icon

Mám sexi manžela a žiarlim

1. apr 2025

Baby, myslim si, resp.viem, ze mam velmi sexi pritazliveho manzela. Miluje ma aj ja jeho. Ale co mi vadi, ze kolko krat niekde ideme a niektore zeny nemaju ziadny chochmes, a cumia na neho v mojej pritomnosti, otacaju sa za nim. Dokonca aj s detmi kolko krat ked niekde sme. A cudzie zeny na neho pozeraju, obzeraju sa a vidia ,ze je somnou a s detmi. On si ich nevsima, ale mne to ide pekne na nervy . Uz som mu aj povedala nech im splechne do tvare nech na neho necumia. Strasne ziarlim a nechcem ani nikde chodit s nim. Aj ked viem, ze jemu to je jedno. Ako prekonat tu moju ziarlivostJe pravda, ze som po porode postava momentalne nic moc, tak to mozno je aj tym.

Strana
z6
enmery
8. apr 2025

@karolinakr My máme radšej sloviänov pravých...Peťko, Robko, Andrej Semaforovič atď😏

lindusss2016
8. apr 2025

@karolinakr mna by skor ta macka zaujala ako ten muz. Neviem si predstaviť, ze na neho vyvalujem okale. S najvacsou pravdepodobnostou by som si ho ani nevsimla.

lindusss2016
8. apr 2025

@enmery tak u mna osobne to nie je o povode a nie je to proste ani o vzhlade. Mna za cely zivot nezaujal ziaden chlap na zaklade vzhladu, tak si neviem predstavit, ze na nejakeho cumim. U mna to je cely balik, co musi zaujat. Vizaz, drzanie tela, chodza, ale najviac na mna zaposobi hlas a samozrejme vystupovanie. Nie je to oreto, ze sa mi zdaju tito fesaci malo pekni, ale jednoducho pre mna taka foto nie je nicim sexi, este mozno keby mal na sebe dobre padnuci oblek, tak si poviem, ze fesak, ale takto... A zaroven, ak by to bol moj chlap, ktory by ma ocaril svojou charizmou a ktoreho by som lubila, bol by pre mna najviac sexi na svete. Len mna proste nedokazu oslovit taki ti konvenci "sexi muzi". Skor je to pre mna odpudive tieto kalendarove fotky.

enmery
8. apr 2025

@lindusss2016 Mne to vysvetľovať nemusíš. Ja to mám tak isto. 😄

mischy00
8. apr 2025

Za mňa je smiešny aj mužský striptíz....neviem, mne je trápne aj za nich 😆....to viac ma vzrušuje muž, čo pracuje niekde na streche domu len montérkach alebo rube drevo

lindusss2016
8. apr 2025

@mischy00 jezis, to som rada, ze v tom nie som sama. Za mna tiez muzsky striptiz je trapny 🙈 Raz ma kamoska donutila pozriet si Magic Mike, ci ako sa to vola, ze pojdeme potom na dvojku do kina. No uprimne, za mna tak zbytocne stravene dve hodiny casu, ze strach. Tak ked prisla dvojka do kin, slusne som odmietla, ze mna to veru neoslovilo. Ale doteraz nechapem, preco sa na to niekto pozera 🙈

enmery
8. apr 2025

@lindusss2016
@mischy00
Ste strhli pozornosť inam. Tu sa má riešiť autorkin sexy muž, ktorého každá v rádiuse 2 km chce, keď idú spolu😃

mischy00
8. apr 2025

@lindusss2016 tie lacné a trápne pohyby, a hlavne potom keď strhnu nohavice a stoja tam len v mini slipoch, pre mňa úplne že, preboha obleč sa🤦‍♀️🤦‍♀️😆. Ocením, ak vie muž tancovať, ma pekné pohyby, takých je ozaj málo....ale toto je úplne antisexi. Rovnako ako keď muži posielajú svojho 🍆a myslia si, že ženy sú z toho potom celý deň vo vytržení 😀😀

lindusss2016
8. apr 2025

@mischy00 aj ja zboznujem tanecnikov, ale uprednostnujem tych oblecenych 🤭

lindusss2016
8. apr 2025

@enmery na jej muza cumia vsetky zeny okrem nej, lebo ona sa pozera na tie ostatne 🤦 chudak chlap

enmery
8. apr 2025

@lindusss2016 Dobrý postreh. Možno je na baby😂

lindusss2016
8. apr 2025

@enmery 🤣 🤷

maury
8. apr 2025

Diskusia top. Škoda, že sa už autorka viac nevyjadrila 🙂

torysheer
8. apr 2025

@enusamt točil na spišskom hrade Poslednú légiu, robila som tam, a keby si ho poznala, ilúzie padnuuuu....veľmi arogantný

torysheer
8. apr 2025

Ja mám chlapa ktorý nie je fyzicky ideál, ale má obrovskú charizmu a tiež naňho letia ženy. Tajne ziarlim, ale viem že ma miluje, je to naozaj o dôvere. Vybral si Teba, nedáva Ti dôvod na žiarlivosť, vadia Ti ženy za ktoré on nemôže. Pekne sa na ne usmej sebavedomo, zamavaj a vraz mu poriadny bozk, nech vidia že si majú utrieť sliny a nechať zájsť chuť.

enusamt
8. apr 2025

@torysheer to by som veru na neho nepovedala 🫣

juliacenc
8. apr 2025

@torysheer kto ?

Strana
z6