icon

Mám trojmesačný nevzťah. Čo mám spraviť?

scarletka34
8. okt 2021

Ahojte potrebujem poradit. Mam 3 mes by som povedala nevztah. A pred par dnami sa ma opýtal že či by som si vedela predstavit mat sním vzťah. Povedala som mu ze jasne inak by som sa sním nestretavala. A pred vcerom som mu napísala ze už má nebavia polovztahy a ani kamarátstvo s ktorého možno raz bude láska možno nie. Lebo stretávali sme sa uňho o víkend len do rána lebo musela som ísť zas skoro ráno domov vyvenčiť psa potom 2 krát v týždni na par hod a ku mne som ho zatial nepozvala chcela som vedieť ako to somnou myslí. Napísala som mu ze chcem muža na vzťah a nie len na príležitostný sex. Ze mam v hlave chaos a že je najvyssisi čas si to ujasniť, že ja hľadám muža určite do života. A on sa za tu spravu na mňa naštval. Ze on sa snaží aby som bola šťastná aby som sa usmievala a že sa snaží čas tráviť somnou. Ale ze keď to cítim ako som napisala že to máme ujasnene. Ze keď to necítim že som preňho viac ako milenka že to nemá zmysel. A neozval sa mi viac. Neviem či mu mam napísať mrzí ma to a záleží mi na nom, ale zas vnucovať sa mu nechcem.

Strana
z3
mamutka
9. okt 2021

Mne to z jeho strany nepríde ako niečo strašné, autorka očividne čakala, že on jej bude hovoriť ako ju ľúbi a pritom ho za tie tri mesiace ani k sebe nepozvala. Ja byť na jeho mieste, tak si pomyslím, že dotyčná si asi potrebuje hlavne užiť v niekoho posteli, na to je chlap dobrý, ale aby ho na oplátku aj k sebe zavolala, to nie. Po troch mesiacoch, keď už nie je problém kto vie po koľkom stretnuti spolu spávať, by som mu aspoň toho psa predstavila, prespala s nim u seba a užila si spoločne ráno. Tak keď z postele ráno utekas za psom, tak akú romantiku chceš od chlapa? Boli prechádzky, večere, ale normálne prespat a ostať spolu celý víkend, to nie. Nie preto, že on by ženu posielal preč, lebo prídu kamaráti, rodicia a pod, ale preto, že žena uteká venčiť psa. To je potom fakt nevzťah. Kebyže som chlap, ani by ma nenapadlo, že táto žena uvažuje o budovaní vážneho vzťahu sorry. A to píšem ako človek co psov miluje. Proste toto by som riešila inak. Očividne sa k sebe nehodíte, takže je to nakoniec OK.

number19
9. okt 2021

@mamutka No neviem. Ak ta chlap chce, tak ta chce aj so psom.

bosorka2302
9. okt 2021

@anita6666 ja si naopak myslim ze autorka ma dobre sebavedomie, vie co od daneho pana chce a neuspokoji sa s omrvinkami. Radsej sama a spokojna ako v nestasnom vztahu kde ju ten druhy vyuziva. Praveze tvoj pristup mi pride dost zvlastny akoby si sa vobec nemala rada.

mamutka
9. okt 2021

@number19 samozrejme. Ona píše, že sa mu hnusil pes? Ja píšem o tom, že chlapa k sebe nepozvala. Keby hej, tak neuteka z postele aby vyvencila psa. Mohli ísť na prechádzku ráno spolu.

scarletka34
autor
9. okt 2021

@mamutka Moja môj byt není privát. Ja si do bytu nepozivam pánske návštevy. Preto aj ta sprava akú som mu napísala. Chcela som vedieť ako nás berie po 3 mes by to asi už mal vedieť. Chcela som nás už posunúť ďalej a že začne sem tam prespavat u mňa. No nestihla som to lebo není on to práve orechové pre mňa. Som rada ze sa ukázal skôr ako by prespával v mojich perinach 🙏

mamutka
9. okt 2021

@scarletka34 nie som tvoja. A jeho byt bol privát? Co je on menej ako ty? Nerozumiem, máš zvláštny postoj. Ak on mohol teba volať do svojho sveta, mohla si mu skôr ukázať niečo z toho tvojho. Nájsť rovnováhu. Keď bol dosť akurátny na sex, možno mu bolo treba ukázať ze je dosť dobrý aj na to, aby vedel skôr ako žiješ. Píšeš ze máš za sebou dva veľmi dlhé vzťahy, tak už nemáš asi 30, chápem, že púšťať si niekoho do súkromia je citlivé, ale pokiaľ ten sex už fical kto vie ako dlho, asi bolo treba komunikovať otvorenejsie na oboch stranách.

anita6666
9. okt 2021

@scarletka34 ale k nemu na "privát" si chodila a sulozila kde je rozdiel?

scarletka34
autor
9. okt 2021

@mamutka všetko je o uhle pohľadu. Keď to tebe nevadí nech sa chlapi striedajú u teba jak na bežiacom páse. Hmm to není moja šálka kávy. A on je už moja minulosť a životná lekcia idem ďalej. O niečo múdrejšia a skúsenejšía.

mamutka
9. okt 2021

@scarletka34 žena, ty váž slová. Kde sa u mňa chlapi striedajú? Ja som s mužom 20 rokov, je to môj prvý a jediný a mame fantastické manželstvo. Ja ti tu nepritakavam, snažím sa nazriet možno z jeho uhla a to sa ti nepáči a infantilne mi tu píšeš "moja" a vzápätí, že sa u mňa môžu chlapi striedať. Keď takto reagujes bežne v živote, tak je najvyšší čas porozmýšľať, kde robíš chybu. Nie útočiť na ľudí. To si sa dosť sekla teda somnou 😅

anita6666
9. okt 2021

@mamutka úplne s tebou súhlasím....presne to isté som jej písala aj ja...slečna si myslí aka je princezná,ale je iba zúfalá starnuca "slečna",čo silou mocou chce niekoho uhnat lebo roky idú a muži odchádzajú....zrejme vedia prečo

scarletka34
autor
9. okt 2021

@mamutka noo ja ta nepoznám ale súdim podľa toho čo píšeš. Aby som chlapa pozvala po krátkej známosti domov to veru nie. A je jedno ze on mňa k sebe pozval asi pre to že sa potreboval uvoľniť. 🤷‍♀️ Ja nemám problém pozvať muža ale len v tom prípade keď máme v pláne spolu niečo budovať....

karolinakr
9. okt 2021

@mamutka ty si nemaľovala také obrazy -líšku, nahu ženu, nejaky orgovan, raz tu dala baba obrazy a pytala sa, čo s nimi a boli podobne, ako tie tvoje vyrazom aj farebne

mamutka
9. okt 2021

@karolinakr to je milé 🙂 ale nie, nejaké akty hej, ale líšku nie, sorry 😉 to bol niekto iný

mamutka
9. okt 2021

@anita6666 ty to vieš tak strašne hnusne napísať 😅 môže to byť všelijako, ale títo dvaja si veci nevedia dobre odkomunikovat, očividne nie su moc kompatibilni a ak to ma byt strata času, radšej to utat hneď.

mamutka
9. okt 2021

@scarletka34 píšem že sa snažím chápať aj jeho a preto nedávam za pravdu zfleku jednej strane, ktorá sa tak teší, že jej inak každý pritakava. Keď si nechcem pustiť niekoho hneď do života, postele, k psovi a pod, tak ešte neleziem ani do tej jeho postele proste. Nepíšem že si rýchlo volám niekoho k sebe. Akokoľvek, načo sa trápiť, ak si nie ste súdení. Tak snáď stretneš toho pravého čoskoro.

madeline1
9. okt 2021

@scarletka34 asi to nepochopil. No, v prvom rade je problem, ze v dnesnej dobe sa takmer kazdy vztah nazyva nevztah alebo kamaratstvo. Robite si to takto sami a je to zle voci vam obom a preco, ved ste spolu lebo je vam spolu dobre... Ci je normalne, ze spolu ludia spia niekolko mesiacov a potom sa jeden druheho opyta, ci by chcel vztah? Vy nemate vztah? Preco si ho este nepozvala domov, uz davno mal byt u teba... Asi ste spolu neboli stale, ale ved sama vies, ze popri praci a inych veciach sa niekedy da venovat partnerovi len tolko kolko ste sa venovali vy dvaja sebe navzajom...po troch mesiacoch skuste trebars byvanie...a nehovor mu, ze nie je tvoj priatel, urcite by sa ti nepacilo, ak by mal aj niekoho ineho a jemu tiez nie, ak by si mala niekoho ineho ty.... Ak sa ti zda, ze je vhodny na zivot, ospravedln sa mu, ze si to myslela tak, ze ste spolu malo, lebo popri vsetkym povinnostiam nie je cas byt viac a kedze chces niekoho na zivot, navrhni mu spolocne byvanie. Kludne mu to napis, ak ta nevnima ako milenku, skusi s tebou byvat a uvidite ako to pojde.

madeline1
9. okt 2021

@scarletka34 po kratkej znamosti....? Ty nemas kratku znamost a druha vec, ze priatela si mohla pozvat k sebe trebars na kavu....tvaris sa byt cudna, ale je to na hlavu, kedze s nim spavas akurat, ze unho a keby aj, ved je to normalne, ale tvoj postoj k veciam trochu zvlastny.

Strana
z3