icon

Mám pracovať so ženatým milencom?

8. máj 2025

Mam milenca, ktory je zenaty a ma deti.Rozviest sa nechce. Trva to uz 3 roky. Vravi, ze bezomna nedokaze zit, ale ani bez deti. Chce otvorit firmu, v ktorej ma chce zamestnat len aby sme mohli byt spolu kazdy den..co si o tom myslite? Mam pracovat s nim?

cacianka
8. máj 2025
@mischy00

Tu na koniku ide taká vtipná hláška......takú ešte nehrali, aby som ja na k.kot v šóre stála.
Toto mu povedz a kopni ho do riti....máš 32 rokov, ešte nájdeš muža, neboj

@mischy00 🤩👍

alickapusinka
8. máj 2025

Ježiši strašne si prestrašne naivna.Ježiši ako môže byť 32 ročna žena tak naivna hlúpa.Však to je obyčajný klamár.Keby ťa tak strašne miloval tak Sa rozvedie deti sa daju poriešiť súdom je striedavka. Neprežil by bez deti ani deň. Byt a dom si kúpi vedľa kde bývala by ex s deťmi.Ale čo by znova začinal ked nemusi ma všetko čo chce tak načo by začinal.A ako zlatý klinec programu idu oni sami dvaja na dovolenku bez deti a ON ísť nechce.Jujuj chudáčik maličky tak ON nechce to len ONA ježiši žena pozbieraj svoju hrdosť najdi slobodneho bezdetneho založ rodinu.Každe 2 týždne ma na teba čas načo TI je TY si fakt na hlavu.Podľa nie niktora žena nemôže byť tak prímitivna a veriť rozpravkam starej matere.Však to klame až sa mu z huby praši.Len aby si neostala prekvapena že prídu zo spoločnej dovolenky a bude v druhom stave. Neboj keby si mu povedla že si v tom tak by prašil že by si ostala slobodna matka.Ide založiť firmu aby ma tam mohol zamestnať aby sme boli spolu.Si chora na hlavu to vážne.Jeho žena bude slepa hej zamestna ťa tam. Nezabudni do firmy investovať peniaze a ON si firmu bude brať len sám na seba a TY okrem toho budeš upratovačka, učtovnička, a sekretrtka.Ježiši žena pozbieraj celu hrdosť vzchop sa nájdi si normalneho slobodneho chlapa.Ten len klame máš 32 rokov.Bude ťa naťahovať jak gumu v gatiach tebe čas prejde a ostaneš úplne bezdetna a osamela.Takže skonči to skôr než sa rutiš do pruseru.A jeho žena s nim nespi len pri ňom vieš čo rýchlo by Ti mal takej naivke povedať tu o červenej čiapočke. Ani Ezop by to nevymyslel čo ON. Pochopila by som že máš 18 rokov že všetko začina naivne si naletela ženačoví ale 32 rokov to nemysliš vážne.MY sme tu dospele ženy take nás s takými sprostostami nekrm.Same sproste vymysli som zvedava keby na to jeho žena prišla čo by TI povedal.Skončil by s tebou alebo je taka naivna že by to vedela a drži hubu lebo ma prachy. Len nezabudaj aby karma nebola zdarma si neni nič len obyčajna milenka.Take naivne ako si TY môže mať seladon na každom rohu 5.Miluješ ho jasne len TY jeho ON ťa ma na salame.Normalnej žene by nestačilo sa stretavať 2 víkendy v mesiaci.Jasne nabalachal ťa ide firmu založiť TY tam vložiš peniaze a firma bude jeho ježiši.Dospej dostaň rozum. Určite tam budeš robiť ako čo a jeho žena ked tam príde tak budeš akože čo. Toto čo píšeš TY je úplne sci-fi.Toto takto nefunguje.Všetko sa da poriešiť len asi vidi že si rozumovo slabšia tak Ti klame a vidi že mu veriš tak splieta somariny a TY naivna mu to veriš.Ukonči to keby si mala rozum ukončiš to prejdu TI roky.Ostaneš bezdetna a slobodna.Len preto že si sa dala zlakať ako 15 ročna.Tak asi ma zlatu klobásu zlate vajcia a k tomu plne konto.Nedokažem to s nim skončiť milujem ho.No ja mám dosť.Nechápem vôbec.

petronelag
8. máj 2025

V tridsiatich dvoch rokoch by si už žena mala hľadať muža, s ktorým by si založila domov, chcel by mať s ňou aj dieťa, lebo o pár rokov môže byť neskoro, a s týmto to môže skončiť hocikedy, a potom čo. Budú to iba stratené roky.

alickapusinka
8. máj 2025
@viestta

Ako ukoncit? Pocuj Fero, myslim si, ze je cas aby si sa vratil k manzelke.
Neboj sa o neho, rychlo si najde nahradu

autor
8. máj 2025
@alickapusinka

Ježiši strašne si prestrašne naivna.Ježiši ako môže byť 32 ročna žena tak naivna hlúpa.Však to je obyčajný klamár.Keby ťa tak strašne miloval tak Sa rozvedie deti sa daju poriešiť súdom je striedavka. Neprežil by bez deti ani deň. Byt a dom si kúpi vedľa kde bývala by ex s deťmi.Ale čo by znova začinal ked nemusi ma všetko čo chce tak načo by začinal.A ako zlatý klinec programu idu oni sami dvaja na dovolenku bez deti a ON ísť nechce.Jujuj chudáčik maličky tak ON nechce to len ONA ježiši žena pozbieraj svoju hrdosť najdi slobodneho bezdetneho založ rodinu.Každe 2 týždne ma na teba čas načo TI je TY si fakt na hlavu.Podľa nie niktora žena nemôže byť tak prímitivna a veriť rozpravkam starej matere.Však to klame až sa mu z huby praši.Len aby si neostala prekvapena že prídu zo spoločnej dovolenky a bude v druhom stave. Neboj keby si mu povedla že si v tom tak by prašil že by si ostala slobodna matka.Ide založiť firmu aby ma tam mohol zamestnať aby sme boli spolu.Si chora na hlavu to vážne.Jeho žena bude slepa hej zamestna ťa tam. Nezabudni do firmy investovať peniaze a ON si firmu bude brať len sám na seba a TY okrem toho budeš upratovačka, učtovnička, a sekretrtka.Ježiši žena pozbieraj celu hrdosť vzchop sa nájdi si normalneho slobodneho chlapa.Ten len klame máš 32 rokov.Bude ťa naťahovať jak gumu v gatiach tebe čas prejde a ostaneš úplne bezdetna a osamela.Takže skonči to skôr než sa rutiš do pruseru.A jeho žena s nim nespi len pri ňom vieš čo rýchlo by Ti mal takej naivke povedať tu o červenej čiapočke. Ani Ezop by to nevymyslel čo ON. Pochopila by som že máš 18 rokov že všetko začina naivne si naletela ženačoví ale 32 rokov to nemysliš vážne.MY sme tu dospele ženy take nás s takými sprostostami nekrm.Same sproste vymysli som zvedava keby na to jeho žena prišla čo by TI povedal.Skončil by s tebou alebo je taka naivna že by to vedela a drži hubu lebo ma prachy. Len nezabudaj aby karma nebola zdarma si neni nič len obyčajna milenka.Take naivne ako si TY môže mať seladon na každom rohu 5.Miluješ ho jasne len TY jeho ON ťa ma na salame.Normalnej žene by nestačilo sa stretavať 2 víkendy v mesiaci.Jasne nabalachal ťa ide firmu založiť TY tam vložiš peniaze a firma bude jeho ježiši.Dospej dostaň rozum. Určite tam budeš robiť ako čo a jeho žena ked tam príde tak budeš akože čo. Toto čo píšeš TY je úplne sci-fi.Toto takto nefunguje.Všetko sa da poriešiť len asi vidi že si rozumovo slabšia tak Ti klame a vidi že mu veriš tak splieta somariny a TY naivna mu to veriš.Ukonči to keby si mala rozum ukončiš to prejdu TI roky.Ostaneš bezdetna a slobodna.Len preto že si sa dala zlakať ako 15 ročna.Tak asi ma zlatu klobásu zlate vajcia a k tomu plne konto.Nedokažem to s nim skončiť milujem ho.No ja mám dosť.Nechápem vôbec.

@alickapusinka myslim si ze jeho zena to tusi, dala mu aj gps tracker do auta. Preto sa vidime fakt raz za 2 mesiace ked moze ked ma vyhovorku. A myslim si ze aj tusi o tom ze tu firmu chce somnou zalozit, ale je ticho pretoze on ma peniaze.

mk22
8. máj 2025

Nevadí ti, že ťa má za nič?? Ze si nula, nič? Ze ta iba tr*tká? Nechceš niekoho kto sa bude tebou pýšiť? A nie ze ta pretiahne raz za 8t? A ešte ta kŕmi klamstvami.
Zrejme vidí ze si hlupucka..

martul
8. máj 2025

Dokola opakuješ, že nevieš čo si máš o tom myslieť
To je ok, veď ani nemáš s čím myslieť. Tak rob ďalej rohožku zo seba

saraxyz
8. máj 2025

Ja mám pocit, že ty ho chces IBA kvôli peniazom. Tebe je úplne jedno, že si IBA milenka a vždy budeš.

zuzanita1609
8. máj 2025

A ja mám pocit,že je to téma na rozdúchanie vášni 😉. Pretože neverím,že niekto v 32 rokoch dokáže zo seba urobiť matrac a lacnú pracovnú silu dokopy a ešte sa tak hlúpo pýtať,čo robiť ?🙄

alickapusinka
8. máj 2025

takže každe dva mesiace vychadza mi to 6 krát do roka.Takže 18 stretnuti za 3 roky a ako bonus sex a reči ani Ezop.Naivita niektorých žien nepozna hranic.Ma prachy tak s aho držiš ako kliešť a neprekaža TI ani jeho sladke reči a bájky ako ezop.

rozculena
8. máj 2025

nečítam ďalej,len potiaľ,že spoločná firma....bože,ojebe ťa o peniaze,nahádže na teba dlhy a nič s tým neurobíš......
SPAMATAJ SA,kým je čas.Alebo aspoň nechoď s ním do podnikania

saraxyz
8. máj 2025
@zuzanita1609

A ja mám pocit,že je to téma na rozdúchanie vášni 😉. Pretože neverím,že niekto v 32 rokoch dokáže zo seba urobiť matrac a lacnú pracovnú silu dokopy a ešte sa tak hlúpo pýtať,čo robiť ?🙄

@zuzanita1609 veď idú firmu zakladať, to je dosť 🤦

p.j.jacky
8. máj 2025

Vážne 32 ročná ženská sa pyta čo má robiť? Nevadí ti že doma hra šťastnú rodinku a ty sedíš doma a čakáš na neverného kráľa? Ou fakt toto je sila . Ty nechceš mat chlapa kde budeš na prvom mieste a ktorý bude chcieť stebou rodinu ? Neplánujes deti ? 32 je celkom vek kedy by si mala vedieť čo chceš a ak je to plnohodnotná rodina tak nájsť si slobodného partnera . Aj keby sa rozviedol už zajtra chceš sa starať o dve pomaly pubertálne deti ? A ak náhodou ostaneš snim tehotná čo potom ? Pôjdeš na potrat či budeš žiadať výživné ? On potom bude mat 3 vyživovacie povinnosti . Či zasa napíšeš na koná čo robiť ako slobodná matka? Hrozné ako ženy dokážu samé seba zadupat na samé dno . 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

saraxyz
8. máj 2025

Ty si myslíš, že problém je žena? Keby veľmi chcel, tak sa stretávate častejšie. Keby veľmi chcel, tak sa rozvedie. Ona sa ho drží? Kto má vlastne peniaze?

jaskolka
8. máj 2025

Ja na toto položím len jednu otázku, ktorú zvykla používať babička -maš ty rozum, dievča?

autor
8. máj 2025
@saraxyz

Ja mám pocit, že ty ho chces IBA kvôli peniazom. Tebe je úplne jedno, že si IBA milenka a vždy budeš.

@saraxyz to vôbec nieje pravda, nikdy v zivote mi nic nekupil. Citim sa pri nom tak ako nikdy pri nikom.

nttnnt
8. máj 2025

mas 32 zachvilu ani nevies ako budes mat 40 a budes lamentovat ze si zabila roky s retardom, co ta iba pouzival miesto toho, aby si si budovala svoj vztah rodinu atd...mimochodom, ak chces deti najvyssi cas sa zacat zamyslat nad svojou buducnostou, obzvlášt v tejto dobe, kedy nie je vobec jednoduche lahko otehotniet...niektore zeny sa pokusaju roky, kym to vyjde..... tak si to pamataj 20 nemas

mischy00
8. máj 2025

3 roky života obetovať curakovi, čo si príde raz za 2 mesiace omocit, nič iné, žiaľ taká je realita vášho " vztahu". Po 3 rokoch si dnes už mohla vyberať spoločné bývanie, zariadovat nábytok, možno riešiť svadbu alebo si hladkať tehotenské bruško, vyberať spoločnú dovolenku....Hocičo, keby máš po boku toho správneho muža. Tak nezahod ďalšie 3 roky života pre tohto " trtkaca" a posli ho k vode, bude pozerať ako puk 🙂. A nerob zo seba rohozku.
Je ľahké byť skvelý a úžasný keď ste spolu raz za čas...si ho nastahuj k sebe aj s jeho 2 deťmi, riešte jeho ex, peniaze, výživné, dotahovacky..ver mi, ze sa z princa premení na obyčajného chlapa, či ich je stovky na uliciach

zuzanita1609
8. máj 2025

A dokonca si ťa ani nevydržiava 🤭...ak si skutočne skutočná,no amen tma 😳

luccija
8. máj 2025

O pár rokov budeš plakať, že si premarnila roky s niekým co za to nestal.Nikdy sa nerozvedie.Ked pôjdeš k nemu do firmy zalepi ti oči, budeš po ruke a budeš tak žiť roky.To ti stačí?čo bude o 3,5 r?
Nechceš mať svoju rodinu?Len s tebou manipuluje a samozrejme, že žena niečo tuší, keď ho sleduje.Dufas v to, že na to príde a sama požiada o rozvod?

mandzula
8. máj 2025

Na Markize ide film Zboznovany. Pozri si ho, nech vies, ako dopadnes.

lenkasarka
8. máj 2025

Poloz si otázku či by si raz chcela byt v koži tej manželky. Ja síce chapem,že ty si vernosť pred oltárom nikomu neslubila,ale raz sa ti to môže vrátiť a šťastná potom určite nebudeš.

karolinakr
8. máj 2025
@mischy00

Tu na koniku ide taká vtipná hláška......takú ešte nehrali, aby som ja na k.kot v šóre stála.
Toto mu povedz a kopni ho do riti....máš 32 rokov, ešte nájdeš muža, neboj

@mischy00 teraz ta baba z onlyfans, čo mala za den 100chlapov, tak veru stali na .... v rade

karolinakr
8. máj 2025

"oni ležia v posteli a nič spolu nemaju.." odkiaĺ vieš, maš tam kamery?
stači, že sa k nemu pritisne a už je v pohotovosti ..

milanemila
8. máj 2025

Boze pekne ta odzubal 🙈 jasne 23r je verny a iba ty si ta jedina najuzasnejsia, kt miluje ale teda nie az tak aby sa rozviedol 🙈 a ze nedokaze bez teba zit 😂 zena maj sebauctu, otvor oci a nepremarni najlepsie roky zivota s niekym pre koho si iba matrac.
Super plan s firmou, kt “otvorite spolu” ale vlastne ty budes iba zamestnanec ale robit tam budes vsetko 🤦🏼‍♀️ a vraj aby ste mohli byt kazdy den spolu. Tak este si k naplni prace pripis kazdy den rychlovecku niekde prehnuta cez kancelarsky stol a mas to komplet.
Ja som podla prispevku myslela, ze mas tak 20r a zabuchla si sa do starsieho chlapa, potom citam ze mas 32. Ja mam tolko isto rokov ako ty a neviem si predstavit, ze by som bola takto naivna.

mk22
8. máj 2025
@karolinakr

"oni ležia v posteli a nič spolu nemaju.." odkiaĺ vieš, maš tam kamery?
stači, že sa k nemu pritisne a už je v pohotovosti ..

@karolinakr a 40r chlapovi stačí sex raz za 8t😅

karolinakr
8. máj 2025
@mk22

@karolinakr a 40r chlapovi stačí sex raz za 8t😅

@mk22 🙂 taku krakorinu som uz davno nepočula, ale vlastne všetkym milenkam to hovoria 🤥

danieli
8. máj 2025

No ja som realne zvedava na pokracovanie tohto velkeho pribehu, ja ti neviem, ale mne by nikdy nestacilo byt s manzelom raz za 2 vikendy, ved vy sa vlastne vobec nepoznate, ine je mat niekoho na pekne chvile, ine zit s nim a zdielat vsetko, nielen “prachy”, ale aj obycajnu crevnu virozu, neposlusne deti, nezdary v praci, neumyte auto, ci nevyprate ponozky, toto prezit s laskou a nestratit zmysel pre humor a ruzove okuliarky, asi tam niekde je to laska a dlhorocne manzelstvo a to, ze s tebou nechce dieta je obrovske red flag, pokial si vsetky ostatne red flags prehliadla a ze ich teda bolo🚩🚩🚩

mirokub
Odpoveď bola odstránená
columbovazena
8. máj 2025

Autorka, to ako vážne myslíš, že mu veríš, že 3 roky nespí so svojou ženou a ona nič netuší? Tak to ty ozaj nebudes najostrejšia ceruzka