icon

Mám trojmesačný nevzťah. Čo mám spraviť?

scarletka34
8. okt 2021

Ahojte potrebujem poradit. Mam 3 mes by som povedala nevztah. A pred par dnami sa ma opýtal že či by som si vedela predstavit mat sním vzťah. Povedala som mu ze jasne inak by som sa sním nestretavala. A pred vcerom som mu napísala ze už má nebavia polovztahy a ani kamarátstvo s ktorého možno raz bude láska možno nie. Lebo stretávali sme sa uňho o víkend len do rána lebo musela som ísť zas skoro ráno domov vyvenčiť psa potom 2 krát v týždni na par hod a ku mne som ho zatial nepozvala chcela som vedieť ako to somnou myslí. Napísala som mu ze chcem muža na vzťah a nie len na príležitostný sex. Ze mam v hlave chaos a že je najvyssisi čas si to ujasniť, že ja hľadám muža určite do života. A on sa za tu spravu na mňa naštval. Ze on sa snaží aby som bola šťastná aby som sa usmievala a že sa snaží čas tráviť somnou. Ale ze keď to cítim ako som napisala že to máme ujasnene. Ze keď to necítim že som preňho viac ako milenka že to nemá zmysel. A neozval sa mi viac. Neviem či mu mam napísať mrzí ma to a záleží mi na nom, ale zas vnucovať sa mu nechcem.

konikkon
8. okt 2021

@scarletka34 som rada, že si si práve odpovedala na to, na čo sa nás pytas. Ako si sama práve uznala, písať mu nemá zmysel. Nájdeš ineho, lepšieho. Nestrácaj čas s tymto.

scarletka34
autor
8. okt 2021

@konikkon veľmi pekne ďakujem za povzbudenie 😊 potrebovala som počuť viac názorov že je to ozaj tak. Potom sa človek cíti lepšie a nemá hlavu v smútku 😉

vierka14
8. okt 2021

Nie je on kozorožec?

scarletka34
autor
8. okt 2021

@vierka14 nie blizenec 🙃

anita6666
9. okt 2021

@scarletka34 neviem koľko máš rokov,ale nechapem,načo si to hrotila???? Po prvé: po 10 ročnom vzťahu by ma ani nenapadlo mať ďalší.... užívala by som si život,stretávala viac nových mužov, neriešila by som nič....po druhé: je veľmi ťažké nájsť normálneho muža čo i len na sex a keď sa ti do cesty priplietol tento,mala si si ho nechať na voľný čas,na sex a žiť si svoj život. Načo sa silou mocou trepeš do vzťahu,riešiš a analyzujes? Vztahy aj tak nefungujú a skôr či neskôr končia,tak skús zvoľniť, buď uvoľnená,neriesis,využi muža tiež na svoje potreby a ono sa to vždy nejako vyvrbi. Ale keby som bola v jeho koži a mať na krku takúto riesitelku,už dávno by som ťa poslala do pecka,nečudujem sa mu.

barborachors
9. okt 2021

@anita6666 A co bude ona roztahovat nohy chlapovi len tak naverimboha a nic od toho necakat? Ze jej henten ani pohar vody nepoda, ked bude doma chora lezat? Ze bude on este s nejakou inou chrapotat, lebo vsak volny vztah? Baba chcela vediet na com je, tak sa normalne opytala, je tam toho. Nie kazdy naverimboha nohy roztahuje a este si mysli ako vybabral so systemom. Nevybabral. Ona si vazi svoje telo a chce zivot asi raz s niekym zdielat, nie len nohy roztahovat, este aj zadarmo k tomu.

elizabet173
9. okt 2021

@scarletka34 keby ti aj na tvoje slová odpísal, že ťa miluje, chce s tebou žiť a zostarnúť, aj tak by som ho nechcela. Žiarliť na to, že ideš na kávu ti príde ok? Buď rada, že je to tak, ako to je, nie je posledný na svete.

elizabet173
9. okt 2021

@anita6666 nie každá chce od muža len sex, niektoré chcú viac. Viem, že ti to tu darmo už hádam po desiaty krát vysvetľujem, ak ti tvoj štýl života vyhovuje, ok, ale prečo ho podsúvaš žene, ktorá očakáva od muža niečo iné? Veď to, čo jej ty opisuješ mala a nebola spokojná a šťastná. Že z teba píše frustrácia z toho, že tebe to nevyšlo, to je tvoja vec, sú ženy, ktoré sú vo vzťahu šťastné a spokojné. Ži a nechaj žiť

hankm
9. okt 2021

@zooeynka pre mna, za mna aj hned na druhy den, ak to ma v hlave usporiadane, co ako mozes vidiet nemala. Dalsia vec je, vobec si neuzila randenie, spoznavanie viacerych muzov, nechala sa uhnat prvym. Aka je statisticka pravdepodobnost, ze hned s prvym s ktorym si zacne bude vhodny na dalsi dlhodoby (finalny) vztah? Som zastanca toho, ze clovek ma v prvom rade vediet byt sam, a az potom sa vrhnut do vztahu. Ona zda sa, ani ten vztah/nevztah nechcela no podvolila sa, on jej nasluboval aby si mal kde vrznut, a ona aby sa necitila zle tak to zacala vnutorne povazovat a tlacit na vztah. No naco to vsetko… sak ked neviem mat sex bez vztahu, tak sa zabavam, randim a pride to samo.

poopsie
9. okt 2021

Ja sa prikláňam k tomu, ako ďalšie dve ženy, že tvoje slová boli nešťastne sformulované.. Toto sa určite nedalo pochopiť, ako = áno mám ťa rada a náš vzťah má budúcnosť.... Výčitky od hora dole...

number19
9. okt 2021

@anita6666 Ja akceptujem tvoje nazory (sice nie velmi chapem...), ale nie vsetky zeny su tak nastavene ako ty. Autorka to skusila a evidentne sa chcela posunut o level vyssie.

@scarletka34 Ked ta chlap chce, tak nevyjednava ako ten tvoj. Nespekuluje, ale hned riesi aby nedoslo k nedorozumeniu. Ja by som to nechala tak, lebo ak ta chlap chce, tak sa nehra na to, ze si nieco nespravne sformulovala a hned vycuva...ste spolu 3 mesiace - by malo byt najzhavejsie obdobie.

anita6666
9. okt 2021

@hankm presne toto som myslela

luccija
9. okt 2021

No neviem ..chlapi neradi hovoria o emóciách, čo si chcela počuť?Podľa mňa si to zbytočne vyhrotila.Ty chces od neho nejaké jasné vyjadrenia po 3 m a ešte si ho nezavolala k sebe.Psa si musela ísť vyvenčiť ako s tým súvisí Vás vzťah?Koľko x do týždňa si chcela byť s ním píšeš, že bol veľa v práci.A po 3 m chces vedieť či máte vzťah??asi by som to napísala ako on...prepáč.Ty vieš ako sa k tebe správal, či ste mali nejaké plány...ženy potrebujú stále nejaké dokazovania lásky veľa chlapov na to nie je.Je niečo okrem toho čo Ti na ňom vadilo?

karolinakr
9. okt 2021

Choré, ty si sa spýtala, či ta lubi a spolu chodite a on ti dal kopačky? A ešte ta mamičky sfuknu, že nemaš naňho tlačit, lebo muži to nemaju radi, ale nohy rozťahovať, to maš vždycky povinnosti, to tiež muži maju radi...myslim, že život je aj o tom, čo si žena žela a nielen sa cely život mužom do zadku pchat, ako že už stačilo. To, že ti pisal, že ho kritizuješ - na toto by som sa zamerala a zobrala si poučenie, či to bolo ozaj tak zlé, alebo nie, a to ,že ti ihned dal kopačky, značí, že ťa mal len na sex a nič ine, dalšia vec, že sa snažil ti sprijemnovať život, asi si myslel, ži ti tym sexom robi velku službu. Mňa osobne by ta sms urazila

scarletka34
autor
9. okt 2021

@barborachors presne tak ako píšeš. Nemám potrebu niekomu nohy roztahovat mam svoj vek a hľadám muža do života a nie len do postele. A ako vidím prísiel by nejaký problem a zutekal by a mne by zostali oči pre plač. Takto sa ukázal že ma mal len na sex a nič viac nechcel riešiť. A keď ma kamarát hodil domov od kamarátky tak žiarlive scény robil. Prečo vlastne keď vzťah asi nechcel keď sa takto zachoval. Takže poslúchaj ale nič viac odomna nečakaj.... Ale čo som bola len záloha kým nenájde niečo lepšie hmm dik o to tiež nestojím...

scarletka34
autor
9. okt 2021

@elizabet173 Véd som rada možno pre niekoho je to skoro že som niečo také riešila. Ale vážne stačilo pekne odpovedať alebo si zavolať a po riešiť to. Nie on cuvol lakol sa ze ho do niečoho tlačím. Véd brat som si ho nechcela, ani k nemu sťahovať tak neviem čoho sa lakol🤷‍♀️

scarletka34
autor
9. okt 2021

@number19 presne aj ja mam ten pocit. Keby jeho city boli úprimne nech by si to vysvetlil ako koľvek snažil by sa to riešiť aby ma nestratil.... Ale on radšej cuvol.... Ja som ho nikdy neuhanala ani cez sms aj keď odpísal niekedy o 3 hod bola som chapava, ale nechcela som aby ma mal len na sex lebo som začala k nemu niečo cítiť a keď necítil on to isté chcela som sa vyhnúť zbytočnému sklamaniu

scarletka34
autor
9. okt 2021

@karolinakr kritizovala v čom že vidí len prácu že sa poriadne nenájde cez deň a večer o pol 9 je fasfudy pizza hamburgeri nič som ho nejak nekritizovala. A keď sme sa stretli zas len o práci rozprával koľko zarobil atď.... A my sme sa nejak nikam neposuvali len k sexu a prechádzka prírodou. Od rána do večera pracoval a nejaké tie večere mi venoval. Do bytu si nebudem pozývať chlapa ktorý to somnou nemysli vážne. Nie som full servis. Preto som sa ho pýtala ako to somnou myslí lebo som mala v pláne pozvať k sebe ze sa zas posunieme o kúsok ďalej.... Noo to sme sa teda posunuli.... Keby som nič neriešila dnes večer by sme sa zas stretli zas by bola prechádzka a sex no super a tak dokola hmm krásny život. Nič nerieš a sluz mi a časom uvidíme takto si to on asi predstavoval. Ale on sa ma mohol opýtať ci si ho viem predstaviť za frajera....

anita6666
9. okt 2021

@scarletka34 žena radostná,no ja mám dosť... tieto tvoje ďalšie komenty....akože hovoriť chlapovi,ktory mi je vlastne nič,co a ma a čo nemá jesť???? Mi odvalilo dekel práve....a keď si nechcela rozťahovať nohy,tak načo si s ním sulozila? Či zase jedna naivná,že sexom sa niekam posunies? No ako vidíš nie. Chlapi majú radi sex,ale nie motanice, buď si mala ostať fakt sama,alebo si riešiť s ním svoje sexuálne potreby a nič nečakať. Ty si nevyrovnana ešte z bývalého vzťahu a mylne si myslíš,že každý potrebuje v živote vzťah,lenže chlapi na vzťahy nie sú a vždy ich to bude skôr ťahať k takej,ktorá im dá decentne najavo,že dotyčného nepotrebuje,ako taká,čo mu ešte aj hovorí,čo má jesť. 😂 tak sa najskôr nauč žiť sama so sebou a prestan riešiť, tlačiť na kohokoľvek ďalšieho,lebo takto ostaneš ozaj sama. Sorry,ale bol by hlúpy,keby sa ti ešte tento konkrétny chlap ozval.

bosorka2302
9. okt 2021

@anita6666 prepac, ale ty sama nemas usporiadany vztah a prezentujes tu nazory akoby si ta mali brat zeny za vzor. Su zeny co preferuju nezavazne vztahy a su zeny co iny vztah ako vazny si nevedia predstavit. Autorka je zrejme typ zeny co chce vazny vztah aj s nejakou perspektivou a zodpovednostou. Preto by zrejme vo vztahu aky prezentujes ty trpela, treba to respektovat.

scarletka34
autor
9. okt 2021

@bosorka2302 Ďakujem 😊 presne tak ako píšeš ty vidno ze mi rozumieš. Jasne držala by som hubu nech si robí čo chce a robila by som mu len rohozku. Roky idú a zistila by som časom že som strácala sním čas. Ja som mu nevravela co ma jest doticna neviem o com splieta. To bolo povedané aby sa neuhanal za robotou ale aby si našiel čas aj na normálnu stravu a nie po večeroch rýchle občerstvenie co si môže privolať akurát tak vredy na žalúdku. A presne hľadám partnera do života a nie len aby som nebola sama.

bosorka2302
9. okt 2021

@scarletka34 mala som podobny vztah 8 rokov a cakala ze sa to posunie, no neposunulo. Preto viem, ake to je. A vycitam si jedine to, ze som to v zaciatkoch nesekla,ale dufala, ze ked budem milsia, chapavejsia a pod tak sa to rozbehne. Ale nerozbehlo. Vzdy to bolo o nom, jeho potrebach a ja som mala byt len chapava a nic nechciet

anita6666
9. okt 2021

@bosorka2302 otázka znie,načo mu tu rohožku teda začala robiť,keď ňou zrazu nechce byť?

scarletka34
autor
9. okt 2021

@bosorka2302 presne takýto je on. Takže vlastne je dobre ze som začala takéto niečo riešiť. Nechcela by som takto fungovať ani pol roka. A kedy sa stretneme vždy rozhodoval len on takže som sa mu len prispôsobovala. Ale nevadí asi to malo takto dopadnúť všetko sa deje pre niečo

anita6666
9. okt 2021

@scarletka34 teba ale nemá čo zaujímať,či si prizenie nevhodnou stravou vredy alebo nie. Je dospelý svojpravny človek,nie je tvoje dieťa a tento materský komplex ho od teba aj odrádza lebo chlapi spávajú so ženami,nie s matkami.

scarletka34
autor
9. okt 2021

@anita6666 asi pre to že každé zoznámenie nejak začína. 🤷‍♀️ A postupne sa zisťuje ci mame niečo spoločné alebo nie. O tom sú tie začiatky a konce. A dvaja ľudia keď majú byť spolu budú. Žiaden vzťah není ideálny. Je to o tom ci chcú dvaja ľudia byť spolu a riešiť problémy ktoré nastanú. No v mojom prípade toto problém nebol len otázka na ktorú mohol odpovedať. Není som dokonalá ale to není ani on aj on má chyby. Rozhodol za nás OK ja to rešpektujem život ide ďalej.

scarletka34
autor
9. okt 2021

@anita6666 jaj on môže rozhodovať skym pôjdem na kávu. Ja nemôžem povedať nič. To kde sme?
Sorry takéhoto chlapa pre nechám tebe. Ja sa s takouto omrvinkou neuspokojím

anita6666
9. okt 2021

Autorka,nemám proti tebe nič, snažím sa ti objektívne poradiť, ale s týmto prístupom si proste chlapa nenájdeš....z tvojich príspevkov ide take zúfalstvo,že až....proste si sama so sebou nevyrovnana,pracuj na sebe hlavne a daj si na chvíľu pokoj s chlapmi...a tá veta s omrvinkami...vieš,aby ti vôbec niekto aspoň tie omrvinky ponúkol...máš veľmi veľmi nepritazlive až odpudive vyžarovanie pre chlapov a to ta nepoznám,stačí čítať....fakt...ries seba,potom si svojím správnym vyžarovaním spontánne pritiahne a do života aj niekoho s kým to pôjde ako po masle od začiatku

scarletka34
autor
9. okt 2021

@anita6666 keďže som mala 8 a aj 10 roč vzťah takže asi som není nejaká zúfalka alebo žena co to nevie s chlapmi. Viem co chcem od života a keď mi to chlap nevie ponúknuť tak radšej áno budem sama. Totiž viem byť šťastná aj sama ako byť s niekym a nešťastná alebo v neistote alebo niekomu robiť len rohozku. Nepoznáš ma tak nesud 🙏 a stým mužom čo som bola 10 rok máme do dnes pekný kamarátsky vzťah takže to o niečom svedčí.

bosorka2302
9. okt 2021

@anita6666 neviem ci si ta nemylim nechce sa mi hladat v diskusiach, ale nie si ty ta, co ku nej chodi jej priatel len kvoli sexu a nevie ci ta chce ci nie do vztahu? lebo cca rok dozadu sa mi zda ze si cosi take riesila...ale ozaj nechce sa mi hladat. Proste ak si inak nastavena ako autorka nemas tu kapacitu ju pochopit. Autorka zjavne chce vazny vztah a dotycny jej ponuka nieco co ju neuspokojuje. Omrvinky jej ponuknu vzdy no treba velmi dobre trbea hladat aby nasla niekoho kto je empaticky, nesebecky a chce vztah. Mne sa zda ze ty mas velmi zle nastavenie voci partnerskemu vtahu a odporucas jej nieco mimo chapanie