Mám ukončiť kamarátstvo?
Od konca augusta "chodím" s jedným chlapom. Čo sa týka názorov, záujmov celkom si rozumieme. Zo začiatku to aj iskrilo, ale aj výberom aktivít na druhom, treťom rande to chlap pokazil (chodili sme po obchodoch hlavne) Ostali tam len sympatie keďže máme veľa spoločného. Ja som aj dosť opatrná a trocha ma brzdilo aj že chlap dosť sedí na peniazoch a nerád ich míňa. Preto nemá ani auto. Teda na výletoch sme chodili na mojom aute. Teraz nastala situácia že v stredu idem na vyšetrenie kde nebudem môcť naspäť šoférovať, nemám v okolí žiadneho šoféra čo by mohol ísť so mnou. Chalan odmietol ísť so mnou, hoci má home office a vedel by si voľno urobiť. Chcem sa len uistiť že nie som vadna keď to beriem ako posledný klinec a chcem to ukončiť. Chalan sa snaží inak mi dvorit ale fakt nechápem jeho pohnútky, keď zjavne som mu dobrá iba ako spoločníčka na výlety.
a na valentina ti vo dal ? ci zadarmo polichotil ?
Inak fajn, ze sa vlastne netaji svojou povahou. Buduca partnerka ma otvorenu moznost si vybrat, ci jej to vyhovuje a toto chce, alebo nie a nechat tak.

Ak citis cokolvek, a s cimkolvek, ze to neni prave orechové, tak neváhaj byt radšej sama. S ním môžeš ostať byť ale kamoška na raz mesačne na kávu , či si sem tam trochu napísať.