Mám vzťah so ženatým mužom
Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?
@anonym_3797da Gramatiku ovládam hlavou,zdravou, nerobí,robi,vidno.Takto či?
@charlotte911 Neviem a nezaujima ma to, viem ze nerobi naplno, hoci by mohla.
@charlotte911 Som na vysokej menezerskej pozicii v prestiznej firme.
@bjnr Konkretne o nevere a byt tretou zenou?
@anonym_d1609d Tak to zavisi od toho, ako sa k tomu rodicia postavia a najmä ona. AKo bude motivovat a ovplyvnovat deti.
@anonym_autor Milenka keď napíšeš skutočnú pravdu čo robíš čím sa živis a nebudeš stále klamať bude aj tebe lepšie.A neriešime tu gramatiku.
@anonym_autor Milenka keď napíšeš skutočnú pravdu čo robíš čím sa živis a nebudeš stále klamať bude aj tebe lepšie.A neriešime tu gramatiku.
@anonym_9c8dc2 vsak povedz. Si husta jak grecky jogurt.
@anonym_5ae2c8 a to mu veriš, že s ňou nemá sex? načo by za ňou inak chodil, keby mu nedá, sa na ňu vykašle, ked to tvrdí aj ona, sa možno dohodli kedže o nich vieš, nebudeš ani prvá ani posledná, čo sa rozvedieš s takým chmulom, čim skôr tým lepšie, kým deti nie sú staršie, lebo sa im to v hlave ukotví a budú to vnímať, že tak to má byť, ja sama som rozvedená bola s dvoma malými deťami a naozaj som dnes vďačná psychologičke, ktorá mi otvorila oči, deti majú aj otca a keď ich má rád, tak sa o ne postará a potom uvidíš ako sa pani macocha bude hýbať, moji chlapci odmietali časom ku otcovi chodiť, no na tvojom mieste mu poviem, nech sa zbali a odide, ty si nič zle neurobila, bude to ťažké, ale časom pochopiš, uvidíš, on pride prosiť o návrat, no vtedy si spomeň, ako ti ublížil a nevracaj sa k nemu, lebo naozaj platí, urobí raz, urobí zas, ja som tak urobila po 2x a plati, to, bola som naivná, hlupa a verila, že sa zmení, ano zmenil, na chvíľu a potom sme boli v starej koľaji, roky ti utekajú, nepremárni ich s niekým, kto si ťa neváži a nemiluje ťa, premýšľaj, všetko prebolí, hlavu hore, to sa tak nedá žiť, ja som doma slúžka a behá za inou a mne je luto deti, preto zostanem s nim, čosi, toto nieje život, otvor dvere pre niečo lepšie, tato kapitola života sa ti zatvára, čím skôr to pochopiš, tým lepšie, on ťa nieje hoden, deti ked budú staršie veľa pochopia, moji sú už dospelí , ale aj ked boli malí, už veľa vnímali, to si len ty myslíš, že nie, jeden bol v škôlke a druhý prváčik, ked som sa rozhodla isť cestou sama bez chlapa, ktorý mi nedával nič okrem slz
@charlotte911 tak to sme vekovo s detmi podobne, vtedy ked si to riesila.. On z domu neodide, k nej nepojde urcite byvat, ma tam svoje deti, ktore ho nepoznaju este, ja mozem jedine k rodicom, no nechcem sa im zavesit na krk na neviem ako dlho... Ze spolu nespia viem, aj nedavno sa rozisli presne kvoli tomu, ze ho uz chce pre seba a u seba, so vsetkym... Ze vlastne v tom ich vztahu uz nie su nic, len kamosi.
Ale ako pises, tiez neverim ze sa zmeni. Hlava to vsetko vidi, chape, ze to uz dobre nebude a ako mi velmi ublizil, ale srdce to este neprijalo a dusa je rozbita..
Vy ste to mali ako s detmi, ked si odisla? Striedavu?
@anonym_9c8dc2 Naco ti to budem pisat, ty mas svoju verziu.
@anonym_9c8dc2 Naco ti to budem pisat, ty mas svoju verziu.
@anonym_autor Tak napíš pravdu a verzia sa mi zmení
@anonym_autor Tak napíš pravdu a verzia sa mi zmení
@anonym_9c8dc2 Budes musiet pracovat s tym, co som uz napisala.
@charlotte911 tak to sme vekovo s detmi podobne, vtedy ked si to riesila.. On z domu neodide, k nej nepojde urcite byvat, ma tam svoje deti, ktore ho nepoznaju este, ja mozem jedine k rodicom, no nechcem sa im zavesit na krk na neviem ako dlho... Ze spolu nespia viem, aj nedavno sa rozisli presne kvoli tomu, ze ho uz chce pre seba a u seba, so vsetkym... Ze vlastne v tom ich vztahu uz nie su nic, len kamosi.
Ale ako pises, tiez neverim ze sa zmeni. Hlava to vsetko vidi, chape, ze to uz dobre nebude a ako mi velmi ublizil, ale srdce to este neprijalo a dusa je rozbita..
Vy ste to mali ako s detmi, ked si odisla? Striedavu?
@anonym_5ae2c8 nie, mal deti každý druhý víkend a potom podľa dohody , napr. dovolenka a Vianoce na striedavku, časom ked odmietli nešli k nemu, sami mu to povedali,
@charlotte911 To je úplne jasné že neroby v žiadnej prestížnej firme.Je strašne Tupá na to.Keby robila niečo také tak logický žena zo zdravov hlavov by nechcela ženatého a už vôbec nie taká čo róby v prestížnej firme.Podľa toho ako píše vydno že je úplne vymleta.Keby písala pravdu tak by som ju nebrala ako brzdu pekne povedané.Ale vydno že klame.Je to jednoducho lacná trúbka bez úcty.
@anonym_9c8dc2 ty si dobrá trúbka ... Nauč sa gramatiku

@anonym_9c8dc2 ved aj ja si to myslím, lebo to ako píše o svojej práci, keby takto rozmýšľa, tak neviem, prestížna firma hm, to môže byť hocičo, keby napisala rovno, ale niekto tu pisal, že ju pozna a klame, ved sa aj zamotáva, raz píše tak, potom inak
@charlotte911 To je úplne jasné že neroby v žiadnej prestížnej firme.Je strašne Tupá na to.Keby robila niečo také tak logický žena zo zdravov hlavov by nechcela ženatého a už vôbec nie taká čo róby v prestížnej firme.Podľa toho ako píše vydno že je úplne vymleta.Keby písala pravdu tak by som ju nebrala ako brzdu pekne povedané.Ale vydno že klame.Je to jednoducho lacná trúbka bez úcty.