icon

Mám veriť partnerovi napriek minulosti?

17. mar 2026

Ahojte,už raz som to sem písala ale príspevok bol vymazaný,pretože to niekto označil za fejk.
Pred dva a pol rokom som sa zoznámila s terajším priateľom v práci.Bola som vydatá a mám 3 deti a prvé mám z prvého manželstva a dve z druhého.Ako to býva už sme boli ako kamaráti a proste stereotyp kým som nestretla terajšieho.Prišiel zo Slovenska do zahraničia za rodinou,pretože sa rozišiel s priateľkou.Priznal sa mi,že bral drogy mal problem s hraním a podobne.Strašne som sa zamilovala a behom pár týždňov už žil u mňa (žijem v podnajme v nemecku).Podala som o rozvod a moj ex si brava deti iba na vikendy a ostali sme v úplne super kamarátkou vzťahu.Par krát som riešila nieco s jeho ex po telefóne koli ich dieťaťu ale rozprávala mi,že ju aj týral koli drogam potom už aj fyzicky a vraj ma veľké dlhy porobené a podobne.No ku mne sa správa ako ku princeznej a aj k mojim deťom a verím,že už dva roky nič také nerobi ale začali sme sa dosť hádať koli peniazom.On tu zarába minimalku a keď všetko zaplatí,tak za neho doplácam este ďalšie dva týždne.Pohadala som sa aj s jeho ex za tie jej vymysly.Zobrali sme aj pôžičku a on si zobral leasing v hodnote 25 000e ,pretože môj bývalý mi auto zobral a nemali sme žiadne.Problem je,že nevie jazyk a ťažko mu zohnať inú prácu.Keď sem prišiel nemal absolutne nič a ja mam v pláne si brat aj hypo do budúcna ale jeho exx povie,že ma strašne veľa exekútorov na Slovensku.Myslite,že mam tomu veriť? Možno to robi naschvál.

Strana
z6
lindusss2016
18. mar 2026
@anonym_autor

@enmery prečo by sa malo začať? To čo žil s bývalou je ich minulosť a nemá nič spoločné s našim terajším životom.To,že to robil jej ešte neznamená,že začne aj mne.Ona si za to môže sama a ak je to pravda načo to tolerovala 10 rokov?Ja som si dala podmienky a zatiaľ dva roky je všetko jak má byť a nič z toho,čo ona rozprava mne nerobí.Ako je to možné?

@anonym_autor tak potom, kde je problem? Na co si zalozila tuto diskusiu, kef medzi vami je vsetko ok a on ma tvoju bezvyhradnu doveru?

autor
18. mar 2026
@lindusss2016

@anonym_autor tak potom, kde je problem? Na co si zalozila tuto diskusiu, kef medzi vami je vsetko ok a on ma tvoju bezvyhradnu doveru?

@lindusss2016 no pretože sa hádame aj kolo financiám aj koli jeho matke a rodine ,ktorá je na strane ex a dosť nam to zasahuje do vzťahu a ja neviem čo s tým

alobal
18. mar 2026

Vdaka Bohu, ze ho mam pri sebe...

alobal
18. mar 2026
@evazhoufova

A pre toto si pustila dobrého chlapa….

@evazhoufova Tak, dobra jednoducha reakcia. Aj moja zena ide prepustit dobreho chlapa, ktory to ale posral, presiel si peklom odlucenia a so vztycenou hlavou prejde rozvodom, ak nebude zasah vyssej moci. Svet ma ovela vacsie problemy ako mna a moje manzelstvo.

lindusss2016
18. mar 2026
@anonym_autor

@lindusss2016 no pretože sa hádame aj kolo financiám aj koli jeho matke a rodine ,ktorá je na strane ex a dosť nam to zasahuje do vzťahu a ja neviem čo s tým

@anonym_autor takze na vine je jeho matka, jeho rodina, jeho ex, vlastne ktokolvek, len nie vy dvaja. Urcite za nic nemoze fetak a gambler a jeho spoluzavisla priatelka 🤷

enmery
18. mar 2026
@anonym_autor

@enmery prečo by sa malo začať? To čo žil s bývalou je ich minulosť a nemá nič spoločné s našim terajším životom.To,že to robil jej ešte neznamená,že začne aj mne.Ona si za to môže sama a ak je to pravda načo to tolerovala 10 rokov?Ja som si dala podmienky a zatiaľ dva roky je všetko jak má byť a nič z toho,čo ona rozprava mne nerobí.Ako je to možné?

@anonym_autor Sľúb nam jednu vec, že sem prídeš napísať, keď konečne zažiješ to peklo, čo jeho ex. Či si aspoň budeš schopná priznať svoj obrovský omyl, ktorý práve robíš.😉

petronelag
18. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Začne sa to ukazovať vtedy, keď bude mať problémy kvoli exekúciam, ale aj keď nebudete mať z nejakého dôvodu peniaze, ktoré mu treba dávať, aby prežil.

maury
18. mar 2026

Nech si zriadi účet a peniaze budú chodiť na jeho účet. A ak sa stane, že ho zablokujú, alebo začnú z neho miznúť peniaze, že exekútor bude sťahovať.. to už budeš mať potvrdené a možno konečne uveríš.

evkatk
18. mar 2026

Nič dobré ťa s ním nečaká, dlhy ho dobehnú a ak sa budeš zadlžovať aj ty, tak aj teba. O všetko prídeš a nakoniec aj o deti. Rozmýšľaj, načo máš rozum?

gigie24
19. mar 2026

@anonym_autor Urcite je na jeho minulosti nieco pravda byvala by si vsetko nevymyslela, avsak tento muz nie je pre teba rovnocenny, nebudes pri nom stastna a co sa tyka toho, ze sa k tebe sprava ako k princeznej v kombinacii z jeho minulostou sa bude jednat mozno o manupilatora 🙏.

anonym_ac9c12
20. mar 2026
@anonym_autor

Drogy už neberie určite,verím ze pri mne nebude pretože ja mu nerobím to,čo jeho ex a veľa záleží aj od ženy.Ona sa mi smeje,ževraj som si matka Tereza nasťahovala domov chudáka a konečne sa o neho ma kto starať a že mi môže len ďakovať že ich nechal na pokoji ale podla mňa to robi zo žiarlivosti a naschvál ubližuje,pretože nechce vidieť,že je šťastný s niekym iným.

@anonym_autor tak blbý nikto byť nemôže. Že nie?

Strana
z6