icon

Mám pracovať so ženatým milencom?

8. máj 2025

Mam milenca, ktory je zenaty a ma deti.Rozviest sa nechce. Trva to uz 3 roky. Vravi, ze bezomna nedokaze zit, ale ani bez deti. Chce otvorit firmu, v ktorej ma chce zamestnat len aby sme mohli byt spolu kazdy den..co si o tom myslite? Mam pracovat s nim?

lalenka33
8. máj 2025

Myslím si, že si jednoduchá chudera, ktorá nemá na viac, ako pár krát za rok roztiahnuť nohy ženatému mužovi.
Sorry, ale vysoké IQ mať nebudeš, keď mu veríš, že so ženou nespáva a je s ňou len pre deti. Takých hlupáň je veľa.
Kludne sa zamestnaj uňho vo firme a naivne mu uver, že je to Vaša firma a len naňho je len kvôly žene a zarábaj im prachy na spokojny život a dovolenky.
Fakt máš 32? Stratíš s ním najlepšie roky. Potom ťa vymení za mladšiu a ty ostaneš tá ,,stará dievka" čo robila madrac.

nika185
8. máj 2025

ja nepochopím ženy, ktoré podľahnú ženáčom, ako môžu tak hlboko klesnúť a ponížiť sa, že sa dokážu vôbec pozrieť do zrkadla na seba a vidieť tam potvoru, ktorá berie deťom otca, to ste naozaj tak zúfalé, alebo vás ani slobodní už nechcú, tak beriete čo príde? to naozaj po zemi nechodia slobodni muži? čo si tymto dokazujete, pozeráte nato, že sú zabezpečení? vidíte sa v ich domoch, firmách, peniazoch, kolke si to mysleli a nakoniec keď žena hlupáka vyhodila, nemal on nič a zostal s holým zadkom, píšeš, že jeho žena nemá nič, že on má peniaze, len aby opak nebol pravdou, si ešte mladá, nestracaj čas s mužom, ktorý dokáže podviesť svoju rodinu, radšej mysli nato, že keď to urobil raz, urobi zas, s takým typkom ťa pekné nič nečaká, alebo sa stretni s jeho ženou a povedz jej všetko a hlavne to, že spolu nemajú sex, tak má na to teba, keby sa nad tým lepšie zamysliš, že zdieľajú jednu posteľ ale sex nemajú, tak ver, že ti tu každá jedna povie, že ti klame, ten sex majú možno pravidelne a možno je on doma milujuci verný a poslušný mužiček, a to, že idú bez detí na dovolenku hm, nedoplo ti, že to on mohol zariadiť ako dar k výročiu sobáša, alebo ma jeho manželka jubileum a preto idú sami? ach jaj zúfalky, každej jednej takej prajem, aby sa zamilovala, vydala, mala deti a keď bude staršia, aby si jej muž našiel mladšiu a tú svoju kopol do zadku a zahodil ako handru do smetneho koša, hádam potom pochopíte, čo ste urobili inej žene a deťom

vorkola
8. máj 2025

Normalne ho kopni do riti, a najdi si chlapa do manzelstva

maya_hi
9. máj 2025

Myslím že je to celé len vymyslené a niekto sa nudí 😁

dvanastka
9. máj 2025

Žasnem nad niektorými snami žien....hm. robiť handru klamárovi. Fakt divné sny. A ešte v 32 rokoch. Keď ti vyhovuje robiť handru aj ďalšie roky, tak smelo do toho. Evidentne si vo svojej koži. Keď ti to nevyhovuje, tak to jednoducho ukonči. Ale mám z teba pocit, že ešte stále, ani po troch rokoch ti nedochádza v naivnom mozgu, že tou handrou si. Nuž čo...šikovným (milencovi) patrí svet. Kto umí, ten umí. Asi čakáte obaja, až dostanete nejaké pohlavné choroby. Len tak ďalej. A ak, byť jeho ženou, tak ťa zažalujem. A vytrieskala by som z teba všetky prachy. A ty by si skončila ako posledná spodina, chorá, sama a na ulici. Nič iné by si si ani nezaslúžila. Ženy, ktoré kradnú ženatých chlapov a otcov rodiny si zaslúžia iba jedno. Aby skočili s pliagou medzi nohami.

clementisa
9. máj 2025

Si naivná a hlúpa ak to neukonciš ty tak po čase príde nato že ťa nepotrebuje a vyhodí ťa ako handru

matab19
9. máj 2025

O desať rokov zistí, že nezvládla dva životy,dve ženy a to už aj pre teba môže byť neskoro...v prípade,že túžiš po vlastnej rodine a deťoch.

nikaeli
9. máj 2025

Milá autorka, ja som si zažila byť v koži tej druhej.. tej, čo pri ňom len leží.. ver, žena vždy vie, keď ju muž podvádza.. po návrate z akcie inak vyzerá, inak vonia, inak sa tvári, inak komunikuje, celkovo sa správa inak.. žena, ktorá s ním žije 23 rokov to musí vidieť.. a že miluje deti nadovšetko a nikdy by ich neopustil? poslala som ho do čerta. Sme od seba už 11 rokov a s dcérou bol tak často, ako asi ty s tým svojím.. všetko sú to len manipulátorské kecy.. spamätaj sa..

betulinka1
9. máj 2025
@maya_hi

Myslím že je to celé len vymyslené a niekto sa nudí 😁

@maya_hi tiez si to myslim. Ako napisala, ze sa stretávajú raz za 2 mesiace, to bude nejaky trol.

mantilka
9. máj 2025

Nenič si život a nestracaj čas. Určite nebuď finančné závislá na milencovi, bude ťa môcť vydierať aj mať pod kontrolou.
O 10 rokov starší vychcanec, práve na tom stavia, že on má viac odziteho ako ty a vie lepšie manévrovať okolo seba.
Keď si mladá, máš príležitosti si niekoho nájsť. Keď sa chlapi vychutajú bude to oveľa horšie.
Nebuď naivná, toto nie je skutočný vzťah.

natalka13
9. máj 2025

Tebe nevadi ze ta podvadza? Ze spava s inou? Mne by to vadilo

alyson29
9. máj 2025

Táto téma a aj odpovede autorky sú podľa mňa vtip 😄 to nemôže niekto myslieť vážne toto..

mantilka
9. máj 2025

On s ňou nespí vôbec a manželka netuší, že nemá milenku.
Z pozície manželky ti môžem povedať, že každé odmietnutie sexu by som pripísala nevere.

mantilka
9. máj 2025

Nikdy v živote mi nic nekúpil.....to musí byť láska.

mantilka
9. máj 2025

Aj keby bol slobodný, žiarlivé je ten najhorší tyran...utekaj od neho.
Mať sex potajomky 1x za dva mesiace, schovávať sa....však ty mrhas svojím životom žena.
Poobzeraj sa okolo, vyber si kolegu a raz dva zabudneš.

sleepy_joe
9. máj 2025

Ako muž sa pri čítaní celkom zabávam. Ak to nie je fake téma, tak by mohla autorka napísať, čím sa bude tá jeho/jej firma zaoberať. V čom budete podnimať? Akože len vy dvaja? V pracovnom čase kefovat´? 😂

mk1111111111
9. máj 2025
@sleepy_joe

Ako muž sa pri čítaní celkom zabávam. Ak to nie je fake téma, tak by mohla autorka napísať, čím sa bude tá jeho/jej firma zaoberať. V čom budete podnimať? Akože len vy dvaja? V pracovnom čase kefovat´? 😂

@sleepy_joe len kto to zaplati? Tu kef....cku.🤔🤣 ked on to mal doteraz zadara, ani darcek, ani nic 😵‍💫

kinderko93
9. máj 2025

Tebe by sa ako pacilo kebyze si v situacii jeho manzelky? Nemas vycitky?

janage
9. máj 2025

Povedz mu, že od júna budeš mat podnájomníka. Žiaden sex, ani v posteli spolu spať nebudete len potrebuje prichylit, kym si nieco najde po rozchode. Také isté ako keď on ide s manželkou na dovolenku.
Keď ti ani ten cirkus čo následne voj milovaný vyrobí, neotvorí oči, tak už neviem.

mk22
9. máj 2025

Predstavujem si manželský pár, zdravý 40r muž, žena. Bez deti!
No ako si tu dovolenku asi užijú?
Co máš tmu v hlave?

Presexuju celú dovcu.
Keby to bolo medzi nimi také hrozné, tak ju pošle do zadku s celou dovolenkou.
Tebe natrepe, že to pretrpi, budú spat každý, sam😅

kp7333
9. máj 2025

Dievca, 32 rokov je uz dost na to, aby si zlozila ruzove okuliare a zacala sa mat trosku rada. Stracas mladost vo "vztahu" s chlapom, ktory si na teba najde cas raz za 2 mesiace, inak ta ma len ako spestrenie nudneho manzelskeho zivota. Bachorky o tom, ako nespi s vlastnou zenou ani nejdem komentovat. Snad si nemyslis, ze 2 mesiace abstinuje, aby si potom u teba vyprazdnil mesec. Posli ho kade lahsie, zablokuj a najdi si niekoho normalneho bez zavazkov. S tymto ta caka len trapenie. Ty si vo veku, ked by si si uz mala zalozit rodinu. Ci myslis, ze henten sa rozvedie a potom sa budes podielat na starostlivosti o jeho 2 deti v puberte? good luck 😂

mischy00
9. máj 2025

Mňa by zaujímalo kde sa zoznámili...ak niekde na zoznamke, tak áno, isto v živote nepodviedol svoju ženu 😀a čakal tuto na autorku

zuzik1407
9. máj 2025

Vymyslená téma

rayla
9. máj 2025

Autorka.. ja len.. mala som kolegyňu, ktorá az pomaly do dôchodku, celý život, bola len milenkou.. celý život bola s jedným chlapom, ale on sa nikdy nerozviedol. Bola osamelá, stále čakala, kým si nájde na ňu čas. Nie len na sex, sem-tam ju vzal niekam, do divadla, na kávu.. potom zomrel.. a ona je teraz už pár rokov naozaj sama, nemá rodinu, deti, nikoho.. Toto by ma desilo na tvojom mieste..tá celoživotná osamelosť..a v podstate nenaplneny zivot

margotka17
9. máj 2025

Ak ti vyhovuje hrať druhé husle, kľudne ostan. Ja som taká, že chcem byť jediná milovaná, ale každá sme iná.

drobcek100
9. máj 2025

Toto je čo za bachorku.Tomuto nemôže nik uveriť.Poznam jedného chlapíka, ktorý dvadsať rokov chodil pracovné do zahraničia a mal tam milenku,teraz to prasklo.Svet je malý.

drobcek100
9. máj 2025

To je ako?

staryjarec
9. máj 2025

A opäť téma láska. Fajn, keď sa ľúbite a nemôžte bez seba žiť. Mne sa zdá, že pán vybadal, čo vo vás skutočne je. Má skvelý nápad založiť "spolu" firmu, kde vy budete zamestnaná. Predpokladám, že na založení sa budete podieľať aj finančne, hoci vo firme nič vlastniť nebudete. A keď sa aférka prevalí, alebo vaša láska vyprchá, pošle vás s holou onou preč. Hlavne, že dovtedy budete všetko riadiť a zveľaďovať jeho firmu. Pretože momentálne je pre neho vašim najväčším kapitálom vaša, s prepáčením, dávaňa.

nevenka
9. máj 2025
@007marianna007

Si dobrá trúbka🙆 apropo nevadí ti, že obrába ženu aj teba? Či budem hádať..so ženou určite nespí, ti povedal, nie?

@007marianna007 vyssie to spominala, ze so zebou nespi, ale idu na spolocnu dovolenku bez deti, ze on nechce, ale co ma chudak robit, musi 😅
Tak ja som mala len 1 sexualneho partnera a to mojho manzela, par akoze lasok, ked som mala nast, ale takato sprosta som nebola ani za mlada a ani teraz nie som. To ako tomu moze jedna zena verit? Musi mat zletho 🦜 alebo co...Ked ju oslepilo...🤔

nevenka
9. máj 2025
@maranco

Si preňho výhodná. Prostitútke by musel platiť a do teba nič nemusí investovať, má zadarmo sex kedy si zmyslí, nikdy ťa nezoberie na večeru, na dovolenku, ani len do kina. Keby ti zaplatil aspoň luxusnejší hotel na spoločný sex.

Ešte zainvestuj svoj čas a peniaze do rozbehu jeho firmy a nemaj nič oficiálne na papieri, lebo investuješ v utajení.

Na silné puto k deťom existuje striedavá starostlivosť a môže mať každý druhý týždeň deti u seba.

@maranco zhrnute, podciarknute 👌