icon

Mám vzťah so ženatým mužom

12. dec 2025

Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?

abbey1
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_63c2ad Ked sa pohadaju, tak tie hadky su velmi skarede - maju uplne odlisne nazory na fungovanie, netravia spolocny volny cas, ona dost funguje pre deti. Sex spolu mali pravidelne, to viem, to mi priznal.

@anonym_autor Bože môj, čiže normálne fungujú ako manželia, partneri i v posteli a ty si s tým OK. A ona ho k tomu sexu núti? Zdá sa, že doma, chudáčik, ozaj trpí.

znamanneznama
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_63c2ad Ked sa pohadaju, tak tie hadky su velmi skarede - maju uplne odlisne nazory na fungovanie, netravia spolocny volny cas, ona dost funguje pre deti. Sex spolu mali pravidelne, to viem, to mi priznal.

@anonym_autor a teda zásadné info, čo si nenapísala...ty už s ním predpokladám žiješ sexuálne na pravidelnej báze, nie že ti len dvorí,ako bolo v začiatku diskusie, vieš aj info iné o ňom, ako len, čo ti on povie?

anonym_79d576
16. dec 2025
@abbey1

@anonym_autor Bože môj, čiže normálne fungujú ako manželia, partneri i v posteli a ty si s tým OK. A ona ho k tomu sexu núti? Zdá sa, že doma, chudáčik, ozaj trpí.

@abbey1 muzi milenci uplne v pohode funguju ze ich milenka ma doma sexu vela a stiha aj milenca preco by to nefungovalo aj naopak ?

autor
16. dec 2025

Ale priznavam, ze vsetky detaily neviem. Ano je mozne, ze vela veci vidi on inak a keby mi ich povedala ona, tak by boli zas ine, ani neviem, ci by som im uverila, tiez je to len jej pohlad na vec. Ale ozaj vidim, ze robi on co sa da, aby sa od nej odpojil. Pred par tyzdnami sa otrasne pohadali a on povedal ze je koniec, ale ona to nebrala vazne. Asi 3 tyzdne na to sme sa stretli a parkrat spolu posedeli pri vinku a rozumeli si velmi. V tom case sa ona snazila to dat do poriadku a dokopy s nim, lenze my sme vtedy zacali citit k sebe viac. Tak on ju stopol a povedal jej ze sa so mnou zoznamil. Ona sa z toho uplne zrutila, tak ja som z toho cuvla. Asi po 2 tyzdnoch sa to nejak ukludnilo, tak on si zacal od nej drzat odstup, ale ona mu vypisovala cely den skarede spravy, kazila mu naladu vsade kde sa dalo, v praci, po praci. Tak sa ozaj neda zit v takej atmosfere. On chce len klud a pohodu, citit sa fajn. Popri tom sme si pisali ako kamosi, a znova sa to zacalo rozvijat, tak som mu dala ultimatum, dokedy to ma vyriesit, ze nebudem cakat vecne a on sa rozhybal, takze vidim ze to mysli vazne so mnou. Uz sme si aj fyzicky blizsie, bol u mna parkrat.

anonym_9c8dc2
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor videla si jeho detí? Či iba na fotkách?8 A11 rokov sú veľmi malé deti ,a keďže ona sa im venuje a on trávy čas s tebou tak si to ty ktorá ničí vzťah .Vieš oni sa ti to ráz v živote všetko vráti.Tie deti to všetko cítia a trpia a robíš to ty To že chodíte na prechádzky znamená že on nepochádza s mesta kde na prechádzky chodíte a nikto ho tam nepozná.

autor
16. dec 2025
@znamanneznama

@anonym_autor mali,alebo majú pravidelný sex...tým,že je s tebou, ako píšeš po víkendoch, tak to deťom nechýba? Lebo ide o relatívne malé deti

@znamanneznama Neviem, ako pisem, ona dost funguje pre nich, obskakuje ich, nie su tak samostatne ako by mali byt, a do urcitej miery ho odstavila z vychovy.

autor
16. dec 2025
@anonym_9c8dc2

@anonym_autor videla si jeho detí? Či iba na fotkách?8 A11 rokov sú veľmi malé deti ,a keďže ona sa im venuje a on trávy čas s tebou tak si to ty ktorá ničí vzťah .Vieš oni sa ti to ráz v živote všetko vráti.Tie deti to všetko cítia a trpia a robíš to ty To že chodíte na prechádzky znamená že on nepochádza s mesta kde na prechádzky chodíte a nikto ho tam nepozná.

@anonym_9c8dc2 NIe, zijeme v malom mestecku, relativne blizko seba.

znamanneznama
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak ona funguje pri deťoch, obskakuje ich /podľa jeho slov viac, akoby mala/ a pritom on trávi čas s tebou..ako si písala, že včera bol konečne aj cez noc, tak aj vieš, že manželka o tom vedela?

enmery
16. dec 2025
@anonym_autor

@znamanneznama Neviem, ako pisem, ona dost funguje pre nich, obskakuje ich, nie su tak samostatne ako by mali byt, a do urcitej miery ho odstavila z vychovy.

@anonym_autor Áno, ona ho odstavila z výchovy...pobijú sa o zverenie detí a ty budeš super bezchybná náhradná matka. Konečne sa tento kydajúci chudák zbaví harpie a deti na hovno matky, ktorá odstavuje od výchovy otca🤣🤣🤣🤣dpc

anonym_88803d
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ty máš svoje deti že tak vidíš čo už všetko by mali zvládnuť v tomto veku samostatne? Už len to že tu píšeš a čítaš "rady" k tvojej situácii znamená že nemáš jasno ani istotu a ani čisté svedomie pretože cítiš že toto není dobre čo riešiš. S rozvedenym mužom ok ale so ženatým (hoci aj keď je nešťastný vo vzťahu) mužom proste jednoducho NIE ...do toho vzťahu patrí len on a jeho manželka, nikto iný.. jedinú nápravu akú môžeš spraviť je to hneď ukončiť - bez nejakých ultimat...Ak k sebe patríte, nájdete si k sebe cestu ktorá bude voľná a slobodná pre oboch...ale zatiaľ, okamžite to stopni. Pre tvoje dobro aj ostatných..nebude to ľahké možno pre teba takto razantne stopnúť, ale ver tomu že ak máte byť spolu, budete, zatiaľ ho nechaj riešiť si jeho 💩 samého 🙏

znamanneznama
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nedá mi to, jeho deti ti ani neukázal? ani foto manželky? bývate v malom mestečku, takže vieš aj ty, kde oficiálne býva, či?

anonym_9c8dc2
16. dec 2025
@anonym_autor

Ale priznavam, ze vsetky detaily neviem. Ano je mozne, ze vela veci vidi on inak a keby mi ich povedala ona, tak by boli zas ine, ani neviem, ci by som im uverila, tiez je to len jej pohlad na vec. Ale ozaj vidim, ze robi on co sa da, aby sa od nej odpojil. Pred par tyzdnami sa otrasne pohadali a on povedal ze je koniec, ale ona to nebrala vazne. Asi 3 tyzdne na to sme sa stretli a parkrat spolu posedeli pri vinku a rozumeli si velmi. V tom case sa ona snazila to dat do poriadku a dokopy s nim, lenze my sme vtedy zacali citit k sebe viac. Tak on ju stopol a povedal jej ze sa so mnou zoznamil. Ona sa z toho uplne zrutila, tak ja som z toho cuvla. Asi po 2 tyzdnoch sa to nejak ukludnilo, tak on si zacal od nej drzat odstup, ale ona mu vypisovala cely den skarede spravy, kazila mu naladu vsade kde sa dalo, v praci, po praci. Tak sa ozaj neda zit v takej atmosfere. On chce len klud a pohodu, citit sa fajn. Popri tom sme si pisali ako kamosi, a znova sa to zacalo rozvijat, tak som mu dala ultimatum, dokedy to ma vyriesit, ze nebudem cakat vecne a on sa rozhybal, takze vidim ze to mysli vazne so mnou. Uz sme si aj fyzicky blizsie, bol u mna parkrat.

@anonym_autor Prečo jej nezavoláš? To si až taká podla? To čo je že jej povedal že ste sa zoznámili? Nepovedal jej že má milenku.A keby jej to povedal aj pred tebou tak možno tak že žena tomu neverí v telefóne pretože to hovorí tak ako to hovorí.Neklam .Pokiaľ jej ty nezavoláš tak to nevie.Muzi otáčajú všetko.A on nechodí na aute? Keď ste si dali vínko?

anonym_9c8dc2
16. dec 2025
@anonym_88803d

@anonym_autor a ty máš svoje deti že tak vidíš čo už všetko by mali zvládnuť v tomto veku samostatne? Už len to že tu píšeš a čítaš "rady" k tvojej situácii znamená že nemáš jasno ani istotu a ani čisté svedomie pretože cítiš že toto není dobre čo riešiš. S rozvedenym mužom ok ale so ženatým (hoci aj keď je nešťastný vo vzťahu) mužom proste jednoducho NIE ...do toho vzťahu patrí len on a jeho manželka, nikto iný.. jedinú nápravu akú môžeš spraviť je to hneď ukončiť - bez nejakých ultimat...Ak k sebe patríte, nájdete si k sebe cestu ktorá bude voľná a slobodná pre oboch...ale zatiaľ, okamžite to stopni. Pre tvoje dobro aj ostatných..nebude to ľahké možno pre teba takto razantne stopnúť, ale ver tomu že ak máte byť spolu, budete, zatiaľ ho nechaj riešiť si jeho 💩 samého 🙏

@anonym_88803d A mala by o Tom vedieť aj jeho žena akého má doma muža pretože to spraví s ďalšou a nech sa zbytočne ona netrápi.

autor
16. dec 2025
@anonym_9c8dc2

@anonym_autor Prečo jej nezavoláš? To si až taká podla? To čo je že jej povedal že ste sa zoznámili? Nepovedal jej že má milenku.A keby jej to povedal aj pred tebou tak možno tak že žena tomu neverí v telefóne pretože to hovorí tak ako to hovorí.Neklam .Pokiaľ jej ty nezavoláš tak to nevie.Muzi otáčajú všetko.A on nechodí na aute? Keď ste si dali vínko?

@znamanneznama Ona ich tak obskakuje dlhodobo a muza zanedbavala.
Nebol v noci u mna, spal inde. Ano, viem kde byvaju. Fotky deti som videla. Manzelka sa na ich spolocnych foto nevyskytuje, ani na socialnych sietach.
@anonym_88803d V tomto, ako ona vychovava deti, plne verim jeho pohladu a zhodujem sa s nim.

@anonym_9c8dc2 Nepovazujem to za potrebne. A boli sme pesi, ked sme popijali, samozrejme, to snad netreba vysvetlovat. Oni maju za sebou 20 rocne manzelstvo a nikdy to nespravil.

znamanneznama
16. dec 2025
@anonym_autor

Nebol v noci u mna, spal inde. Ano, viem kde byvaju. Fotky deti som videla. Manzelka sa na ich spolocnych foto nevyskytuje, ani na socialnych sietach.
@anonym_88803d V tomto, ako ona vychovava deti, plne verim jeho pohladu a zhodujem sa s nim.

@anonym_9c8dc2 Nepovazujem to za potrebne. A boli sme pesi, ked sme popijali, samozrejme, to snad netreba vysvetlovat. Oni maju za sebou 20 rocne manzelstvo a nikdy to nespravil.

@anonym_autor ako by si teda ty vychovávala deti? ak teda píšeš, že súhlasíš s tým, že ho ..vynecháva z výchovy,,.........a inak, malé mesto, to znamená,že už pokojne Vás niekto mohol vidieť, Vás na vínku stretnúť a podobne

znamanneznama
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vieš čo? úprimne verím, že ten "tvoj" sa zachová charakterne a opustí manželku a nechá jej aspoň tú polovicu, načo nárok má, bude platiť alimenty na deti a nasťahuješ si ho domov, lebo však ak si rozumiete, tak 45 ročný muž je už ostrielaný a už pomaly vyžitý a budeš mu prať, variť a s úsmevom počúvať, ako musí ísť s deťmi niekde, prípadne sa zapojíš do striedavky...

mk22
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor majú za sebou 20r msnzelstvo nerozumejú si, je to zle dlhé roky, ako píšeš..
Nikdy to nespravil.. vážne mu to žerie.
Boze keby si moja dcera, ti ženáca a otca deti vplieskam z hlavy.
Nechaj ho riesit si manželstvo samého.
To na vuac sa nezmozes iba na zadaného???
Inac podľa tv odpovedí si kvalitné namotana, ide mu to skvele

krasneleto
16. dec 2025
@anonym_bcc152

Mám to iste,žena sa rozviesť nechce a pritom o nás vie.Vyvolavala mi na začiatku a bla bla bla.Ze si máme robiť čo chceme ,ale ona rozvod nedovolí.Je na ňom finančné závislá.sama by to nedala s peniazmi.Takze my sme spolu,pozná ho aj moja rodina,chodíme spolu na nákupy,na obedy,chodí ku mne domov,deti ho poznajú.Uz to x krát riešil,,,,jeho rodina má samozrejme neznáša,volala mi aj jeho mama,vynadala mi,že ani ona rozvod nikdy jej syna nedovolí,že mi urobí zo života peklo atď atď.Samozrejme ,že obranuje nevestu.......Napriek všetkému sme spolu,každý z jeho strany, to akože v tichosti rešpektuje a čaká ,kedy ho to so mnou prejde.....A po pravde????Mne to vyhovuje,,,,,on aj tak nikdy doma nie je,sme spolu každý deň.Riesime problémy spolu ,ako rodina,riešime spolu školy mojich detí,peniaze,atď atď..On má deti už dospelé,majú svoj život.Je odomna starší o 13 rokov,a cítim sa pri ňom ako princezná.Lubime sa neskutočne,,,,takže som zvedavá kedy to jeho ženu prejde a uzná že nemá pre ňu zmysel robiť ,,vojny,,....A čo sa týka jeho rodičov,,,otec je dosť chorý,,,,takže čaká čo bude a snáď pochopia ,že naozaj spolu chceme ,,normálne žiť,,,,.....

@anonym_bcc152 to vazne chces tvrdit, ze s rozvodom musi druha strana suhlasit?

znamanneznama
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a inak celkom dôležité je, odkedy to vlastne ťaháte ....písala si tak neurčito

anonym_9c8dc2
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 20 ročne manželstvo? A staršie dieťa má iba 11 rokov? To mi nesedí.A nepovažujes za potrebné ju kontaktovať? Tak to je úbohosť ale tvoja.Tak načo chces byt s ním? A keď nebudeš? Nemala by vedieť čo má doma? Nemajú fotky na sociálnej sieti tak keď vieš aku má sieť prečo jej nenapíšeš.Pomohlo by jej to a určite by sa ti poďakovala.A že to nespravil? Tak keď to spravil terás po 20 rokoch musel to spraviť aj predtým.A nespal u teba tak nemôžeš vedieť či nespal doma.

krasneleto
16. dec 2025
@anonym_bcc152

@tatiana288 áno vieme to obaja,ale tá žena je labilna,a vyhráža sa samovraždou,keď poda rozvod....

@anonym_bcc152 treba ju umiestnit do zariadenia , kde jej s tymto nastavenim a chutou zabit sa pomozu... ved aj na to su paky... ten tvoj je tiez pekny srab

sova7
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty by si písala pekne správy niekomu kto ťa podvádza a miesto deti sa venuje milenke? Je logické že je nešťastná. Ty si taká klasická bežná nafukovacka pre ženatého co sa doma pri deťoch začal nudiť a potrebuje si spestriť program. A chlap s takýmto charakterom ak by aj neskôr bol iba s tebou si aj potom bude takto riešiť nudu vo vzťahu ako je zvyknutý, keď prídu všedné dni a ty sa mu prejes. A ako každá žena čo sa venuje deťom ak prídu už budeš mať na neho menej času. A tak ťa nahradí milenkou. Potom jeho manželku pochopíš. A možno sa nakoniec dajú zase dokopy a ty budeš ta ktorá zostane sama. Použitá. A ešte aj s tým že bola len na zábavu. Milenky sú pre mňa skrátka chudery

anonym_9c8dc2
16. dec 2025
@sova7

@anonym_autor ty by si písala pekne správy niekomu kto ťa podvádza a miesto deti sa venuje milenke? Je logické že je nešťastná. Ty si taká klasická bežná nafukovacka pre ženatého co sa doma pri deťoch začal nudiť a potrebuje si spestriť program. A chlap s takýmto charakterom ak by aj neskôr bol iba s tebou si aj potom bude takto riešiť nudu vo vzťahu ako je zvyknutý, keď prídu všedné dni a ty sa mu prejes. A ako každá žena čo sa venuje deťom ak prídu už budeš mať na neho menej času. A tak ťa nahradí milenkou. Potom jeho manželku pochopíš. A možno sa nakoniec dajú zase dokopy a ty budeš ta ktorá zostane sama. Použitá. A ešte aj s tým že bola len na zábavu. Milenky sú pre mňa skrátka chudery

@sova7 Áno sú to chuderi také ktoré by naozaj normálny chlap nechcel.

anonym_9c8dc2
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Zanedbáva muža? Veď on má milenku nie ona.

znamanneznama
16. dec 2025
@sova7

@sova7 osobne by som sa tej ,,povodnej,, žene čudovala, žeby ho zobrala po kratšom/dlhšom výlete späť...

autor
16. dec 2025
@anonym_9c8dc2

@anonym_autor Zanedbáva muža? Veď on má milenku nie ona.

@znamanneznama 2 mesiace
@anonym_9c8dc2 Dlho sa im nedarilo mat deti.
@sova7 Ja nemozem mat deti, plne sa mu mozem venovat a nahradit mu to, co doma nenachadza,
Pre nu su deti na 1. mieste, nie on.

znamanneznama
16. dec 2025
@anonym_autor

@znamanneznama 2 mesiace
@sova7 Ja nemozem mat deti, plne sa mu mozem venovat a nahradit mu to, co doma nenachadza,

@anonym_autor vieš čo? Daj mu úplné ultimátum, pomôžeš tým jeho žene, naozaj....tým , že nemáš deti, bude ľahšie pre teba sa mu úplne venovať a starať sa o neho /asi to bude vekom ťažšie,ale však vaša laska isto vytrvá/ a ta žena možno sa na chvíľu zrúti, ale ako sa doteraz venovala naplno deťom, tak to bude aj tak naďalej

sova7
16. dec 2025
@anonym_autor

@znamanneznama 2 mesiace

@anonym_autor pre každu normalnu matku sú deti na prvom mieste kým sú menšie. Tlačí ti do hlavy kaleráby. Aký je on chudáčik zanedbany. Nemôžeš mať deti? Ideálna hračka pre ženatého. Žiadne povinnosti a zábava bez obáv. Vychcanec

sova7
16. dec 2025
@znamanneznama

@sova7 osobne by som sa tej ,,povodnej,, žene čudovala, žeby ho zobrala po kratšom/dlhšom výlete späť...

@znamanneznama len či to bol jediný takýto jeho výlet

krasneleto
16. dec 2025

1. on nic neriesi
2. ak by bol jeho vztah katastroficky, neostal by v nom ani kvoli detom
3. jeho zena o vas NEVIE, to ti garantujem na 1000%
4. ak by o vas vedela, neboj sa , ze by sa ti neozvala... a rychlejsie ako si v naivnej hlave dokazes predstavit
5. ak teda stale tvrdis , ze o vas vie... kontaktuj ju.. mozno zistis, ze vobec nespal mimo domu, mozno zistis, ze este minuly vikend s nou spal tak ako aj tyzdne predtym 2-3krat urcite a otvoris si oci
6. neviem co si tu malujes... ale toto happyend nebude...
7. uz skor som ti pisala, ci ti bude robit zena problemy? nie... zbali ti ho, detom povie, ze ma milenku a spolu mu na cestu k tebe upecu babovku ... vazne si to takto predstavujes?
8. jeho deti ta NIKDY nebudu mat rady...
9. cely zivot bude jeho ex , jej potreby a potreby jeho deti pred tymi tvojimi
10. este ani jedna milenka nepocula od zenateho " vies, co? moja zena je taka skvela, pracovita, super v posteli, vyborna kucharna, skvela mama... "
11. skus si zodpovedat , preco asi??????? na to by si mu totiz asi neskocila
12. zobud sa kym znicis manzelstvo, ktore sa moze dat zachranit