Mám sa ozvať bývalému?
Ahojte,
je tu uz dost tem v rovnakom duchu, ale rozhodla som sa predsa len zalozit svoju.
Pred 3 rokmi sme sa “rozisli” s byvalym, s ktorym sme boli spolu 3 roky. No nejde ani o nejaky rozchod, skor o to, ze som sa mu zial ja sama prestala ozyvat, resp. sme sa prestali ozyvat sebe navzajom. Nezili sme spolu, len sme sa stretavali tak raz tyzdenne, neboli sme z rovnakeho mesta, pisali a volali sme denno denne. Ja som mala nejake rodinne problemy, o ktorych vedel a preto som mu povedala, ze sa isty cas nebudeme stretavat, lebo som to potrebovala vyriesit. Zial, to riesenie trvalo dost dlho. Medzitym sme vsak spolu pisali, volali denne. Casom to bolo menej a menej, az sme prestali komunikovat asi tak na 3/4 roka. Medzitym si on, v zahranici, nasiel priatelku (viem, spolocni kamarati mi povedali). Ja som to uz vtedy nejak prekusla, citila som, ze je medzi nami koniec. Zmierila som sa s tym. Asi pol roka po tomto “rozchode” ma niekde videl a napisal mi, ze ma videl, ako sa mam a tak (to uz mal vztah s tou zahranicnou priatelkou). Pisali sme si spolu, aj sme sa mali stretnut, len najprv mne a potom jemu do toho nieco prislo, tak stretko nebolo a prestali sme opat spolu komunikovat. Zas som sa s tym zmierila… Az doteraz… Kamarati vraveli, ze si tu svoju zahranicnu priatelku zobral za zenu. Pocas nasho vztahu sa neraz vyjadril, ze on proste vie, ze sa nikdy neozeni, s cim som bola ok.
Teraz sa s manzelkou prestahovali do mesta, v ktorom zijem. Velmi im to prajem, naozaj zo srdca.
Ale zaroven vo svojom vnutri citim, ze medzi nami dvoma ostali nevypovedane veci (hoci on sa uz posunul dalej), chcem mu povedat, preco som sa zachovala tak, ako som sa zachovala… vediet preco sa mi pocas vztahu s nou ozval… Proste nejak si to uzavriet vo svojom vnutri lebo sa nedokazem posunut, co sa tyka vztahov dalej…
Ozvat sa mu? Neozvat? Asi sa z toho zblaznim…
V ziadnom pripade neozvat. Naco????
Neozvať
NIE,uzavreta kapitola,daj mu pokoj.
Nie, ak by to chcel vedieť, ozve sa sám.
Ak sa nevies pohnut dalej na to mame psychologov.
Je ženatý,fajka zhasla. Ty choď tiež po svojej ceste.
Jemu by som sa neozvala. Uz len z principu - je zenaty, ty si byvalka. Ked ta ten vas byvaly vztah az tak blokuje v zivote a chces to riesit, najdi si dobreho psychoterapeuta. Aj na to sluzia.. pomoze ti to.
Nie neozývaj sa mu. Môžeš mu napísať list, dať všetko zo seba von a list spáliť. On sa posunul ďalej nekaz mu to.
neozyvaj sa budes sa len motat v kruhu
Nerob to. Nevypáli to tak ako sa nazdávaš.Zameraj sa na seba ,tie dvere sú už zatvorené.Strápniš sa a navyše to môže negatívne vplývať na jeho manželstvo.Má sa s tebou baviť poza jej chrbát?Píšeš,že im to úprimne praješ.Ale cítiť z tvojho prejavu závisť,lebo sa oženil a tebe tvrdil opak.Je zvláštne, že to máš potrebu riešiť až keď sa oženil.Na to si mohla myslieť skôr,vtedy by to nebolo toxické ako teraz.
Len to citam a je mi trapne za teba
Nerob to. Nevypáli to tak ako sa nazdávaš.Zameraj sa na seba ,tie dvere sú už zatvorené.Strápniš sa a navyše to môže negatívne vplývať na jeho manželstvo.Má sa s tebou baviť poza jej chrbát?Píšeš,že im to úprimne praješ.Ale cítiť z tvojho prejavu závisť,lebo sa oženil a tebe tvrdil opak.Je zvláštne, že to máš potrebu riešiť až keď sa oženil.Na to si mohla myslieť skôr,vtedy by to nebolo toxické ako teraz.
@andrejka2424
Riesit som to chcela uz pred tym ako sa ozenil, ale zial, rodinne zalezitosti nepustili. A aj ked sme sa dohodli 2x na stretnuti, tak nam to osud proste zariadil inak. A teraz, ked sa prestahovali do “mojho” mesta a dokonca stvrte, tak si neviem predstavit, ze ich este aj budem stretavat (bez toho, aby som to mala vyriesene).
Ale ano, beriem, netreba sa mu uz ozyvat, spravi to zlobu.
@andrejka2424
Riesit som to chcela uz pred tym ako sa ozenil, ale zial, rodinne zalezitosti nepustili. A aj ked sme sa dohodli 2x na stretnuti, tak nam to osud proste zariadil inak. A teraz, ked sa prestahovali do “mojho” mesta a dokonca stvrte, tak si neviem predstavit, ze ich este aj budem stretavat (bez toho, aby som to mala vyriesene).
@jana0426 Vtedy teba nepustili rod.záležitosti a teraz je to opačne.Myslím,že manželstvo je dostatočne dobrý dôvod na to,aby si sa stiahla a neriešila.Nechaj to plávat.Čo sa má stať,sa aj tak stane.Je pravdepodobné, že sa sem tam stretnete.Možno sa ti prihovorí a povie ti pár slov.Ale fakt bacha,budete bývať blízko seba,tak aby si nemusela loziť kanálmi od hanby.Maj hrdosť..
@andrejka2424
@jana0426 ak nebývajú rovno oproti tak toto ťa naozaj trápiť už nemusí,že ich možno budeš stretávať(aj keby,ak ho podvedome nebudeš vyhľadávať,že aká náhoda) 😉. Aj keby,tak sa normálne pozdravím a idem ďalej. On sa totižto už posunú ďalej a ak je to pre teba tak ťažké,skús vyhľadať tu odbornú pomoc,to bude mať väčší účinok tvojho problému,ako kontaktovať bývalého a hlavne ženatého.
Vieš, ukončilo sa to tvojim pričinením. Čo mu to teraz akože má dať?
Určite sa neozvat. Jedneducho ma uz manzelku načo narušat niekomu vztah.
Ahoj , určite sa neozyvat , preňho je to už určite uzavretá kapitola . Ja som mala také pohnútky povedať bývalému nejaké veci tiež nejaký čas po rozchode , ale časom to ustúpilo . Už by mi to ani nenapadlo . Venuj sa sebe , svojej ceste životom ďalšej . A nerozumiem tam tomu komentáru hore , že je niekomu trápne . Napísala si to veľmi pekne , inteligentne , pekne sa vyjadruješ o jeho žene , si múdra baba istotne . Nechaj to tak , už je to jedno . Je pekne , ako mu prajes všetko dobre a naozaj to vyznieva úprimne , nie ako fráza . Držím palce a netráp sa už nad tým 🙂
Z tvojej strany bol ten záujem veľmi vlažný. Tak čo potrebuješ riešiť akurát teraz keď sa oženil a má už svoju rodinu? Nechaj ho prosím ťa žiť a ty sa stretni maximálne s psychológom ak to v sebe nemáš uzavreté.
Príde mi, že stále máš záujem o neho, keby si vedela, že je voľný vystartujes, a to, že si riesila rodinné záležitosti mesiace to je len výhovorka, keby si chcela vyriešila by si to už davno, teraz mu už daj pokoj bolo by to riadne trápne teraz niečo riešiť
Príde mi, že stále máš záujem o neho, keby si vedela, že je voľný vystartujes, a to, že si riesila rodinné záležitosti mesiace to je len výhovorka, keby si chcela vyriešila by si to už davno, teraz mu už daj pokoj bolo by to riadne trápne teraz niečo riešiť
@zuzubb007 To je ten lepší prípad,keby bol voĺný.Niekedy sa stane,že žena zistí ako ho chce až vtedy,keď vidí,že sa zaĺúbil do inej.Že je oň záujem.Toto riešenie minulosti je kráčanie po tenkom ĺade.
Mi nepovedz že 3 roky ste sa nevedeli stretnúť.. Keby ste chceli tak by ste sa stretli.. Teraz sa s ním zrazu potrebuješ súrne stretnúť.. A vieš prečo? Lebo žiarliš
Podľa mňa sa mu v pohode ozvi. Vzťah vám nefungoval, ale kľudne môžete fungovať ako kamaráti, na tom nie je nič zlé (teda tu na mk áno, ale inde vo svete to normálne takto funguje). Bývate v tej istej štvrti, skôr či neskôr sa vonku niekde stretnete a oveľa trápnejšie bude, ak sa budete obchádzať a tváriť, že ste sa nikdy nepoznali, lebo nemáte len niečo vypovedané.
Samozrejme, ozvi sa mu iba v prípade, že o neho naozaj nestojíš a že si chceš len pokecať. Hlavne mu ale nerob žiadne výčitky, to že tebe povedal, že sa nechce ženiť, v tej chvíli asi tak cítil, ale potom stretol niekoho, kto mu za to stál a išiel do toho (alebo ho do toho len vmanipulovala :D ) - v každom prípade, do tohto už nerýp, ľudia svoje názory a postoje zvyknú počas života meniť
Ahoj , určite sa neozyvat , preňho je to už určite uzavretá kapitola . Ja som mala také pohnútky povedať bývalému nejaké veci tiež nejaký čas po rozchode , ale časom to ustúpilo . Už by mi to ani nenapadlo . Venuj sa sebe , svojej ceste životom ďalšej . A nerozumiem tam tomu komentáru hore , že je niekomu trápne . Napísala si to veľmi pekne , inteligentne , pekne sa vyjadruješ o jeho žene , si múdra baba istotne . Nechaj to tak , už je to jedno . Je pekne , ako mu prajes všetko dobre a naozaj to vyznieva úprimne , nie ako fráza . Držím palce a netráp sa už nad tým 🙂
@nika11103 dakujem, si zlata 🙂
nie neozyvat sa. neviem si predstavit ziadnu tak extremnu rodinnu zalezitost ze by som sa s niekym s kym velmi chcem nemohla na 2-3 hodinky stretnut. kto velmi nieco chce urobi vsetko preto aby to vyslo. nie ze mi do toho nieco prislo. najde skratka moznost a riesenie. teraz to uz nesil. naco. nechaj ho zit. a to ze ste v jednom meste ... no a co. ja niektorych ludi nestretnem aj 10 rokov a sme v jednom meste. posun sa tiez
Mi nepovedz že 3 roky ste sa nevedeli stretnúť.. Keby ste chceli tak by ste sa stretli.. Teraz sa s ním zrazu potrebuješ súrne stretnúť.. A vieš prečo? Lebo žiarliš
@tim23 zial, nevedeli sme sa stretnut. On totiz chodil do zahranicia, niekedy aj na 3/4 roka… neziarlim, prajem… a proste chcem vysvetlit svoje konanie, aj ked jemu to uz je jedno
Nie, neozývať sa, bolo by to sebecké a sama tým sebe uškodíš psychicky, podľa toho, čo píšeš.
Ak sa niekde náhodou stretnete a prehodíte pár viet o tom ako sa máte, to je úplne v pohode. Rýpať sa v tom čo bolo a prečo, ako bolo? Nie, dnes už absolutne nevhodné a zbytočné

Nie neozvat sa