icon

Mám sa hnevať na manžela za jeho nepozornosť?

pennypenny
Dnes o 13:05

Ahojte, zaujimal by ma vas nazor 🙂
Sme s partnerom spolu 11 rokov z toho 6 rokov manzelia. Vcera sme pozerali program o Benatkach a manzel sa ma spytal, ci som tam niekedy bola. Velmi ma tato jeho otazka zamrzela a aj nahnevala.. mame odvtedy tichu domacnost..
Ide mi o to, ze ako moze clovek, s ktorym som 11 rokov nevediet takuto vec? Pred par rokmi sme boli spolu v Neapole a som mu hovorila ako sa tesiim, ze idem konecne do Talianska, pretoze to bola moja "vysnena" destinacia.. a on sa ma teraz toto opyta?
Manzel tvrdi, ze kvoli takejto hluposti na neho predsa nemozem byt nahnevana a odmieta akukolvek dalsiu diskusiu na tuto temu.
Ja mam vsak pocit, ze ma manzel moc nevnima, nepocuva co hovorim, resp. to, co mu hovorim nepovazuje za dolezite, ide to jednym uchom dnu a druhym von..
A toto bolo akoby potvrdenie, ze pre meho nie som dolezita lebo si nepamata veci, na ktorych mi zalezi..

Aky je vas nazor? Som mimo ked sa kvoli tomuto hnevam?
Dakujem 🙂

Strana
z3
anonym_9ff3d8
Dnes o 13:06

si myslím, že áno - si mimo

minenkaa
Dnes o 13:07

Aj ja mysli,ze si mimo

anonym_7f7cff
Dnes o 13:07

@pennypenny Ano, si mimo. Mozes ostat prekvapena, ze na to zabudol, ale aby bola kvoli tomu ticha domacnost, to potom neviem ako u vas vyzera, to zrejme mate tu tichu domacnost furt.

earlgrey
Dnes o 13:08

Si riadne mimo 🤣 neverím, ale vážne neverím.

anonym_2ed126
Dnes o 13:08

Chudák muž, kvôli takejto hovadine sa nebaviť? Ja sa už niektorým chlapom ani nedivím, že nechcú tráviť čas doma so ženou.

maca1984
Dnes o 13:09

Si totálne mimo.

anonym_c4a53a
Dnes o 13:10

@pennypenny s tebou musi byt radost zit. Si mimo, ze kvoli tomu sa hnevas a mate tichu domacnost.

ivik4
Dnes o 13:16

Pane boze

a0
Dnes o 13:18

😂 ja sa bežne pýtam 4-5x manžela kam ide/kde bol. Aj keď mi to povedal predtým. Fakt si pekne mimo. Btw po 10r neviem, kde všade cestoval (alebo si nepamätám), kým sme spolu neboli.

zobaka
Dnes o 13:18

muzi si nedolezite veci nepamataju

marca12
Dnes o 13:20

@pennypenny Si uplne,totalne mimo. Za takuto nepodstatnu vec sa hnevat a ignorovat ho? Nie si normalna. Ja si tiez malo veci pamatam,ale to neznamena,ze mam muza na haku.

citronove_koliesko
Dnes o 13:20

@pennypenny mozno mu nedoslo ze Benatky su v Taliansku 😅 chapem aj teba, chapem aj jeho ze nechape. Pre neho blbost, pre teba mozno posledna kvapka dlhodobeho nevnimania tvojich potrieb.

Jaaaj a pozeram ze som asi jedina kto ta chape 😃

anonym_c92b3d
Dnes o 13:21

...z komára somára

anonym_2f94a1
Dnes o 13:23

A manzel sa este k tebe vratil domov z prace? 🤣
Teraz vazne … zena neries blbosti 🍀

katarinka963
Dnes o 13:25

@pennypenny si mimo. totalne. chudak chlap

anonym_3eb293
Dnes o 13:29

Drama Queen

anonym_d9ba00
Dnes o 13:32

Chudák chlap 🫠

stellarstar
Dnes o 13:34

Ah pane bože udri 🙏

minenkaa
Dnes o 13:35
@stellarstar

Ah pane bože udri 🙏

@stellarstar veď on už asi udrel a presne do @pennypenny

katkati
Dnes o 13:39

Choď za ním, milo sa na neho usmej a povedz mu, že má pravdu, že je blbosť sa kvôli tomu nerozprávať. Môže sa stať, že na niečo zabudneš ty a čo potom? Povieš mu, aby s tebou nerozprával?

anonym_0b2523
Dnes o 13:40

Si mimo a este aj manipulatorka za tvoje ticho v domacnosti .
Chudak manzel.

minenkaa
Dnes o 13:40
@katkati

Choď za ním, milo sa na neho usmej a povedz mu, že má pravdu, že je blbosť sa kvôli tomu nerozprávať. Môže sa stať, že na niečo zabudneš ty a čo potom? Povieš mu, aby s tebou nerozprával?

@katkati 👏👍👏👍

anonym_54fbaa
Dnes o 13:44

@pennypenny
Definitivne to je na rozvod

wolf_
Dnes o 13:45

Takto.. Ja mám veľmi dobrú pamäť, resp. pamätám si pomaly že všetko 🙈 aj ohľadom blízkych osôb.. A považovala som to za normu.. Takže áno, aj mne sa stali (a priznám sa, že aj sa stále stávajú) podobné situácie ako si opísala kedy ma to zamrzí, prekvapí, rozčaruje 🙂 Takže do určitej miery ťa úplne chápem...
Ale "tichú domácnosť" neuznávam vôbec, ale že fakt vôbec.. A robiť kvôli tomuto dusno? Ak je to naozaj len kvôli tomuto, tak hej no, je to dosť mimo... Alebo toto je len špička ľadovca a vlastne ťa škrie niečo iné, hlbšie, rozsiahlejšie a týmto to už len vyvrcholilo? 🤔

katkazatka
Dnes o 13:47

Rozvod!!!

roja01
Dnes o 13:57

Nemam problem, vyrobim si problem.

anonym_c57c0c
Dnes o 13:57

Mimo je celkom milé pomenovanie na toto správanie. Proste si totálna krava.

anonym_d26fe8
Dnes o 14:01

Vedu by som z toho nerobila, lebo napr aj moj velakrat nevie, co som hovorili pred 10 minutami. O rokoch ani nehovorim. Len mu to teraz castejsie hovorim, ze ak by ma pocuval, co hovorim, by vedel co a ako. No chlapi 🙈

beata_k
Dnes o 14:03

Ano, si mimo.

crazy_cat_lady
Dnes o 14:06

Si mimo 🤦 a este aj manipulatorka, ktora ho tresta tichom..chudak chlap

Strana
z3