icon

Mám vzťah so ženatým mužom

12. dec 2025

Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?

anonym_9c8dc2
20. dec 2025
@enmery

@anonym_autor Takže si oficiálne hlúpa...lebo teda bod jedna a 2 sú v úplnom rozpore. Čaká Ťa neskutočne tvrdá životná lekcia.

Ps, zeny by mali držať spolu a nie si ubližovať, stačí, že to robia už slabí muži.

@enmery To je ešte pre ňu moc jemne slovo.Ja na ňu slova nenachádzam.Bude to mať v živote ťažké keďže toto spôsobuje svojou hlúposťou.Autorka potom napíš ako to všetko dopadlo.

charlotte911
20. dec 2025

ja to asi ukončim tým, že ty potrebuješ poriadne padnúť na hubu, aby si konečne pochopila, že je to len ďalší blb v prechode, ktorý si chce vrznúť s mladou žabou, každý jeden sa rozvádza, no na druhej strane žene nosí domov kvety, žene ktorá netuší, že čo robí jej miláčik, prečo jej asi povedal, že ked sa ti ozve, že sa zbalí a odide, on jej nepovedal podľa toho nič, hovorí to tebe a robi z teba vola, aby si si myslela, že je hysterická, vyhráža sa, že si ublíži a bla bla bla, povedal ti to preto, len aby nemusel isť ku tebe, zahral to výborne, žena o vás nevie a ty si naivne myslíš, že áno a musí sa tomu prizerať a tebe sa nesmie ozvať, lebo ju ten dilino opustí, fakt si trúba a poriadna, prepáč za výrazy, ale ty ak si dosiahla taký post v práci, ako si písala, neviem síce ako, lebo máš hlavu vážne deravú, ale fakt že deravú, ked toto všetko nevidíš. Si vygoogli, čo je druhá puberta u chlapov a ako slintajú po mladých a urobia klamstvami všetko, aby dostali, čo chcú od naivných mladých dievčat, držim palce, hlavne potom po čase napíš, či sme tu mali pravdu, my sa budeme zatiaľ modliť, že časom nenapíšeš ako anonym:,,Tehotná zo ženatým a opustil ma."

anonym_5ae2c8
20. dec 2025

A ked si muz najde milenku strasiu takmer o 10 rokov od manzelky? Aj toto je puberta ci mu nieco ine udrelo na mozog? 🤦

anonym_79d576
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

A ked si muz najde milenku strasiu takmer o 10 rokov od manzelky? Aj toto je puberta ci mu nieco ine udrelo na mozog? 🤦

@anonym_5ae2c8 iba chce sex s inou nic ine v tom nehladaj.

anonym_9c8dc2
21. dec 2025
@charlotte911

ja to asi ukončim tým, že ty potrebuješ poriadne padnúť na hubu, aby si konečne pochopila, že je to len ďalší blb v prechode, ktorý si chce vrznúť s mladou žabou, každý jeden sa rozvádza, no na druhej strane žene nosí domov kvety, žene ktorá netuší, že čo robí jej miláčik, prečo jej asi povedal, že ked sa ti ozve, že sa zbalí a odide, on jej nepovedal podľa toho nič, hovorí to tebe a robi z teba vola, aby si si myslela, že je hysterická, vyhráža sa, že si ublíži a bla bla bla, povedal ti to preto, len aby nemusel isť ku tebe, zahral to výborne, žena o vás nevie a ty si naivne myslíš, že áno a musí sa tomu prizerať a tebe sa nesmie ozvať, lebo ju ten dilino opustí, fakt si trúba a poriadna, prepáč za výrazy, ale ty ak si dosiahla taký post v práci, ako si písala, neviem síce ako, lebo máš hlavu vážne deravú, ale fakt že deravú, ked toto všetko nevidíš. Si vygoogli, čo je druhá puberta u chlapov a ako slintajú po mladých a urobia klamstvami všetko, aby dostali, čo chcú od naivných mladých dievčat, držim palce, hlavne potom po čase napíš, či sme tu mali pravdu, my sa budeme zatiaľ modliť, že časom nenapíšeš ako anonym:,,Tehotná zo ženatým a opustil ma."

@charlotte911 To čo autorka píše pravda není podľa mňa.Mozno róbi len nejaku cukrarku napríklad a pečie a chmulo jej pomáha.Ale určite s jej hlavov nerobí v prestížnej firme.Netreba veriť všetkému stále nejako klame.Nakoniec nemá ani rodinu, a vyzerá to tak že jej je jedno či jeho žena o nich vie alebo nevie.

anonym_5ae2c8
21. dec 2025
@anonym_79d576

@anonym_5ae2c8 iba chce sex s inou nic ine v tom nehladaj.

@anonym_79d576 no prave oni su dlho bez sexu, ten bol len na zaciatku. Co ho moze k nej tahat, nechapem 😱

anonym_79d576
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@anonym_79d576 no prave oni su dlho bez sexu, ten bol len na zaciatku. Co ho moze k nej tahat, nechapem 😱

@anonym_5ae2c8 staci ze je mila a da mu.

anonym_5ae2c8
21. dec 2025
@anonym_79d576

@anonym_5ae2c8 staci ze je mila a da mu.

@anonym_79d576 ale nespia spolu, povedali mi to obaja... Ona chcela, moj muz nie

anonym_015ec3
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@anonym_79d576 ale nespia spolu, povedali mi to obaja... Ona chcela, moj muz nie

@anonym_5ae2c8 tvoj muž si našiel milenku o 10r staršiu ale s nou nespal?

tatiana288
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@anonym_5ae2c8 A na čo si potom hľadal milenku? Pláta mu ponožky?

anonym_5ae2c8
21. dec 2025
@anonym_015ec3

@anonym_5ae2c8 tvoj muž si našiel milenku o 10r staršiu ale s nou nespal?

@anonym_015ec3 ano, odo mna o tolko starsiu, od neho o 6 rokov. Spali spolu uplne na zaciatku, potom parkrat este a uz dlho nie...

anonym_5ae2c8
21. dec 2025
@tatiana288

@anonym_5ae2c8 A na čo si potom hľadal milenku? Pláta mu ponožky?

@tatiana288 na rozhovory asi... Ja netusim. Doma mal vsetko, akurat sme sa mozno od seba vzdialili ked boli deti malicke dve po sebe.

anonym_79d576
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@anonym_015ec3 ano, odo mna o tolko starsiu, od neho o 6 rokov. Spali spolu uplne na zaciatku, potom parkrat este a uz dlho nie...

@anonym_5ae2c8 toto su pribehy na dobru noc. Spali spolu asi mu nestoji tak mu uz nechce dat on chce a motanica

anonym_5ae2c8
21. dec 2025
@anonym_79d576

@anonym_5ae2c8 toto su pribehy na dobru noc. Spali spolu asi mu nestoji tak mu uz nechce dat on chce a motanica

@anonym_79d576 funguje mu vsetko.. Nechcel s nou spat kvoli mne a detom, ona je z toho na nervy ze nechce

lentakyterapeut
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@anonym_79d576 funguje mu vsetko.. Nechcel s nou spat kvoli mne a detom, ona je z toho na nervy ze nechce

@anonym_5ae2c8 klasicky pribeh akych su stovky. To sa vyriesi casom.

anonym_5ae2c8
21. dec 2025
@lentakyterapeut

@anonym_5ae2c8 klasicky pribeh akych su stovky. To sa vyriesi casom.

@lentakyterapeut ako sa to vyriesi?

lentakyterapeut
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@lentakyterapeut ako sa to vyriesi?

@anonym_5ae2c8 no ked on uz nechce ona z toho cadom vytriezvie?

anonym_5ae2c8
21. dec 2025
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut no prave nie, ako uz sa xkrat rozisli, ale zasa sa vratia.. Ona sa podla mna nechce vzdat, vzhladom na jej vek, 3 deti, bude sa drzat zubami nechtami a cakat ci sa niekedy rozvedieme..

anonym_5ae2c8
21. dec 2025
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut a hlavne aj muz seka hrdinu ked su od seba, ako sa uz neozvu jeden druhemu, ako xkrat hovoril ze to aj chcel skoncit po chvili sa zasa stretaju, pisu litanie... Ze co je to, co ich stale drzi, nechapem...

anonym_015ec3
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@lentakyterapeut a hlavne aj muz seka hrdinu ked su od seba, ako sa uz neozvu jeden druhemu, ako xkrat hovoril ze to aj chcel skoncit po chvili sa zasa stretaju, pisu litanie... Ze co je to, co ich stale drzi, nechapem...

@anonym_5ae2c8 a ako si na to prisla? Vy ste este spolu ? Ako vies detaily ich vzťahu?

anonym_5ae2c8
21. dec 2025
@anonym_015ec3

@anonym_5ae2c8 a ako si na to prisla? Vy ste este spolu ? Ako vies detaily ich vzťahu?

@anonym_015ec3 zistila som to ked sa raz rozisli a muzovi prepinalo z toho, on zaltkal, tak som si zistila vsetko od nej a bola vsetko pravda... Potom aj on vela veci popriznaval, ked boli rozideni. Ano sme spolu este. Tym ze spolu nespavali dlho a v podstate ani nevedia byt spolu normalne, som myslela ze by sa to mohlo dat nejako do poriadku u nas, ale nevedia sa nejako odstrihnut od seba. Ked ju necha on, dolieza ona, ked ho necha ona, dolieza on za nou... Ako dvaja pubertiaci.

anonym_015ec3
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@anonym_015ec3 zistila som to ked sa raz rozisli a muzovi prepinalo z toho, on zaltkal, tak som si zistila vsetko od nej a bola vsetko pravda... Potom aj on vela veci popriznaval, ked boli rozideni. Ano sme spolu este. Tym ze spolu nespavali dlho a v podstate ani nevedia byt spolu normalne, som myslela ze by sa to mohlo dat nejako do poriadku u nas, ale nevedia sa nejako odstrihnut od seba. Ked ju necha on, dolieza ona, ked ho necha ona, dolieza on za nou... Ako dvaja pubertiaci.

@anonym_5ae2c8 tak to obdivujem ze mas žalúdok byt s takým kktom

anonym_5ae2c8
21. dec 2025
@anonym_015ec3

@anonym_5ae2c8 tak to obdivujem ze mas žalúdok byt s takým kktom

@anonym_015ec3 ano boli sme rozhodnuti rozvod, ale zacal to otacat ze ho to mrzi, zacali sa rozchadzat... Nie, nemam zaludok na milostny trojuholnik. Ale samozrejme ma to cele trapi kvoli detom, nemame sa ako vysporiadat este dlhu dobu, cize aj keby si podame rozvod, este dlho budeme spolu v jednej domacnosti...

anonym_015ec3
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@anonym_015ec3 ano boli sme rozhodnuti rozvod, ale zacal to otacat ze ho to mrzi, zacali sa rozchadzat... Nie, nemam zaludok na milostny trojuholnik. Ale samozrejme ma to cele trapi kvoli detom, nemame sa ako vysporiadat este dlhu dobu, cize aj keby si podame rozvod, este dlho budeme spolu v jednej domacnosti...

@anonym_5ae2c8 a tebe nevadi spat s mužom, ktorý ho pchal do inej? Mne je zle len si to predstavím muža by som asi nechcela uz nikdy vidiet ale asi je to iné ked sa ti to naozaj stane. No nespala by som s ním uz urcite.

anonym_5ae2c8
21. dec 2025
@anonym_015ec3

@anonym_5ae2c8 a tebe nevadi spat s mužom, ktorý ho pchal do inej? Mne je zle len si to predstavím muža by som asi nechcela uz nikdy vidiet ale asi je to iné ked sa ti to naozaj stane. No nespala by som s ním uz urcite.

@anonym_015ec3 sme "spolu" viacmenej ako rodicia. Chcel to ukoncit, evidentne sa mu to nedari a hlavne dovera je uz totalne narusena. Je to priserny pocit ked ho vidim na mobile, alebo ked sa niekde zdrzi. Potom mi stale beha po rozume, ze su spolu a je mi z toho tazko. Neviem co bude, ale najskor to bude rozvod skor ci neskor, lebo myslim, ze oni ked si to neskusia realne spolu ako par oficialny, tak to nikdy neskonci a bude to dookola toto iste a ja uz to dlho nevydrzim. No potom uz nebude cesta spat, nikdy. Ano, tiez som bola taka, ze nevera, nikdy neodpustim. Ked mame deti, pozeram na to inak, oni nas miluju oboch a ja si neviem ani predstavit ze by sme si ich mali prehadzovat na striedacku a ze by som ich nevidela. Srdce mi to trha. Ale samozrejme si uz nenecham ani na hlavu srat, toto ako to je, musi uz skoncit, mne to nerobi vobec dobre. Bud sa rozhodne pre nas ako rodinu definitivne, alebo nech odide k nej.

anonym_015ec3
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@anonym_015ec3 sme "spolu" viacmenej ako rodicia. Chcel to ukoncit, evidentne sa mu to nedari a hlavne dovera je uz totalne narusena. Je to priserny pocit ked ho vidim na mobile, alebo ked sa niekde zdrzi. Potom mi stale beha po rozume, ze su spolu a je mi z toho tazko. Neviem co bude, ale najskor to bude rozvod skor ci neskor, lebo myslim, ze oni ked si to neskusia realne spolu ako par oficialny, tak to nikdy neskonci a bude to dookola toto iste a ja uz to dlho nevydrzim. No potom uz nebude cesta spat, nikdy. Ano, tiez som bola taka, ze nevera, nikdy neodpustim. Ked mame deti, pozeram na to inak, oni nas miluju oboch a ja si neviem ani predstavit ze by sme si ich mali prehadzovat na striedacku a ze by som ich nevidela. Srdce mi to trha. Ale samozrejme si uz nenecham ani na hlavu srat, toto ako to je, musi uz skoncit, mne to nerobi vobec dobre. Bud sa rozhodne pre nas ako rodinu definitivne, alebo nech odide k nej.

@anonym_5ae2c8 ja tomu uplne rozumiem. Vidim ako Sofiinu voľbu rozhodovať sa ci zit s kktom kt sa nevie rozhodnúť medzi rodinou a milenkou alebo aby ho deti videli iba cez víkendy. No na druhej strane deti musia vediet, ze to co robite nie je správne. Inak tvoj syn vyrastie v rovnakého trula co si bude myslieť ze je ok mat akoze rodinu a pelesit sa kade tade a dcéra bude rovnako zit s niekým, kto ju tak neskutočne ponižuje ze trtka inú a spokojne si ľahne vedľa nej do postele. Ked sa on rozhodol opustiť rodinu, veru by som mu dopriala spoznať za akú cenu. Takto ma vsetko. Aj sex s dvoma ženami, aj full servis doma a kontakt s detmi. Vela krat si myslíme ze deti chránime no oni toho zvládnu viac ako my. Len s nimi treba rozprávať a veriť ze to raz pochopia. Každopádne toto je iba moj pohľad bohvie ako by to bolo naozaj. Držím vam palce

anonym_5ae2c8
21. dec 2025
@anonym_015ec3

@anonym_5ae2c8 ja tomu uplne rozumiem. Vidim ako Sofiinu voľbu rozhodovať sa ci zit s kktom kt sa nevie rozhodnúť medzi rodinou a milenkou alebo aby ho deti videli iba cez víkendy. No na druhej strane deti musia vediet, ze to co robite nie je správne. Inak tvoj syn vyrastie v rovnakého trula co si bude myslieť ze je ok mat akoze rodinu a pelesit sa kade tade a dcéra bude rovnako zit s niekým, kto ju tak neskutočne ponižuje ze trtka inú a spokojne si ľahne vedľa nej do postele. Ked sa on rozhodol opustiť rodinu, veru by som mu dopriala spoznať za akú cenu. Takto ma vsetko. Aj sex s dvoma ženami, aj full servis doma a kontakt s detmi. Vela krat si myslíme ze deti chránime no oni toho zvládnu viac ako my. Len s nimi treba rozprávať a veriť ze to raz pochopia. Každopádne toto je iba moj pohľad bohvie ako by to bolo naozaj. Držím vam palce

@anonym_015ec3 on by chcel striedavku, po 5 dnoch ci po tyzdni, keby... Takze by som aj ja nevidela dlho deti a to ma zabija vnutorne. Deti su skolkari, starsi uz to vnima, ze to nie je uplne ok doma. S nou sex nema,to viem. No keby sa aj rozvadzame a predavame dom (co nechce, deti tu maju zazemie), nez sa vobec preda, ked sa vyplati hypoteka, a zostatok rozdeli, tak si mozme kazdy asi tak max jednoizbak kupit, az by nam vobec banka dala kazdemu hypoteku, samemu s 2 detmi... Takze toto si on tiez uvedomuje asi a preto sa nevie rozkyvat ani tam, ani tam. Ale viem ze ked raz odideme od neho, potom mu to cele docvakne, ale uz bude neskoro..

charlotte911
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@anonym_5ae2c8 nejde o vek ženy, jasné že môže byť aj staršia, ide o chlapa, že s nimi v takom veku trepe druhá puberta, ako je nastavený on to je jedno, staršia mladšia, potrebuje si dvihať ego, ale oveľa viac ich to ťahá za mladými, o tom to bolo, či to človek musí doslova a do písmena povedať, ked každý vie, že aj chlap je v prechode po 40tke?, ale nemá návaly tepla a rôzne nálady ako žena, ale že ich svrbi niečo. a potrebujú si niečo dokazovať
....

charlotte911
21. dec 2025
@anonym_9c8dc2

@charlotte911 To čo autorka píše pravda není podľa mňa.Mozno róbi len nejaku cukrarku napríklad a pečie a chmulo jej pomáha.Ale určite s jej hlavov nerobí v prestížnej firme.Netreba veriť všetkému stále nejako klame.Nakoniec nemá ani rodinu, a vyzerá to tak že jej je jedno či jeho žena o nich vie alebo nevie.

@anonym_9c8dc2 ved aj ja si to myslím, lebo to ako píše o svojej práci, keby takto rozmýšľa, tak neviem, prestížna firma hm, to môže byť hocičo, keby napisala rovno, ale niekto tu pisal, že ju pozna a klame, ved sa aj zamotáva, raz píše tak, potom inak

charlotte911
21. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@anonym_015ec3 on by chcel striedavku, po 5 dnoch ci po tyzdni, keby... Takze by som aj ja nevidela dlho deti a to ma zabija vnutorne. Deti su skolkari, starsi uz to vnima, ze to nie je uplne ok doma. S nou sex nema,to viem. No keby sa aj rozvadzame a predavame dom (co nechce, deti tu maju zazemie), nez sa vobec preda, ked sa vyplati hypoteka, a zostatok rozdeli, tak si mozme kazdy asi tak max jednoizbak kupit, az by nam vobec banka dala kazdemu hypoteku, samemu s 2 detmi... Takze toto si on tiez uvedomuje asi a preto sa nevie rozkyvat ani tam, ani tam. Ale viem ze ked raz odideme od neho, potom mu to cele docvakne, ale uz bude neskoro..

@anonym_5ae2c8 a to mu veriš, že s ňou nemá sex? načo by za ňou inak chodil, keby mu nedá, sa na ňu vykašle, ked to tvrdí aj ona, sa možno dohodli kedže o nich vieš, nebudeš ani prvá ani posledná, čo sa rozvedieš s takým chmulom, čim skôr tým lepšie, kým deti nie sú staršie, lebo sa im to v hlave ukotví a budú to vnímať, že tak to má byť, ja sama som rozvedená bola s dvoma malými deťami a naozaj som dnes vďačná psychologičke, ktorá mi otvorila oči, deti majú aj otca a keď ich má rád, tak sa o ne postará a potom uvidíš ako sa pani macocha bude hýbať, moji chlapci odmietali časom ku otcovi chodiť, no na tvojom mieste mu poviem, nech sa zbali a odide, ty si nič zle neurobila, bude to ťažké, ale časom pochopiš, uvidíš, on pride prosiť o návrat, no vtedy si spomeň, ako ti ublížil a nevracaj sa k nemu, lebo naozaj platí, urobí raz, urobí zas, ja som tak urobila po 2x a plati, to, bola som naivná, hlupa a verila, že sa zmení, ano zmenil, na chvíľu a potom sme boli v starej koľaji, roky ti utekajú, nepremárni ich s niekým, kto si ťa neváži a nemiluje ťa, premýšľaj, všetko prebolí, hlavu hore, to sa tak nedá žiť, ja som doma slúžka a behá za inou a mne je luto deti, preto zostanem s nim, čosi, toto nieje život, otvor dvere pre niečo lepšie, tato kapitola života sa ti zatvára, čím skôr to pochopiš, tým lepšie, on ťa nieje hoden, deti ked budú staršie veľa pochopia, moji sú už dospelí , ale aj ked boli malí, už veľa vnímali, to si len ty myslíš, že nie, jeden bol v škôlke a druhý prváčik, ked som sa rozhodla isť cestou sama bez chlapa, ktorý mi nedával nič okrem slz