug 2025
@anonym_autor

@klementinka58 mám plno dôkazov nemá sa voči tomu ako ohradiť. Tohto sa neobávam

@anonym_autor niesi z toho von ani omylom
Povedala, zsice si sa zachovala ako svina ale aj on
Ale povedala

anonym_a3f906
7. aug 2025

@anonym_autor určite by som povedala. Viem že Ťa tu mnohé odsudzuju načo sa do toho staráš, ja to beriem z tej druhej strany - byť na mieste jeho partnerky chcela by som to vedieť, aj vidieť dôkazy. Je tu xy diskusii ,,myslim že ma podvádza ", ja by som Ti bola vďačná, že nie som naďalej za debila

autor
7. aug 2025
@betulinka1

@anonym_autor ak by si napisala oficiálnej partnerke, ze vies, ze tvoj frajer je so mnou aj s tebou. Tak za mna Ok. Ale ukončili ste to a teraz to chces riesit 🙈🙈🙈🙈. Budes iba za blázna. Akoze ja by som chcela vediet, ze ma muz podvádza ale ak by mi to oznamila, uz odmietnuta milenka, tak to nech si uz nechaju pre seba.

@betulinka1 pretože on to oficiálne neukoncil. On je taký, vyhýba sa komunikacii, je slabý nevie riešiť veci. Všade tu čítam, ako on mna odkopol a pod, ako stratil záujem - áno, pocítila som, že ho stráca ale to sa môže stať aj v oficiálnom vzťahu, on nestratil záujem po roku, po troch. Veľmi dlho to trvalo a ja nie som taká, že si poviem ako niečo bude trvať navždy. Aj keby sme vo vzťahu nemám istotu, či to bude navždy pocity človeka sa môžu zmeniť. Ale príde mi smiešne, ako vždy za každých okolnosti podľa žien tu o všetkom rozhoduje muž- on ta odkopol on ta nechce a pod, vždy len muž je ten čo rozhodne 😃 ja sa necítim, že to stojí len na ňom . Mám viac chochmesu ako on, som silnejšia ako on minimálne v tomto, pomenovať veci. On to neurobí pretože ak aj jeho záujem klesol, on nemá istotu Či to tak chce -nechať ma uplne. Preto sa vždy vracia, preto si ma pozerá na soc sieťach. Len sa boji povedať áno je koniec, pretože to tak necíti na 100%. Keď ti na človeku nezáleží, keď ti ide na nervy a nechceš ho tak ti je jedno čo mu povieš. On sa toho stráni. Čiže ako pomaličky jeho záujem klesol, za čo on sa bil že to tak nie je, ja som začala to riešiť a pomaly odchádzať. Ale samozrejme som ja za tu zlu tu na MK že to on ma odkopol a ja plačem. Takze čo som mala urobiť? Veď som urobila to najlepšie čo sa dalo - vidíš že niekto stráca záujem tak si ty ktorá odchádza, nikdy ku tomu nič nepovedal. Ja viem že on sa ozve znova. A áno lubila som ho, nie nechcela som s ním tvoriť pár. Možno v nejakých predstavách budúcnosti ďalekej ale skôr som nemyslela na to. Nič som nerobila preto aby opustil vzťah a šiel za mnou. Ale zároveň som trvala na tom, aby nemal iné cudzie ženy. Mal frajerku mal mna, poznal ma dlhšie ako frajerku. Len z toho dôvodu som sa na to dala, v domnienke že hej nevie zabudnúť na mna. Iné by bolo, keby ho spoznam už ako zadaného že sa do mna zahladi … tam by som si povedala že to sa mohol do hocikoho ale stále, keď porovnám seba teda našu situáciu je to iné, ako keď si nájde niekoho teraz počas vzťahu . Vždy to bude so mnou iné a on to vie, preto mu je ťažko nechať ma ísť a zároveň nerobí nič preto aby ma udržal.

Čiže o tom to celé je, nemám dôvod riešiť niečo s jeho novými, ak sú. Len tej jeho som to chcela povedať,,že obe sme ho ľúbili, obe sme sa v ňom sklamali -chalan bude stále niečo nové hľadať.cim je starší, tým viac lebo sa mu mladých zachcelo.
A boli ma len a len to, že po toľkých rokoch nedokazal sa so mnou normálne rozlúčiť, neodpísal na moju ukončujúci správu kľudne mi mohol zaželať len veľa štastia, čokoľvek. Len toto ma trapi, lebo som si vždy myslela, že keď to ukončíme nebudeme sa nenávidieť. Nebol na to dôvod

autor
7. aug 2025
@viestta

@mondolina nebolo by od veci ak by tu autorka dala vsetky tri (len tri? 🙄) zeny zobrazene na casovej osi, aby sme sa v tom nestracali. Este by mala kazdu pomenovat jednojednoznacnym nazvom, pretoze sa tu kazdy straca v pojmoch a dojmoch.

@viestta už som to písala niekde ale ok skúsim naposledy po lopate
Inak ešte dodam, že už viackrát si mi odpisovala na iné diskusie s inými témami a fajn sme si popísali, slušne- pritom ja som bola stále rovnaká ako aj tu, len ty si bola iná pretože to bola iná tema a tu pridávas aj svoju zlosť znechutenie. To len na margo toho, že nikdy nevieš kto pred tebou stojí, možno sa vonku zakecas s fajn ženou niekde v obchode a nevieš, či ma takéto tajomstvo. Pokial sa ta to netýka a neubližuje to prismo tebe, nie je lepšie byt neutralny a dať šancu aj takému človeku?

A teraz k veci. Riešia sa len dve ženy, ja a jeho oficiálna. Ta tretia tu sem niekto zakomponoval neviem prečo, ja som len písala že on ma nejakú ďalšiu ( mimo frajerky a mna) a že som si tým istá, ale netuším kto to je. Možno sú aj viaceré, ani to neviem. To už ide mimo mna. Ale som si istá pretože on nie je typ, ktorý by sa po takmer 10r zmenil v zmysle že ja ho prestanem baviť a začne ho viac baviť frajerka. Už od začiatku čo je s ňou, jej nevenoval plnú pozornosť. Taký muž sa neprehodi. Čiže počítam s tým, že ako klesal záujem o mna- tak preto, že prišiel niekto nový. Predtým celé roky som to nepociťovala.

klementinka58
7. aug 2025

Strasne vela ludi vztahy nedokaze ukoncit len to vysumi.... ja si myslim, ze aj tak by ti povedal, ze si vedela ako to je a bola si kvazi spokojna ...mohla si s nim byt len kamaratka, vypocut, podporit nemuseli ste mat kvazi pararelny vztah ked bol zadany...mozno ta aj vnimal ako kamosku s vyhodami tazko povedat ako to ma on, mozno si vybral za oficialnu inu lebo mu viac vyhovuje jej nastavenie, povaha, mozno je flegmaticka, neriesi veci alebo maju otvoreny vztah.
Mozno klesal zaujem o teba lebo sa zlepsil oficialny vztah aj to sa stava pripadne mu na to prisla a on sa snazi zabojovat

autor
7. aug 2025
@klementinka58

Strasne vela ludi vztahy nedokaze ukoncit len to vysumi.... ja si myslim, ze aj tak by ti povedal, ze si vedela ako to je a bola si kvazi spokojna ...mohla si s nim byt len kamaratka, vypocut, podporit nemuseli ste mat kvazi pararelny vztah ked bol zadany...mozno ta aj vnimal ako kamosku s vyhodami tazko povedat ako to ma on, mozno si vybral za oficialnu inu lebo mu viac vyhovuje jej nastavenie, povaha, mozno je flegmaticka, neriesi veci alebo maju otvoreny vztah.
Mozno klesal zaujem o teba lebo sa zlepsil oficialny vztah aj to sa stava pripadne mu na to prisla a on sa snazi zabojovat

@klementinka58 paradoxne som mu nikdy nevyznala žiadne city, až teraz na konci len jemne, že práve z toho dôvodu mi záležalo na jeho odpovediach a komunikacii. Nič iné som nechcela, len medzi sebou byt otvorení féroví, keď už inde taký nie je. Medzi nami nemuseli byt žiadne tajomstva ani nič, keďže sme v takejto situácii. A on vie, že som ss nikdy nesnažila o to, získať ho naspäť. Vyhovovalo mi byt v kontakte cez správy, stretnúť sa, nechcela som o neho prísť uplne. Stal sa súčasťou môjho života ale vzťah som vtedy ukončila ja, lebo som vedela, že by to neklapalo časom a ušetrila som sa až takej veľkej bolesti. Frajerka ho vidí ako dobreho nemá asi podozrenia žiadne, ja sim ho poznala ako niekoho, o kom viem ako hľadá cestičky ku klamstvam atd, poznala som to čo ona nie. A aj tak som ho mala rada, ku koncu možno aspoň ako kamaráta- proste niekoho, s kým možno nechceš niečo mat ale chceš ho mat v živote a očakávaš, že sa ku tebe nezachova, akoby ste sa nikdy nepoznali

anonym_42b2d6
7. aug 2025

Ale co konkretne jej chces povedat? Ze jej frajer je nevyliecitelny kurevnik a bude si stale hladat nove a mladsie kusy? Ved to nechaj tak, ona na to pride sama alebo mozno sa pri nej zmeni. Zi svoj zivot a ich nechaj tak.

klementinka58
7. aug 2025

no nemozes chciet od neferoveho chlapa aby bol ferovy...bud to v nom je alebo nie je, nefunguje to tak ze pri tebe ferovy bude lebo si vynimocna...ja poznam aj muzov co rokmi ozaj prestali hladat nove zeny lebo ich to prestalo bavit, no to musi vychadzat od nich ta zmena...

autor
7. aug 2025
@anonym_42b2d6

Ale co konkretne jej chces povedat? Ze jej frajer je nevyliecitelny kurevnik a bude si stale hladat nove a mladsie kusy? Ved to nechaj tak, ona na to pride sama alebo mozno sa pri nej zmeni. Zi svoj zivot a ich nechaj tak.

@anonym_42b2d6 zmeniť sa určite nezmení a ona na to podľa mna nepríde. To už presla extrémne dlha doba. Stačilo by uplne, keby si len pozrie jeho Instagram. Žije s ním, nemá dôvod robiť to asi ale ja v rámci nejakého zisťovania, čo sa to deje som sa zamerala aj na toto a videla som, že si pridáva ženy. Dokonca jedna čašníčka známa mi povedala, že jej lajkoval príbehy ( hoci sa nepoznajú, čiže si ju len tak našiel a začal týmto spôsobom zaujimat). Po veľa takýchto veciach sa mi začal sprotivovat. Čiže ja ho vidím ako niekoho takéhoto, mám už na neho x zlých veci, ona asi žiadne. Áno môžem si povedať že kašlem na to, možno je slepá a hlúpa a je to jej vec- preto to nejak neriešim voči nej že mi jej je ľúto. Ja pociťujem len hnev, že možno malo žien ho bude poznať takto ako ja a on to bude robiť naďalej? Ešte mu asi nikto neukázal zrkadlo

klementinka58
7. aug 2025

a mozno mu chybalo prave to vyznanie citov v minulosti od teba, proste nie kazdy dokaze hru na ladovu kralovnu hrat roky, tam je xy moznosti a realne aj strata jeho zaujmu tam by som skor mozno tipovala ze oficialna na to prisla, urobila doma dusno a kedze ju nechce stratit struha dobrotu....
ved ale on sa urcite ukaze aj doma, oficialna nie je hlupa mozno len to toleruje....by si sa cudovala kolko vztahov je takych ze toleruju vypisovacky a pod

autor
7. aug 2025
@klementinka58

no nemozes chciet od neferoveho chlapa aby bol ferovy...bud to v nom je alebo nie je, nefunguje to tak ze pri tebe ferovy bude lebo si vynimocna...ja poznam aj muzov co rokmi ozaj prestali hladat nove zeny lebo ich to prestalo bavit, no to musi vychadzat od nich ta zmena...

@klementinka58 ešte dodam, my sme sa spoznali mladi.vtedy bol celkom iny, viac si lipol na takej súdržnosti alebo ako to povedať, proste bol iny. A čím je starší, je horší ma väčšie sebavedomie, viac ho lakaju mladšie ako vtedy mladé rovesníčky. Teraz sa cíti nejak na koni, že ma peniaze ( nie ani tie nemá len naoko), auto využíva to že ma viac rokov a mladé baby takých chcú a on chce ich.preto nepredpokladám, že sa u nrho stane to, že ho to prestane baviť- práve naopak ešte len začalo a neraz povedal že načo sa dával do vzťahu, žeby chcel slobodu a takto. Ta jeho sloboda bola presne o tomto

klementinka58
7. aug 2025
@anonym_autor

@klementinka58 ešte dodam, my sme sa spoznali mladi.vtedy bol celkom iny, viac si lipol na takej súdržnosti alebo ako to povedať, proste bol iny. A čím je starší, je horší ma väčšie sebavedomie, viac ho lakaju mladšie ako vtedy mladé rovesníčky. Teraz sa cíti nejak na koni, že ma peniaze ( nie ani tie nemá len naoko), auto využíva to že ma viac rokov a mladé baby takých chcú a on chce ich.preto nepredpokladám, že sa u nrho stane to, že ho to prestane baviť- práve naopak ešte len začalo a neraz povedal že načo sa dával do vzťahu, žeby chcel slobodu a takto. Ta jeho sloboda bola presne o tomto

@anonym_autor no ak to u neho zacalo a ma to stupajucu tendenciu je len otazka casu kedy na to pridu aj ostatni a povedia jeho oficialnej pripadne to zisti sama, pripadne jej nejaka mlada baba napise, alebo otehotnie nejaka mlada a pride im buchat na dvere 🙂 ako naozaj by mi nestal chlap za to aby som mu venovala tolko energie pokial on nema zaujem...este bude na koni ze ho stale riesis a ze si namotana

viestta
7. aug 2025
@anonym_adafe0

@viestta vysvetli mi preco hádžes vinu iba na tu zenu? Chlap, kúrevnik je akože bez viny? Vina je iba na strane autorky? Ma držať hubu ako ohrdnuta milenka a on si môže len tak bez trestu užívať a ubližovať ďalším a ďalším zenam? A ked chce "svetu" povedať co je to za ko...ta tak ešte ona ma byt za tu zlu?

@anonym_adafe0 cely cas co tu pisem, pisem o tom, ze pomsta jej nic neprinesie, uz vobec nie klud a pokoj. Dokonca ani jemu to nijak neublizi, on sa nezmeni. Ona vedela, ze jezadany a aj tak sa s nim dokopy dala. Asi v nadej, ze sa k nej vrati. No nevydalo. Co je na tom nepochopitelne? A riesime hadam ju a co ma ona robit, nie toho geroja, ktory zastrci do kazdej, ktora mu da.
A uz vobec nechapem, preco riesis zo vsetkych ktore tu prispeli prave mna. Som u teba v nejakom specialnom postaveni, ze mas potrebu riesit akurat mna? (ajaj, anonym ti dal kriirdla) Ja sa, na rozdiel od teba celkom dobre poznam a celkom dobre viem kam az by som vedela zajst a kam nie.

autor
7. aug 2025
@klementinka58

a mozno mu chybalo prave to vyznanie citov v minulosti od teba, proste nie kazdy dokaze hru na ladovu kralovnu hrat roky, tam je xy moznosti a realne aj strata jeho zaujmu tam by som skor mozno tipovala ze oficialna na to prisla, urobila doma dusno a kedze ju nechce stratit struha dobrotu....
ved ale on sa urcite ukaze aj doma, oficialna nie je hlupa mozno len to toleruje....by si sa cudovala kolko vztahov je takych ze toleruju vypisovacky a pod

@klementinka58 necítila som sa že mám na to nárok, keď som ho ja vtedy nechala a ukončila to. A taktiež ako žena som skôr cakala, čo on a mohla mu len hodiť udicu ku tomu. Ale on je chladný, nerád dáva city von a už vôbec rozprávať sa o takých veciach a to si myslím že je podobne aj doma. Dosť som ho prečítala aj keď hra nejakú formu. Určite nechce aby sa mu vzťah rozpadol, ale skôr z nejakého pohodlia. Ak by to iniciovala ona a nedalo by sa s tým nič urobiť, vo výsledku by on časom bol rad lebo by mal to čo tak chce a nemusel to rozhodnut on

klementinka58
7. aug 2025

ja nikdy nezabudem manzelov kamarat raz v krcme si ku nam prisadol s takou mladou babou, ktora ho poznala roky...a mali spolu nieco ona vydata jej muz bol tusim v base, on slobodny vsak doteraz je a riesili cosi, ona plakala on bol ticho, potom on len zahlasil ze ved Zuzka vedela si aky som, ze dlho pri nijakej nevydrzim, ze ma to jednoducho prejde...." vtedy uz asi mal aj subezne inu a ona na to prisla...Teraz uz ma okolo 45rokov, je stale sam ale baby ho uz prestali bavit, ma jednu kamosku z detstva tu si velmi vazi a chodia po vyletoch obcas...

autor
7. aug 2025
@viestta

@anonym_adafe0 cely cas co tu pisem, pisem o tom, ze pomsta jej nic neprinesie, uz vobec nie klud a pokoj. Dokonca ani jemu to nijak neublizi, on sa nezmeni. Ona vedela, ze jezadany a aj tak sa s nim dokopy dala. Asi v nadej, ze sa k nej vrati. No nevydalo. Co je na tom nepochopitelne? A riesime hadam ju a co ma ona robit, nie toho geroja, ktory zastrci do kazdej, ktora mu da.
A uz vobec nechapem, preco riesis zo vsetkych ktore tu prispeli prave mna. Som u teba v nejakom specialnom postaveni, ze mas potrebu riesit akurat mna? (ajaj, anonym ti dal kriirdla) Ja sa, na rozdiel od teba celkom dobre poznam a celkom dobre viem kam az by som vedela zajst a kam nie.

@viestta áno modelovala som s touto variantou najviac že to poviem lebo tomu som bola naklonená najviac ale to neznamená, že som chcela aby mi to tu všetci potvrdil, práve naopak som vďačná za normálne odpovede ktoré hovoria opak. Dosť ma to ovplyvnilo

viestta
7. aug 2025
@anonym_autor

@viestta áno modelovala som s touto variantou najviac že to poviem lebo tomu som bola naklonená najviac ale to neznamená, že som chcela aby mi to tu všetci potvrdil, práve naopak som vďačná za normálne odpovede ktoré hovoria opak. Dosť ma to ovplyvnilo

@anonym_autor ked to vysumelo, preco to neukoncis ty? Preco cakas, ze to on uzavrie? Nemas odvahu spravit ten jednoduchy koniec a napisat, povedat "Cau kamo, my uz nememe nic spolocne, len minulost. Maj sa" Uzavriet to v sebe, nezaujimat sa o to co robi, s kym chodi, spava, to je jedno. Jednoducho zobrat cervenu ceruzku a spravit za tym hrubu ciaru. Ked ti to pomoze zablokuj ho a vec vybavena.

autor
7. aug 2025
@viestta

@anonym_autor ked to vysumelo, preco to neukoncis ty? Preco cakas, ze to on uzavrie? Nemas odvahu spravit ten jednoduchy koniec a napisat, povedat "Cau kamo, my uz nememe nic spolocne, len minulost. Maj sa" Uzavriet to v sebe, nezaujimat sa o to co robi, s kym chodi, spava, to je jedno. Jednoducho zobrat cervenu ceruzku a spravit za tym hrubu ciaru. Ked ti to pomoze zablokuj ho a vec vybavena.

@viestta to som presne urobila, s vedomím že toto je naozaj koniec ale asi som cakala niečo typu ok dobre alebo neviem 😃 lebo je vo mne pocit, že Až odpoveďou viem to skutočne uzavrieť, nie bez nej

cervenaruza123
7. aug 2025

@anonym_autor Najprv som si vravela, ze asi by som aj povedala. Ale ked si napisala podrobnosti, ze si vlastne bola milenkou a aj vedela ze ma aj iny vzrah a ty si to ukoncila a tak. Kebyze ta tyral alebo vies ze je masovy vrah, pedofil alebo cosi take, to by som povedala samozrejme, ale to aj na policiu by bolo treba. Ale ked ide len o to, ze ty sa nevies pohnut dalej a hlavny problem je, ze on vas mal dve naraz, ale ty si o tom vedela... Toto je bezny scenar a zena ked to nechce vidiet, tak to vidiet nebude. Muzi sa vedia velmi dobre vykrucat a vyhovarat, ako tebe sluboval, ze ty si jedina a tamto je len bocna znamost, tak isto to povie terajsej priatelke, ze ty si prenho nic neznamenala, ze si ho donutila alebo co. Ona ked chce, uveri jemu. A ty maa pocit ze sa "pomstis", budes sa vediet pohnut dalej. Ale pravdepodobne nie. Ze sa nevies pohnut dalej musis vyriesit sama v sebe. Pravdepodobne ti neprinesie zadostucinenie a pokoj, ak to jeho priatelke povies.

viestta
7. aug 2025
@anonym_autor

@viestta to som presne urobila, s vedomím že toto je naozaj koniec ale asi som cakala niečo typu ok dobre alebo neviem 😃 lebo je vo mne pocit, že Až odpoveďou viem to skutočne uzavrieť, nie bez nej

@anonym_autor zbytocne cakas. Uzavri to aj bez toho, ze by ti "potvrdil", ze ste skoncili.

anonym_0e41cc
7. aug 2025

Oni tí chlapi si myslia, že sú úplne neodolateľní a neprijmú fakt, že je koniec.
On si možno len myslí, že si sa odula, tak ťa necháva vychladnúť( takého som mala)
Že sa zasa ozval ako by sa nechumelilo, nechcú riešiť za horúca, lebo nervy, plač to úplne neznášajú.
Odpoveď nepríde nie preto, že si ťa neváži, nechce sa v tom len rýpať, ako si pisala je slaboch.
My to ženy vidime inak, chceme vysvetlenie, potvrdenie, reakciu, oni na to gule nemajú.
A presne preto je aj s tou priateľkou, lebo by nasledoval krik, plač a nestojí mu to za to, radšej bude ,,trpieť..
Tak teraz rozmýšľam, že tým by si mu vlastne pomohla, asi ho radšej nechaj sa topiť v tých jeho sračkach😀

klementinka58
7. aug 2025

pozri aktualna situacia je , ze ta nechce ze nema o teba zaujem tak ho proste neries, ak by sa casom ozval mozes porozmyslat co mu povies a ak sa neozve aspon mas pokoj

pako24
7. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak už som sa stratil aj ja... najmä, keď si začala jeho "oficiálnu" označovať ako "frajerka". Tak ak má "len" frajerky a ešte stále "hľadá", tak si kľudne medzi sebou skočte do vlasov... a nech sa to víno konečne vyčistí...
na druhej strane, as mi zdalo, že si pochopila, že to bolo 7 rokov celé zle, že si dotyčnému bola bokovkou popri "oficiálnej", ale vnímala si to, akoby "oficiálna" bola bokovkou popri tebe a ešte stále si namotaná tak, že bez toho, že by ti ON ("pán tvojho života") potvrdil, že je koniec, snívaš, že snáď by to ešte mohlo pokračovať, že máš, privilégiá aj nad jeho oficiálnu, lebo ty si s ním bola už pred ňou... tak buď si skočte do vlasov, alebo sprav konečne tú hrubú čiaru a ži konečne svoj život a svoje šťastie...

anonym_a8f9d8
7. aug 2025

Prepáč za otázku, ale nie je Ti ľúto, že si s ním stratila len roky svojho života? Možno si ho ľúbila, možno si takto získavala validáciu, možno si nikdy nechcela od života viac - partner, rodina,... Jednoducho ja to vnímam tak, že si s ním strácala svoj čas a teraz si na to istým spôsobom doplatila. Mohla si byť inde, aj keď už je to jedno, len ešte koľko svojho života chceš stratiť s týmto človekom? ( teraz už len tým, že nad ním polemizuješ strácaš ďalší čas) Ty nechceš mať vzťah? Niekoho s kým by sa dalo niečo budovať, kto by tu bol pre Teba a pod. Ty riešiš vôbec seba a svoj život?
Ako každý si môže žiť svoj život ako uzná za vhodné aj strácať čas s kým chce, ale mne to príde teda ako riadna škoda toto čo tu čítam, roky takto žiť a mohla si byť inde s niekým iným.

autor
7. aug 2025
@pako24

@anonym_autor tak už som sa stratil aj ja... najmä, keď si začala jeho "oficiálnu" označovať ako "frajerka". Tak ak má "len" frajerky a ešte stále "hľadá", tak si kľudne medzi sebou skočte do vlasov... a nech sa to víno konečne vyčistí...
na druhej strane, as mi zdalo, že si pochopila, že to bolo 7 rokov celé zle, že si dotyčnému bola bokovkou popri "oficiálnej", ale vnímala si to, akoby "oficiálna" bola bokovkou popri tebe a ešte stále si namotaná tak, že bez toho, že by ti ON ("pán tvojho života") potvrdil, že je koniec, snívaš, že snáď by to ešte mohlo pokračovať, že máš, privilégiá aj nad jeho oficiálnu, lebo ty si s ním bola už pred ňou... tak buď si skočte do vlasov, alebo sprav konečne tú hrubú čiaru a ži konečne svoj život a svoje šťastie...

@pako24 podľa mna som to jednoducho vysvetlila a kto chce, pochopí netreba to komplikovať a hľadať v tom to, čo to nie je. Pardon ale ako by som ju mala oslovovať? Áno niekde som napísala jeho oficiálna, aby každý pochopil. Jeho oficiálna frajerka, pretože to nie je manželka, snúbenica, je to frajerka/ partnerka s ktorou žije, deti nemajú, o ruku ju nepožiadal. Nechytajme sa za slovíčka snáď každý chape, keď sa povie oficiálna a frajerka, že pokial nemáme 15 tak asi je to človek, s ktorým Dana osoba normálne žije

autor
7. aug 2025
@anonym_0e41cc

Oni tí chlapi si myslia, že sú úplne neodolateľní a neprijmú fakt, že je koniec.
On si možno len myslí, že si sa odula, tak ťa necháva vychladnúť( takého som mala)
Že sa zasa ozval ako by sa nechumelilo, nechcú riešiť za horúca, lebo nervy, plač to úplne neznášajú.
Odpoveď nepríde nie preto, že si ťa neváži, nechce sa v tom len rýpať, ako si pisala je slaboch.
My to ženy vidime inak, chceme vysvetlenie, potvrdenie, reakciu, oni na to gule nemajú.
A presne preto je aj s tou priateľkou, lebo by nasledoval krik, plač a nestojí mu to za to, radšej bude ,,trpieť..
Tak teraz rozmýšľam, že tým by si mu vlastne pomohla, asi ho radšej nechaj sa topiť v tých jeho sračkach😀

@anonym_0e41cc áno to si myslím a počas toho sa zaoberá zrejme niekym iným, nie jeho partnerkou. A bude si myslieť, že časom sa ozve, trebárs keď budem mat sviatok

matkahelka
7. aug 2025

@anonym_autor ved to tu uz riesis roky. uz si sa to tu pytala v 3 diskusiach a vzdy ti zeny pisali, aby si ho nechala na pokoji, zabudla na neho a zila si svoj zivot. dostala si odporucania na psychologa, pretoze sa ocividne od neho nevies odputat a ocividne nedokazes spracovat, ze on ta poslal do prec, lebo si za teba nasiel inu. mimochodom, ked si ides lestit svedomie, muzovi doma si uz povedala, ze si roky spavala s byvalym? fakt zena vyhladaj toho psychologa, lebo roky sa doprosovat byvalemu o sex 1-2x rocne a potom, ked sa on konecne odhodla a posle ta kade lahsie, dalsie roky zit v tom, ze sa ides hrat na moralnu... z teba by mal freud fakt radost.