Mám vysoké nároky vo vzťahu?
Ahojte. Poslednú dobu počúvam od okolia že mám vysoké nároky. Chcela by som počuť od okolia, či to sú fakt vysoké nároky alebo ako zijú iní. Ja som žena vo veku 26 rokov, starám sa o seba po fyzickej aj psychickej stránke. Mám aj Vš, fajn prácu, tento rok budem riešiť už vlastné bývanie. Od vzťahu očakávam aby sme mali aspoň podobné hodnoty, aby sme mali podobné názory, mali sa o čom rozprávať, bol komunikatívny, empatický, akčnejší lebo nerada sedím dlho doma, aby mi bol sympatický a aby vedel zarobiť ( kvoli materskej) a nebol lakomý. A samozrejme aby mi prejavoval náklonnosť a mal o mna naozaj záujem a nebol vyhýbavý - samozrejme, že to isté bude mať aj odomňa.
Baby nechcem vam kazit iluzie, ale autor temy je troll a s vysokou pravdepodobnostou chlap, ocividne psychicky naruseny. Vymenil som si s dotycnym par sprav a som si isty, ze tema a ani opis nieje z realneho zivota, je to vymysleny blabol. Svoje spravy som z osobnych dovodov vymazal.
@tato_ 😲😲😲😳😳😳 tooooo, akože chlap vymyslel tému a hodil ju tu ako žena? 🤔🤔🤔
Baby nechcem vam kazit iluzie, ale autor temy je troll a s vysokou pravdepodobnostou chlap, ocividne psychicky naruseny. Vymenil som si s dotycnym par sprav a som si isty, ze tema a ani opis nieje z realneho zivota, je to vymysleny blabol. Svoje spravy som z osobnych dovodov vymazal.
@tato_ to ze ti nechcem dať na seba osobný kontakt neznamená, že som troll, ale že nemám záujem z určitých dovodov. Jednoducho nerozdávam čísla na rozdávanie ani neviem komu, vyhovovalo by mi písať si tu a facebook nemám.
@anonym_89c225 ked si ide sama kupit nehnutelnost, tak zarobi asi celkom dobre. Moja sestra tiez vystudovala humanitnu "blbost" - tlmocnictvo a zarobi vysoky nadpriemer, plus sama vzala hypoteku na dom, ktory uz bude mat aj splateny.
@zuzana76 tlmočníctvo nie je humanitná blbosť. Humanitná blbosť je študovať napr. filozofiu atď., co s tým v realite?
@zuzana76 tlmočníctvo nie je humanitná blbosť. Humanitná blbosť je študovať napr. filozofiu atď., co s tým v realite?
@zmrzlinka8 tlmocnictvo, pedagogika, socialna praca, vsetko je to humanitny smer a pre niekoho blbost, aj pre mna su niektore odbory neperspektivne, ako tebou spominana filozofia. Ta prispievatelka pisala o humanitnych vedach vseobecne.
@anonym_autor úprimne, veľmi ma zaráža ako sa dokážu ženy urážať na vzhľad a ako sú už po určitom veku out, keby vidíte moju mamu, ktorá cvičí celý život, má nádherné blond dlhé vlasy, peknú tvár by ste len pozerali. Schová do vačku nie jednu moju rovesníčku. Ale ak sa povie, že sa od muža čaká, že má byť ambiciózny a zarobiť peniaze tak už je zneužívaný chudáčik. Dúfam, že takýto ma budú oblúkom obchádzať. Ja mám svoje financie, som sebestačná, ale tiež pri sebe nechcem muža, ktorý v 30 nevie čo bude robiť a zarába pomaly minimálku a ešte sa o seba ani fyzicky nestará lebo aj s takým som sa stretla že prečo som mu nedala šancu😁
@zmrzlinka8 Len tak zo srandy sa spýtam. Sú povolania s nízkym platom humanitné blbosti? Napríklad učiteľ a pod.?
To je len pre zvedavosť. Nenarážam tým na nič.
@zuzana76 Aj ja suhlasim. Za mna si zena ma davat pozor na dva roky. 35 a 40. 35 je posledny vek, kedy sa da zohnat niekoho na splodenie dietata. Ten chlap si chce trochu uzit a spoznat, s kym bude mat deti. Maju na to cas 35-40r. Ked zena pride v 38-39, kazdy chlap, ak sam prave zufalo tiez nechce deti, sa otoci a utecie pred zufalkou. Je mu jasne, ze je iba last minute darca spermii a vyzivneho.
40tka. Zena je stale pekna, v najlepsom veku, ma cas do menopauzy, ked zacne koza starnut, zacne priberat, este 5 rokov cas sa dat s niekym dokopy, vybudovat vztah, ktory prezije menopauzu a vzhlad po menopauze. Ked zacne hladat v 45, kazdemu chlapovi je jasne, ze pekne roky si rezervovala pre ineho a jemu ide venovat starobu.
@anonym_8e00cc aj ten chlap raz zostarne, nie je vsetko mladosť a krása, su aj ine hodnoty. Keď mám po 50, uz si mam hrob kopať? Predstav si, že nekopem, partnera som spoznala v 50. Keď naozaj miluješ, miluješ cloveka aj ked je starší
@zmrzlinka8 Len tak zo srandy sa spýtam. Sú povolania s nízkym platom humanitné blbosti? Napríklad učiteľ a pod.?
@grimnir tak jedna prispievatelka pisala, ze aj chlap si ma vybrat zenu, cpo dobre zaraba, ze ak ma autorka vystudovanu nejaku humanitnu blbost, bez rastu (co je aj ucitel) tak moze na dobre zarabajuceho zabudnut.
@zmrzlinka8 tlmocnictvo, pedagogika, socialna praca, vsetko je to humanitny smer a pre niekoho blbost, aj pre mna su niektore odbory neperspektivne, ako tebou spominana filozofia. Ta prispievatelka pisala o humanitnych vedach vseobecne.
@zuzana76 s pedagogikou, tlmočníctvom máš aj uplatnenie v praxi, s tou filozofiou ani nie, jedine ze ostanes ju prednášať
@zuzana76 s pedagogikou, tlmočníctvom máš aj uplatnenie v praxi, s tou filozofiou ani nie, jedine ze ostanes ju prednášať
@zmrzlinka8 ved ja chapem
Slečna by mala do inzerátu hlavne uviesť, akú má VŠ a koľko zarába. Lebo ak vyštudovala nejakú humanitnú hlúposť a zarába okolo tisícky, bez možnosti rastu mzdy, tak môže na rozumného a dobre zarábajúceho muža zabudnúť. Žiadny nie je tak hlúpy, ani na ňu celý život doplácal. Ani deti mu za to nestoja, tie, ak vôbec chce, môže mať aj so schopnejšou ženou. Už dávno platí, že nie je VS ako VŠ a len toto z nej dobrú partiu nerobí. A aj maternicu má každá žena, to tiež nie je dôvod, aby ju kvôli tomu niekto živil.
@anonym_89c225 slečna je z velmi dobrej rodiny aj finančne a o financie núdzu nemá a bohuzial sa na nu lepia aj špekulanti 🙂 preto to nehovorím lebo sa nie raz stalo, že sa zaujímajú o majetky mojej rodiny ale toto je mimo temu.
@tato_ 😲😲😲😳😳😳 tooooo, akože chlap vymyslel tému a hodil ju tu ako žena? 🤔🤔🤔
@anonym_autor chcel som po tebe iba dokaz, ze niesi troll. Ziadne cislo som po tebe nechcel. Neviem ci si real clovek, alebo fantom. Uzavrel som to.
@margotka17 bezne sa tu zakladaju temy ( po vacsinou sexualneho charakteru ), ktorych autorom je baviaci sa chlap. Da sa odsledovat styl pisania a gramaticke chyby. Preto by ma neprekvapilo, keby to bolo tak aj v tomto pripade tak.
Tema je vyzivna, kludne diskutujte dalej.
@grimnir asi si ma nepochopila, asi si to chcela adresovať zuzane76, ta pisala, ze pedagogika ucitelstvo je humanitna blbost, pre mna nie je. Ja hovorim o filozofii, ze ta je.
@grimnir asi si ma nepochopila, asi si to chcela adresovať zuzane76, ta pisala, ze pedagogika ucitelstvo je humanitna blbost, pre mna nie je. Ja hovorim o filozofii, ze ta je.
@zmrzlinka8 a ja som reagovala na uzivatelku vyssie nado mnou, co to napisala. Ze humanitna blbost, lebo aj jazyky a pedagogika vseobecne humanitne vedy su.
@anonym_autor chcel som po tebe iba dokaz, ze niesi troll. Ziadne cislo som po tebe nechcel. Neviem ci si real clovek, alebo fantom. Uzavrel som to.
@margotka17 bezne sa tu zakladaju temy ( po vacsinou sexualneho charakteru ), ktorych autorom je baviaci sa chlap. Da sa odsledovat styl pisania a gramaticke chyby. Preto by ma neprekvapilo, keby to bolo tak aj v tomto pripade tak.
@tato_ nie nebudem davať nikomu cudziemu fb nepouzivam ho.
Za mňa možno nebudú problém nároky, ale spôsob akým k tomu pristupuješ. Prídeš mi trochu panovačná a máš podľa mňa priveľa maskulínnej energie. Aj ja zarábam fajn a som sebestačná, ale pri mužovi som trošku zraniteľnou ženou, nechávam ho nech ma ochráni, postará sa, nevyhadzujem mu na oči, že som sebestačná a vlastne muža nepotrebujem.
Za mňa možno nebudú problém nároky, ale spôsob akým k tomu pristupuješ. Prídeš mi trochu panovačná a máš podľa mňa priveľa maskulínnej energie. Aj ja zarábam fajn a som sebestačná, ale pri mužovi som trošku zraniteľnou ženou, nechávam ho nech ma ochráni, postará sa, nevyhadzujem mu na oči, že som sebestačná a vlastne muža nepotrebujem.
@anonym_c1e624 ved toto iste chce autorka. Byt zenska a nemusiet mat maskulinnu energiu. Ale dnes vacsina chce, aby ju zeny mali, aby davali do vztahu vsetko to, co aj muz plus este aj svoju zenskost.
@anonym_autor toto je čistý základ. Nič prehnané. Problém je, že veľa takých chlapov po svete nebehá. Dnes je už iná doba. Všetci sú zavretí doma a hraju PSko, alebo chodia radšej do fitka ako na rande..... M
Doba je fakt divná na nadväzovanie vzťahov.
@anonym_autor ja si myslím ze to je normálne...môj taký je.
Najskôr ale nehladaj úplne dokonalého podľa svojich kritérií ale toho pri kom ti bude dobre....s kým sa zasmejes môžeš byť sama sebou....a s kým sa môžeš tešiť zo života...takého ,ktorý ťa nadnasa ,teda jeho prítomnosť....
Podľa mňa každý normálny vzťah by mal byť zaloz by na Tom čo si napísala....
@anonym_autor Ono je to tak. Tvoje nároky sú dobre. S partnerom budeš celý život a treba hľadať "toho správneho". Aj keď Boh vie čo sa z neho ešte vyliahne. (viď nespokojné príspevky s dobre zarábajúcimi mužmi)
Dôvod prečo sú tu ľudia nespokojný je asi preto, lebo "správne" by si mal človek vyberať partnera podľa vnútra. Aj keď dnes je to nepraktické, a možno skôr z rozprávky. Ja osobne by som chcel ženu, ktorá by ma milovala ako "mňa", nie ako "muža" (niekto v roli muža), alebo za to čo som alebo čo mám (manažér, lekár a pod.)
Taktiež tu je aj "zbytočná" otázka morálky. Ja pracujem ako učiteľ. Podľa toho, čo vidím na MK, tak si lásku nezaslúžim, lebo nezarábam minimálnu čiastku. A preto asi aj zostanem do smrti sám. A niektorých ľudí toto irituje, Ja som sa s tím zmieril.
Jak som vravel predtým. Nech si ľudia robia, čo chcú. Ak chceš takého chlapa ako si opísala, tak si takého nájdi. Možno sa vydarí a nájdeš, možno nie a zostaneš sama.
@tato_ 🫣🫣🫣🤣🤣🤣
@anonym_autor cize v podstate ty hľadáš niekoho, kto sa o teba postara. Možno nájdeš, možno nie. Za mna je partnerstvo preto partnerstvom, lebo sú tam dvaja rovnocenni ľudia. A k tomu ziveniu ešte, tak ty ocakavas, ze ked ty budeš doma, tak ta ma automaticky tvoj partner zivit. Ale keby náhodou chcel ostat doma on, tak ty už ho zivit teda nebudeš ani náhodou. Prečo? On je tiež rodic a ma pravo byt s dieťaťom. Ale celkovo, aby som odpovedala na tvoju otázku, nároky prehnane nemáš, len si ich treba správne vykomunikovat
@anonym_autor eeej teraz ma zasypú muži súkromnými správami, ale ja som skromná, a pritom tiež mám VŠ vzdelanie (teda budem mať, ešte šudujem) a vôbec neriešim takéto že bývanie, alebo ako má zarábať. Takže si náročná. Ja niesom, ale je to každého slobodné rozhodnutie. Nepýtaj sa nás. Rob ako uznáš za vhodné. Ale potom počítaj s následkami.
@anonym_autor ja mám 44 rokov a nieco za sebou. Máš úplne normálne nároky na muža, čo očakavas, to ponúkaš. Denne ti čítať, ako žena z rodicaku neutiahne domácnost, lebo ma chlapa debila a nedáva jej peniaze, alebo nevyziju.
Ja pokiaľ nespoznam muža, ktorý mi dá presne to, čo ja mu vrátim naspäť, radšej budem sama
@anonym_e2af13 pokial niekto nevyužije, je na mieste ísť do práce. Mas rodicak a prijem. Byt 3 roky doma je možnosťou, nie povinnosťou. Raz keď na to podmienky nemám tak nekopem okolo seba nožičkami ale hľadám riešenie. Len tu by niektoré boli doma najradšej aj do 18tky. Lebo predsa "dietatko" stále nie o potrebuje. Keby bola u nás materska/rodičovský pol roka, max rok ako inde, neboli by tieto neustále problémy a dotahovacky. Mam pocit, ze to len na SK majú ženy potrebu si "dietatko uzivat"
@anonym_autor nie si náročná
@anonym_e2af13 pokial niekto nevyužije, je na mieste ísť do práce. Mas rodicak a prijem. Byt 3 roky doma je možnosťou, nie povinnosťou. Raz keď na to podmienky nemám tak nekopem okolo seba nožičkami ale hľadám riešenie. Len tu by niektoré boli doma najradšej aj do 18tky. Lebo predsa "dietatko" stále nie o potrebuje. Keby bola u nás materska/rodičovský pol roka, max rok ako inde, neboli by tieto neustále problémy a dotahovacky. Mam pocit, ze to len na SK majú ženy potrebu si "dietatko uzivat"
@anonym_0f6306 ale toto nepisala, pocas rodicovskej, cize max do 3 rokov je uplne normalne, ano su krajiny, kde zeny idu po 6 mesiacov pracovat a krajiny ako Lat Amerika, kde zeny nepracuju, bohate vobec, zivi ich manzel, chudobne tiez nie, lebo nemaju vzdelanie, pracuju niektore zo strednej vrstvy. Myslim, ze byt doma s dietatom do veku 3 roky je uplne normalne a nie je to ziadne zneuzivanie muza. A preto hlada muza, co ich uzivi a nemusela byt ta, co nevyzije.
@anonym_autor cize v podstate ty hľadáš niekoho, kto sa o teba postara. Možno nájdeš, možno nie. Za mna je partnerstvo preto partnerstvom, lebo sú tam dvaja rovnocenni ľudia. A k tomu ziveniu ešte, tak ty ocakavas, ze ked ty budeš doma, tak ta ma automaticky tvoj partner zivit. Ale keby náhodou chcel ostat doma on, tak ty už ho zivit teda nebudeš ani náhodou. Prečo? On je tiež rodic a ma pravo byt s dieťaťom. Ale celkovo, aby som odpovedala na tvoju otázku, nároky prehnane nemáš, len si ich treba správne vykomunikovat
@anonym_0f6306 ja neviem ty si čítala ten príspevok? Hľadá ROVNOCENNÉHO partnera. Nikde nepíše že chce niekoho kto sa o ňu postará. Píše že keď bude doma s dieťaťom, tak má byť chlap schopný sa postarať. A áno má, dieťa dostáva prvé tri roky do života všetky základy, ak to situácia umožňuje je to pre dieťa to najlepšie čo môžeš urobiť.
@anonym_8e00cc presne tak. Uplne triezvy pohľad chlapa. Napadla ma teraz belohorcova, ze ma 50 a píšu jej ze vyzerá na 20! No to asi sotva 🤣 50tnicka nikdy nebude vyzerať na 20. Môže vyzerať dobre, starať sa o seba a cvičiť, ale stále bude vyzerať ako ta 50tnicka. S ovisnoutou kožou, presne, ako belohorcova, barkolova alebo polakova. Jednoducho je na nich vidno, že sú vyzite.
@anonym_0f6306 ja neviem ty si čítala ten príspevok? Hľadá ROVNOCENNÉHO partnera. Nikde nepíše že chce niekoho kto sa o ňu postará. Píše že keď bude doma s dieťaťom, tak má byť chlap schopný sa postarať. A áno má, dieťa dostáva prvé tri roky do života všetky základy, ak to situácia umožňuje je to pre dieťa to najlepšie čo môžeš urobiť.
@anonym_89ec66 velky suhlas, nechapem, kde citaju, ze pise, ze chce porodit a vobec uz nepracovat a nechat sa zivit chlapom.

@anonym_89c225 Tiez mam dojem, ze niektore zeny svoju maternicu tak precenuju, ze ju radsej nechaju cely zivot nevyuzitu, nez by sli pod "cenu".
@anonym_8e00cc ale to je ich vec, nikto nemusi byt s niekym, len aby bol s niekym. Bud mi ten partner vyhovuje takmer vo vsetkom, alebo minimalne vo vsetkych pre mna dolezitych kriteriach, alebo budem sama, ale nepojdem s pre mna "hocikym"