Mám s ním ostať?
Predtým než sme sa spoznali s priateľom, malo som zakúpený lístok na viac dňovú akciu.
Ako sa blížila udalosť, spomínal, že on by tiež chcel ísť ale už sa nedali zohnať lístky. Bolo mi to ľúto ale ja som si lístok naschvál kúpila tak skoro, keďže som sa na to už veľmi tešila. Prehováral ma aby som ten lístok predala, sme jeden pár a obaja tam chceme ísť, bude ho bolieť ak pôjdem len ja.
Ja sprostá som ten lístok predala a on si na poslednú chvíľu odkúpil od kamaráta, ktorý ochorel, lístok pre seba. Nakoniec on išiel na tú akciu a ja som svoj lístok kvôli nemu predala. Nejde ani o tú akciu ale o ten princíp, neviem, či chcem zotrvať vo vzťahu s takýmto človekom. Preháňam podľa vás alebo aký máte na to názor?
@viestta prosím, čítaj s porozumením
@elizabet173 pýtala som sa, či podľa vás preháňam a čo by ste robili na mojom mieste
No ja na tvojom mieste by som ani ten svoj listok nepredala a uz vtedy by som ho poslala do P-cka, kedze sa ukazal ako paradny manipulator a hrac na city, taky chlap by sa mi hnusil..A po tomto, co urobil, by som ho uz na milion percent poslala do riti..
Nie, nepreháňas
Je to fakt idiot, odrazu už mu nevadilo, že tam nepôjdete ako pár? 🙈🙈🙈
Wow, ja som bola v tom, ze ta prehovara, aby si nesla, ze ti napisem, ze chod a nic nepredavaj, ale po docitani... Podraz. Adios a hladaj dalej.
PS Ja som sa tesila na vylet do Helsink a Tallinu, vtedajsieho priatela, teraz manzela ani nenapadlo vymyslat, ze sme par a musime ist spolu, tyzden som tam bola dokopy.
Nepreháňas. Neviem ci by sa muselo stať aby som toto odpustila. Zrejme nue ste dlho spolu, takže by som ho pustila k vode. Pretože svoj charakter už ukázal keď trval na to nech svoj lístok predáš. A druhy krát hoci vedel ze ty si sa svojho lístka z lásky (naivita) vzdala tak on si ho kúpil od kamoša
Preco si vobec predavala svoj, ked ste ani spolu nechodili, ked si ten lidtok kupovala.
Odcinil by to vecerou a kupou lidtkov na nejaky iny koncert, ale bol by to pre mna srac 🤣
No tak to je čistý dement toto. Tebe hučí do hlavy že predsa ste pár a mali by ste tam ísť spolu alebo vôbec a on tam na poslednú chvíľu ide sám.. nas*al si do huby poriadne. Nechcelo by sa mi byť s takým človekom.
Čo je to za chlapa, že PROSÍ ženu aby predala v podstate bezvýznamný lístok na koncert? 🙄
jaaj - som sa az zasmiala ako to super vymyslel - sikulko 🤣🙊 je to poklad darmo 🤣
Uz davno si s takym ch*jom nemala byt, vsak sa ti tymto vysmial do ksichtu, teba zmanipuloval aby si si neuzila akciu, este v tebe aj vyvolaval pocit viny ze ste pár a dovolila by si si ist sama a on spravil potom to isté... boze desím sa toho co za zivot bude mat zena pri takomto tupcovi.... a vsak toto tu citam kazdy tyzden.... samí toxík
Skonči ten nevzťah plný manipulácie. Po koncerte mu povedz že klamára za partnera nechceš a daj mu zbohom. Debil je to obyčajný vybitý. Načo TI manipulátora a debila to kde si taký poklad ktorý je najlepšie zakopať našla. Ukonči vzťah. Vybabral s tebou tým najhorším spôsobom. Ak by si s ním ostala tak zbytočné budeš mať iba problémy a manipulátora na krku. Ukonči to za mňa moja rada.
A koľko máš rokov?
V tom prípade ho doslova kopni do pŕ...le. Egoisticky pako
V živote by som od partnera nechcela aby nešiel na vysnívaný koncert aj keby by mi bolo ľúto, že ja nejdem
Uz ked by mi tlachal blbosti, ze sme jeden par a blabla… by som zdvihla kotvy. Psychovydierac. Super chlap do buducna, prusery naprigramovane. Nedospely, nevyrovnany, zavistlivy odrbavak. Sni by som sa neunuvala oznamit mu rozchod. Max cez telefon aj to neviem. A na dobru naladu by som isla SAMA na peknu dovolenku zrelaxovat a oslavit, ze som sa zavcasu zbavila takeho ego debila 🙂😁💃 Samozrejme by som mu nic nepovedala a zmenila si aj tel cislo pred tym.
Chcela by som potom pokračovanie, ako si ho poslala k vode.
@viestta ja mam pocit, ze sa dohodli a on sa na to vylahostajnil 🙈
BOZE!!!!!!
strasne ma zaujima akasuper akcia to bola a velmi ma pobavilo, ze ta prosil nech nejdes, ze by ho to boleloooo loooooool

No mohli ste tie lístky kúpiť spolu. Ale na to treba iste danosti.