Mám v tom pokračovať?
Stretávam sa o 8 rokov mladším pár mesiacov, všetko ok len to že keď niekde sme bar , reštaurácia alebo hotel tak ledva tu peňaženku vytiahne! Nič v zlom nechcem aby platil ale aj minule šli sme na hotel a in že m len 15€??? Neviem n problém ale zase dosť často to je. .rozbieha business a pomáha máme v obchode čo majú butik ale nič moc no
Fu, no a nemôžete dať rande v nejakom lacnejšom podniku? Predpokladám, že mu je to rovnako nepríjemné ako tebe, ale chce s tebou byť. Veď si sadnite a normálne sa pobavte. Ak na to nemá, tak buď ho budeš sppnzorovať a nebudeš si to všímať, alebo začnite turistikovať a prechádzkovať a potom šup autom domov a tam si nalejte... Je to na vás dvoch, čo si dohodnete🤷. Druhá vec je, aby nerozbiehal ten " biznis" 10 rokov. Asi by som si dala nejaký deadline, neviem aký vážny je váš vzťah. Ja neviem do roka, keď sa "nerozbehne", nech si nájde normálnu prácu trebárs ...
Tak potom to nie je láska a nemá zmysel pokračovať 😊
@zanka777 po takom krát vaše dá dá hovoriť už o láske??
No nemyslím si že to takto má začínať len že je mi s ním dobre...ako dlho ste vlastne spolu?
@zanka777 vyššie píšem 4 mesiace a sme 3_3 krát týždenne spolu
3 mesiace preklepy
Aha tak to je fakt dosť málo prepáč myslela som že dlhšie
Takúto priateľku chce mať skoro každý chlap . Aj si užije , aj ho to veľa nestojí . Som názoru , že pri platení by malo platiť striedanie platenia (pokiaľ nie je vzťah na začiatku ).Je na tebe , či chceš pokračovať v randení a platení poväčšine ty , alebo sa o tom porozprávate a nájdete kompromis , ako ďalej .
Ono, mat mladeho zajka so sebou prinasa obete. V 24 je to este normalne. Ked su dvaja mladi spolu a ani jeden nema moc penazi je to normalne, mladicke take nevinne randenie aj bez penazi. Lebo ved naivna laska. Ale s pribudajucim vekom sa na to pozerame inak. Len z lasky clovek nie je zivy. Len ty musis vediet ci ti zato stoji a mas tu trpezlivost investovat svoj cas a mladost a cakat kym sa postavi chalan na vlastne nohy.
Máš 32.. hľadaj staršieho.. toto je dieťa este
@zoro9836 a ty odkiaľ vieš čo od neho chcem?
@alchemilkazltozelena vyzerá byť vyzrely názorovo atď len tie financie
Muži dospievajú neskôr... Isto ti treba staršieho... 8 rokov je veľmi veľa keď je žena staršia...
@alchemilkazltozelena niečo má Tom bude
Kamoška má o 20 rokov staršieho. Miesto hotelov ju berie do auta na parkovisko. Buď rada, že ten tvoj ťa berie aspoň na hotel.
@jabadabadu bývam sama resp so synom
Ja len toľko poviem, že ja som po 2mesiacoch bola s mojim muzom už zasnubena😃😃😃 u teba nieje cítiť nejakú iskru neviem.. príde mi to tak, že som s nim lebo iný v okolí nebol 🙂
@eskop a je to práve naopak,vybrala som si zajačika z mnohých čo má chcu
Pomne tiez idu mladsi a o dost.No moje naroky su nech ma aspon auto.Neznasam muzov ktori este v 40 r ziju u mami ,nemaju ani auto za posranych 2000 e co potom v zivote robili??o takeho by som nezakopla ani keby mal povahu neviem aku.Ked my zeny vieme utiahnut byt postarat sa este o deti ,kolke dokazu kupit este auto tak co taki muzi!a poznam takych.Tvjoj je sice mlady ,zalezi ci ti na nom zalezi financie by ma ale stvali nakolko mas dieta ,radsej kupit jemu ako platit hotel.
A na čo potrebujete chodiť po baroch, hoteloch a reštauráciách? Keď si na to zvyknutá ty, tak sa nesťažuj na jeho finančnú situáciu. A keď ti to vadí, tak potom zmeň to, ako a kde trávite spolu čas.
"vybrala som si z mnohých,ktorí ma chcú"...
To sú teda slová pravej dámy.popritom sa vysmievas,že "ani auto nemá" a píšeš že asi nie si zaľúbená!
Tak utekaj nazad to toho radu,daj im čísla ako pri pulte s mäsom a urob lepší kasting!
@nini1978 asi to tak urobim
Na jednej strane píšeš o ňom dosť povýšenecky a v podstate si nespokojná..a máš dieťa,to by ti malo byť veľkym výkričníkom a na strane druhej to nevidím až tak čierne..Môj už manžel je tiež mladší,keď sme sa spoznali tiež akurát založil firmu,dával sa dokopy z rozvodu finančne a asi aj psychicky.. dôležité je,že nič nezatajuje.Na.rovinu povie,rozbieham a nemám momentálne na rozhadzovanie.U nás aspoň s tým rozdielom,že robil možné aj nemožné aby nevyzeral predomnou ako chudák.Platil kamkoľvek sme.isli,nikdy mna nenechal.Pomaly sa vypracoval a momentálne klop klop je to veľmi dobré.Mala som tiez obavy ísť do vzťahu,ale intuícia mi nejak vravela,že toto je on,on tak strašne dravo si išiel za tým čo si zaumienil,že to skrátka dosiahol.A je taký stále a neľutujem,nevymenila by som ho ani za nič a to začiatky boli s odstupom času hodnotím vrtkavé.To že je mladý a nič nemá je jedno.Ide o to ako sa k tomu stavia a či vidíš reálnu snahu.Do budúcna.Ako sa chová k tebe a tvojmu dieťaťu.A samozrejme čo od toho očakávas.Ak ti ide iba o príjemné trávenie času,moc sa neangazuj.Resp.ak ti nie je ľúto tvojich financii

A čo ťa viedlo pustiť sa do vzťahu s ním? Máte podobné ciele do budúcnosti, vízie, plány, chcete v najbližších rokoch to isté od života? Ak áno, tak toto obdobie, kým nemá financie, prekleniete low cost aktivitami, ktoré zvládne spolufinancovať aj on. Ak s ním vážny vzťah nechceš a ťahá ťa k nemu len fyzická príťažlivosť, kašľala by som na to, načo sa trápiť, fešáka nájdeš určite ak takého, čo môže platiť hotel a reštiky.