Mám sa hnevať na manžela za jeho nepozornosť?
Ahojte, zaujimal by ma vas nazor 🙂
Sme s partnerom spolu 11 rokov z toho 6 rokov manzelia. Vcera sme pozerali program o Benatkach a manzel sa ma spytal, ci som tam niekedy bola. Velmi ma tato jeho otazka zamrzela a aj nahnevala.. mame odvtedy tichu domacnost..
Ide mi o to, ze ako moze clovek, s ktorym som 11 rokov nevediet takuto vec? Pred par rokmi sme boli spolu v Neapole a som mu hovorila ako sa tesiim, ze idem konecne do Talianska, pretoze to bola moja "vysnena" destinacia.. a on sa ma teraz toto opyta?
Manzel tvrdi, ze kvoli takejto hluposti na neho predsa nemozem byt nahnevana a odmieta akukolvek dalsiu diskusiu na tuto temu.
Ja mam vsak pocit, ze ma manzel moc nevnima, nepocuva co hovorim, resp. to, co mu hovorim nepovazuje za dolezite, ide to jednym uchom dnu a druhym von..
A toto bolo akoby potvrdenie, ze pre meho nie som dolezita lebo si nepamata veci, na ktorych mi zalezi..
Aky je vas nazor? Som mimo ked sa kvoli tomuto hnevam?
Dakujem 🙂
@pennypenny za takú pi*ovinu tichá domácnosť? Si normálna? 🤦
Ja by som zdrhla od teba
Netolerujem žiadnu tichú domácnosť. To len nevyzreté decko sa takto správa
Niektorym ludom by mali nainstalovat displej na celo, ze si precitas, co potrebujes, vysnene destinacie, dovod tichej domacnosti a tak…
vies ako sa hovori, ked chces niekomu povedat tajomstvo, povedz ho muzovi, ten ho nikomu neprezradi, lebo ta ani nepocuva
@pennypenny keby ste chorá , v takej najhoršej časti liečby a do toho sa staráte o ročné dieťa a muž vám povie že či vám nemôže dať doktor lieky aby ste schudli nech z tej choroby niečo máte by vás klepla pepka alebo by ste sa zamurovali do wc aby ste ho už nikdy nevideli? Pýtam sa seriózne vážne
Mrziet ta to moze, ale mat kvoli tomu tichu domacnost? To je cez ciaru. Chapala by som, keby si mu povedala - na narodeniny mi kup vylet dp Benatok, strasne po tom tuzim - a periodicky mu to cely rok opakovala, ukazovsla zajazdy a letenky… a on kupi vylet do Rima, lebo o tom, ze tuzis po Benatkach, v zivote nepocul …ale takto…fakt nemas dovod na hnev.
Muži takéto veci neriešia 🙂 My ženy viac počúvame, všímame si.
Niekedy sme zbytočne hysterické 😆😆
Nechci vedieť za aké hlúposti s mužom sme uz mali tichú domácnosť 😂
Ty si riadne toxická.A k tomu manipulatorka.A možno i narcistka.Presne takéto správanie a tresty majú narcistickí manipulátori
Chudák tvoj muž, ktovie čoby nám o tebe všetko napísal keby tu pýtal radu on…
Asi nemáš ešte po 40 .. 😂 ja si bežné nepamätám ani kde sme boli alebo neboli nie to čo mi kto kedy na nejakej dovolenke povedal. Veď každá pamäť má svoje limity a vekom sa to zhoršuje.
@pennypenny Di mimo. Môj manžel si nepamätá, kde sme boli na dovolenke minulý rok a už asi 5 krát sa pýtal, kedy idem teraz s dcérami na dovolenku. Sme spolu vyše 30 rokov. Asi sa rovno rozvediem. 🙂
Asi nemáš ešte po 40 .. 😂 ja si bežné nepamätám ani kde sme boli alebo neboli nie to čo mi kto kedy na nejakej dovolenke povedal. Veď každá pamäť má svoje limity a vekom sa to zhoršuje.
@oskvarka ja nemám ešte ani 40 a som na tom rovnako 🤣 ale aby sa kvôli tomu na mňa partner hneval a nedajbože bola tichá domácnosť, tak to je už cez.
Cítiš to správne, že ťa nevníma... Že sa hneváš, nie je to o Benátkach. On zas tiež nevie adekvátne reagovať, taká klasika, že neviete spolu komunikovať.
Pridávam sa....si mimo
Prepáč
Haha, tak to ten moj by sa so mmou mal hned rozviezt. Nedavno som ho vehementne presviedcala ze som niekde nebola. A teda s nim uz vobec nie. Ked ukazal fotky stiahla sim chvost a uz 3 tyzdne sa na mne smeje …. Bohu vdaka za nho
@pennypenny si blbá... manžel sa pýtal na Benátky nie Taliansko a mať tichú domácnosť za takú volovinu? Čistá manipulátorka..
@pennypenny panebože. Koľko máš rokov? Asi veľmi mladá, to jediné ťa ospravedlňuje.
Veď to je všeobecne známy fakt že muži nepočúvajú čo im hovoríš. Prikyvuje, ale ani obraz ani zvuk.
Ty budeš ešte veeeelmi v živote sklamaná, keď zistíš realitu o mužoch a cho všetkého sú schopní 🙂
Zabudol, alebo si nedal do suvisu. Alebo ta ozaj nepocuval, nevenoval tomu pozornost. A keby aj, nie je to predsa vobec podstatna informacia. Netreba robit zbytocne dusno.
Tichá domácnosť nieje v poriadku nikdy.
Ono sú naozaj muži, ktorí si nepamätajú. Ale nie všetci. Ono nieje to asi nič nové u vás, však? Toto bol jeden z dôvodov prečo som ukončila jeden vzťah asi po troch mesiacoch. Pretože ma nepočúval. Je to v podstate iba maličkosť a po 11-tich rokoch by som to neriešila.
Na MK sa často pozastavím nad tým, čo ženy tolerujú, resp. vnímajú ako akože prirodzenú v pohode vlastnosť mužov. A rovnako aj v tejto diskusii... Brať za normu, že chlap svoju ženu v podstate vôbec nepočúva? 🙄 Aha...
Na MK sa často pozastavím nad tým, čo ženy tolerujú, resp. vnímajú ako akože prirodzenú v pohode vlastnosť mužov. A rovnako aj v tejto diskusii... Brať za normu, že chlap svoju ženu v podstate vôbec nepočúva? 🙄 Aha...
@wolf_ ale no tak, že si nepamätá niečo nepodstatné, ešte neznamená, že nepočúva 🤦♀️
@wolf_
tak ako aj ten manžel je len človek s nedokonalou pamäťou.
či trestať tichom a ofukovať sa je asi tiež norma.
@pennypenny mna fascinuje, ako sa niekto spyta “mam sa hnevat” ? Ved hnev je emocia, ktoru nevies ovladat a hlavne kazdy z nas ma hranice niekde inde. Akoze rozhodnes sa podla vysledkov ankety ci sa budes hnevat alebo nie??
Ked ta to stve, tak sa hnevaj, inej je to celkom jedno, ale ona nezije s tvojim muzom.
A bola si v tych benatkach ci nie?? 😂 je s tebou len 11 rokov, nie cely zivot, ma plne pravo o tebe nieco nevediet (pravdepodobne aj teraz je prekvapeny, co si zac 😅)
@wolf_ veď tam boli pred pár rokmi keď mu tu informáciu spomenula naozaj si pamätáš všetko ? Tu podľa mňa vôbec nejde o počúvanie. Veď keď pozerám film a prejavia záujem o rozhovor pýtaš sa zaujímas a a.dostanes za to tichú domácnosť lebo pred pár rokmi...

@pennypenny vieš koľkokrát mi manžel trápne nejakú vec, s ktorou ani nič nemám? Ako napríklad, či si pamätám ako pršalo keď sme boli niekde spolu na dovolenke...pritom som tam v živote nebola, nie ešte s ním. A potom povie, že aha, to asi nie s tebou, sorry 😂😂 čo ho mám teraz zabiť? Alebo riešiť, prečo si pomýlil, či nevníma s kým kde chodí?