Mám šancu na vzťah aj v staršom veku?
Mile zeny, chcem sa opytat ci mam niekedy v zivote sancu aspon na rande, skusal som vsetky zoznamky , kazda zena ma odmietla , vacsinou slusne ze nie som ich typ, niektore sa aj vysmievali, v realite bolo tiez mnoho pokusov, ale vzdy slusne odmietnutie kvoli vzhladu. Je to na 100% kvoli vzhladu, lebo na vela zoznamkach bez fotky sme si uplne rozumeli so zenou a ako sa vymenili fotky vzdy bol koniec, tak asi to nebolo spravanim, proste nemam iskru a nie som symapticky pre zeny a preto sa chcem opytat ci mozno v neskorsom veku ( mam 35) ci je nejaka sance ze budem mat aspon rande , ze ci neskor mozno menej zalezi na vzhlade alebo nieco take
@20ftr pošli mi fotku, skúsim to citlivo zhodnotiť a poradiť, čo by možno pomohlo, možno sa hodnotis príliš prísne, lebo písomný prejav máš podľa mňa super.
@lllaila písomný prejav môže byť znakom inteligencie, to je ale do života málo. Ja ako slovencinarka som si práve na tomto vždy zakladala a vieš čo? Nakoniec mám chlapa, ktorý má len učňovku,kľudne ti napíše "pršý",ale dá sa naňho na 200% spoľahnúť vo všetkom, je starostlivý a má skrátka všetko, čo chlap môže žene ponúknuť (pre autora- nie je to ani drahé auto,ani nadštandardný príjem, ani vymakana postava)
@20ftr nerieš nič priamo a cielene, všetko príde v okamihu, keď to celé pustíš z hlavy. Zameraj sa sám na seba a radšej buď šťastný sám, ako s dakou nezodpovednou, alebo manipulatívnou partnerkou, ktorá by si ta nevážila, alebo ta nemala úprimne rada. Niekedy menej znamená viac. Ver mi, že ak sa na to prestaneš zameriavať, príde to úplne samé a budeš milí prekvapený, ako teraz v očakávaní na niečo narazíš a budeš nemilo sklamaný. Sú ľudia ako ty, ktorí si nezaslúžia partnera čo si ho nebude vážiť. V pohode stíhaš plnohodnotný vzťah - si ešte mladý, aj keď sa vekom a skúsenosťami na to zrovna nemusíš cítiť. Držím ti palce a ver si, lebo aj ja ti verím. Zoznamky nerieš. To je pre pubertiakov a nezrelých a znudených ako aj ľudí bez koníčkov, ktorí sa naučili zabíjať čas virtuálnym svetom. Ten ich vyzerá viac než zúfalo, a keďže sú vo virtuálnej zóne je zrejmé, že sa hrajú na niečo čím v skutočnosti ani nie sú. Ono internet je dobrý sluha, ale zlý pán. Rovnako je možné konštatovať, že radi sa vždy dobre, ale prax je o to horšia a to platí pre všetkých, aj pre mňa bez výnimky. Sebavedomie je fajn, ale zdravé sebavedomie je viac a rovnako tak aj slušnosť, dôstojnosť, úcta, dôvera, zdravá a úprimná komunikácia a mnoho veci, ktoré sa dostávajú do úzadia a vzťahy sa stali niečim, čo dostane zjavne čoskoro nový názov. Prajem veľa trpezlivosti, oči a uši na stopkách a odporúčam jemne naštudovať rec tela, ta ti prezradí mnoho krát aj nevypovedané 😉💪. Drž sa chlape 👍
Ja som zvedava, ci na tej foto vyzeras naozaj tak zle. Co minule vztahy?
Ja som zvedava, ci na tej foto vyzeras naozaj tak zle. Co minule vztahy?
@majka99999 nie. Nevyzera vobec zle, iba velmi mladucko az detsky
A ved ja som to pochopila ze v starsom veku akoze neskor. Ze teraz sa nedari, tak ci je nadej mozno o 10r v starsom veku :D
A inak si myslim ze treba prezentovat svoju pracu a majetok a hned niektora prekusne aj horsi vzhlad. Inak by ma tiez zaujimalo ze ako hrozne uz chlap musi vyzerat, aby mal takuto smolu… na vzhlad zien vzdy bol je a bude milionkrat silnejsi doraz, chlapovi staci mat “len” charizmu a/alebo peniaze
Problém je asi v tom, že si v zahraničí a hľadáš na Slovensku???
@soldi tebe uz poslal foto?.ja som tiez chcela a nič 🙄
@soldi hmmm, potom by som zvazila bradu, resp. iny uces. Ale su take mladistve vzhlady, co tak po40ke vyzeraju konecne muzne. S tym sa nic neda.
@soldi hmmm, potom by som zvazila bradu, resp. iny uces. Ale su take mladistve vzhlady, co tak po40ke vyzeraju konecne muzne. S tym sa nic neda.
@majka99999 ano. Tiez som mu poradila bradu a aspon polokoselu si dat na fotku. On nevyzeral na fotke mladicko ale vyslovene ako pubertak. Keby mi poslal taku fotku tak moja prva myslienka je ze si nejake decko zo mna robi srandu
@majka99999 ano. Tiez som mu poradila bradu a aspon polokoselu si dat na fotku. On nevyzeral na fotke mladicko ale vyslovene ako pubertak. Keby mi poslal taku fotku tak moja prva myslienka je ze si nejake decko zo mna robi srandu
@soldi má výhodu,môže loviť medzi mladými, pretože vyzerať mlado a popritom mať peniaze, to je základ na ulovenie mladej žaby. Aj môj brat vyzeral vždy veľmi mlado a v 33 splasil 19tku. Sú spolu doteraz
@soldi a neposlal ti nejakú starú fotku z mladosti? 😄

@20ftr pošli mi fotku, skúsim to citlivo zhodnotiť a poradiť, čo by možno pomohlo, možno sa hodnotis príliš prísne, lebo písomný prejav máš podľa mňa super.