Mám sexi manžela a žiarlim
Baby, myslim si, resp.viem, ze mam velmi sexi pritazliveho manzela. Miluje ma aj ja jeho. Ale co mi vadi, ze kolko krat niekde ideme a niektore zeny nemaju ziadny chochmes, a cumia na neho v mojej pritomnosti, otacaju sa za nim. Dokonca aj s detmi kolko krat ked niekde sme. A cudzie zeny na neho pozeraju, obzeraju sa a vidia ,ze je somnou a s detmi. On si ich nevsima, ale mne to ide pekne na nervy . Uz som mu aj povedala nech im splechne do tvare nech na neho necumia. Strasne ziarlim a nechcem ani nikde chodit s nim. Aj ked viem, ze jemu to je jedno. Ako prekonat tu moju ziarlivostJe pravda, ze som po porode postava momentalne nic moc, tak to mozno je aj tym.
Prosim daj sem fotku toho neodolatelneho alfa samca nech sa aj my pokochame 😀 su dve moznosti bud budes ziarlit lebo budeme z neho paf alebo ta to prejde lebo ho zhodnotime ako normalneho chlapa
@zorienka28 Marcinkovej ex?
@unicornlady čo ja viem. Nevyzerá zle ten herec, ale nečumela by som po ňom, keď by som ho stretla. A nech rozmýšľam , takého chlapa po ktorom by som vyslovene čumela až by mi sliny tiekli, tak takého som ešte nestretla. No neviem. 😃
@maury Ani ja za chlapmi neslintám :D ale hentomu pridáva ten britský prízvuk
Keby ju chcel podviest, tak to urobí aj keby autorka vyzerala ako bohyňa vytesana do mramoru, takže je úplne jedno ci je teraz po pôrode alebo v najlepšej životnej forme. Ak sa bude podceňovať a jeho neustále buzerovat, kto sa díva, či nedíva , tak ju môže poslať niekam rýchlejšie, ako si pomyslí.
Ano
Mam to podobne tirz ziarlim
Ale tak ja som. Krasna sexi zena tiez takze aj ja si mozem vyberat aj na mna pozeraju ale vytaca ma to
Pre niekoho je sexi a príťažlivý vysoký, čiernovlasý a modrooký obor....Pre niekoho je sexi malý , tučný a plešatý....
@mamamasama Už len by ma zaujímal nejaký seladón...nebuď smiešna🙈
Ja mam zas velmi peknu zenu. Pekne sa uoravi a ked ideme niekde v nakupnom cenyre tak pozeraju aj muzi aj zeny. Niekedy mi to vadi....nie to, ze pozeraju na nu,ale ako pozeraju na mna🤣 Vidis v tom pohlade co si myslia.......no na co ju zbalil ten strasiak😎😁
@martin96321 sak na teba pozeraju, ze urcite si uspesny podnikatel 😁
Chápem Ťa a viem sa vcitit do Teba. Tvoj muz má evidentne oči len pre Teba a to je dôležité. Iných nerieš. Držím palce!
@martin96321 a na čo si ju teda zbalil?
@karolinakr Nemam sajnu😁 cely vztah zacal netradicne🤣
@lindusss2016 Noooo to sa mi hned ulavilo😅 Ale sli sme raz so zenou po meste a oproti nam nejaky fesacisko.....ale ze fakt. Vsetky sa za nim otacali. Moja zena sa snazila tvarit,ze ho nevidi,tak som jej povedal,nech si oci popasie,lebo tomu by som dal aj ja😇 A vecer bok kraaasny,lebo si nanho spomenula😎
Strasne ho chcem vidiet 😀😀😀
Sranda,tie foto co tu vidim...🤭Sotva by som si vsimla,ze okolo presli,nie aby som na nich este cumela. Zrejme aj ty vnimas tak svojho poloboha. A co teraz,ze pozeraju, ty s nim mas dieta. Mala by si byt pysna,ze prave s tebou ho splodil a nie si vytvarat v hlave scenare. A som 100% presvedcena,ze nie si ani skareda,ani tucna, len ty sa vnimas horsie,ako je realita.
@iwesska chceš povedať, že sa ti neroztriasli kolená?
Ja som si kedysi hľadala frajera cez zoznamky. Stretla som sa párkrát s chalanom, zlatým, milým, prišiel akurát domov zo zahraničia, tak asi preto tiež používal zoznamku. A odradilo ma od ďalších stretiek to, že za ním sa tiež baby obzerali. Akože jasne že nie všetky. Hlavne puberťáčky to dávali okato najavo, že sa im páči. On na to vôbec nereagoval. Ozaj bol pekný a nejako som nemala chuť v budúcnosti riešiť, či vždy odolá (Tým nechcem povedať, že škaredí muži nepodvádzaju 🙂) Alebo riešiť vnútorne také posudzujúce pohľady, ktoré by prechádzali z neho na mňa 🙂
Ty máš ale problém skôr so sebou a svojou žiarlivosťou, a buď ťa to bude len vnútorne zožierať alebo mu začneš niečo vyčítať, za čo on vlastne vôbec nemôže a to asi potom manželstvu nijako nepomôže. Možno sa to u teba zlepší, keď sa časom dostaneš do formy spred pôrodu, ak nie, hľadaj nejakú pomoc.
@juliacenc Sa neposerte z princa Krasoňa🤣😎😁
Lenže žiarlivec žiarli proste. A či je manžel krásny alebo nie, stále by si žiarlila. Presne, zameraj sa na seba a sebavedomie
Ja mam napríklad taktiež pekného muža a je mi to úplne jedno kto čo ako. Paradoxne on bol veľký žiarlivec a ešte mu niečo ostalo. Sme roky rokuce spolu. Žiarlivosť je choroba a niekde fakt extrémne otravna
@martin96321 tak, pokiaľ máš lóve, tak, to je jasne. Ale nie, sa smejem😂
Bóže. Aj ja som rodila dvakrát a pribrala pri druhej 25kg a o tri mesiace sme boli pri mori všetci štyria, nikdy som sa necítila neatraktívna.
@karolinakr pre mňa je napríklad absolútne ant
@sono2 ant?
@sono2 kto čo?
@karolinakr antisexi. Ten chlapík co si ho tu dala😊
@sono2 jaj 🙂
@sono2 tak su aj krajši, len som rychlo hĺadala fotku medzi australskymi hasičmi, ktori su vo veĺkej obĺube po celom svete, len mamičkam na SK nie sú dosť dobri 🙂