icon

Mám sa hnevať na manžela za jeho nepozornosť?

pennypenny
Dnes o 13:05

Ahojte, zaujimal by ma vas nazor 🙂
Sme s partnerom spolu 11 rokov z toho 6 rokov manzelia. Vcera sme pozerali program o Benatkach a manzel sa ma spytal, ci som tam niekedy bola. Velmi ma tato jeho otazka zamrzela a aj nahnevala.. mame odvtedy tichu domacnost..
Ide mi o to, ze ako moze clovek, s ktorym som 11 rokov nevediet takuto vec? Pred par rokmi sme boli spolu v Neapole a som mu hovorila ako sa tesiim, ze idem konecne do Talianska, pretoze to bola moja "vysnena" destinacia.. a on sa ma teraz toto opyta?
Manzel tvrdi, ze kvoli takejto hluposti na neho predsa nemozem byt nahnevana a odmieta akukolvek dalsiu diskusiu na tuto temu.
Ja mam vsak pocit, ze ma manzel moc nevnima, nepocuva co hovorim, resp. to, co mu hovorim nepovazuje za dolezite, ide to jednym uchom dnu a druhym von..
A toto bolo akoby potvrdenie, ze pre meho nie som dolezita lebo si nepamata veci, na ktorych mi zalezi..

Aky je vas nazor? Som mimo ked sa kvoli tomuto hnevam?
Dakujem 🙂

Strana
z3
wolf_
Dnes o 19:27
@oskvarka

@wolf_ veď tam boli pred pár rokmi keď mu tu informáciu spomenula naozaj si pamätáš všetko ? Tu podľa mňa vôbec nejde o počúvanie. Veď keď pozerám film a prejavia záujem o rozhovor pýtaš sa zaujímas a a.dostanes za to tichú domácnosť lebo pred pár rokmi...

@oskvarka tiež si myslím, že tu nejde len o počúvanie 😊

zuzubb007
Dnes o 19:28

Chudák chlap, takúto ženu mať to už má dávno trest

ivicatolic
Dnes o 19:41

@pennypenny a presne si si nato aj odpovedala 👁️

ivanakal
Dnes o 19:48

Nemam problem, vyrobim si ho.... Ty vies kde vsade tvoj muz za cely svoj zivot bol? Ja napr. nie. Bol na vela miestach, kedze vela cestoval, tak tiez by som mu polozila taku otazku. Moj tiez nevie, kde vsade som bola.. Si uplne mimo.

anonym_3e7525
Dnes o 20:13

Ja som nedávno môjmu mužovi v aute celkom vážne zahlásila, že som asi prišla na to, čomu slúžia tie "divné šípky nakreslené na ceste." Začal sa smiať. Nechápala som. :D Nakoniec som zistila, že mi to pár dní dozadu vysvetlil on, a preto mu bolo také smiešne, že mu to idem rozprávať ako novinku. :D Nuž, holt, aj vlastná hlava si z nás niekedy vystrelí. :D

anonym_7d7646
Dnes o 20:23

Tak Neapol ci Benátky? Správaš sa ako decko.

marianarem
Dnes o 21:38

@pennypenny Ticha domacnost kvoli takejto veci je pre mna mimo. Ale otazka je, ci nahodou nemas dlhodobo pocit, ze si ta partner nevsima a nevnima ta a ci tato zdanlivo blbost nebola uz len rozbuska.

Strana
z3