Mám povedať pravdu jeho priateľke?
Jeden muž sa ku mne otrasne zachoval ( nie krátka známosť). Až mi to hlava neberie, ako niekto môže byt taký. Zvažujem, že všetko poviem jeho priateľke. Vždy som bola za dobrú, vedel že by som mu neurobila zle. Neviem, či si tento status mám udržať alebo mu dať to, čo on mne. Nesúďte teraz situáciu ako taku, dajte len názor na to, či by ste to povedali / nepovedali. Podotýkam, že nejde o moju ohrdnutost, ide mi o to, že on sa teraz cíti ako víťaz, ako dobre so všetkým naložil, že sa jednoducho vyparil. Žiadna komunikácia, nič a je to preto, lebo ma niekoho iného ( nie tu priateľku). Čiže to nie je o mne, o nej ale o ňom. Toto bude robiť stále, ja som z tohto von ale hnevá ma, že on si teraz niekde mysli, aké jednoduché to všetko je a bude takto pokračovať stále, posilnený úspechom.
Úprimne, je to bezcharakterný človek a Ty to vieš. Výhovorka, ako si z trucu našiel niekoho (kto mu vlastne istým spôsobom vyhovuje, pretože sa jej drží ako kliešť tie roky a nie láska to nebude). Keby si niekoho našiel z trucu, tak by sa rozišiel a bol s Tebou a nie Ťa takto zmanipuloval. Je mu to vyhovovalo a Ty si bola naviazaná. Oklamala si tak možno samú seba a navyše na to doplatila. Teraz sa ozýva ženská ohrdnutosť ? ,, Mám to povedať jeho priateľke?" Prečo jej o tom chceš hovoriť až teraz a navyše píše, že o ňu Ti nejde? jasné, že nejde, ide o Tvoju ranu a o to, že jemu na Tebe vôbec nezáleží a to je ťažké si priznať. To, že bude hľadať a skúšať mladšie? Bude ! Ale to, že je bezcharakterný si vedela vždy, akokoľvek si sa to snažila prehliadať. Skutky kričia viac ako slová.
Tak čo v skutočnosti Ťa motivuje to povedať jeho priateľke ? Chceš aby trpel, aspoň tým že stratí výhody ktoré má roky v nej. Za mňa povedz, pokojne , ja nemám rada také typy, ale Ty budeš aj tak musieť na sebe pracovať, na vlastnej sebahodnote a pod.
@matkahelka prosím ?😂 ja neviem kde niekto berie tieto istoty už mi tu vyššie posielali príspevok kde žena po 7 mesiacoch niečo rieši a nie nie som to ja. Rovnako teraz píšem prvýkrát. Necítim sa ako jediná čo toto prežíva si zober už len jeden chlap keď toto urobí viacerým a cítili by ss rovnako ako ja, tak dalších 5 by mohli dať diskusiu o tom istom . Mimochodom, cely čas som bola nezadana, ak by mi do cesty vstúpil niekto o koho by som mala záujem tomuto by bol koniec. Tieto konšpirácie tu nie sú na mieste
@anonym_autor v kazdej dalsej diskusii si tvrdila, ze tie predosle neboli tvoje.az kym ti zeny neposlali uplne totozne vety, vyjadrenia, skladbu viet a potom si sa po 10-12 stranach priznala, ze hej si to ty. mne sa to hladat nechce, ale urcite sa aj teraz najde niekto, kto ti to tu pripne. ja to skutocne nemyslim v zlom, ale vyhladaj odbornu pomoc, pretoze sa s tym ocividne ani po rokoch nedokazes sama vyrovnat. jeho nechaj na pokoji, on uz urcite neraz olutoval, ze ta v zivote vobec stretol. nehraj sa teraz na moralnu a zi si svoj zivot.
Necitam celu diskusiu, ale nerobila by som to. Je to pod uroven, taketo anonymne praktiky, proste nie, je to ubohe, trapne a zufale. V mojich ociach teda.. Bud za damu a v tichosti sa vytrat zo sceny.
Necitam celu diskusiu, ale nerobila by som to. Je to pod uroven, taketo anonymne praktiky, proste nie, je to ubohe, trapne a zufale. V mojich ociach teda.. Bud za damu a v tichosti sa vytrat zo sceny.
@la_dolce_vita keby do toho idem, tak nie anonymne
@anonym_autor v kazdej dalsej diskusii si tvrdila, ze tie predosle neboli tvoje.az kym ti zeny neposlali uplne totozne vety, vyjadrenia, skladbu viet a potom si sa po 10-12 stranach priznala, ze hej si to ty. mne sa to hladat nechce, ale urcite sa aj teraz najde niekto, kto ti to tu pripne. ja to skutocne nemyslim v zlom, ale vyhladaj odbornu pomoc, pretoze sa s tym ocividne ani po rokoch nedokazes sama vyrovnat. jeho nechaj na pokoji, on uz urcite neraz olutoval, ze ta v zivote vobec stretol. nehraj sa teraz na moralnu a zi si svoj zivot.
@matkahelka 😂tak teda áno som všetko ja, aj ten 7 mesačný vzťah som ja, aj 5 ročný, aj 10 ročný, aj každú podobnú tému beriem na seba, zároveň som vydata mám 3 deti, tiež som nezadana, rozvedená. Spávam so ženatým aj s bývalým a všetko som ja. Načo je toto dobre. Vieš koľko ľudí píše podobne a majú podobne životne príbehy. Táto diskusia vôbec nemala zasahovať takto hlboko založila som ju kvôli jednej otázke a tam to malo zostať
@la_dolce_vita keby do toho idem, tak nie anonymne
@anonym_autor snazim sa ta pochopit, ale rataj s tym, ze sa ti mozno ani neulavi, naopak, casom to mozes olutovat a bude neskoro. Ja na to gule nemam..
@betulinka1 pretože on to oficiálne neukoncil. On je taký, vyhýba sa komunikacii, je slabý nevie riešiť veci. Všade tu čítam, ako on mna odkopol a pod, ako stratil záujem - áno, pocítila som, že ho stráca ale to sa môže stať aj v oficiálnom vzťahu, on nestratil záujem po roku, po troch. Veľmi dlho to trvalo a ja nie som taká, že si poviem ako niečo bude trvať navždy. Aj keby sme vo vzťahu nemám istotu, či to bude navždy pocity človeka sa môžu zmeniť. Ale príde mi smiešne, ako vždy za každých okolnosti podľa žien tu o všetkom rozhoduje muž- on ta odkopol on ta nechce a pod, vždy len muž je ten čo rozhodne 😃 ja sa necítim, že to stojí len na ňom . Mám viac chochmesu ako on, som silnejšia ako on minimálne v tomto, pomenovať veci. On to neurobí pretože ak aj jeho záujem klesol, on nemá istotu Či to tak chce -nechať ma uplne. Preto sa vždy vracia, preto si ma pozerá na soc sieťach. Len sa boji povedať áno je koniec, pretože to tak necíti na 100%. Keď ti na človeku nezáleží, keď ti ide na nervy a nechceš ho tak ti je jedno čo mu povieš. On sa toho stráni. Čiže ako pomaličky jeho záujem klesol, za čo on sa bil že to tak nie je, ja som začala to riešiť a pomaly odchádzať. Ale samozrejme som ja za tu zlu tu na MK že to on ma odkopol a ja plačem. Takze čo som mala urobiť? Veď som urobila to najlepšie čo sa dalo - vidíš že niekto stráca záujem tak si ty ktorá odchádza, nikdy ku tomu nič nepovedal. Ja viem že on sa ozve znova. A áno lubila som ho, nie nechcela som s ním tvoriť pár. Možno v nejakých predstavách budúcnosti ďalekej ale skôr som nemyslela na to. Nič som nerobila preto aby opustil vzťah a šiel za mnou. Ale zároveň som trvala na tom, aby nemal iné cudzie ženy. Mal frajerku mal mna, poznal ma dlhšie ako frajerku. Len z toho dôvodu som sa na to dala, v domnienke že hej nevie zabudnúť na mna. Iné by bolo, keby ho spoznam už ako zadaného že sa do mna zahladi … tam by som si povedala že to sa mohol do hocikoho ale stále, keď porovnám seba teda našu situáciu je to iné, ako keď si nájde niekoho teraz počas vzťahu . Vždy to bude so mnou iné a on to vie, preto mu je ťažko nechať ma ísť a zároveň nerobí nič preto aby ma udržal.
Čiže o tom to celé je, nemám dôvod riešiť niečo s jeho novými, ak sú. Len tej jeho som to chcela povedať,,že obe sme ho ľúbili, obe sme sa v ňom sklamali -chalan bude stále niečo nové hľadať.cim je starší, tým viac lebo sa mu mladých zachcelo.
A boli ma len a len to, že po toľkých rokoch nedokazal sa so mnou normálne rozlúčiť, neodpísal na moju ukončujúci správu kľudne mi mohol zaželať len veľa štastia, čokoľvek. Len toto ma trapi, lebo som si vždy myslela, že keď to ukončíme nebudeme sa nenávidieť. Nebol na to dôvod
@anonym_autor pozri v podstate je jedno kto to ukončil. Zbytocne si zabila roky zivota a mohla si byt s normálnym chlapom. Nik ti neda zaruku “az do smrti” ale lubit niekoho o ktorom vies, ze spáva aj s niekym inym, je pre mna ako chcem zničiť samu seba. Ano su take vztahy, kde maju viac partnerov ale to je jasna dohoda medzi nimi s pravidlami a vsetci o tom vedia. On sa uz nikdy nezmeni. To je taka povaha. To co spravis ty so svojim životom je na tebe. Vedela si do coho ides a proste poznas ho roky. Cudujem sa, ze si ho neblokla aby sledoval tvoje socialne siete. To mu realne naznačuje, ze stale si dostupná. Takto mysli chlap. Ty si nahnevaná a citis sa ukrivdena ale nemas preco. Suhlasila s tym, ze si druha. Ale za mna by som si nespinila ruky tym, ze napisem jeho priatelke, ze pozri bola som milenka tvojho priatela, paralelne s tebou dlhe roky. Len aby si vedela. Urob s tou informáciou co chces.
@anonym_autor ďakujem za názory, zozbierala som si pre aj proti a v diskusii uz nebudem pokračovať, pretože sa tu už mieša jedno cez druhé a noví ľudia na otázku neodpovedajú. Ďakujem
@anonym_autor pozri v podstate je jedno kto to ukončil. Zbytocne si zabila roky zivota a mohla si byt s normálnym chlapom. Nik ti neda zaruku “az do smrti” ale lubit niekoho o ktorom vies, ze spáva aj s niekym inym, je pre mna ako chcem zničiť samu seba. Ano su take vztahy, kde maju viac partnerov ale to je jasna dohoda medzi nimi s pravidlami a vsetci o tom vedia. On sa uz nikdy nezmeni. To je taka povaha. To co spravis ty so svojim životom je na tebe. Vedela si do coho ides a proste poznas ho roky. Cudujem sa, ze si ho neblokla aby sledoval tvoje socialne siete. To mu realne naznačuje, ze stale si dostupná. Takto mysli chlap. Ty si nahnevaná a citis sa ukrivdena ale nemas preco. Suhlasila s tym, ze si druha. Ale za mna by som si nespinila ruky tym, ze napisem jeho priatelke, ze pozri bola som milenka tvojho priatela, paralelne s tebou dlhe roky. Len aby si vedela. Urob s tou informáciou co chces.
@betulinka1 keď ho bloknem, môžem mu tým ukázať ako ma to trápi. Keď ho nebloknem, zase si môže myslieť že chcem, aby tu bol . Každá varianta je zvlastna a asi fakt si z toho zoberie čo chce. Tie roky ma aj trápia ale zase nie až tak, lebo som si žila svoj život a keby mi don niekto iny vstúpi, toto by som nechala tak a venovala sa tomu. Ale zámerne som nikoho nehľadala a ani som takeho muža nespoznala. Taktiež som nikoho nehľadala na úlet mimo neho. Čiže to len tak plynulo samé a teraz keď mám viac rokov, to už nechcem
Nechaj to tak,len sa v tom zbytočne máčaš a nepohneš sa ďalej. Nie je nič horšie ako ohrdnutá žena a prelietavý chlap 😄. Aj ona na to pride,tak ako si prisla na to aj ty a chalan bude veselo pokračovať v inom okrese s inou trojkombináciou,až kým sa mu nestane,že ho pošle do čerta taká,pri ktorej on stratí rozum 😁. Posun sa ďalej,ináč ťa to bude zožierat ďalšie mesiace,roky,no načo? 😉
@betulinka1 keď ho bloknem, môžem mu tým ukázať ako ma to trápi. Keď ho nebloknem, zase si môže myslieť že chcem, aby tu bol . Každá varianta je zvlastna a asi fakt si z toho zoberie čo chce. Tie roky ma aj trápia ale zase nie až tak, lebo som si žila svoj život a keby mi don niekto iny vstúpi, toto by som nechala tak a venovala sa tomu. Ale zámerne som nikoho nehľadala a ani som takeho muža nespoznala. Taktiež som nikoho nehľadala na úlet mimo neho. Čiže to len tak plynulo samé a teraz keď mám viac rokov, to už nechcem
@anonym_autor ale Ved teba to trapi. Radsej budes kukat, ci ti pozeral fotky a sledovat jeho like??? Akoze vazne. Neblazni. Blokni ho kvoli sebe
Som prehodnotila a nešla by som do toho.
Robiť si ďalsie starosti koli hajzlovi, no nech sa v tom ďalej máča.
Teš sa, že si z toho konečne vonku a posuň sa.
Prehoď list, raz mu to môžeš otrepať o hlavu, budeš viac nad vecou, teraz by si myslel, že o neho bojuješ a nezbavíš sa ho.
@anonym_autor nestretla si vhodného chlapa , lebo taky o teba ani nezakopne. Okolie si o tebe musi myslieť...
Ono, ,,to čo sejeme, to aj žneme." Nebolo to čestné ani z Tvojej strany.
Ďalej keď sa neodpútaš emocionálne, tak ani Ti niekto nový do života nepríde, pretože to nevedome sama sabotuješ. Mysľou si pri inom, možno aj porovnávaš a ako si spomenula slovo ,, zámerne," sa tomu akoby vyhýbaš.
Ale čo si od toho vlastne čakala? (to nie je výčitka, ale otázka na Teba) Veď to by nešlo donekonečna. Čakať že mi niekto vstúpi do života, to je presúvanie zodpovednosti, rozhodnutia,...
Určite to nie je príjemná situácia, ale teraz už je na Tebe koľko svojho času tomu ešte venuješ alebo ho začneš investovať do seba.
Prajem Ti veľa síl, čo najskoršie emocionálne odpútanie a nový čerstvý vzduch do Tvojho života.
@anonym_autor ked si sa s nim roky stretavala a vedela si, ze ma frajerku a este s nou aj zije, tak sa iba zhovadis, ked jej teraz napises. Ono vacsinou si milenky myslia, ze su vynimocne a oficialne partnerky su iba take sede mysky nepodstatne. Pretoze chlapi to tak milenkam podavaju. A neverim, ze ta jeho oficialna, ktora je s nim kazdy den v jednej domacnosti, si nevsimla, ze sa stretava s inymi. Len asi sa rozhodla byt ticho. Budes za chuderu, ked to zacnes riesit. Maj sebauctu. Ked ti na nom nezalezi, tak si ho zablokuj. Pre seba, ved ti moze byt jedno co si mysli. A usporiadaj si vztahy v zivote

@anonym_autor ved to tu uz riesis roky. uz si sa to tu pytala v 3 diskusiach a vzdy ti zeny pisali, aby si ho nechala na pokoji, zabudla na neho a zila si svoj zivot. dostala si odporucania na psychologa, pretoze sa ocividne od neho nevies odputat a ocividne nedokazes spracovat, ze on ta poslal do prec, lebo si za teba nasiel inu. mimochodom, ked si ides lestit svedomie, muzovi doma si uz povedala, ze si roky spavala s byvalym? fakt zena vyhladaj toho psychologa, lebo roky sa doprosovat byvalemu o sex 1-2x rocne a potom, ked sa on konecne odhodla a posle ta kade lahsie, dalsie roky zit v tom, ze sa ides hrat na moralnu... z teba by mal freud fakt radost.
@matkahelka prosím ?😂 ja neviem kde niekto berie tieto istoty už mi tu vyššie posielali príspevok kde žena po 7 mesiacoch niečo rieši a nie nie som to ja. Rovnako teraz píšem prvýkrát. Necítim sa ako jediná čo toto prežíva si zober už len jeden chlap keď toto urobí viacerým a cítili by ss rovnako ako ja, tak dalších 5 by mohli dať diskusiu o tom istom . Mimochodom, cely čas som bola nezadana, ak by mi do cesty vstúpil niekto o koho by som mala záujem tomuto by bol koniec. Tieto konšpirácie tu nie sú na mieste