icon

Mám vzťah so ženatým mužom

12. dec 2025

Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?

ingush616
Včera o 08:46
@anonym_79d576

Poznam dvoch muzov, kolegovia, su totalne pod papucou. Nemozu ist ani vecer na pivo a cez den max 2h volna ak to dostatocne zdovodnia. Az mi je ich luto. Taky sa ako ma citit? Vlastne oni su stastni lebo im to prikazu zeny.

@anonym_79d576 to neznamená že všade je to tak.
Chlap čo ma milenku asi pod papučou nebude 🤣🤣🤣🤣 nemyslis…?

anonym_79d576
Včera o 08:47
@ingush616

@anonym_79d576 to neznamená že všade je to tak.
Chlap čo ma milenku asi pod papučou nebude 🤣🤣🤣🤣 nemyslis…?

@ingush616 to mas veru pravdu 😉

ingush616
Včera o 08:48
@anonym_autor

@krasneleto A co by som asi tak zistila?
Zas nie som blba, viem presne co chcem, aj svoju karieru som si nejak vybudovala.

@anonym_autor hovorím ti že ja viem kto si…
:D keď by AI nebola taká bezcharakterná postavila by si sa čelom k veciam a on tak isto… ale ste obaja ubohí… sorry… inu poznámku si nezasluzite :D

anonym_9c8dc2
Včera o 08:50
@anonym_015ec3

@anonym_autor fuj ty si ale ze strasne nechutná žena. Aj ked neviem ci si zaslúžiš vobec slušne pomenovanie. Obyčajná chudera, kur.va co sa vlaci so ženatým chlapom a vobec ti nevadi ze vas preťahuje obe súčasne. A tieto tvoje trápne naivne výhovorky su fakt sila. Urob všetkým láskavosť a ked uz si taký potkan a nemáš odvahu kontaktovať jeho manželku tak sa pochvál aspon svojej mame. Stavím sa, ze by si sa hanbila ako pes a ona tiez co vychovala. Raz sa to aj tak prevalí a z tvojho života v malom mestečku bude peklo na zemi. Muž ostane so ženou pretože ty si iba handra na zábavu a ostaneš sama. Pretože s nou si vybudoval život a s nou bude aj zit, treba sa pozerat na činy nie slova nadrzaneho trtka co sa doma nudí. Každá dobra matka ma svoje deti na prvom mieste, ale to ty nemas ako vediet. Hlavne ze sa ti dobre kritizuje jej výchova, no zároveň tým detom berieš otca. Skvela práca, karma bude mat co robit.

@anonym_015ec3 Pekne si to napísala je to chudera ničí životy deti aj ženy.Karma si ju počká.Autorka písala na jeho ženu že je p...a že sa vyhráža zabitím.To nie jdhj žena má problém ale autorka.Kedzr dokáže toto spôsobovať a ubližovať.Ja nemám slov čo môže byť autorka za človeka.Musi byť hnusná riadne dusov.

mk22
Včera o 08:52
@anonym_autor

@krasneleto 4. povedal jej, ze ak ma kontaktuje, tak sa okamzite bali, tak sa stiahla.

@anonym_autor vlastnej žene sa vyhráža, ak ta bude kontaktovať, sa zbali??
A ona sa stiahla? Sa boji kurev×nika?
A prosím ta, vy máte 2mesacny vzťah?
Až dva mesiace sa poznáte??

Tu splietas kariéru, ale sorry si naivná, hlúpa.. až sa mi nechce veriť ake su niektoré ženy úbohé..
Je to klamár, kurev×nik, to co robi žene, urobí aj tebe.
Co si fandis, ze si iná??
Človek nespoznas za roky a to s nim zijes, je tu x príbehov, a ty tu po 8t sa ideš hrať na co??

Hlúpa jeho zena, ak vie se sa jej muž prechádza s druhou, zbaliť a vyhodiť a ty sa môžeš tešiť ze si vyhrala cocota.

veronicka88
Včera o 09:25
@anonym_autor

Ale priznavam, ze vsetky detaily neviem. Ano je mozne, ze vela veci vidi on inak a keby mi ich povedala ona, tak by boli zas ine, ani neviem, ci by som im uverila, tiez je to len jej pohlad na vec. Ale ozaj vidim, ze robi on co sa da, aby sa od nej odpojil. Pred par tyzdnami sa otrasne pohadali a on povedal ze je koniec, ale ona to nebrala vazne. Asi 3 tyzdne na to sme sa stretli a parkrat spolu posedeli pri vinku a rozumeli si velmi. V tom case sa ona snazila to dat do poriadku a dokopy s nim, lenze my sme vtedy zacali citit k sebe viac. Tak on ju stopol a povedal jej ze sa so mnou zoznamil. Ona sa z toho uplne zrutila, tak ja som z toho cuvla. Asi po 2 tyzdnoch sa to nejak ukludnilo, tak on si zacal od nej drzat odstup, ale ona mu vypisovala cely den skarede spravy, kazila mu naladu vsade kde sa dalo, v praci, po praci. Tak sa ozaj neda zit v takej atmosfere. On chce len klud a pohodu, citit sa fajn. Popri tom sme si pisali ako kamosi, a znova sa to zacalo rozvijat, tak som mu dala ultimatum, dokedy to ma vyriesit, ze nebudem cakat vecne a on sa rozhybal, takze vidim ze to mysli vazne so mnou. Uz sme si aj fyzicky blizsie, bol u mna parkrat.

@anonym_autor mám kúsok čas tak ešte čítam.on chudáčik miláčik potrebuje kľud pohodu. To sa nedá žiť v hádkach s manželkou a ešte aj chudák doma musí robiť veci. Ty si blázon????ty čítaš po sebe čo píšeš????ty vieš ako funguje NORMALNY vzťah a že keď sú dvaja ľudia spolu veľmi dlho a majú deti občas sa ťa naozaj škaredá hádka pritrafí a taký slovo rozvod sa v nej spomenie?bože dobry. Som si myslela že si len zamilovaná. Prejdi si túto diskusiu a prečítaj si po sebe čo si napísala. Veď to je choré. Z tohoto mi celé príde že je najviac poľutovaniahodné jeho manželka a že DUFAM že sa spamätá a takého vtáka pošle do prdele a bude mať ten kľud a pohodu ku ltoru si on zaslúži🙈má tu prisahám dnes už nič nezaskočí. A ukončím to len tým že:tie kedlcy sú VZDY rovnaké,ako cez kopirák.

evkatk
Včera o 10:46

Takmer vždy ide chlapovi o rozptýlenie v posteli a nie o novú ženu. Ak by to bolo tak vážne v jeho manželstve, dávno by sa s ňou rozišiel. Zamilovaná hlupaňa uverí všetkému. Ak jemu na rodine záleží, ostaneš iba občasnou milenkou na rozptýlenie.

lentakyterapeut
Včera o 10:51

Mozete prestat nadavat? Boze je to JEJ vec ak miluje zenateho. 😉 JEJ.

anonym_9c8dc2
Včera o 11:19
@veronicka88

@anonym_autor mám kúsok čas tak ešte čítam.on chudáčik miláčik potrebuje kľud pohodu. To sa nedá žiť v hádkach s manželkou a ešte aj chudák doma musí robiť veci. Ty si blázon????ty čítaš po sebe čo píšeš????ty vieš ako funguje NORMALNY vzťah a že keď sú dvaja ľudia spolu veľmi dlho a majú deti občas sa ťa naozaj škaredá hádka pritrafí a taký slovo rozvod sa v nej spomenie?bože dobry. Som si myslela že si len zamilovaná. Prejdi si túto diskusiu a prečítaj si po sebe čo si napísala. Veď to je choré. Z tohoto mi celé príde že je najviac poľutovaniahodné jeho manželka a že DUFAM že sa spamätá a takého vtáka pošle do prdele a bude mať ten kľud a pohodu ku ltoru si on zaslúži🙈má tu prisahám dnes už nič nezaskočí. A ukončím to len tým že:tie kedlcy sú VZDY rovnaké,ako cez kopirák.

@veronicka88 Plne s tebou súhlasím takýchto slov ako rozvod sa pritrafí veľa aj hádky aj všetko.Autorka je hnusná osoba .A ja si myslím že jeho žena o Tom nevie určite keďže autorke rozpráva takéto blúdi a hlupana tomu verí.Vsetko sa jej vráti tomu verím a pochybujem že sú spolu len 2 mesiace a už mu dáva ultimátum ako písala.Autorka klame vo veľa veciach .Je to lacná žena jednoducho nemá na normálneho muža.Nikto nezadany ju nechce.Tak potrebuje ničiť životy.

gerrwie_girl
Včera o 11:20
@anonym_015ec3

@gerrwie_girl nerozumiem ako môže byt stastny pár kde sa podvádzajú. Alebo myslis fungujú v zmysle ze na to este neprišli ze?

@anonym_015ec3 nieeee, myslim to tak, ze je vela párov, ktori sa našli tak, ze muz podvádzal alebo žena podvádzala. Ak im to v manželstve uz nefungovalo. Jasne ze to je blbý spôsob, ale vobec to neznamena, ze milenka je pre muža vzdy len nejaká handra. Občas sa ten chlap naozaj zamiluje. Aj ked naozaj len obcas.

anonym_9c8dc2
Včera o 13:49
@ingush616

@anonym_autor hovorím ti že ja viem kto si…
:D keď by AI nebola taká bezcharakterná postavila by si sa čelom k veciam a on tak isto… ale ste obaja ubohí… sorry… inu poznámku si nezasluzite :D

@ingush616 Ahoj ty ju poznáš? Vieš ako sa volá aj ten jej lacný milenec? Pretože toto čo písala autorka mi príde ako vážne psichicke deptanie ženy jej milenca.Oni ju ešte ohovárajú že je ...A pritom jej spôsobujú traumu a neskutočnú bolesť.

anonym_015ec3
Včera o 14:20
@lentakyterapeut

@anonym_015ec3 nebud naivna. Vela parov sa podvadza, piju alkohol steacaju zabrany, ale maju rodiny majetky cize otrepane rady najprv sa rozidte a potom zacnite nieco nove. Su este z cias ked zili ludia v jaskyniach.

@lentakyterapeut nie som naivná. viem, ze sa ľudia podvádzajú. Ale nepovedala by som, ze o tom vedia a žijú spolu šťastne to je rozdiel.

anonym_015ec3
Včera o 14:22
@lentakyterapeut

@anonym_015ec3 nebud naivna. Vela parov sa podvadza, piju alkohol steacaju zabrany, ale maju rodiny majetky cize otrepane rady najprv sa rozidte a potom zacnite nieco nove. Su este z cias ked zili ludia v jaskyniach.

@lentakyterapeut najskôr sa rozid a potom začni novy vzťah nie je rada z jaskyne ale normálna vec od ludi co maju charakter, morálne zásady a chrbtovú kosť. Ale nenamahaj sa ja viem, ze ty tomu nerozumieš

lentakyterapeut
Včera o 14:40
@anonym_015ec3

@lentakyterapeut najskôr sa rozid a potom začni novy vzťah nie je rada z jaskyne ale normálna vec od ludi co maju charakter, morálne zásady a chrbtovú kosť. Ale nenamahaj sa ja viem, ze ty tomu nerozumieš

@anonym_015ec3 ked sme boli deti verili sme rozpravkam o dokonalom svete

anonym_015ec3
Včera o 14:59
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut no vidis ja som dospela a verim v to, ze existujú ľudia s chrbtovou kosťou a nie sami kkti 🙂

anonym_015ec3
Včera o 15:01
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut ja neviem inak ci ty si tak velmi nešťastný alebo co sa ti v živote stalo, ze v každej téme tak presadzuješ neveru ako nieco normalne. Alebo vzťah so ženatým/vydatou ako nieco co je uplne ok. Ak raz naaahodou budes mat dieťa urob prosim spoločnosti láskavosť a uč ich opak toho co tu pises

lentakyterapeut
Včera o 15:32
@anonym_015ec3

@lentakyterapeut ja neviem inak ci ty si tak velmi nešťastný alebo co sa ti v živote stalo, ze v každej téme tak presadzuješ neveru ako nieco normalne. Alebo vzťah so ženatým/vydatou ako nieco co je uplne ok. Ak raz naaahodou budes mat dieťa urob prosim spoločnosti láskavosť a uč ich opak toho co tu pises

@anonym_015ec3 realita je realita

anonym_5ae2c8
Včera o 16:50
@gerrwie_girl

@anonym_015ec3 nieeee, myslim to tak, ze je vela párov, ktori sa našli tak, ze muz podvádzal alebo žena podvádzala. Ak im to v manželstve uz nefungovalo. Jasne ze to je blbý spôsob, ale vobec to neznamena, ze milenka je pre muža vzdy len nejaká handra. Občas sa ten chlap naozaj zamiluje. Aj ked naozaj len obcas.

@gerrwie_girl ano, moj muz sa s milenkou zamilovali. Ale cudna laska, lebo ked boli od seba tak to boli ine vybrane slova a nadavky na nu. A v podstate aj ked boli spolu...

autor
Včera o 17:24
@anonym_015ec3

@anonym_015ec3 ale ved oni sú rozideni

gerrwie_girl
Včera o 17:30
@anonym_5ae2c8

@gerrwie_girl ano, moj muz sa s milenkou zamilovali. Ale cudna laska, lebo ked boli od seba tak to boli ine vybrane slova a nadavky na nu. A v podstate aj ked boli spolu...

@anonym_5ae2c8 no tak aspoň vieš ze to láska isto nebola 🙂

anonym_9c8dc2
Včera o 17:47
@anonym_autor

@anonym_autor rozideny znamená rozvedený keďže sú manželia

mk22
Včera o 17:53
@anonym_autor

@anonym_autor ja som sa pytala co to znamená ked sa manželia rozidu?
Nechodia spolu, sú manželia majú deti, domácnosť.
On sa kvôli 8t známosti rozišiel so ženou??

Ty si taká vtipná, ako vsetko hlces.
Môžu sa dat opäť dokopy, ze??

anonym_015ec3
Včera o 18:34
@anonym_autor

@anonym_autor Ja neviem či ťa mám poľutovať že si taká blbá/naivna alebo plakať. Ťažko sa rozišli keď spolu spávajú v jednej posteli, majú sex, spoločnú domácnosť. Ty si iba zábavka, o ktorej jeho žena netuší a kopne ta do zadku hned ako ho prestaneš baviť. Keby si mu za nieco stala dávno je rozvedený takze vidis na jeho činoch co si- veľké nic.

anonym_015ec3
Včera o 18:36
@anonym_autor

@anonym_autor ked si taka hrdinka preco nekontaktujes manželku ci je vsetko naozaj tak ako tvrdí tej chmulo? Bojis sa pravdy? Ved ty by si s ním aj tak spávala aj keby vo všetkom klame pretože si iba matrac a si s tým ok.

anonym_9c8dc2
Včera o 19:14
@anonym_015ec3

@anonym_autor ked si taka hrdinka preco nekontaktujes manželku ci je vsetko naozaj tak ako tvrdí tej chmulo? Bojis sa pravdy? Ved ty by si s ním aj tak spávala aj keby vo všetkom klame pretože si iba matrac a si s tým ok.

@anonym_015ec3 Veď práve ona by aj tak s ním spávala je lacná žena a je rada že vôbec o ňu niekto zakopol .Preto nekontaktuje manželku.Vychvaluje sa ze ma rozbehnutú kariéru.Ved keby bola na úrovni toto nerobí toto nedokáže normálna žena.Nieje ok.Keby bola tak by jeho manželku kontaktovala.Napisala že ona to nepokladá za podstatne kontaktovať ju.Ja nemám na tú autorku slov.

anonym_015ec3
Včera o 19:39
@anonym_9c8dc2

@anonym_015ec3 Veď práve ona by aj tak s ním spávala je lacná žena a je rada že vôbec o ňu niekto zakopol .Preto nekontaktuje manželku.Vychvaluje sa ze ma rozbehnutú kariéru.Ved keby bola na úrovni toto nerobí toto nedokáže normálna žena.Nieje ok.Keby bola tak by jeho manželku kontaktovala.Napisala že ona to nepokladá za podstatne kontaktovať ju.Ja nemám na tú autorku slov.

@anonym_9c8dc2 jej sa to vrati. Skor ci neskôr. Mozno tu bude o mesiac vyplakávať ako ju poslal do kelu lebo miluje manželku a nechce o ňu a svoju rodinu prist

tatiana288
Včera o 19:44

Podľa mňa s ním udržuješ kontakt kvôli tej situácii a nie kvôli nemu samému. Lichotí ti záujem ženatého muža, pretože máš pocit, že si v niečom lepšia, nadradenejšia, než jeho žena. Páči sa ti ako za tebou uteká a dáva ti pocit výnimočnosti. Preto ju nechceš kontaktovať, nechceš si to zničiť, nechceš toho chlapa a už vôbec nestojíš o bežný život s ním. Chceš len vzrušenie zo zakázaného a hneď ako by bol voľný, stratila by si záujem. A on to má rovnako.

autor
Včera o 21:47
@anonym_015ec3

@anonym_autor Ja neviem či ťa mám poľutovať že si taká blbá/naivna alebo plakať. Ťažko sa rozišli keď spolu spávajú v jednej posteli, majú sex, spoločnú domácnosť. Ty si iba zábavka, o ktorej jeho žena netuší a kopne ta do zadku hned ako ho prestaneš baviť. Keby si mu za nieco stala dávno je rozvedený takze vidis na jeho činoch co si- veľké nic.

@anonym_015ec3 No vsak uz sa chysta podat ziadost.

ingush616
Včera o 22:27
@anonym_autor

@anonym_autor ty Ani chrbtovú kosť nemáš. Pozrela by som sa, ty čo by si povedala a ako by si sa cítila keby vieš že teba tvoj muž podvádza… či by si doma bola kludna a vyrovnaná? Alebo taká hrozná ako on tvrdí o svojej žene.
Jednu vec si zapamätaj, to všetko čo ti on tvrdí o nej nemusí byt z toho ani polovica pravda!!!

anonym_592ee7
Dnes o 05:37
@anonym_autor

Ale priznavam, ze vsetky detaily neviem. Ano je mozne, ze vela veci vidi on inak a keby mi ich povedala ona, tak by boli zas ine, ani neviem, ci by som im uverila, tiez je to len jej pohlad na vec. Ale ozaj vidim, ze robi on co sa da, aby sa od nej odpojil. Pred par tyzdnami sa otrasne pohadali a on povedal ze je koniec, ale ona to nebrala vazne. Asi 3 tyzdne na to sme sa stretli a parkrat spolu posedeli pri vinku a rozumeli si velmi. V tom case sa ona snazila to dat do poriadku a dokopy s nim, lenze my sme vtedy zacali citit k sebe viac. Tak on ju stopol a povedal jej ze sa so mnou zoznamil. Ona sa z toho uplne zrutila, tak ja som z toho cuvla. Asi po 2 tyzdnoch sa to nejak ukludnilo, tak on si zacal od nej drzat odstup, ale ona mu vypisovala cely den skarede spravy, kazila mu naladu vsade kde sa dalo, v praci, po praci. Tak sa ozaj neda zit v takej atmosfere. On chce len klud a pohodu, citit sa fajn. Popri tom sme si pisali ako kamosi, a znova sa to zacalo rozvijat, tak som mu dala ultimatum, dokedy to ma vyriesit, ze nebudem cakat vecne a on sa rozhybal, takze vidim ze to mysli vazne so mnou. Uz sme si aj fyzicky blizsie, bol u mna parkrat.

@anonym_autor typická milenka. Typická vhodná adeptka, až keď našiel vhodnú pepu,tak je ochotný sa rozísť. Ja by som zúrila, jeho by som nedrzala, zhnusil by sa mi, ale bola by som fúria! A mala by som na to sakra dôvod! Ona ostane doma sama s deťmi! Aké šance ma ona teraz na nový vzťah??? Pojde na rande s deťmi?? Si spokojná? Myslíš na tie deti? Obaja ste hnusný sebci. Sexujte si , kým oni trpia. Nechutne. Píšeš o sebe co si dokázala.. v práci...a chlapa slobodného si nevieš nájsť? Nikto ta nechce slobodný? To si co za furiu,ze o teba bemaju záujem?