icon

Mám priateľovi povedať všetko o mojej minulosti?

pytame_sa_za_teba
13. máj 2026

Ahojte, chcela by som sa opýtať a možno aj poradiť.

Máte aj vy niekedy pocit, že keby partner vedel úplne všetko o vašej minulosti, možno by sa na vás pozeral inak? Alebo by s vami radšej ani nebol?

Pred rokmi som si privyrábala cez jednu stránku na internete a dnes sa za to dosť hanbím. Rada by som povedala, že som bola mladá a hlúpa, ale pravda je, že v tom boli aj peniaze. Priateľ o tom vôbec nevie a ja sama neviem, či je lepšie nechať to v minulosti, alebo byť úplne úprimná.

Sme spolu dva roky a plánujem s ním budúcnosť. Možno práve preto mám pocit, že by to mal vedieť. Ale zároveň sa strašne bojím, že by to zmenilo jeho pohľad na mňa.

Povedali by ste partnerovi aj takéto veci, alebo je lepšie niektoré veci nechať v minulosti?

Mám priateľovi povedať všetko o mojej minulosti?
Strana
z2
angelix
13. máj 2026

@pytame_sa_za_teba Nie, nie a nie. Este to použije proti tebe, ani nebudes vediet ako. Znakom zrelého uvažovania zeny je, ze si urcite veci necháva pre seba a neťaží ju to.

jogy1984
13. máj 2026
@anonym_937c40

@jogy1984 a čo ak sa po pár mesiacoch rozídu a on to vytrubi do celého sveta??? Nič netreba hovoriť! Minulosť je minulosť a on v nej nebol

@anonym_937c40 tak odporúčam ísť do vzťahu zniekym zodpovedným a dospelým nie sú deckom ktorý sa tvári ako muž . Osobne by som asi nešiel do vzťahu s niekým komu by som neveril.

ivana11155
13. máj 2026

@pytame_sa_za_teba nepovedala by som.

anonym_6985be
13. máj 2026

Na co by to bolo akoze dobre, mu to hovorit

anonym_937c40
13. máj 2026
@jogy1984

@anonym_937c40 tak odporúčam ísť do vzťahu zniekym zodpovedným a dospelým nie sú deckom ktorý sa tvári ako muž . Osobne by som asi nešiel do vzťahu s niekým komu by som neveril.

@jogy1984 to máš síce pravdu a všetci tak premýšľame....no žiaľ, občas sa aj z anjela vykľuje démon...

suge
13. máj 2026

Ak to s ním myslíš vážne a povedz mu to. Pred človekom, s ktorým plánuješ budúcnosť netreba mať tajomstvá vyvolávajúce strach, vinu alebo hanbu. Ak túžiš po skutočne hlbokom vzťahu, bez priznania to nepôjde.

anonym_649cb1
13. máj 2026
@anonym_1c5abb

Nic mu nehovor. Ja som pred 8 rokmi ked som bola na VS robila 3/4 roka prostitutku, najprv v nocnom klube, potom na private. Nikomu som to nikdy nepovedala, ani nepoviem a urcite nie mojmu partnerovi.

@anonym_1c5abb možno bol aj jeho kamarát, brat za tebou

anonym_649cb1
13. máj 2026

@pytame_sa_za_teba keď si robila k...u také veci sa dajú osprchovať, ale nehovor mu to. Žiadny chlap nechce mať do.a bývalú kurvu a vykrici ti to pri hadke

anonym_cdaf25
13. máj 2026

@pytame_sa_za_teba
ZAS SA NIEKTO NUDI???
Konto založené nedávno a 2 témy, v jednej mas muža a dlhe roky sa snažíte o dieťaťa nic a tu mas partnera 2 roky, plánuješ s nim buducnost a chces mu vykvakat minulosť... Píšu ti a ty žiadna odpoved.
Chod sa inde a inak ventilovat, mozno to bude prospešnejsie.

anonym_9a12c5
13. máj 2026

To je taká dvojsečná zbraň .Nepovedať a môže sa to dozvedieť niekde ak sa to dá ešte alebo povedať a nemusí to zobrať dobre .Ty ho najlepšie poznáš tak si skús v hlave predstaviť tieto dva scenáre a ako bude tebe .Či si to budeš vyčítať ak to povieš alebo nie

marca12
13. máj 2026

Nastastie nemam nic take chulostive,o com by nemal vediet. Vie o mne vsetko. V tvojej situacii by som mu to nehovorila. Nijako tato minulost neovplyvnuje vas vztah,tak naco si ho kazit? Uplne zbytocne sa nadtym trapis. Hod to za hlavu,je to minulost. Olutovala si tento krok a to staci. Nekaz si vztah.

mirka414
13. máj 2026

Za mna radšej asi nie ,lebo keď mu o 20 rokov prídu argumenty tak túto ,,dobu ľadovú,, použije proti tebe .

anonym_b11d86
14. máj 2026

Tak ja keby viem o partnerkinej minulosti na začiatku spoznávania tak by som do vztahu nešiel. Zistil som to po rokoch vztahu a teraz mi to je jedno nehovorím že mi to nevadi ale minulost nezmením tak to beriem že každý žil predtým svoj život a snažím sa na to nemyslieť. Teraz to je iná žena verná úprimná a viem že má má rada.

leopardus
14. máj 2026
@anonym_cdaf25

@pytame_sa_za_teba
ZAS SA NIEKTO NUDI???
Konto založené nedávno a 2 témy, v jednej mas muža a dlhe roky sa snažíte o dieťaťa nic a tu mas partnera 2 roky, plánuješ s nim buducnost a chces mu vykvakat minulosť... Píšu ti a ty žiadna odpoved.
Chod sa inde a inak ventilovat, mozno to bude prospešnejsie.

@anonym_cdaf25 nick, který založil diskuzi, je doslova "pýtame sa za teba". čili moderátor z koně pokládá otázky za jiné uživatelky. byl tady k tomu i článek.

anonym_cdaf25
14. máj 2026
@leopardus

@anonym_cdaf25 nick, který založil diskuzi, je doslova "pýtame sa za teba". čili moderátor z koně pokládá otázky za jiné uživatelky. byl tady k tomu i článek.

@leopardus
Hej, jasne 😏

proste_zuza
14. máj 2026

Pozri sa na to z opacnej strany. Ty by si to chcela vediet? Alebo ako by si reagovala keby ti nieco priznal. Ja by som to povedala. Predstav si ze by sa to dozvedel odniekal, potom to uz neobkecas. A podla mna sa nemusis za nic hanbit. A mozno Vam to rozpali nejaku novu iskru

anonym_8337cc
14. máj 2026
@jankar1995

@cutespider Kravina. Nic netreba hovorit. Nahodou chalan pojde na chatu s kamaratmi a pod vplyvom alkoholu tam vsetkym povie "a viete, ze moja zena robila kurvu??". Na druhy den to bude vediet cely internet.

@jankar1995 a keď mu náhodou povie nejaký kamarát ze mu pretiahol kedysi ženu? Alebo niečo podobné. To už bude v poriadku.

anonym_04684c
15. máj 2026

Tieto témy ma zakaždým iritujú. Vo vzťahu má byť dôvera, ale hovoriť partnerom o svojej minulosti, keď ste sa nepoznali, je výslovene detinské. Rovnako, ako posielať fotky svojich intimných partií. Lebo rozísť sa dá aj po desiatkach rokov. Neviem, ako ti to bude príjemné, ak ti bude vykrikovať tvoju minulosť.

ankare
15. máj 2026

@pytame_sa_za_teba nevrav mu to

anonym_415acb
15. máj 2026

nepovedala by som. nepotrebujem zdielat vsetko. ani nemam pocit, ze to je nieco, co by dospely zrely partner potreboval vediet.
ja som si na VS privyrabala predavanim spodneho pradla fetisistom a tiez to nikomu nevesiam na nos. nehanbim sa za to, ale nie je to pre mna dolezite.

ak by si mala silne nutkanie sa s tym zverit, zahrajte si hru: prezrad za co sa najviac hanbis 🙂

pozri si fim Drama, tam je tato tema celkom zaujimavo rozpracovana.

Strana
z2