icon

Mám pracovať so ženatým milencom?

8. máj 2025

Mam milenca, ktory je zenaty a ma deti.Rozviest sa nechce. Trva to uz 3 roky. Vravi, ze bezomna nedokaze zit, ale ani bez deti. Chce otvorit firmu, v ktorej ma chce zamestnat len aby sme mohli byt spolu kazdy den..co si o tom myslite? Mam pracovat s nim?

domkakvet
8. máj 2025

Ked budes vo firme jeho zena na to urcite pride, za dalsie ked tam budes zasa to s nim neukoncis a budes stracat roky zivota, ked odides skor sa ti podari na neho zabudnut, co by bolo lepsie, ked ze mas 32 co je uz dost na to, aby si hladala vhodneho partnera pre zivot a nie zenateho muza, ktory si potrebuje vrznut. V praci si vrzne s tebou a doma s manzelkou, je to minimalne nechutne.

evcagabi
8. máj 2025

Ano 😅😅😅

autor
8. máj 2025

Neviem ako to mam ukoncit. Skusala som to velakrat. Vzdy mu aj tak dvihnem telefon alebo odpisem..

janage
8. máj 2025

Zmeň si číslo

mischy00
8. máj 2025

Normálne mu napíš, že ho ľúbiš, ale seba lubis viac a preto už nebudeš robiť zo seba rohozku a čakať na par pekných chvíľ za rok. Ze mal celé 3 roky to zmeniť ....a zablokuj si ho. Bude to ťažké ale uľaví sa ti časom, len tomu musíš veriť. Nie si žiadna menejcenna žena aby si hrala druhé husle. Stačilo

janage
8. máj 2025

Bez ohľadu na to, že je ženatý. Vidíte sa málinko. Mobil znesie veľa, vlastne ho vôbec nepoznáš. Ty miluješ svoju predstavu o ňom.
Poznala som podobného akurát nemal ešte deti a tvrdil, že s partnerkou už nie sú, len firma ich spája. Neskôr vysvitlo, že s ňou bol oficiálne v meste na druhej strane štátu a tu to ťahal s viacerými.
O 10 rokov si povieš, že nechápeš čo si na ňom videla. A zagratulujes si, že nemáš pohlavný chorobu ako suvenír.

janage
8. máj 2025

A úplne minimálna logika. Prečo by zdravá žena, čo 3 roky nespi s mužom, mu netolerovala diskretnu oficiálnu bokovku, ak by žili ďalej pre deti v jednej domácnosti a muž by mal diskrétne milenku po vzájomnej dohode.
Nič by na milenku neminul nikdy a ešte by pracovala pre neho a teda aj jeho manželku a deti v jeho firme.
Už fakt len to stráženie deti dohodnúť a paráda.
Tebe by vlastne nechala tú časť z muza čo nevyužíva ako manželka. Všetko ostatné by jej ostalo.

ika02
8. máj 2025

Ahoj, prečítala som len 2 strany komentárov, tak možno sa budem opakovať, ale skús mi ukázať chlapa, ktorý bude tvrdiť milenke, že má úžasnú manželku, majú nenormálne dobrý sex, doma navarené, upratané .....
Veď on si Ťa chce udržať, vzbudiť dojem, že je zanedbávaný, odmietaný... len má strašne silné puto k deťom a preto nechce rozbiť rodinu.
Áno, zle sa to počúva, strašne to bolí a sama sa snažíš veriť tým jeho drístom, hoci mozog vysiela varovné signály (inak by si tu nepísala). To, že chce Ťa mať vo firme, je určitá forma kontroly a manipulácie s Tebou.
Aj keď to odmietaš, najlepšie by bolo sa hneď rozísť, vymazať správy, nekontaktovať ho, vyplakať sa a ísť ďalej. Rok-dva a budeš v pohode. Ak to budeš naťahovať a dúfať, že sa rozvedie, premeškáš možnosť mať bábätko, rodinu....
Daj si povedať, radíme Ti väčšinou baby, ktoré si v živote už niečo preskákali😉.

maranco
8. máj 2025

Si preňho výhodná. Prostitútke by musel platiť a do teba nič nemusí investovať, má zadarmo sex kedy si zmyslí, nikdy ťa nezoberie na večeru, na dovolenku, ani len do kina. Keby ti zaplatil aspoň luxusnejší hotel na spoločný sex.

Ešte zainvestuj svoj čas a peniaze do rozbehu jeho firmy a nemaj nič oficiálne na papieri, lebo investuješ v utajení.

Na silné puto k deťom existuje striedavá starostlivosť a môže mať každý druhý týždeň deti u seba.

autor
8. máj 2025
@ika02

Ahoj, prečítala som len 2 strany komentárov, tak možno sa budem opakovať, ale skús mi ukázať chlapa, ktorý bude tvrdiť milenke, že má úžasnú manželku, majú nenormálne dobrý sex, doma navarené, upratané .....
Veď on si Ťa chce udržať, vzbudiť dojem, že je zanedbávaný, odmietaný... len má strašne silné puto k deťom a preto nechce rozbiť rodinu.
Áno, zle sa to počúva, strašne to bolí a sama sa snažíš veriť tým jeho drístom, hoci mozog vysiela varovné signály (inak by si tu nepísala). To, že chce Ťa mať vo firme, je určitá forma kontroly a manipulácie s Tebou.
Aj keď to odmietaš, najlepšie by bolo sa hneď rozísť, vymazať správy, nekontaktovať ho, vyplakať sa a ísť ďalej. Rok-dva a budeš v pohode. Ak to budeš naťahovať a dúfať, že sa rozvedie, premeškáš možnosť mať bábätko, rodinu....
Daj si povedať, radíme Ti väčšinou baby, ktoré si v živote už niečo preskákali😉.

@ika02 s tou manipulaciou asi mas pravdu, v robote sa okolo mna kruti vela chlapov, aj ma balia. Vzdy odomna chce aby som mu povedala kto mi co hovori, brutalne ziarli na kazdeho kto je v mojej pritomnosti. Nemam ani ziadne socialne siete lebo mu to strasne vadilo.

mamina7070
8. máj 2025

joooj ty si fakt este taka hlupucka cim dalej viac sa to ukazuje z toho co pises

lindous
8. máj 2025

Tak po tom tvojom poslednom príspevku ti naozaj držím prsty, aby si v sebe našla silu to ukončiť... sila, že on si dovolí žiarliť a niečo ti zakazovať, pričom sám každý deň líha do postele k inej žene... normálne mi je z neho zle za teba... keď nevieš ako, lebo nevieš odolať, čo chápem, že je asi ťažké, tak proste zablokovať... možno to bude vyzerať detinsky, ale ak je to to čo potrebuješ, aby si sa mohla posunúť a byť s niekým pre koho budeš číslo jedna, tak do toho...

lindous
8. máj 2025

...a k tomu ešte odporúčam terapie, tiež som ich vyhľadala aj s cieľom sa odpútať od človeka, ktorý mi do života neprínašal nič dobré, iba ma brzdil...

isis234
8. máj 2025

...Otvorili by sme to spolu.. ale kvoli jeho zene by som bola ja len ako zamestnanec.. ale vsetko by bolo na mne vo firme... Cely chod..... To nemyslíš vážne!!! Ty predsa musíš mať určitý podiel na firme, byť evidovaná v zmluve!!! Odídeš odtial " s holou riťou". Tebe rozum odišiel? Alebo ti ešte neprišiel???
.... v robote sa okolo mna kruti vela chlapov, aj ma balia. Vzdy odomna chce aby som mu povedala kto mi co hovori, brutalne ziarli na kazdeho kto je v mojej pritomnosti. Nemam ani ziadne socialne siete lebo mu to strasne vadilo...... Ty mu všetko hovoríš??? On ťa klame. Veď on je manipulátor, žiarlivec.
Radili ti. Zablokuj jeho číslo. Viac sa s ním nestretni. Toto nie je život. Ak by ťa našiel, povedz že sa chceš stretnúť s jeho manželkou a nech ona povie ako bude s ním riešiť danú situáciu.
Na dovolenku idú spolu bez detí, aby utužili svoj vzťah manželský. Ona chce zachrániť vzťah. Aby sa od teba on odpojil. Chápeš to??,
Choď na prechádzku, do kina, na kávu, víno ak ťa zavolá chlap z práce. Ale nikomu o tom nehovor.
Nech ti Boh dá dar zdravého rozumu.

viestta
8. máj 2025

Panenko Mario skakava!!!! On ta este povazuje za svoj majetok? Ty nie si naivna, ty si ten horsi pripad. Panko zavola a ty bazsi, cela natesena ponuknut mu svoje medzinozie...
Ja sa naozaj musim velmi drzat aby som ti nenapisla "na plnu klavesnicu" co si o tebe myslim. Ty si fakt taka zufala, ze si odkazana na takeho c.h-uja? To po svete nechodia lepsi ako tento? To fakt? Ty si fakt mysliss, ze tento bimbas by investoval peniaze do nejakej firmy, ktoru by zalozil "pre teba"? Nie je to tak, ze on vie, ze ty by si sa mu v tej firme zodrala za smiesny peniaz a este by ta mohol pravidelne vyprasit a bola by si mu za to vdacna. Akykolvek vyraz, ktory by ho presne popisal je nepublovatelny, ale ty rozmyslas nad tym ako s nim ostat aj ked velmi dobre vies, ze mala si to uz davno ukoncit... Keby si to nevedala nepises tu. Ty vies co mas spravit, len nemas odvahu alebo sa bojis, ze bez neho si nic. Nie nie si nic. Si zena, ktora si zasluzi muza, ktory ju miluje, ktory s nou bce chciet zdielat zivot. Tak sa konecne spamataj a zacni zit skutocny zivot, zivot bez neho, zivot so skutocnou perspektivou. To co ti on slubuje su len prazdne reci, sluby, ktore nikdy nenaplni a ked si najde lepsiu tak ta bez problemov vymeni...

romiada
8. máj 2025

Keď vám to nevyjde tak môžeš stratiť aj prácu, nielen jeho. A budeš závislá od jeho rozhodovania tak trochu, keďže bude Tvoj šéf. Si si istá ,že to je dobrý nápad?

saraxyz
8. máj 2025

Ja Ti prajem, aby si sa "zobudila". Keď to ukončia teraz, budeš trpieť pár dní, týždňov. S ním budeš trpieť dlho. Veľmi dlho. Nikdy sa nerozvedie a z Teba takýmto spôsobom urobí trosku. Je to kus kkta a zjavne sa mu darí, si pre neho vhodná obeť

jullyeverest
8. máj 2025

To ti vyhovuje? Byť tá druha?

vecicky1805
8. máj 2025

Och ja veľmi nerada škaredo hovorím ľuďom, ale je možné aby bol niekto taký tupý? Nie tomu neverím, toto je vymyslené …prosím 🙏
(Ako vieš že sa nebudeš cítiť ešte lepšie a spokojnejšie pri niekom inom a vhodnejšom?, píšeš že si sa s nikým tak necítila..no ak hľadáš takéto 🙈)
A ešte páčilo by sa Ti nech už majú akýkoľvek vzťah tí manželia to už je na nich, keby si bola na jej mieste, uvítala by si poviem slušne takú radodajku na druhej strane? Vyspi sa na to a poriadne sa zobuď !!!

jesenzima
8. máj 2025

Raz za dva mesiace, to je láska ako hrom 😂 a inak, grc 🤢

zuzanita1609
8. máj 2025

Tu je to strata času a aj dobre mierenych rád. Keď si nedokáže niekto vážiť sameho seba,ako si ho dokáže vážiť ten druhý? 😏 Mňa len mrzí,v akej situácii je pani manželka a deti a že dvaja sprostí ľudia dokážu zničiť toľké životy,nie len tie svoje.

007marianna007
8. máj 2025

Prišla si si po radu.. máš ju tu.. každá ti radí nechať ho tak a nájsť si normálneho muža, ktorý ťa nebude skrývať, naopak hrdo ťa ukazovať a pýšiť sa s tebou..
P.S.:zíde z očí, zíde z mysle..alebo klin sa klinom vybíja..vyber si..

bluka2
8. máj 2025

Mne len napadlo, že takáto firma zrejme nebude mať veľké profity, keď budete “stále spolu” 😄

vikiki29
8. máj 2025

Áno choď do toho podnikania s ním, neviem síce ako presne ťa plánuje zamestnať keďže mám pocit, že nevieš ani len narátať do 5… ale minimálne nejaký podnikateľsky úver vezmi na svoje meno, kvoli jeho modrým očiam a sladkým rečiam. Určite to bude fungovať, jeho žena na to príde, rozvedú sa a vy budete spolu až do smrti. Držím palce 👍

rozculena
8. máj 2025

po prečítaní tvojich ďalších komentárov som presvedčená,že si troll.
Tak naivná a hlúpa žena nemôže existovať.
Poradím ti,nabudúce nepridávaj ďalšie podrobnosti,lebo príbeh stráca na realite

ika02
8. máj 2025

Prečítaj si knihu Milovala som manipulátora. Hlavne tie body, na ktoré si treba dávať pozor, ak ich spozoruješ u partnera. Stavím sa, že ten “Tvoj” má 99%.
On chce mať kontrolu na všetkými, kontrolovať, ovládať, manipulovať. So ženou sa nerozíde, lebo by ju nemal ako ďalej ovládať a neprežil by, keby mala iného muža, hoci aj po dlhšom čase od ich rozchodu.
Daj si povedať, zariaď si život bez neho.

ika02
8. máj 2025

Keby aj hneď teraz jeho ženu uniesli mimozemšťania a žili by ste spolu, zažila by si peklo na zemi. Ver mi, prosím!

dankabg
8. máj 2025

Autorka. Máš vlastne deti/ chces mať deti?

sofia1979
8. máj 2025

Stačí ti taký život hrať vždy druhé husle?

katkati
8. máj 2025

Aj keď príde na to jeho manželka, po počiatočnom šoku, niekoľkodňovom besnení, pri ktorom on nebude vedieť ani ako sa volá, bude jej musieť o tebe čo-to povedať a ostatné si pozisťuje sama a veľmi záleží, čo sa o tebe dozvie a ako mu bude tie informácie dávkovať a ver tomu, že vcelku to bude podávať spôsobom aby ťa čím viac zosmiešnila a strápila. Poznám pár, ktorý sa s odstupom času, ktorý vôbec nebol jednoduchý, bolo tam kvôli zistenej nevere vela trápenia, ale dokazali sa po čase na tom zasmiať, hlavne na milenke. Vtedy manželka povedala, že vie, že už to dusno je preč, môžu sa nadýchnuť a pokračovať spolu. Ohrdnutá milenka si musela priznať, že bola pre neho iba úlet, aby si trochu pozdvihol svoje pošramotené ego. Najhorší sú ťuťmaci, ktorí si roky kvôli svojej povahe neužijú a potom sa najde jedná naivka, ktorá je ochotná s ním mať sex a on je z toho tak unesený, že to musi vyskúšať. Ale overenú manželku a zabehnutú domácnosť nemá gule opustiť. V konečnom dôsledku najviac z toho výťaži manželka, lebo jej dal do rúk argumenty, aký je na rozdiel od nej nezodpovedný atď.