Mám sa s ním rozísť?
Ahojte baby.. potrebujem sa troška vyrozprávať.. Mám momentálne priateľa 5 mesiacov a vždy sa pohádame na jednej veci.. Bývame zatiaľ každý sám ale riešime momentálne, že ku komu pôjdeme spolu bývať a čo s tým druhým bytom.. No k veci, keď sme sa rozprávali moja ideálna predstava je taká, že sa obaja budeme podielať, približne rovnako na domácich prácach, to znamená, že nechcem chodiť do práce rovnako ako on a ešte sa starať o celú domácnosť a nakupovať a on bude len chodiť do práce.. Povedala som, že ak to má tak byť, tak tým, že zarába 3x viac ako ja, on momentálne veľmi veľa pracuje tak očakávam, že sa bude na domácnosti viac finančne podielať a na tom vybuchol, že mi ide len o peniaze a povedal mi, že m dosť tých mojich princeznovských móresov a že si na to nevie zvyknúť a že život nie je prechádzka ružovou záhradou a strašne vybuchol.. No a ja som mu dnes pri hádke povedala, že ak sa mám živiť sama a robiť všetky domáce práce sama tak ho nepotrebujem a môžem si nájsť milenca a žiť si rovnako.. A on mi na to povedal, že on hlavne nechce mať doma p... On je na toto strašne citlivý a on chce mať doma ženu, ktorá s ním bude za každú cenu, len na to sa treba aj správať.. Ja som totižto predtým mala partnera, ktorý bol odo mňa o 16 rokov starší a ja som sa mala ako v bavlnke, platila som len maličkú časť nájmu a jedlo sme platili raz ja raz on a o peniaze sa vôbec nehádali ale varila som, upratovala a všetko.. On ma pozýval na rande vždy, robil mi prekvapenia a tak.. Nehovorím, že aj on má byť taký ale tieto jeho reči sú horor..
A teraz keď býva sám, mu kto upratuje, vari, zehli, perie? To dokáže sám, či si platí tieto služby?
@anonym_autor po 5 mesiacoch by som nešla do spoločného bývania rozhodne a s hentakým debilom už vôbec
Co hovoríš, je úplne fér. On ma pocit, že je nadradený, lebo je chlap a teda ty máš makať viac “starať sa o neho” hahahaha to by mi na rozchod úplne stačilo a on je k tomu ešte vulgárny hulvát. Toto nemáš za potreby
@anonym_autor si ďalšia adeptka, ktorá tu bude vypisovat, ze ma podla chlapa s dietatom žiť z rodicaku... len smelo do toho!
@anonym_autor tento bude držgloš, prečo vie o tvojom bývalom, že ťa vydržial? Čo vieš ty o jeho bývalých, koľko máte rokov?
To, že používa taký slovník a nazve ťa p...pre mňa jasné STOP... takéto vyjadrovanie nepotrebujem, ako sa správa k svoje matke?
3 BIG red flags 🚩🚩🚩.
1. Nazval ta p. Aj keby mi zlato k noham kladol, toto by bol koniec. Hlavne v zaciatku vztahu, kde ti ma skladat ody a nie nadavat.
2. je to dalsi lakomec tu do zbierky. Citujem: „Ale on ma problem s peniazmi a vadí že mi má niečo kupovat navyse“. Tipujem, ze ide len o malickosti.
3.chce si z teba urobit sluzku.
Neznizuj z narokov. Dakuj bohu, ze sa vyfarbil po 5 mesiacoch.
Kalkulujes a podľa mňa o tom nieje vzťah ale o tom že sa budete ťahať vzájomne
A že si mu vykricala že ,,za to,, si nájdeš milenca?
Autorka máš ho vôbec rada alebo pre teba vzťah je kalkul a biznis?
@anonym_78aaf7 jasne vsetko striktne na polovicu a potom zena ide na matersku a muz ocakava ze zena bude dalej tahat 50%, zena sa sem pride postazovat a dostane akurat sprda ci sa zmenil zo dna na den a ci mala ruzove okuliare ked nevidela red flags.
Nepotrebujem aby ma muz zivil. Ale ocakavam velkorysost a galantnost.
@anonym_9bba51 v podstate to očakávaš, , lebo si to mala predtým … aby bol veľkorysý - to znamená platil všetko
Čo je to p... ?
@anonym_2f0832
citanie s porozumenim ti fakt nejde. Tak on jej smie nadavat, chciet z nej sluzku a hlavne nechchubu drzi ale ona podla teba kalkuluje??
Si v poriadku?
Poznam blba, ktory zene ani vlozky ci tampony nekupil - nech si sama zaplazi on to nepouziva. Z potravin len tie najlacnejie znacky. A biedu tiez netrel. To ze v dome slamku krizom neorelozi a este ju aj zdrbe, ze buchty nechutia! Zozere vsak vsetky.
A tento kreten je taky isty. S tym milencom to bol fakt. Ved naco jej je taketo hovado?? S milencom jej bude fajn a bez hadok a stresov.
@anonym_autor očividne máte odlišnú predstavu o spoločnom fungovaní v jednej domácnosti, tým pádom nevidím dôvod na to, aby ai s ním naďalej zostávala - navyše ste spolu len 5 mesiacov… jednoduchšie je zísť z kratšej cesty a stále máš šancu nájsť niekoho, koho si zaslúžiš ☺️ a veľmi veľmi ťa chválim za to, že si mu dokázala povedať čo chceš a čo rozhodne nechceš!
@anonym_autor ale teraz už nežijes s bývalým.Co si s ním nezostala, keď bol taký super?Ty si ta zo zabezpečenej rodiny čo minule písala, že ocko sa postaral?Keď tvoj priateľ veľa pracuje asi nemá toľko času na domácnosť.Aj on môže povedať, že zarobím a nájdem si takú, čo po 5 m mi už nedáva podmienky, lebo to nebolo prvý krát.Ides na to zle
@anonym_autor tento bude držgloš, prečo vie o tvojom bývalom, že ťa vydržial? Čo vieš ty o jeho bývalých, koľko máte rokov?
To, že používa taký slovník a nazve ťa p...pre mňa jasné STOP... takéto vyjadrovanie nepotrebujem, ako sa správa k svoje matke?
@brendaa lebo mu hovorí ako to bolo s bývalým a čaká to isté od neho, ale tento z nej nebude robiť princeznú.
@anonym_autor ale teraz už nežijes s bývalým.Co si s ním nezostala, keď bol taký super?Ty si ta zo zabezpečenej rodiny čo minule písala, že ocko sa postaral?Keď tvoj priateľ veľa pracuje asi nemá toľko času na domácnosť.Aj on môže povedať, že zarobím a nájdem si takú, čo po 5 m mi už nedáva podmienky, lebo to nebolo prvý krát.Ides na to zle
@anonym_15b58d tiež si myslím ze to je ona.... princezná
@anonym_autor každý ta v tvojom príspevku vidí ako chuderku a priateľ je ch..
Ja to vidím úplne inak. Si typická zlatokopka ktorá preratava ci sa jej vzťah oplatí. Medzi vami je všetko možné, ale určite nie láska. Dvaja po 5mes neriešia kto bude vysavat a kto koľko prispeje na bývanie.
Tvojmu predchádzajúcemu sponzorovi zrejme vyhovovalo že ti stačí kúpiť nejakú blbosť a znovu pekne das.
Vyhľadavas chlapov podľa výšky príjmu a potom si prekvapená keď ta nejaký odhalí hneď na začiatku?
Opakujem - toto nie je láska.
Fajne sa predviedol , už by nebol môj frajer
Nech si každý myslí co chce … ja by som išla s chlapom do spoločného bývania iba s tým že o domáce prace sa normalne delíme …( samozrejme keď treba potiahnem ja, inokedy zas on) a nájom by som si rozdelíme pomerne k platu. To je úloha chlapa … ukázať kým s Tebou chodí, že sa o Teba vie a rodinu v budúcnosti postarat. Či ja mám zarábať 1000€ a on 3000€ a každý budeme platit rovnako? Všetko 50/50? To teda nie .. Ty ako žena v živote ešte budes mat veľmi veľa úloh na ktoré on “neprispeje” … týchto vychcancov dnešnej doby, ja osobne neznášam … a zvrtla by som sa na päte. Bude to už len horšie.
Nech si každý myslí co chce … ja by som išla s chlapom do spoločného bývania iba s tým že o domáce prace sa normalne delíme …( samozrejme keď treba potiahnem ja, inokedy zas on) a nájom by som si rozdelíme pomerne k platu. To je úloha chlapa … ukázať kým s Tebou chodí, že sa o Teba vie a rodinu v budúcnosti postarat. Či ja mám zarábať 1000€ a on 3000€ a každý budeme platit rovnako? Všetko 50/50? To teda nie .. Ty ako žena v živote ešte budes mat veľmi veľa úloh na ktoré on “neprispeje” … týchto vychcancov dnešnej doby, ja osobne neznášam … a zvrtla by som sa na päte. Bude to už len horšie.
@anonym_04115f ako si chlapa naučíš, tak máš. Ten chlap žije sám, takže sa o seba postarať vie. To ako prebiehal rozhovor? Ty budeš vynášať smetie a vysavat a ja zmyvat podlahu? Mne by ani nenapadlo toto riešiť. Začali sme spolu žiť a nastavili sme si pravidlá počas chodu. Ten chlap skôr cíti z autorky vypocitavost, preto si ju absolútne neváži a má ju za p....
A nie si jeho žena aby ta mal živiť. To ze on zarobí 3x viac je jeho šikovnosť, nie povinnosť ta dotovať.
A určite je viac vychvaniek ako vychcancov.
Je jedno ci je to žena alebo muž, ale ak dobre zarábaš, je veľmi ľahké odhalit veľmi rýchlo vy...bancov. presne takto sa prezradia takmer okamžite.
@brendaa maju velmi zle vztahy cela rodina.
,,že mi ide len o peniaze a povedal mi, že m dosť tých mojich princeznovských móresov"
Toto hovorí za všetko... tu určite nešlo len o platenie nájmu
@anonym_autor tie čo ma tu vidíte ako zlatokopku a vypočítavú ste asi jednoduchšie ale ešte raz, ja keď sa viem postarať sama o seba, čo znamená nepotrebujem aby mi nič platil, čo je na tom že ho nepotrebujem a ak mám mať muža tak nech ma aspoň nebrzdí? Tento má plno komentárov, vadí mu to vadí to, tak načo? A čo mám ja z toho keď vela pracuje? Môj otec napr. celý život tiež vela pracoval ale celá rodina sa mala ako v bavlnke, tak vtedy sme nik nepípli, že ma čokoľvek doma spraviť. A rozišli sme sa a ešte horšie mi vynadal. Čiže smeti sa vyniesli samé
@anonym_04115f ako si chlapa naučíš, tak máš. Ten chlap žije sám, takže sa o seba postarať vie. To ako prebiehal rozhovor? Ty budeš vynášať smetie a vysavat a ja zmyvat podlahu? Mne by ani nenapadlo toto riešiť. Začali sme spolu žiť a nastavili sme si pravidlá počas chodu. Ten chlap skôr cíti z autorky vypocitavost, preto si ju absolútne neváži a má ju za p....
A nie si jeho žena aby ta mal živiť. To ze on zarobí 3x viac je jeho šikovnosť, nie povinnosť ta dotovať.
A určite je viac vychvaniek ako vychcancov.
Je jedno ci je to žena alebo muž, ale ak dobre zarábaš, je veľmi ľahké odhalit veľmi rýchlo vy...bancov. presne takto sa prezradia takmer okamžite.
@simona20201309 rozhovor prebiehal tak, že som sa ho pýtala, čo používa na pranie, lebo bol u mňa a zrovna som vešala prádlo a mala som novú aviváž a len zo zaujímavosti a on mi povedal, a ja že ty si šikovný, lebo čo viem nie každý muž vie všetky domáce práce a on na to: ja to síce viem ale budeme žiť spolu nečakaj, že to budem robiť ja ked mám doma ženu to je ženská práca a vtedy som začala..
@anonym_autor každý ta v tvojom príspevku vidí ako chuderku a priateľ je ch..
Ja to vidím úplne inak. Si typická zlatokopka ktorá preratava ci sa jej vzťah oplatí. Medzi vami je všetko možné, ale určite nie láska. Dvaja po 5mes neriešia kto bude vysavat a kto koľko prispeje na bývanie.
Tvojmu predchádzajúcemu sponzorovi zrejme vyhovovalo že ti stačí kúpiť nejakú blbosť a znovu pekne das.
Vyhľadavas chlapov podľa výšky príjmu a potom si prekvapená keď ta nejaký odhalí hneď na začiatku?
Opakujem - toto nie je láska.
@simona20201309 a môjho ex by som nenazyvala sponzorom. Sú muži, ktorí keď majú tak radi urobia svojej priateľke radosť. Ja mám známych, kde ženy neplatia nájom, moje kolegyne detto, zarábajú výrazne menej ako ich manželia a majú sa ako v bavlnke.
@simona20201309 a môjho ex by som nenazyvala sponzorom. Sú muži, ktorí keď majú tak radi urobia svojej priateľke radosť. Ja mám známych, kde ženy neplatia nájom, moje kolegyne detto, zarábajú výrazne menej ako ich manželia a majú sa ako v bavlnke.
@anonym_autor vyskakovala si skôr ako je nutné.Myslim si, že ťa zrkadlil ty si chcela jeho do niečoho natlačiť a on teba.Vy by ste stále hrali hru kto z koho
@simona20201309 rozhovor prebiehal tak, že som sa ho pýtala, čo používa na pranie, lebo bol u mňa a zrovna som vešala prádlo a mala som novú aviváž a len zo zaujímavosti a on mi povedal, a ja že ty si šikovný, lebo čo viem nie každý muž vie všetky domáce práce a on na to: ja to síce viem ale budeme žiť spolu nečakaj, že to budem robiť ja ked mám doma ženu to je ženská práca a vtedy som začala..
@anonym_autor Dobre si urobila. Nech si najde sluzku, co mu bude okolo riti obskakovat a este byt platit a vsetko okolo toho a on nepohne ani prstom. Aj ked mierne pochybujem, ze si najde taku naivnu blbku. Och ako ja neznasam ten typ chlapov, co si myslia, ze su pani tvorstva a nemusia doma nic robit ved na to je zena. Fakt len ako dalsi multifunkcny spotrebic. Zaseknuti v 18. storoci. Akurat, zeny nechodili do prace, iba muzi tak to bola ina doba ale oni to aplikuju aj dnes. Nehnevaj sa ale podla teba to bola vobec laska? Kde si ho nasla prosim ta? Aby sme sa pripadne vedeli tomu vyhnut? 😃
@anonym_autor Dobre si urobila. Nech si najde sluzku, co mu bude okolo riti obskakovat a este byt platit a vsetko okolo toho a on nepohne ani prstom. Aj ked mierne pochybujem, ze si najde taku naivnu blbku. Och ako ja neznasam ten typ chlapov, co si myslia, ze su pani tvorstva a nemusia doma nic robit ved na to je zena. Fakt len ako dalsi multifunkcny spotrebic. Zaseknuti v 18. storoci. Akurat, zeny nechodili do prace, iba muzi tak to bola ina doba ale oni to aplikuju aj dnes. Nehnevaj sa ale podla teba to bola vobec laska? Kde si ho nasla prosim ta? Aby sme sa pripadne vedeli tomu vyhnut? 😃
@larinka552 takéto prejavy začal mať až posledný mesiac. Najprv bol taký, že prvé posledne by urobil. A vidíš má tu plno fanúšičiek😀😀tak si asi nejakú nájde
@larinka552 takéto prejavy začal mať až posledný mesiac. Najprv bol taký, že prvé posledne by urobil. A vidíš má tu plno fanúšičiek😀😀tak si asi nejakú nájde
@anonym_autor fiha, no keby mi po piatich mesiacoch takto bez chochmesu povedal, ze budem robit doma vsetko🫡 vacsina chlapov to aspon nikdy v zivote neprizna a tvaria sa, ze sa podielaju spravodlivo.
Pokial ti stoji za to, aj ty mu na rovinu povedz, co ocakavas, a ze ak sa vase predstavy nezjoduju, rada ho prenechas inej sluzke
@anonym_autor fiha, no keby mi po piatich mesiacoch takto bez chochmesu povedal, ze budem robit doma vsetko🫡 vacsina chlapov to aspon nikdy v zivote neprizna a tvaria sa, ze sa podielaju spravodlivo.
Pokial ti stoji za to, aj ty mu na rovinu povedz, co ocakavas, a ze ak sa vase predstavy nezjoduju, rada ho prenechas inej sluzke
@majlo1234 veď som aj povedala a vykričal mi, že som princezná a tu ma niektoré označili za vypočítavú.
@majlo1234 veď som aj povedala a vykričal mi, že som princezná a tu ma niektoré označili za vypočítavú.
@anonym_autor ty vies, co chces a ako sa citis. Tu na koniku je podla mna cele socialne spektrum zien. A pani, ktora cely zivot prezila pod taktovkou manzela, a bola vychovavana ako poslusne pracoite dievca, ktore nildy nepinda, ti ti nikdy neprikyvne na spravodlive delenie domacich prac.

Toto je presne ten prípad, kedy vieš, a veľmi dobre vieš, aký je a do čoho ideš, aby si nevedela po pár rokoch (ideálne na prvej materskej) povedať, že ale veď taký nebol.